2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bu güzelmiş alınabilir bir dereceye 200 tl vermek bana çok geliyor

Bende beylikdüzünde oturuyorum hiç gitmemiştim bu pazara. Bu pazar günü gideyim bakayım senin vesilenle.
Çok güzel bir pazar biraz kalabalık oluyor bende bayadir gitmedim pazar günü yolcuyum ama yetisebilirsem gidicem bende

aynen canım zaten masraflı olan bebek daha da masraflı oldu böyle zam gelmeden alayım diye ateş ölçer baktım bende dün ama kara veremedim bi türlü alanlar arkadaşlar hangi markaları aldınız acaba..

Braun kulaktan ateş ölçer aldim ben canım indirim den 199 dan 115 é gelmişti bayagi oldu canım yazmıştım burda

kizlar hem kulaktan hem koltuk altindan hem de banyo suyunun sicakliguni olcen bi takim atesolcer varmis markasini bilen var mi

merhaba hanımlar, çok sık bakamıyorum ama arada bir merhaba demeden de edemiyorum :)
biz kızçelerimle çok iyiyiz çok şükür, umarım sizlerde de herşey yolundadar.
hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum. bu sene bizim borcumuz oldu, allah ağzımınızın tadını bozmasın. ben 1 tulum haricinde hbirşey almadım. kızımdan dolayı beşik, bebek arabası vs gibi şeyler var zaten, kıyafet alışverişi ve temizlik bakım ürünleri için alışveriş yapacağım onuıda son ay hallederim. zaten bisürü de hediye geliyo, ilk kızzımda giydirmeye sıra getiremeden kaldırdığım kıyafetleri bile olmuştu.
buarada son konuşulan birkaç konu üzerinde deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.

Bebek arrabası: kış bebeği oldğundaan çok gerekli görmüyorum açıkcası hele arabbaanızda varssa hiç gerek yok yaza bi baston tipi bebek araabası işinizi görür. çok paralar dökmeyin bence. 1 yaşında sonra yürüyecek ve bebek arabasına inanın binmeyecek... ama illada olsun diyorsanız çift yönlü olması ve 0-12 aaylık bebeği rahat ettirecek konfora sahip olmalı, yumuşak olması, yatak pozisyonu olması vs vs..

deterjan: ben hacışakir granul sabun kullandım kızımda, yine onu kullanacağım.

ateşölçer: kulaktann ve alından ölçme özelliği olanları tercih etmenizi öneririm. çünkü uyurken ölçsen uyandırıyor, uyanıkken ölçsen sabit durmuyorlar. ölçüm süresininde kısa olmasınaa ddikkat edebilirsiniz. hatta bir tanede kolttukaltı ölçerde bulundurun. ateşş ölçer çok önemli albileceğiniz en iyiisini almanızı tavsiye ederim.

Terligim ve tacim da hazir. Bebek sekerleri kaldi geriye ama onu doguma yakin hazirlamayi dusunuyorum.nasil olmus sizce kizlar?

Elinize sağlık canım çok güzel olmuş. Ben de kendim yapmak istiyorum da bu terlikleri ve süslerini nerden aldınız, ben de bursadayım, kapalı çarşııdan mı yoksa cumhuriyet caddesinden mi?

bende kraft aldım canım twist rlx modelini hemde 1.250 tl ye n11.com da eski fiyatlı buldum %10 da indirim vardı hemen aldık

Anneler :)) aranızda neko body uzatma aparatını duyan var mı? Ben almak istiyorum. Bebekler çok çabuk büyüyor ve aldığım bodylerini biraz uzun giyebilsin istiyorum. Mantıklı bi ürün gibi geldi ama kullananlardan yorum göremedim. Yani iki kullanımda elimde kalacak birşey mi acaba yoksa kullanışlı mı bilemedim.. Bahsettiğim ürün aşağıdaki linkteki:
https://www.tuniko.com/body-uzatici-aparat

teşekkür ederim canım tavsiyen aklımda ama neler çok gerekli onu bile bilmiyorum derin bir araştırma yapmanın vakti gelmiş galba
canım araştırmanı yaparken burdan fikir al neticede bizim ilk çocuğumuz deneyimli arkadaşlar yardımcı olacaktır boşuna maddi olarak açılmayasın gerçekten ufak tefek şeyler bir dünya para tutuyor hele de hepsini birden alınca göze daha çok geliyor...

kesinlikle canım öyle yapıcam zaten çok şey almayı düşünmüyorum hediyede gelir çünkü

dün e bebekte weewell in temassızını denedik eşimin ateşini 33 olarak ölçtü ordaki görevlide ortamın ısısından etkilenebilir dedi öyle deyince hemen bıraktım yoksa almıştım ..
Ablamın 3 çocuğu var ve hepsinde de braun kulaktan ateş ölçerini kullanıyor çokta memnun. Kuzenim temassız ölçer almış ama hiç memnun kalmamış. Bende ablamın kullandığından almayı düşünüyorum. Modelini bilmiyorum sorarım ama yeşil beyaz bir üründü.

Britax römer marka anakucağıyla beraber 950 tl ye aldım. Tentesi güneş ışığını geçirmiyor tek yönlü ön barı var ve puseti çıkarınca 5kg pusetiyle 6.5 kg çok hafif ve tek elle kapanıyor. Bu modeli almamdaki en büyük etkende tek elle kapanması ve hafifliği ve tabiki rengi oldu bu markayıda inceleyebilirsin istersen.

Eklentiler

• 23908348160921809209.webp
    54,4 KB · Görüntüleme: 78
Chek Luckylover arkadaşlar merhaba,

Kan uyuşmazlığı iğnesi ile ilgili bilgi vereyim benim gibi sıkıntı çekmeyin
28. haftada yapılması gerekiyormuş + bebeğin kan grubu pozitifse doğumdan sonra tekrarlanıyor.
İlaç mor reçete ile satılıyor, eczanelerden sgk lı olarak alamıyorsunuz, eczacılar odası şubelerine başvurmak gerekiyormuş.
Eczane prosedürü uzun dedi, ben uğraşmak istemedim.
Direkt eczaneden alacaksanız markasına göre değişiyor ama 150-250 arası fiyatları var ben 215 e aldım.

Ben özel muayenehaneye gittiğim için eczaneden tedarik ettim ama çok sıkıntı çektim.
Sağlık ocağı alerjik bi iğne biz yapamayız dedi, sanırım en iyisi iğneyi yaptıracağınız hastaneye başvurmak
Reçete ile iğne aynı tarihte yapılmalıymış, aradığım hastane verdi bu bilgiyi de
Kimse doğru düzgün bilgi vermediği için, resmen paramla rezil oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…