- 3 Kasım 2014
- 775
- 842
- 43
- 39
her gece yaşıyorum cnm sol kalçam özellikle eridi armut tipliydim normalde yarısı yenmiş armut gibi oldum sol kalçam eridi üstüne yatmaktan
Çok tatlı küçük çerçeveler var ama asacak delikleri yok. ben kimsenin bebek şekerini, düğün şekerini falan saklayamıyorum, ama en azından insanları benimkinin derdinden kurtarayım dedim :) asacak çok duvar var evlerde ve şık birşey olursa saklamak isteyen rahatlıkla saklar. magnet falan da sevmiyorum kendim..aynen öyle canım arkadaşım var sabun ve taş işi yapıyor aşağı yukarı maliyeti tahmin ediyordum bende 100 tane yapıcam o yüzden malzemeyi kendim alıp kendim yapıcam çünkü cidden çerçeve büyük ve maliyetli. instagramda kalıpçıları araştırıyorum. ya paraya kıyıp bu büyük çerçeveyi alıcam yada daha mantıklı olup küçük çerçeve alıp daha az maliyetle bu işin içinden çıkıcam :) (diğer küçük çerçeve bu kare olan)
gözümde canlandırdım çok güzel olucak :) mışıl mışıl uyusun paşa :)
Soo baby explora Sunshine tentesi sarı. Baya hafif bir araba ve cok geniş. 600 tl ama set değil ana kucagini ayrı almak gerekiyor aynı model 250 tl ama uyan başka bir model daha var o da 150 tl. Bilmiyorum yani zaten fiyat böyle bir de zam gelirse ki gelen yüzde 50 zam onlara bize bu yüzde 80 olacakhangi model araba beğendin canım ? süresi uzadıysa hepimiz adına sevindirici bişey bu aman aman geçmesinler fiyatı çünkü cidden çok büyük oran
Gazetede bugün itibariyle verigilere zam geldiği yazıyordu.Mağazalar elindeki stokları tükettikten sonra yapacaklar demek ki zammı.Bugün müdün joker de araba bakarken sorduk 2 hafta sonra dedi ayy yüreğime inecek şimdi
Çok tatlı küçük çerçeveler var ama asacak delikleri yok. ben kimsenin bebek şekerini, düğün şekerini falan saklayamıyorum, ama en azından insanları benimkinin derdinden kurtarayım dedim :) asacak çok duvar var evlerde ve şık birşey olursa saklamak isteyen rahatlıkla saklar. magnet falan da sevmiyorum kendim..
ama bu taş işi acayip zevkli, tasarlaması ayrı, uğraşması ayrı zevkli! şimdiden kolay gelsin cnm, güzel tasarımlar bulursan paylaş bizimle :)
Aaa bak bunu öğrendiğim iyi oldu . Öyle yapim bende. Çok teşekkürlerSabun tozunda tortu kaliyormus ne kadar durulama fazla yapılsa da. Ben dalin in deterjanini almayi düşünüyorum hassas ciltlere bile herhangi bir rahatsızlık vermiyormus
Soo baby explora Sunshine tentesi sarı. Baya hafif bir araba ve cok geniş. 600 tl ama set değil ana kucagini ayrı almak gerekiyor aynı model 250 tl ama uyan başka bir model daha var o da 150 tl. Bilmiyorum yani zaten fiyat böyle bir de zam gelirse ki gelen yüzde 50 zam onlara bize bu yüzde 80 olacak
Hatta şu. Tek takıldığı ön bari yokhangi model araba beğendin canım ? süresi uzadıysa hepimiz adına sevindirici bişey bu aman aman geçmesinler fiyatı çünkü cidden çok büyük oran
Canım elde uğraşma sabun tozu makine için zaten üstünde yazar; yoksa doğunca işin içinden çıkamazsın nasıl yetişicen[/QUOTE]Bende yapicam onu bu aralar. Sabun tozu mu kullanicaksin yoksa makinede mi yikicaksin ben elimde yikicam galiba
çok güzel olmuş prenses güzel güzel uyusun inşallah odasında :) Sanırım tek duvarı kağıt yaptın bende aynı şekilde yapacağım beşik koyduğum duvarı kağıt yapacağım diğer duvarlar pembe olacak. Bu hafta sonu yapılacak bende resim paylaşırım :)Duvar kagidimizda yapıldı
çok tatıymış cnm bizde şöle bişe yaptırdık duvarlar gökyüzü mavisi komple mobilyaların hepsi beyaz
Eki Görüntüle 1563583
lambasıda Eki Görüntüle 1563585 aldığım perde ve halıda küçük denizci temaları var bulutlu fln gene bu şekilde odamı hazırliim bi resmini atıcam sizlere de :)
Arkadaşlar lutfen bana yardim eder misiniz 28.haftadayim.3.trimesterde anksiyete icin antidepresan kullanan yakininiz var mi? Caresiz oldugumdan yaziyorum,bi kac yere daha yazdim ama cevap veren olmuyor, kadin dogumcu kabul etmiyor,psikiyatri ilac yaziyor,ne yapacagimi sasirdim,saatler geçmiyor. Zaman algisi yok gibi oluyor, gun saymaktan anksiyetem arttı
Rica ederim bir kaç blogger var onların yazılarını çok okumuştum onların tavsiyesi boyleydi. Şimdi toz deterjan lar bile köyü renklerde toz yada kalıntı bırakıyor sabun tozunun da böyle olduğunu düşünüyorum dalin yada güvenilir markaların bebek deterjanı seçilebilir. Ki ben dalin den başka alacagimi sanmıyorum :)Aaa bak bunu öğrendiğim iyi oldu . Öyle yapim bende. Çok teşekkürler
canım senin alıntılanıp yazdığın mesaj için yazmıştım o yorumu :) yanlış mesajı alıntılamışım
Allah yardım etsin özellikle de olmayana..aynen öyle canım... bütçeyi bayağı sarsacak...
23 Haziran itibariyle ithal bebek ürünleri vergileri %50 zamlı olacak henüz satış fiyatlarına yansımamıştır canım daha bugün başladı vergi zammı çünkü.valla canım her yer 23 haziran diye yazdı bangır bangır. bizde koştura koştura hallettik. bu sabah girdim e-bebek sitesine değişiklik göremedim ...
Bugün müdün joker de araba bakarken sorduk 2 hafta sonra dedi ayy yüreğime inecek şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?