2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
hayırlısıyla bı dogum ıznıne ayrılsaydım ya gercekten artık sıkıntı olmaya basladıı

Benimde 2.70 civarındaydı perde fon güneşlik 240 lira tuttu perde taç ın Stor kendimin o fiyata dahil degil cumhuriyet CAD can tül perdeden aldık
Benim perdelerimde seninkilerine çok benziyor renkler neredeyse aynı.Bizde perdelik kumaş ihracatı yapıyoruz bebek desenli kumaşlarımız yok bende düz mavililerden seçtim.Şu an dikimde..Seninkiler çok hoş olmuş bakalım benimkiler nasıl durcak..Mutlu sağlıklı günlerde kullanın.

kızlar özdilek markasının nevresim, battaniye, uyku seti ve yastığını bebekler için nasıl buluyorsunuz aranızda önerebilecek varmı? bebeğim için baktım olumlu bişey duyarsam alıcam.

Canım ben aldım geçen hafta uyku setini hatta 2 tanesini 220 liraya aldım indirimdeydi
Kidboo ve Taç çok pahalı bir tane uyku seti 250 lira civari,
Dinaboo yu beğenmedim kumaşın görünüşü kaliteli durmuyordu
Özdilek güzel yani açtık baktık orda da kumaşı vs gayet kaliteli duruyor.
Özellikle bebek bambu bornozları çok güzel yumuşacık ve nerdeyse Eminönü havuzluhan daki zımpara gibi havlularla aynı fiyata satılıyor.

Benimkilerde şişio canım.Sıcak havaların da etkisi var.Proteini de biraz arttırmayı dene.Birde yürüyüş yapmak lazım.Bende masa başı çalışıyorum.Hareketsizliktende oluyor biraz.

sorunu yaşayan yok galiba doktoru arasammı
Bende de son zamanlarda alt tarafta ağrı var.hareket etmemi zorlaştırıyo.Çatı açılması falan dedikleri şey bu heralde die düşündüm.Yavaş yavaş vucut kendini doğuma hazırlıyor.Ama sen yinede dr una danış istersen.

Bu güzelmiş alınabilir bir dereceye 200 tl vermek bana çok geliyor
Luky cnm ya devlette doğumun olacaktı seninde ,ya normal doğumda çok kesi atıyorlarmıymış acaba devlet hastanesinde.
Genişleme vs olurmu ki ya ,ebeler yaptırıyorlar bildiğim kadarı ile elazığ devlette ,yani nasıl oluyor acep ya

ben cıkartamam yanı senın memeleketını bılmem ama buralar baya soguk ...
tercıh meselesı ben şık bır kundak aldım kucagımıza gıder gelır...
İstanbuldayım ben ama bilemedim işte biz bu konuda biraz tutucuyuz galiba yurtdışında yaşanlar belki oradaki durumlardan haberdar ederler beni... Çunkü rusya da finlandinya gibi çok soğuk ülkelerde bile her gün dışarı çıkarıldığını duyuyprum/ okuyorum

cevabınız için teşekkür ederim bebek solda olduğunda oluyo sağıma geçti şimdi rahatladım tekrarlarsa soracam haber ederim

kızlar özdilek markasının nevresim, battaniye, uyku seti ve yastığını bebekler için nasıl buluyorsunuz aranızda önerebilecek varmı? bebeğim için baktım olumlu bişey duyarsam alıcam.
Canım ben evlenirken Özdilek ürünlerini aldım, gayet memnunum. Kışlık battaniye, bambu havlular, pamuk saten nevresim takımı, yorgan yastık hepsinden memnunum. Bebisinde battaniye ve havlusunu kesin oradan alacağım. Park yatağa uyan uyku seti varsa onu da alırım.

Tamam canım sen al
ben yaza dogru bakacagım

Senin diğer randevun ne zaman devlette ? Geldiğinde bende geleyim görüşelim :) o konuları hiç sormadım valla ama korkum yok değil. Bende anneme sormuştum doğuma kim gelir diye nöbetçi doktor dedi. Doğum başlayana kadar ebe oluyor yanında sonra da doktor geliyor

Kızlar bir sorum var ben çok fazla yoğurt tuketemiyorum kalsiyum açısından da yoğurt daha iyi biliyorum ama yiyemiyorum yoğurt. Bende kalsiyum denge süt alıyorum. Zaten normal sütü de gün içinde fazlaca tüketiyorum ama gece yatmadan bazen de sabahları bir kutu (200ml) kalsiyum oranı fazla olan sütü içiyorum kalsiyum eksikliği yaşamam dimi

Hmm ,hadi hayırlısı ozaman. Ne diyeyim:)
Cnm daha randevu almadım ,sen nezaman geliyorsun randevun ne zaman

kizlar hastane cikisi hangi marka onerirsiniz ?
Canım ben aziz bebe'den aldım % 50 indirim vardı 10'lu set 65 TL ye aldım, normal fiyatı 130
içindeki tulum hastane çıkışlarına göre büyük, birkaç ay giyebilir, diğer parçalar standart sanırım.
İndirimi bitmediyse tavsiye ederim, bittiyse biraz pahalı açıkçası
Birde minidamla organik 5'li takım aldım 35 TL idi.

ay sen nerden aldın bu fiyata ben 100 tl ye aldım ki nette dahada pahalıydı çok iyimiş fiyatları.

Hmm ,hadi hayırlısı ozaman. Ne diyeyim:)
Cnm daha randevu almadım ,sen nezaman geliyorsun randevun ne zaman
Ben önümüzdeki hafta geliyorum randevu almadım gerek yok :) ben direk sabahtan giriş yapıyorum

Canım bende de vardı anksiyete ama bebek düşünmeye başlamadan en az 6 ay önce bırakmalısın demişti psikiyatrım. onun yerine terapi önermişti. Çok şükür beni tetikleyen unsurlardan uzak durduğum için atağım olmuyor. bir süre terapi de gördüm nasıl başa çıkacağımı da az çok öğrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…