2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bende beylikdüzünde oturuyorum hiç gitmemiştim bu pazara. Bu pazar günü gideyim bakayım senin vesilenle.
Git canim mutlaka en azindan bir fikir einmis olursun 3lu lohusa takimlari cok takildi aklima keske sorsaydim fiyatlarini magaza,arda 130 dan basliyor hep.

Çok güzel gerçekten sağlıkla kullanın inşallah. Yarın akşam çıkacağız buna da bakalım

Kuzucuk bu çok basit bir şey o kadar para vermeye bile değmez. Tuhafiye gibi bir yerden çıt çıt al penye bir kumaşın iki ucuna da dik :) 5 lira maliyeti bile olmaz.

Bu pazar gidersen, lohusa takımı fikirlerini tekrar paylaşırsan mutlu olurum canım :)

Çok sıkıntı yaşamışsın herhangi bir devlet hastanesine yada özel gitseydin yatış yapıp igneyi yaparlardi. Sonra da hemen taburcu ediyorlar zaten. O kadar para vermen yazık olmuş. Test sonucu negatif cikanlara yapilmiyormus. Yapılacak olana da bu şekilde uygulama yapılıyormuş Chek aklında bulunsun

merhaba
tecrubelerını paylastıgın ıcın tesekkur ederız
hala bebek arabası almamış bırı olarak çok sevındıımm dedıgıne bende bu olayı yaza dogru halledıcem dedıgın gıbı onumuz kıs ve aracımız var

Kuzucuk bu çok basit bir şey o kadar para vermeye bile değmez. Tuhafiye gibi bir yerden çıt çıt al penye bir kumaşın iki ucuna da dik :) 5 lira maliyeti bile olmaz.

Aslında denenebilir doğru diyorsun ya ama penye kumaş olmaz galiba fotoğraflarda lastikli gibi likralı gibi esneyebilen bi malzemesi var gibi. Bi deniyeyim bakalım bu hafta malzeme alıp da :))

Bana gittiğim hastane nin acilinde yapıldı ekstra bir ücret odemedim geçen hafta bugün yapıldı

benim bu konuda çekincelerim var, kış diye çocuk hep evde mi duracak, temiz hava almayacak mı hiç ?

aynen canım zaten masraflı olan bebek daha da masraflı oldu böyle zam gelmeden alayım diye ateş ölçer baktım bende dün ama kara veremedim bi türlü alanlar arkadaşlar hangi markaları aldınız acaba..
Braun termoscan 7, 1 ay önce falan indirimdeydi, 140 'a aldım joker den.

benim annemde ablamda çatlamadı ben çatladım

Cnm ben devlet hastanesinde yaptirdim hic bi ucretde odemedim ve ilaci almaya da gitmedim bide 7 aylikken vurunuyrsan tekrar vurunmaya gerek yokmus diye biliyrm

kızlar özdilek markasının nevresim, battaniye, uyku seti ve yastığını bebekler için nasıl buluyorsunuz aranızda önerebilecek varmı? bebeğim için baktım olumlu bişey duyarsam alıcam.

benim kafama çok yatmadı niyeyse

üzülmeee şükret hatta :) bebişin hediyesi napalım gurur duyalım :).. bende bebişi öğrendiğimden beri sürdüm sürdüm ama şimdiden çok çatladım ve çatlamaya da devam ediyorum maalesef canım

Cok tesekkur ederiz teyzesi Tüm duvarlar kagit karşılıklı 2 duvar desenli camın olduğu duvar düz pembe kagit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…