- 27 Ocak 2011
- 1.989
- 1.672
- 358
- 34
Ccift yonlumu canim araba yatar pozisyonu falan nasil. Internetten mi baktin canli canli gordun mu arabayi.Hatta şu. Tek takıldığı ön bari yok
Ben almadım ateş ölçer. Eşim temassizlardan alırız dedi ama şuan fiyatlar çok yüksek. Birde şu basit digital kol altı olanlarda aynı işi goruyormus bilemiyorum. Daha onu düşünmedim ben :)aynen canım zaten masraflı olan bebek daha da masraflı oldu böyle zam gelmeden alayım diye ateş ölçer baktım bende dün ama kara veremedim bi türlü alanlar arkadaşlar hangi markaları aldınız acaba..
Ben almadım ateş ölçer. Eşim temassizlardan alırız dedi ama şuan fiyatlar çok yüksek. Birde şu basit digital kol altı olanlarda aynı işi goruyormus bilemiyorum. Daha onu düşünmedim ben :)
Kizlar istanbuldakiler bilir avrupa yakasinda beyliduzunde beylik pazari var. Pazar gunu gittim br de ne goreyim. Gecen haftalarda haldir haldir kosup e bebek indirime gitmis bi suru alis veris yapmistim. E bebekte motherlove urunlerinden de bol bol almistim. Bir baktim pazarda adamin biri bir tezgah acmis o urunlerin aynisini satiyor. Gittim e bebek te satiliyordu bu urunler dedim adam da evet motherlove or da da var dedi. Siz nerden aliyorsunuz dedim geciyor iste elimize bi yerden dedi. Sok oldum. Urunler acayip kaliteli. E bebekte %50 indirimle 5 tl ye ldigim zibinlarin hepsini adam tezgahta da 5 tl ye stiyordu garip geldi. Birde beylik pazarinda cok guzel lohusa takimlari vardi ikili uclu ama fiyatlarini sormadim bu paza unu yine gidecegim. Bu sefer lohusa takimlarini da soracagim.
Çift yönlü değil. Iki kez joker de inceledim. Tentesi karbon filtre diğerlerinden farklı kumaşı. Güneş ışığını süzerek içeriye çok fazla yansitmiyormus. Baya geniş bir araba. Sürüsü kolay ve hafif. 9 yada 9.5 kg ağırlığında. Tam yatıyor benim çok içime sindi. Ama dedigim gibi sadece ön kısmında bebeğin tutması için yada onune biseyler koymak için ön bar yok tek düşündüren buCcift yonlumu canim araba yatar pozisyonu falan nasil. Internetten mi baktin canli canli gordun mu arabayi.
Frendly yi benim yengemde kullaniuor cok memnun ama o yumusaticisini kullanmiyor. Omo bitince onu da deneyecegim.
E bebegin genel zam duyurusu kizlar. Sadece bu marka ve urunlere zam gelecek bebek arabasi yok iclerindeEvet ama ne yazık ki aldıklarımızın çoğu ithal marka ürünleri :/
Ben gidince tanidigimiz medikalci lere sorup onlardan alabilirim galibadün e bebekte weewell in temassızını denedik eşimin ateşini 33 olarak ölçtü ordaki görevlide ortamın ısısından etkilenebilir dedi öyle deyince hemen bıraktım yoksa almıştım ..
Hmm buna benzer urunlerin on bari olanlari na da bir baksaydin tatlim.Çift yönlü değil. Iki kez joker de inceledim. Tentesi karbon filtre diğerlerinden farklı kumaşı. Güneş ışığını süzerek içeriye çok fazla yansitmiyormus. Baya geniş bir araba. Sürüsü kolay ve hafif. 9 yada 9.5 kg ağırlığında. Tam yatıyor benim çok içime sindi. Ama dedigim gibi sadece ön kısmında bebeğin tutması için yada onune biseyler koymak için ön bar yok tek düşündüren bu
Canim her urune gelmior zam belli ulkelerden ithal edlenlere geliyormus sadece.
