2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Evet haklısınız sabun daha iyi. İyi durulanmaz kalıntı kalır diye tereddüt ettim sadece.

Listeni bizimle paylaşır mısın, bize de kaynak olur
canım liste ile işim bitince attım ama ben de listeyi ''bebek ihtiyaç listesi kadınlar kulübü'' diye girince baya seçenekli sayfalar çıktı ordan oluşturdum ve de burda alınan şeylerden sürekli not edip aldım...bir göz at istersen güzel listeler çıkar karşına...

Merhaba güzel anneler benim bu gece sahurda sol koluma bir ağrı girdi hala devam ediyo acaba surekli sol tarafıma yatmaktan olabilir mi ?Aranızda böyle bir ağrı çeken var mı ?

teşekkür ederim canım tavsiyen aklımda ama neler çok gerekli onu bile bilmiyorum derin bir araştırma yapmanın vakti gelmiş galba

Bugün mü dün joker de araba bakarken sorduk 2 hafta sonra dedi ayy yüreğime inecek şimdi

valla canım her yer 23 haziran diye yazdı bangır bangır. bizde koştura koştura hallettik. bu sabah girdim e-bebek sitesine değişiklik göremedim ...

günaydın kızlar. artık 38 den 40 numara terliğe terfi etmiş bulunuyorum fil gibi oldum

39lar napsınnn sen ayağına göre bulmuşsun bak ne güzel kocamın terliklerine saldırcam heralde bende neyse şuan şişlik yok bende ama midem çok yanıyorrrrrrr yetişin dostlar yüreğim yanıyo resmen ağzıma çakmak tutsam ejderha gibi alev püskürcem o dereceyim..

Tamam canım teşekkür ederim :)

bizimde uyuşmazlık var da doktorum negatif çıkarsa sorun yok pozitif çıkarsa iğne yapılcak demişti. şimdi elifahsen sen öyle diyince kafam karıştı ....
Cnm benmki negatif cikti ve ole yapildi ki pozitif cikinca zehirlenme var demek oluyrmus ve ignenin bi etkisi olmazmis ben oyle biluyrm nete bi bak cnm

Bu arada duvar kağıdı seçtim hafta sonu ben çok beğendim :)

Beşiğin dayandığı duvar bundan
Eki Görüntüle 1563506
Diğer duvarlar bundan olacak
Eki Görüntüle 1563507

çok tatıymış cnm bizde şöle bişe yaptırdık duvarlar gökyüzü mavisi komple mobilyaların hepsi beyaz

lambasıda aldığım perde ve halıda küçük denizci temaları var bulutlu fln gene bu şekilde odamı hazırliim bi resmini atıcam sizlere de :)

valla canım her yer 23 haziran diye yazdı bangır bangır. bizde koştura koştura hallettik. bu sabah girdim e-bebek sitesine değişiklik göremedim ...
Cumartesi günü dolaştık durduk ama aklıma yatan birsey bulamadım her girdiğim mağaza da da sordum önce bunlar bitecek 2 haftaya kadar dedi. Dün de joker de araba baktım karar verdim hatta buraya koyup fikir soracaktım. Onlar da iki hafta deyince hay Allahım ya daha ne yatak ne araba hiç biseyimiz yok

hangi model araba beğendin canım ? süresi uzadıysa hepimiz adına sevindirici bişey bu aman aman geçmesinler fiyatı çünkü cidden çok büyük oran

Cnm benmki negatif cikti ve ole yapildi ki pozitif cikinca zehirlenme var demek oluyrmus ve ignenin bi etkisi olmazmis ben oyle biluyrm nete bi bak cnm

tamam canım sağol tekrar incelicem zaten haftaya 28 olucam kontrolüm var muhtemelen tekrar test yapıcaktır doktor

Merhaba güzel anneler benim bu gece sahurda sol koluma bir ağrı girdi hala devam ediyo acaba surekli sol tarafıma yatmaktan olabilir mi ?Aranızda böyle bir ağrı çeken var mı ?

her gece yaşıyorum cnm sol kalçam özellikle eridi armut tipliydim normalde yarısı yenmiş armut gibi oldum sol kalçam eridi üstüne yatmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…