hamile birinin ilaç kullanımında son söz sahibi kadın doğumcudur, durum ne kadar sıkıntılı bilmiyorum ama... bu tur ilaçlar gebelikte en zararlıları... ama yine de yanlış yönlendirmek istemem konu önemli çünkü...Arkadaşlar lutfen bana yardim eder misiniz 28.haftadayim.3.trimesterde anksiyete icin antidepresan kullanan yakininiz var mi? Caresiz oldugumdan yaziyorum,bi kac yere daha yazdim ama cevap veren olmuyor, kadin dogumcu kabul etmiyor,psikiyatri ilac yaziyor,ne yapacagimi sasirdim,saatler geçmiyor. Zaman algisi yok gibi oluyor, gun saymaktan anksiyetem arttı
Canim doktorun oruc tutmana onay verdi mi peki. Ben tutmuyorum. Yavrumu okdar saat ac birakamam hem bol bol suya ihtiyacimiz o kadar saat susuz kalmak sıkıntı olmasin.Bana söylemişti canım doktor bebek erken dönmüş başı rahime baskı yapabilir dedi hatta magnezyum u sabah akşam iç dedi rahim kasilmalarini engeller dedi ben de oruç tutuyorum sabah akşam içemiyorum magnezyum bi kere ancak içiyorum soda içiyorum.
Bugün tutmadım ama evi temizleyecegim misafir gelecek diye
Evet canim 30-40 derecenin ustunde yikamiyoruz zaten bebek kiyafetlerini bu durumda da sbu iyi cozunmuyor ve kiyafetlerde kalinti birakiyor. Illa sbun kullanacagi diyenler en az iki durulama yaptirmalilar ben gecen doktoruma da sordum bunu. Ben omo nun sensitive baby sivi deterjanini aldim.Evet haklısınız sabun daha iyi. İyi durulanmaz kalıntı kalır diye tereddüt ettim sadece.
çaresızlıgını anlıyoruz ama antıdepresan kullanmanın sakıncası varkı kadın dogumcun yazmıyor...terapıler senı rahatlatmıyormu? yazık gunah bebegıne bıraz daha sık dısını senı motıve edecek seyler dusunArkadaşlar lutfen bana yardim eder misiniz 28.haftadayim.3.trimesterde anksiyete icin antidepresan kullanan yakininiz var mi? Caresiz oldugumdan yaziyorum,bi kac yere daha yazdim ama cevap veren olmuyor, kadin dogumcu kabul etmiyor,psikiyatri ilac yaziyor,ne yapacagimi sasirdim,saatler geçmiyor. Zaman algisi yok gibi oluyor, gun saymaktan anksiyetem arttı
Aaaa tatlım iiki söyledin bi arkadaş dha baby me almıştı, tecrübe oldu bize degünaydın canımm,
ben e-bebekten bebek deterjanı almıştım, yıkadım kuzumun cicilerini, beyazlarda sıkıntı yok ama renklilerin bi kaçının rengini soldurmuş çok üzüldüm..yani yeni gibi değil yıkandıktan sonra. o yüzden hacışakirin toz sabununu alıcam,, bilginiz olsun..
bir de yıkayıp cicileri yerleştirdim o kadar az gibi geldi ki bana bomboş kaldı,, galiba eksiğim çok dedim. o kadar göreceli ve farklıki internette dolanan yada arkadaşlardan aldığım listeler.. herkesin kendine göre işte.. ve bende çıldırcam eksiğim ne bilmiyorum..
Canim doktorun oruc tutmana onay verdi mi peki. Ben tutmuyorum. Yavrumu okdar saat ac birakamam hem bol bol suya ihtiyacimiz o kadar saat susuz kalmak sıkıntı olmasin.
çokkk güzell maşallahhhhhIyi günler hanımlar perdemiz de geldi denemelik Astım daha erken Ağustos ta sepet beşiğimiz Şifonyer felan gelicek o zaman düEnlicem som halini de atarım Eki Görüntüle 1563635
Allah kabul etsin canim. Valla Rabbim affetsin ben bu seneyi tamamen es gectim.Oruç tutmanin bebeğine zararı hemen olmaz dedi ara ara tutabilir sin dedi kadir Gecesinde falan . Hareketlerini takip et dedi bende çalışmıyor m evdeyim oyüzden tutmaya çalışıyorum.
Emzirirken de borcumu tutamam gibime geliyor
güle güle kullan canımpantolonumu aldım rahatladım, bebeğim sakinleşti... neler çekti kimbilir
Öyle olmasını umuyorum ama zaten ellerindekini satmadan birden bire de zam yapmazlar galiba valla bilemiyorum 500 tl lik araba bile 800 olacak en az. Sözde yerli üretime teşvik ama olan bize oluyorJokerdeki görevli bana da zammın mağazalarına hemen yansımayacağını söylemişti. Stokları tüketene kadar eski fiyatlar geçerli diyor ya e-bebekte belki jokerde de öyledir
teşekkürler :)güle güle kullan canım
Frendly yi benim yengemde kullaniuor cok memnun ama o yumusaticisini kullanmiyor. Omo bitince onu da deneyecegim.Miniklerimizin kıyafetlerini yıkamak için deterjan konuşulmuş. Ben jokerden alışveriş yaparken friendly diye bi markanın deterjanını gördüm. Organik dye yazıyordu, hem de deterjan+yumuşatıcıydı tek pakette. Makieneler durulama suyunda yumuşatıcıyı alıyor diye ayrıca yumuşatıcı kullanmak istemiyordum ama bu aklıma yattı. Lavanta esanslı olanını aldım, oğlumun kıyafetlerini yıkadım kuruttum ve yumuşacıklar ama koku olmadı hiç :) bir de bi arkadaş renklilerde solma yaptığını söylemiş deterjanının, benim çok şükür koyu renklerde de, renklilerde de solma gibi bi problemim olmadı. Organik olması konusunu araştırmadım, doğrumudur bilemiyorum.
Canim her urune gelmior zam belli ulkelerden ithal edlenlere geliyormus sadece.hangi model araba beğendin canım ? süresi uzadıysa hepimiz adına sevindirici bişey bu aman aman geçmesinler fiyatı çünkü cidden çok büyük oran
Öyle olmasını umuyorum ama zaten ellerindekini satmadan birden bire de zam yapmazlar galiba valla bilemiyorum 500 tl lik araba bile 800 olacak en az. Sözde yerli üretime teşvik ama olan bize oluyor
Öyle olmasını umuyorum ama zaten ellerindekini satmadan birden bire de zam yapmazlar galiba valla bilemiyorum 500 tl lik araba bile 800 olacak en az. Sözde yerli üretime teşvik ama olan bize oluyor
Evet ama ne yazık ki aldıklarımızın çoğu ithal marka ürünleri :/Canim her urune gelmior zam belli ulkelerden ithal edlenlere geliyormus sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?