2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

alışırsınız bence canım, cenk bey cidden cok iyi bi doktor, cok seviyorum kendisini, inşallah doğumlarımız da sıkıntısız olur fikrimiz hic değişmez sancı geldiğinde bebek artık doğmak için hazır demektir sonuçta, dışardan bizim müdahalemizle bizim istediğimiz zaman değil de kendisi istediği zaman ama benim istediğim şekilde dünyaya gelsin istiyorum, inşallah öyle olur

Ben dalin sivi sabun kullandim baktim parfum kokusu cok yogun,haci sakir granullu sabun kullanmaya basladim.
sabun kalintisi gormedim.gözle gorulmeyecek sekildeyse goremeyiz zaten.

Şimdi annemdeyim eve gidince yazarm yarin gidicm cnm

Keçiboynuzu pekmezini Ye ve kendisi çay gibi kaynatılıp içiliyor ama druna telefonda bi sor yine de ben pekmezini yiyorum hem allerjimi bastırıyor hem de kan yapıyor
Evet keciboynuzu özü sabah aksam alyorum 4 gündür inşallah benimkini de bastırır, teşekkür ederim : )

Ben dalin sivi sabun kullandim baktim parfum kokusu cok yogun,haci sakir granullu sabun kullanmaya basladim.
sabun kalintisi gormedim.gözle gorulmeyecek sekildeyse goremeyiz zaten.
Bende dalinin sıvı deterjanını aldım ama hiç kokusu yok. Sizin kullandığınız hangisi acaba?

çok güzel olmuşşş canım ellerine sağlık

canım kıyafetleri liste yaptıktan sonra 1 günde halledebilirsin ama nacizane tavsiyem mutlaka liste yapıp öyle çık alışverişe yoksa inan ki insan her şeyi gerekli gereksiz ayrımı yapmadan almak istiyor...biz hafta sonu liste yapıp çıkmamıza rağmen eve geldiğimizde aldıklarımız bir döktüm yine de gereksiz şeyler almışım...ama işte şu beşik vs. büyük eşyalarım kaldı zamlı alacağım mecburen sen en önemli olanları halletmişsin güle güle kullanın canım...

Bende dalinin sıvı deterjanını aldım ama hiç kokusu yok. Sizin kullandığınız hangisi acaba?
Ben 3 yil once 1 kutu kullandim camasirlar parfum kokuyordu.bebek kiyafetinde hic koku olmamali.sanirim yesil kapakli olandi.cesitleri varmiki,ben tek cesit var diye biliyorum.

Ben 3 yil once 1 kutu kullandim camasirlar parfum kokuyordu.bebek kiyafetinde hic koku olmamali.sanirim yesil kapakli olandi.cesitleri varmiki,ben tek cesit var diye biliyorum.
Kullandığım bu. Demek ki 3 yıl önce parfümlü yapmışlar. Şimdi parfüm kokusu yok. Olması gerekende bu bence... :)

Eklentiler

• lDAL252891-249.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 59
Listeni bizimle paylaşır mısın, bize de kaynak olur

bizimde uyuşmazlık var da doktorum negatif çıkarsa sorun yok pozitif çıkarsa iğne yapılcak demişti. şimdi @elifahsen sen öyle diyince kafam karıştı ....
Benim de kafam karıştı da annem ordaki doktoruma sordu gerek yok pozitif olsaydı yapacaktik demiş. Internette de hep negatif yazıyor. Zaten ilk bebek için değil ikinci bebek te önemli olduğu için içim rahat

Kullandığım bu. Demek ki 3 yıl önce parfümlü yapmışlar. Şimdi parfüm kokusu yok. Olması gerekende bu bence... :)
Zaten baska cesit yok diye biliyorum.
Burda daha evvel konusu gecti kullanan biri de parfum koktugunu soylemisti.
Demekki yillar sonra icerigini degistirdiler
parfum kokusundan sonra bir daha almadim zaten.
Ben yinede sabundan yanayim.icinde kimyasallar daha az deniyor.eskiden sabunlari rendeleyip yikarlardi bebek kiyafetlerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…