- 27 Ocak 2011
- 1.989
- 1.672
- 358
- 34
Git canim mutlaka en azindan bir fikir einmis olursun 3lu lohusa takimlari cok takildi aklima keske sorsaydim fiyatlarini magaza,arda 130 dan basliyor hep.Bende beylikdüzünde oturuyorum hiç gitmemiştim bu pazara. Bu pazar günü gideyim bakayım senin vesilenle.
Çok güzel gerçekten sağlıkla kullanın inşallah. Yarın akşam çıkacağız buna da bakalımBritax römer marka anakucağıyla beraber 950 tl ye aldım. Tentesi güneş ışığını geçirmiyor tek yönlü ön barı var ve puseti çıkarınca 5kg pusetiyle 6.5 kg çok hafif ve tek elle kapanıyor. Bu modeli almamdaki en büyük etkende tek elle kapanması ve hafifliği ve tabiki rengi oldubu markayıda inceleyebilirsin istersen.
Kuzucuk bu çok basit bir şey o kadar para vermeye bile değmez. Tuhafiye gibi bir yerden çıt çıt al penye bir kumaşın iki ucuna da dik :) 5 lira maliyeti bile olmaz.Anneler :)) aranızda neko body uzatma aparatını duyan var mı? Ben almak istiyorum. Bebekler çok çabuk büyüyor ve aldığım bodylerini biraz uzun giyebilsin istiyorum. Mantıklı bi ürün gibi geldi ama kullananlardan yorum göremedim. Yani iki kullanımda elimde kalacak birşey mi acaba yoksa kullanışlı mı bilemedim.. Bahsettiğim ürün aşağıdaki linkteki:
https://www.tuniko.com/body-uzatici-aparat
Bu pazar gidersen, lohusa takımı fikirlerini tekrar paylaşırsan mutlu olurum canım :)Kizlar istanbuldakiler bilir avrupa yakasinda beyliduzunde beylik pazari var. Pazar gunu gittim br de ne goreyim. Gecen haftalarda haldir haldir kosup e bebek indirime gitmis bi suru alis veris yapmistim. E bebekte motherlove urunlerinden de bol bol almistim. Bir baktim pazarda adamin biri bir tezgah acmis o urunlerin aynisini satiyor. Gittim e bebek te satiliyordu bu urunler dedim adam da evet motherlove or da da var dedi. Siz nerden aliyorsunuz dedim geciyor iste elimize bi yerden dedi. Sok oldum. Urunler acayip kaliteli. E bebekte %50 indirimle 5 tl ye ldigim zibinlarin hepsini adam tezgahta da 5 tl ye stiyordu garip geldi. Birde beylik pazarinda cok guzel lohusa takimlari vardi ikili uclu ama fiyatlarini sormadim bu paza unu yine gidecegim. Bu sefer lohusa takimlarini da soracagim.
Çok sıkıntı yaşamışsın herhangi bir devlet hastanesine yada özel gitseydin yatış yapıp igneyi yaparlardi. Sonra da hemen taburcu ediyorlar zaten. O kadar para vermen yazık olmuş. Test sonucu negatif cikanlara yapilmiyormus. Yapılacak olana da bu şekilde uygulama yapılıyormuşChek Luckylover arkadaşlar merhaba,
Kan uyuşmazlığı iğnesi ile ilgili bilgi vereyim benim gibi sıkıntı çekmeyin
28. haftada yapılması gerekiyormuş + bebeğin kan grubu pozitifse doğumdan sonra tekrarlanıyor.
İlaç mor reçete ile satılıyor, eczanelerden sgk lı olarak alamıyorsunuz, eczacılar odası şubelerine başvurmak gerekiyormuş.
Eczane prosedürü uzun dedi, ben uğraşmak istemedim.
Direkt eczaneden alacaksanız markasına göre değişiyor ama 150-250 arası fiyatları var ben 215 e aldım.
Ben özel muayenehaneye gittiğim için eczaneden tedarik ettim ama çok sıkıntı çektim.
Sağlık ocağı alerjik bi iğne biz yapamayız dedi, sanırım en iyisi iğneyi yaptıracağınız hastaneye başvurmak
Reçete ile iğne aynı tarihte yapılmalıymış, aradığım hastane verdi bu bilgiyi de
Kimse doğru düzgün bilgi vermediği için, resmen paramla rezil oldum
merhabamerhaba hanımlar, çok sık bakamıyorum ama arada bir merhaba demeden de edemiyorum :)
biz kızçelerimle çok iyiyiz çok şükür, umarım sizlerde de herşey yolundadar.
hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum. bu sene bizim borcumuz oldu, allah ağzımınızın tadını bozmasın. ben 1 tulum haricinde hbirşey almadım. kızımdan dolayı beşik, bebek arabası vs gibi şeyler var zaten, kıyafet alışverişi ve temizlik bakım ürünleri için alışveriş yapacağım onuıda son ay hallederim. zaten bisürü de hediye geliyo, ilk kızzımda giydirmeye sıra getiremeden kaldırdığım kıyafetleri bile olmuştu.
buarada son konuşulan birkaç konu üzerinde deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.
