2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
aynen canım zaten masraflı olan bebek daha da masraflı oldu böyle zam gelmeden alayım diye ateş ölçer baktım bende dün ama kara veremedim bi türlü alanlar arkadaşlar hangi markaları aldınız acaba..
Ben almadım ateş ölçer. Eşim temassizlardan alırız dedi ama şuan fiyatlar çok yüksek. Birde şu basit digital kol altı olanlarda aynı işi goruyormus bilemiyorum. Daha onu düşünmedim ben :)

Ben almadım ateş ölçer. Eşim temassizlardan alırız dedi ama şuan fiyatlar çok yüksek. Birde şu basit digital kol altı olanlarda aynı işi goruyormus bilemiyorum. Daha onu düşünmedim ben :)

dün e bebekte weewell in temassızını denedik eşimin ateşini 33 olarak ölçtü ordaki görevlide ortamın ısısından etkilenebilir dedi öyle deyince hemen bıraktım yoksa almıştım ..

Canım oluyor öyle şeyler semt pazarlarında :) pazarların altını üstüne getirmek gerek ama yerlerini öğrenmek için :)) bizim burdaki pazarda da f&f ürünlerini satıyorlardı. Uzun kollu çıtçıtlı bodyler 5tl, uzun kollu tulumlar 7,5tl den satılıyordu ama adam bu sene tezgahı kapattı gitti :) gene chicconun bi tezgahı vardı chicco ürünleri mağaza fiyatından hesaplıydı, dönem dönem 5tl ye öyle ürünler satıyorlardı ki.. Kadife pantolon almıştım yeğenime mesela o tezgahtan 5tlye :) her iki tezgahtakiler de orjinaldi mağazaya gidip karşılaştırmıştım.

Ccift yonlumu canim araba yatar pozisyonu falan nasil. Internetten mi baktin canli canli gordun mu arabayi.
Çift yönlü değil. Iki kez joker de inceledim. Tentesi karbon filtre diğerlerinden farklı kumaşı. Güneş ışığını süzerek içeriye çok fazla yansitmiyormus. Baya geniş bir araba. Sürüsü kolay ve hafif. 9 yada 9.5 kg ağırlığında. Tam yatıyor benim çok içime sindi. Ama dedigim gibi sadece ön kısmında bebeğin tutması için yada onune biseyler koymak için ön bar yok tek düşündüren bu

dün e bebekte weewell in temassızını denedik eşimin ateşini 33 olarak ölçtü ordaki görevlide ortamın ısısından etkilenebilir dedi öyle deyince hemen bıraktım yoksa almıştım ..
Ben gidince tanidigimiz medikalci lere sorup onlardan alabilirim galiba

Hmm buna benzer urunlerin on bari olanlari na da bir baksaydin tatlim.

Canim her urune gelmior zam belli ulkelerden ithal edlenlere geliyormus sadece.

evet canım e-bebek listeyi açıkladı zaten. özellikle krafta geldi bile mayısta 1.350 olan araba haziranda 1.489 oldu burdaki bayi 23 hazirandan sonra 2.200 olucak demişti

Hmm buna benzer urunlerin on bari olanlari na da bir baksaydin tatlim.
Bazı modellerde on bar ayrı satılıyor mus. Alıp ayrıca takılabilirmis. Yeni model bi araba sordum sordum bulamadı mağaza da en son bi baktım bu işte dedim :) hatta ana kucagini bile onlar takamadi ayri aparati vardi acti da eşim taktı :)

evet canım e-bebek listeyi açıkladı zaten. özellikle krafta geldi bile mayısta 1.350 olan araba haziranda 1.489 oldu burdaki bayi 23 hazirandan sonra 2.200 olucak demişti
Allah allah nasil bebek arabasna zam geliyor ki lestede bebek arblarindn bahsedilmiyor. Neyse iyiki erkeden almisim arabamizi kraft twist eco trvel aldik bkz. 1050 tl ye aldik simdi baya artmistir o zaman. Millet laf soylemisti erkeden niye aliyorsun diye iyi ki almisim.

Kızlar benim bebeğimin de nerdeyse herseyi hazır. Park yatak aldım dolabıni Babamız kendisi yaptı seneye tayinci olduğumuz için takım almadım boş bir Odamız var orayı kullanacağım bebeğim için. Geçen hafta kızım 1043 gr di bu hafta 1300 gr olmuş bir haftada maşallah nasıl büyümüş. Geçen ay ki kontrolde serviks uzunluğu 30 mm çıkmıştı takip edelim demişti doktor o da 55.4 mm olmuş çok sevindim hala makat gelişi duruyor doktor döner daha dedi yarın 29. Haftaya giriyoruz inşallah

Hanımlar bende Braun kulaktan ölçer alıcaktım temassızı hiç düşünmedim zaten ama Yorumları okuyunca yenidoğan bebeğe kulaktan ölçer kullanılmıyormuş Braun un koltuk altından ölçen modeli var digerlerinden biraz farklı aya göre ateş ölçüyormuş sesli renkli göstergesi bana çok mantıklı geldi bence burda tasarruf yapabiliriz sonuçta bu üründe Braun kalitesi ...

Herkes birsey söylüyor yani kime inanacagimizi bilmiyorum. Bazı magazadakilerin dünyadan haberi yok gibi oluyor bakalım. Sterilizator kendi fikrim çok gerekli değil yani kaynamis su da aynı işi yapıyor. Bir kaç tane blogger var takip ediyordum tesadüf eseri ama suan adreslerini bulamıyorum. Bu bloggerlar maddi durumları çok çok iyi öyle ki bazı ünlü markalarin sahibi. Yazısında bebek termometresi Sterilizator biberon isiti vb şeylerin gereksiz olduğunu yazmıştı. Eğer tekrar bulursam burdan paylasirim

çokkk güzell maşallahhhhhbenım ev kıra olmasaydı da bende boyle hazırlık yapsaydım
Saol canım benimde kira ama perdem kravueydi o yüzden uymadığı için değiştirmek zorundaydım Allah bize de ev nasip eser inşallah o zaman en güzellerinden döşeriz evimîzi

Bende beylikdüzünde oturuyorum hiç gitmemiştim bu pazara. Bu pazar günü gideyim bakayım senin vesilenle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…