Evet haklısınız sabun daha iyi. İyi durulanmaz kalıntı kalır diye tereddüt ettim sadece.Zaten baska cesit yok diye biliyorum.
Burda daha evvel konusu gecti kullanan biri de parfum koktugunu soylemisti.
Demekki yillar sonra icerigini degistirdiler
parfum kokusundan sonra bir daha almadim zaten.
Ben yinede sabundan yanayim.icinde kimyasallar daha az deniyor.eskiden sabunlari rendeleyip yikarlardi bebek kiyafetlerini.
Bugün müKötü olmuş canım çünkü bugünden itibaren zamlı olacak bebek ürünleri.
canım liste ile işim bitince attım ama ben de listeyi ''bebek ihtiyaç listesi kadınlar kulübü'' diye girince baya seçenekli sayfalar çıktı ordan oluşturdum ve de burda alınan şeylerden sürekli not edip aldım...bir göz at istersen güzel listeler çıkar karşına...Listeni bizimle paylaşır mısın, bize de kaynak olur
canım hepimizin ayrı ayrı şikayetleri var neyse ki az kaldı doğuma iyi ki yaz ayındayız bunalmadan terlik ile dışarı çıkabiliyoruz...günaydın kızlar. artık 38 den 40 numara terliğe terfi etmiş bulunuyorumfil gibi oldum
İnşallah canım benim..Sağol canım inşallah. Bu arada senin test de temiz çıkacak bence onlar da sonucu biliyorlar ama emin olmak için herşeyi istiyorlar bizim de öyle olmuştu senin de öyle olacak
canım kıyafetleri liste yaptıktan sonra 1 günde halledebilirsin ama nacizane tavsiyem mutlaka liste yapıp öyle çık alışverişe yoksa inan ki insan her şeyi gerekli gereksiz ayrımı yapmadan almak istiyor...biz hafta sonu liste yapıp çıkmamıza rağmen eve geldiğimizde aldıklarımız bir döktüm yine de gereksiz şeyler almışım...ama işte şu beşik vs. büyük eşyalarım kaldı zamlı alacağım mecburen sen en önemli olanları halletmişsin güle güle kullanın canım...
Teşekkür ederim :) Malzemeleri Bursa kapalı çarşıdan aldık,Ablam yaptı..
Bugün müdün joker de araba bakarken sorduk 2 hafta sonra dedi ayy yüreğime inecek şimdi
günaydın kızlar. artık 38 den 40 numara terliğe terfi etmiş bulunuyorumfil gibi oldum
Bu arada duvar kağıdı seçtim hafta sonu ben çok beğendim :)
Beşiğin dayandığı duvar bundan
Eki Görüntüle 1563506
Diğer duvarlar bundan olacak
Eki Görüntüle 1563507
Tamam canım teşekkür ederim :)canım liste ile işim bitince attım ama ben de listeyi ''bebek ihtiyaç listesi kadınlar kulübü'' diye girince baya seçenekli sayfalar çıktı ordan oluşturdum ve de burda alınan şeylerden sürekli not edip aldım...bir göz at istersen güzel listeler çıkar karşına...
Cnm benmki negatif cikti ve ole yapildi ki pozitif cikinca zehirlenme var demek oluyrmus ve ignenin bi etkisi olmazmis ben oyle biluyrm nete bi bak cnmbizimde uyuşmazlık var da doktorum negatif çıkarsa sorun yok pozitif çıkarsa iğne yapılcak demişti. şimdielifahsen sen öyle diyince kafam karıştı ....
Bu arada duvar kağıdı seçtim hafta sonu ben çok beğendim :)
Beşiğin dayandığı duvar bundan
Eki Görüntüle 1563506
Diğer duvarlar bundan olacak
Eki Görüntüle 1563507
Cumartesi günü dolaştık durduk ama aklıma yatan birsey bulamadım her girdiğim mağaza da da sordum önce bunlar bitecek 2 haftaya kadar dedi. Dün de joker de araba baktım karar verdim hatta buraya koyup fikir soracaktım. Onlar da iki hafta deyince hay Allahım ya daha ne yatak ne araba hiç biseyimiz yokvalla canım her yer 23 haziran diye yazdı bangır bangır. bizde koştura koştura hallettik. bu sabah girdim e-bebek sitesine değişiklik göremedim ...
Cumartesi günü dolaştık durduk ama aklıma yatan birsey bulamadım her girdiğim mağaza da da sordum önce bunlar bitecek 2 haftaya kadar dedi. Dün de joker de araba baktım karar verdim hatta buraya koyup fikir soracaktım. Onlar da iki hafta deyince hay Allahım ya daha ne yatak ne araba hiç biseyimiz yok
çok tatıymış cnm bizde şöle bişe yaptırdık duvarlar gökyüzü mavisi komple mobilyaların hepsi beyaz
Eki Görüntüle 1563583
lambasıda Eki Görüntüle 1563585 aldığım perde ve halıda küçük denizci temaları var bulutlu fln gene bu şekilde odamı hazırliim bi resmini atıcam sizlere de :)
Cnm benmki negatif cikti ve ole yapildi ki pozitif cikinca zehirlenme var demek oluyrmus ve ignenin bi etkisi olmazmis ben oyle biluyrm nete bi bak cnm
Merhaba güzel anneler benim bu gece sahurda sol koluma bir ağrı girdi hala devam ediyo acaba surekli sol tarafıma yatmaktan olabilir mi ?Aranızda böyle bir ağrı çeken var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?