- 20 Ocak 2015
- 396
- 388
- 38
tatlım senden duyduklarım içimi dha da rahatlattı.. bana da cenk bey güven verdi, doğuma kdr iice alışırız birbirimize diye umuyorum :) bebişlerimiz vakitlice sağlıkla gelsinler de normal sezeryan çok da önemli değilama sezeryan olmasına rağmen sancı bekleyip, dünyaya geliş zamanını bebişe bırakmak bence çok insani ve güzel bi fikir.. seni kesinlikle destekliyorum
Ben dalin sivi sabun kullandim baktim parfum kokusu cok yogun,haci sakir granullu sabun kullanmaya basladim.Günaydınn herkesee , bol tekmeli bol hareketli günlerr :)
bebek deterjanlarıyla ilgili olarak yeni doğan için Granül sabun öneriyorlar ama ne kadar yıkansada eşyalarda sabun kaldığını söyleyenler var. bu konuda bilgisi olan var mı ?
Bu arada duvar kağıdı seçtim hafta sonu ben çok beğendim :)
Beşiğin dayandığı duvar bundan
Eki Görüntüle 1563506
Diğer duvarlar bundan olacak
Eki Görüntüle 1563507
aynen tecrübe oldu.. heps değil H6M lere bişey olmamış ebebek ürünlerimizin rengi gitmiş biras, sağlık olsun bi daha alırım ben kızıma:)
Terligim ve tacim da hazir. Bebek sekerleri kaldi geriye ama onu doguma yakin hazirlamayi dusunuyorum.nasil olmus sizce kizlar?
gelincik çarşısını hiç duymadım canım, inan doğma büyüme bursalıyım ama kapalı çarşıyı hala çözemedim :) belis bebeyi duydum ama, her ihtimale karşı numarasını verirsen cok sevinirim, burdan da yazabilirsin özelden de , hic farketmez
Evet keciboynuzu özü sabah aksam alyorum 4 gündür inşallah benimkini de bastırır, teşekkür ederim : )Keçiboynuzu pekmezini Ye ve kendisi çay gibi kaynatılıp içiliyor ama druna telefonda bi sor yine de ben pekmezini yiyorum hem allerjimi bastırıyor hem de kan yapıyor
Teşekkür ederim :) Malzemeleri Bursa kapalı çarşıdan aldık,Ablam yaptı..çok güzel olmuş gülerek giyin :) terliği nerden aldınız çok güzelmiş
Bende dalinin sıvı deterjanını aldım ama hiç kokusu yok. Sizin kullandığınız hangisi acaba?Ben dalin sivi sabun kullandim baktim parfum kokusu cok yogun,haci sakir granullu sabun kullanmaya basladim.
sabun kalintisi gormedim.gözle gorulmeyecek sekildeyse goremeyiz zaten.
çok güzel olmuşşş canım ellerine sağlıkGünaydın arkadaşlar, ben de oğlum için yaptığım kokulu taş modelini sizlerle paylaşmak istedim. Etiketi eksik bir tek, yapmadı çok zevkli tavsiye ederim! Satabilebiliriz :) tülünden cıkarınca asılabiliyor ayrıca..
canım kıyafetleri liste yaptıktan sonra 1 günde halledebilirsin ama nacizane tavsiyem mutlaka liste yapıp öyle çık alışverişe yoksa inan ki insan her şeyi gerekli gereksiz ayrımı yapmadan almak istiyor...biz hafta sonu liste yapıp çıkmamıza rağmen eve geldiğimizde aldıklarımız bir döktüm yine de gereksiz şeyler almışım...ama işte şu beşik vs. büyük eşyalarım kaldı zamlı alacağım mecburen sen en önemli olanları halletmişsin güle güle kullanın canım...teşekkürler canım . büyük eşyası bitti beşik araba ana kucağı ve mama sandalyesi aldık. yatak odasının durumuna göre de şifonyer alıcaz bakalım bi o kaldı büyük eşya olarak. kıyafet açısından elle tutulur hiçbişey yok ama o kolay :)
Ben 3 yil once 1 kutu kullandim camasirlar parfum kokuyordu.bebek kiyafetinde hic koku olmamali.sanirim yesil kapakli olandi.cesitleri varmiki,ben tek cesit var diye biliyorum.Bende dalinin sıvı deterjanını aldım ama hiç kokusu yok. Sizin kullandığınız hangisi acaba?
çok tatlısınız maşallah canım...bizim çocuklar şimdiden okul yollarında neyse ki 3 günümüz kaldı...
Kullandığım bu. Demek ki 3 yıl önce parfümlü yapmışlar. Şimdi parfüm kokusu yok. Olması gerekende bu bence... :)Ben 3 yil once 1 kutu kullandim camasirlar parfum kokuyordu.bebek kiyafetinde hic koku olmamali.sanirim yesil kapakli olandi.cesitleri varmiki,ben tek cesit var diye biliyorum.
Listeni bizimle paylaşır mısın, bize de kaynak olurcanım kıyafetleri liste yaptıktan sonra 1 günde halledebilirsin ama nacizane tavsiyem mutlaka liste yapıp öyle çık alışverişe yoksa inan ki insan her şeyi gerekli gereksiz ayrımı yapmadan almak istiyor...biz hafta sonu liste yapıp çıkmamıza rağmen eve geldiğimizde aldıklarımız bir döktüm yine de gereksiz şeyler almışım...ama işte şu beşik vs. büyük eşyalarım kaldı zamlı alacağım mecburen sen en önemli olanları halletmişsin güle güle kullanın canım...
Benim de kafam karıştı da annem ordaki doktoruma sordu gerek yok pozitif olsaydı yapacaktik demiş. Internette de hep negatif yazıyor. Zaten ilk bebek için değil ikinci bebek te önemli olduğu için içim rahatbizimde uyuşmazlık var da doktorum negatif çıkarsa sorun yok pozitif çıkarsa iğne yapılcak demişti. şimdi @elifahsen sen öyle diyince kafam karıştı ....
Zaten baska cesit yok diye biliyorum.Kullandığım bu. Demek ki 3 yıl önce parfümlü yapmışlar. Şimdi parfüm kokusu yok. Olması gerekende bu bence... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?