- 4 Eylül 2012
- 1.402
- 689
- 123
Bu güzelmiş alınabilir bir dereceye 200 tl vermek bana çok geliyorEki Görüntüle 1563662 Hanımlar bende Braun kulaktan ölçer alıcaktım temassızı hiç düşünmedim zaten ama Yorumları okuyunca yenidoğan bebeğe kulaktan ölçer kullanılmıyormuş Braun un koltuk altından ölçen modeli var digerlerinden biraz farklı aya göre ateş ölçüyormuş sesli renkli göstergesi bana çok mantıklı geldi bence burda tasarruf yapabiliriz sonuçta bu üründe Braun kalitesi ...
Frendly yi benim yengemde kullaniuor cok memnun ama o yumusaticisini kullanmiyor. Omo bitince onu da deneyecegim.
Sol yanım acıyor anne diye bi siir vardı o geldi aklıma simdiher gece yaşıyorum cnm sol kalçam özellikle eridi armut tipliydim normalde yarısı yenmiş armut gibi oldum sol kalçam eridi üstüne yatmaktan
Çok güzel bir pazar biraz kalabalık oluyor bende bayadir gitmedim pazar günü yolcuyum ama yetisebilirsem gidicem bendeBende beylikdüzünde oturuyorum hiç gitmemiştim bu pazara. Bu pazar günü gideyim bakayım senin vesilenle.
aynen canım zaten masraflı olan bebek daha da masraflı oldu böyle zam gelmeden alayım diye ateş ölçer baktım bende dün ama kara veremedim bi türlü alanlar arkadaşlar hangi markaları aldınız acaba..
Ben burada sıkılmıstım senin yerine ohhh ben de rahatladımpantolonumu aldım rahatladım, bebeğim sakinleşti... neler çekti kimbilir
Ben burada sıkılmıstım senin yerine ohhh ben de rahatladım
Şimdi annemdeyim eve gidince yazarm yarin gidicm cnm
Terligim ve tacim da hazir. Bebek sekerleri kaldi geriye ama onu doguma yakin hazirlamayi dusunuyorum.nasil olmus sizce kizlar?
empati dedikleri bu olsa gerek
Allah allah nasil bebek arabasna zam geliyor ki lestede bebek arblarindn bahsedilmiyor. Neyse iyiki erkeden almisim arabamizi kraft twist eco trvel aldik bkz. 1050 tl ye aldik simdi baya artmistir o zaman. Millet laf soylemisti erkeden niye aliyorsun diye iyi ki almisim.
canım araştırmanı yaparken burdan fikir al neticede bizim ilk çocuğumuz deneyimli arkadaşlar yardımcı olacaktır boşuna maddi olarak açılmayasın gerçekten ufak tefek şeyler bir dünya para tutuyor hele de hepsini birden alınca göze daha çok geliyor...teşekkür ederim canım tavsiyen aklımda ama neler çok gerekli onu bile bilmiyorum derin bir araştırma yapmanın vakti gelmiş galba
Ya ben kıyafet sıkmasına hiiç gelemiyorum hemen hafakanlar basıyo simdi bir de hamilelik var ben sıcakladıkça oğluma saldırıyorum çıkar çoraplarını diyeempati dedikleri bu olsa gerek
canım araştırmanı yaparken burdan fikir al neticede bizim ilk çocuğumuz deneyimli arkadaşlar yardımcı olacaktır boşuna maddi olarak açılmayasın gerçekten ufak tefek şeyler bir dünya para tutuyor hele de hepsini birden alınca göze daha çok geliyor...
Ablamın 3 çocuğu var ve hepsinde de braun kulaktan ateş ölçerini kullanıyor çokta memnun. Kuzenim temassız ölçer almış ama hiç memnun kalmamış. Bende ablamın kullandığından almayı düşünüyorum. Modelini bilmiyorum sorarım ama yeşil beyaz bir üründü.dün e bebekte weewell in temassızını denedik eşimin ateşini 33 olarak ölçtü ordaki görevlide ortamın ısısından etkilenebilir dedi öyle deyince hemen bıraktım yoksa almıştım ..
Britax römer marka anakucağıyla beraber 950 tl ye aldım. Tentesi güneş ışığını geçirmiyor tek yönlü ön barı var ve puseti çıkarınca 5kg pusetiyle 6.5 kg çok hafif ve tek elle kapanıyor. Bu modeli almamdaki en büyük etkende tek elle kapanması ve hafifliği ve tabiki rengi olduÇift yönlü değil. Iki kez joker de inceledim. Tentesi karbon filtre diğerlerinden farklı kumaşı. Güneş ışığını süzerek içeriye çok fazla yansitmiyormus. Baya geniş bir araba. Sürüsü kolay ve hafif. 9 yada 9.5 kg ağırlığında. Tam yatıyor benim çok içime sindi. Ama dedigim gibi sadece ön kısmında bebeğin tutması için yada onune biseyler koymak için ön bar yok tek düşündüren bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?