Bebek arrabası: kış bebeği oldğundaan çok gerekli görmüyorum açıkcası hele arabbaanızda varssa hiç gerek yok yaza bi baston tipi bebek araabası işinizi görür. çok paralar dökmeyin bence. 1 yaşında sonra yürüyecek ve bebek arabasına inanın binmeyecek... ama illada olsun diyorsanız çift yönlü olması ve 0-12 aaylık bebeği rahat ettirecek konfora sahip olmalı, yumuşak olması, yatak pozisyonu olması vs vs..
deterjan: ben hacışakir granul sabun kullandım kızımda, yine onu kullanacağım.
ateşölçer: kulaktann ve alından ölçme özelliği olanları tercih etmenizi öneririm. çünkü uyurken ölçsen uyandırıyor, uyanıkken ölçsen sabit durmuyorlar. ölçüm süresininde kısa olmasınaa ddikkat edebilirsiniz. hatta bir tanede kolttukaltı ölçerde bulundurun. ateşş ölçer çok önemli albileceğiniz en iyiisini almanızı tavsiye ederim.
Kuzucuk bu çok basit bir şey o kadar para vermeye bile değmez. Tuhafiye gibi bir yerden çıt çıt al penye bir kumaşın iki ucuna da dik :) 5 lira maliyeti bile olmaz.
Kadir gecesine kadar toplar bitirirz sanki kalabalığız ya hani olmazmi? Okuyabilecekler fazla da alır ben alırım fazlacnm konuşulmadı o konu aslında yapsaydık iyi olurdu ama sayıyı çıkaramaya biliriz.
Chek Luckylover arkadaşlar merhaba,
28. haftada yapılması gerekiyormuş + bebeğin kan grubu pozitifse doğumdan sonra tekrarlanıyor.
İlaç mor reçete ile satılıyor, eczanelerden sgk lı olarak alamıyorsunuz, eczacılar odası şubelerine başvurmak gerekiyormuş.
Direkt eczaneden alacaksanız markasına göre değişiyor ama 150-250 arası fiyatları var ben 215 e aldım.
Ben özel muayenehaneye gittiğim için eczaneden tedarik ettim ama çok sıkıntı çektim.
Sağlık ocağı alerjik bi iğne biz yapamayız dedi, sanırım en iyisi iğneyi yaptıracağınız hastaneye başvurmak
Reçete ile iğne aynı tarihte yapılmalıymış, aradığım hastane verdi bu bilgiyi de
benim bu konuda çekincelerim var, kış diye çocuk hep evde mi duracak, temiz hava almayacak mı hiç ?merhaba
tecrubelerını paylastıgın ıcın tesekkur ederız
hala bebek arabası almamış bırı olarak çok sevındıımm dedıgıne bende bu olayı yaza dogru halledıcem dedıgın gıbı onumuz kıs ve aracımız var
bende aynı sen gibi bir gecede çatladım... yapacak bişey yok bebeklerimizin hediyesi.o kadar kremler yağlar... sonuç....dün akşam kaşınıyodu göbüş. sabah bir baktım jilet atmış gibi yarılmış. çatlamış ve kıpkırmızı bir gecede çatır çatır çatladım resmen
Braun termoscan 7, 1 ay önce falan indirimdeydi, 140 'a aldım joker den.aynen canım zaten masraflı olan bebek daha da masraflı oldu böyle zam gelmeden alayım diye ateş ölçer baktım bende dün ama kara veremedim bi türlü alanlar arkadaşlar hangi markaları aldınız acaba..
benim annemde ablamda çatlamadı ben çatladımBiraz da genetik sanırım tatlım.. Geçen bi ark dha yazmıştı o kdr kremlenmesi rağmen çatlamış..
Bn de sabah akşam lierac lanıyorum :) şimdilik çatlak yok annem de hiç çatlamamış, bakalım önümüzdeki günler ne göstericek?
Cnm ben devlet hastanesinde yaptirdim hic bi ucretde odemedim ve ilaci almaya da gitmedim bide 7 aylikken vurunuyrsan tekrar vurunmaya gerek yokmus diye biliyrmChek Luckylover arkadaşlar merhaba,
Iyi günler hanımlar perdemiz de geldi denemelik Astım daha erken Ağustos ta sepet beşiğimiz Şifonyer felan gelicek o zaman düEnlicem som halini de atarım Eki Görüntüle 1563635
benim kafama çok yatmadı niyeyseAnneler :)) aranızda neko body uzatma aparatını duyan var mı? Ben almak istiyorum. Bebekler çok çabuk büyüyor ve aldığım bodylerini biraz uzun giyebilsin istiyorum. Mantıklı bi ürün gibi geldi ama kullananlardan yorum göremedim. Yani iki kullanımda elimde kalacak birşey mi acaba yoksa kullanışlı mı bilemedim.. Bahsettiğim ürün aşağıdaki linkteki:
https://www.tuniko.com/body-uzatici-aparat
o kadar kremler yağlar... sonuç....dün akşam kaşınıyodu göbüş. sabah bir baktım jilet atmış gibi yarılmış. çatlamış ve kıpkırmızı bir gecede çatır çatır çatladım resmen
Cok tesekkur ederiz teyzesi Tüm duvarlar kagit karşılıklı 2 duvar desenli camın olduğu duvar düz pembe kagitçok güzel olmuş prenses güzel güzel uyusun inşallah odasında :) Sanırım tek duvarı kağıt yaptın bende aynı şekilde yapacağım beşik koyduğum duvarı kağıt yapacağım diğer duvarlar pembe olacak. Bu hafta sonu yapılacak bende resim paylaşırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?