- 27 Ekim 2013
- 316
- 254
- 53
Bize kimse bilgi vermedi işte ya, boşuna uğraştık o kadar, devlet hastanesi yapıyor falan demedilerCnm ben devlet hastanesinde yaptirdim hic bi ucretde odemedim ve ilaci almaya da gitmedim bide 7 aylikken vurunuyrsan tekrar vurunmaya gerek yokmus diye biliyrm
kızlar özdilek markasının nevresim, battaniye, uyku seti ve yastığını bebekler için nasıl buluyorsunuz aranızda önerebilecek varmı? bebeğim için baktım olumlu bişey duyarsam alıcam.
canım annem alıcak bize...bikaç arkadaş aldı özdileğin ürünlerini..benim kardeşimde kullanıyorkızlar özdilek markasının nevresim, battaniye, uyku seti ve yastığını bebekler için nasıl buluyorsunuz aranızda önerebilecek varmı? bebeğim için baktım olumlu bişey duyarsam alıcam.
Kapalı çarşıdan aldım canım.Ulucaminin ordan girdiğinde deri ceket satan bir dükkan var onun yanından merdivenle aşağıya iniyosun yan yana dükkanlar var bu tür malzemeleri satan. Ordan aldım.Ama yerlerini biliyorsan daha fazla yer gez derim çünkü benim aldığım yerdeki çiçekler çok pahalıydı.Aynılarını daha ucuza gördüm sonra.Reyhan pazarı galiba oradakiler daha uygundu.Kuru çiçek satıyor demet demet onlardan kullanabilirsin.Tuz pazarının oradan birşeyler aldım.Zaten insan çılgına dönüyor bir an kendini el sanatları uzmanı falan sanıyosun:) Birde ne yapmak istediğini malzemeleri kafanda belirleyip git olur olmadık şeylerde alıp çıktığın oluyorElinize sağlık canım çok güzel olmuş. Ben de kendim yapmak istiyorum da bu terlikleri ve süslerini nerden aldınız, ben de bursadayım, kapalı çarşııdan mı yoksa cumhuriyet caddesinden mi?
bu gidişle bende alcam galiba :)ben hiç araştırmadan Özdilek aldım . umarım iyidir, olumlu yorumlara benimde ihtiyacım var :)
saol canım inşallah memnun kalırız.canım annem alıcak bize...bikaç arkadaş aldı özdileğin ürünlerini..benim kardeşimde kullanıyor
inş..emin değilim amasaol canım inşallah memnun kalırız.
Tesekkurler canimmm:))Aynen yavrular nobet de tuttu derslere de başladı şimdiden Kıyamam yaaa...çok tatlısınız maşallah canım...bizim çocuklar şimdiden okul yollarında neyse ki 3 günümüz kaldı...
Benimde 2.70 civarındaydı perde fon güneşlik 240 lira tuttu perde taç ın Stor kendimin o fiyata dahil degil cumhuriyet CAD can tül perdeden aldıkBende böyle bişey almayı düşünüyorum cnm nerden aldn metresi ne kadar tülün benim odam 2.70
sorunu yaşayan yok galiba doktoru arasammıkızlar bişey sorcam benim bi kaç gündür alt tarafıma ani bıçak batması oluyo bebekde bazen aşağıda oynuyo enfeksiyon mu başladı yoksa bebektenmi noluyo anlamadım
ben cıkartamam yanı senın memeleketını bılmem ama buralar baya soguk ...benim bu konuda çekincelerim var, kış diye çocuk hep evde mi duracak, temiz hava almayacak mı hiç ?
benım doktorum dogumdan sonra yapsak da olur ılk gebelıklerde pek aranmıyor dedı ama ıkıncı gebelıkte kesınlıkle olmalısın demıstı senın ılk gebelık mı canımBana gittiğim hastane nin acilinde yapıldı ekstra bir ücret odemedim geçen hafta bugün yapıldı
canım en son baktımavm de uyku setı 150 tl ydı ama karaca aldım ben kullananlar çok memnun oda 170 tlkızlar özdilek markasının nevresim, battaniye, uyku seti ve yastığını bebekler için nasıl buluyorsunuz aranızda önerebilecek varmı? bebeğim için baktım olumlu bişey duyarsam alıcam.
benım doktorum dogumdan sonra yapsak da olur ılk gebelıklerde pek aranmıyor dedı ama ıkıncı gebelıkte kesınlıkle olmalısın demıstı senın ılk gebelık mı canım
bende aynı durumdayım canım..tuzu kestım sayılır...ama ayaklarım şiş halaslm kızlar bugun ıtıbarıyle 29+2 haftalık olduk. hayatımda tuz tursu namına bırsey kalmadı ama bnım hala ayaklarım cok kotu sısıyor aksamları eve gıdınce tuzlu suya koyuyorum ve altına yastık alıorum ama bu durum bı yerden sonra gercekten moralımı bozmaya basladı calısıorum ve ısyerınde masanın altında ayaklarımı cop kovasının uzerıne uzatıorum sızce bu kadar dıkkat etmeme ragmen neden hala sısıyo ayaklarım? sısmemesı ıcın ne yapabılırım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?