Bazı modellerde on bar ayrı satılıyor mus. Alıp ayrıca takılabilirmis. Yeni model bi araba sordum sordum bulamadı mağaza da en son bi baktım bu işte dedim :) hatta ana kucagini bile onlar takamadi ayri aparati vardi acti da eşim taktı :)Hmm buna benzer urunlerin on bari olanlari na da bir baksaydin tatlim.
Allah allah nasil bebek arabasna zam geliyor ki lestede bebek arblarindn bahsedilmiyor. Neyse iyiki erkeden almisim arabamizi kraft twist eco trvel aldik bkz. 1050 tl ye aldik simdi baya artmistir o zaman. Millet laf soylemisti erkeden niye aliyorsun diye iyi ki almisim.evet canım e-bebek listeyi açıkladı zaten. özellikle krafta geldi bile mayısta 1.350 olan araba haziranda 1.489 oldu burdaki bayi 23 hazirandan sonra 2.200 olucak demişti
ahh ahhh kira ewede razıyım şehirler arası tasınıcam duzen bıle yok...dogduktan sonra yapılacak herseyçokkk güzell maşallahhhhhbenım ev kıra olmasaydı da bende boyle hazırlık yapsaydım
Herkes birsey söylüyor yani kime inanacagimizi bilmiyorum. Bazı magazadakilerin dünyadan haberi yok gibi oluyor bakalım. Sterilizator kendi fikrim çok gerekli değil yani kaynamis su da aynı işi yapıyor. Bir kaç tane blogger var takip ediyordum tesadüf eseri ama suan adreslerini bulamıyorum. Bu bloggerlar maddi durumları çok çok iyi öyle ki bazı ünlü markalarin sahibi. Yazısında bebek termometresi Sterilizator biberon isiti vb şeylerin gereksiz olduğunu yazmıştı. Eğer tekrar bulursam burdan paylasirimYa aklımı karıştırdı aslında joker benim. Ben bütün alışverişimi tamamladım neredeyse çok şükür ama birkaç şey alıp almama arasında kalmıştım. Mesela sterilizatör. Gerekli mi değil mi, hangisi daha kullanışlı, doğumdan sonra ihtiyaca göre mi alsam diye alıp veriyordum. En son bu zam meselesini öğrendiğimde de eksikler için jokere gittiğimde de görevliye sordum. Böyle böyle zam muhabbeti var diye alacağım sanırım diye bahsettim. Kadın bana internet satışı fiyatlarına yansır o zam, mağaza fiyatlarımıza yansımaz demiştiburada da bahsetmiştim. Arkadaşlar da belki stoklar bitene kadar yansımayacaktır onu demiştir demişti ama emin değilim..
saglık olsunahh ahhh kira ewede razıyım şehirler arası tasınıcam duzen bıle yok...dogduktan sonra yapılacak hersey
Saol canım benimde kira ama perdem kravueydi o yüzden uymadığı için değiştirmek zorundaydım Allah bize de ev nasip eser inşallah o zaman en güzellerinden döşeriz evimîziçokkk güzell maşallahhhhhbenım ev kıra olmasaydı da bende boyle hazırlık yapsaydım
Bende beylikdüzünde oturuyorum hiç gitmemiştim bu pazara. Bu pazar günü gideyim bakayım senin vesilenle.Kizlar istanbuldakiler bilir avrupa yakasinda beyliduzunde beylik pazari var. Pazar gunu gittim br de ne goreyim. Gecen haftalarda haldir haldir kosup e bebek indirime gitmis bi suru alis veris yapmistim. E bebekte motherlove urunlerinden de bol bol almistim. Bir baktim pazarda adamin biri bir tezgah acmis o urunlerin aynisini satiyor. Gittim e bebek te satiliyordu bu urunler dedim adam da evet motherlove or da da var dedi. Siz nerden aliyorsunuz dedim geciyor iste elimize bi yerden dedi. Sok oldum. Urunler acayip kaliteli. E bebekte %50 indirimle 5 tl ye ldigim zibinlarin hepsini adam tezgahta da 5 tl ye stiyordu garip geldi. Birde beylik pazarinda cok guzel lohusa takimlari vardi ikili uclu ama fiyatlarini sormadim bu paza unu yine gidecegim. Bu sefer lohusa takimlarini da soracagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?