hayırlısıyla bı dogum ıznıne ayrılsaydım ya gercekten artık sıkıntı olmaya basladııbende aynı durumdayım canım..tuzu kestım sayılır...ama ayaklarım şiş hala
masa basında ayakları sarkıtmaktan kaynaklanıyor...cop kovasına uzatsanda kalp sevıyesınde olmadıgı surece pek bı faydası yok maalesef
Benim perdelerimde seninkilerine çok benziyor renkler neredeyse aynı.Bizde perdelik kumaş ihracatı yapıyoruz bebek desenli kumaşlarımız yok bende düz mavililerden seçtim.Şu an dikimde..Seninkiler çok hoş olmuş bakalım benimkiler nasıl durcak..Mutlu sağlıklı günlerde kullanın.Benimde 2.70 civarındaydı perde fon güneşlik 240 lira tuttu perde taç ın Stor kendimin o fiyata dahil degil cumhuriyet CAD can tül perdeden aldık
Canım aynı durum bende de var, şehirlerarası taşınabilirim, içim gidiyor almıyorum oda takımıahh ahhh kira ewede razıyım şehirler arası tasınıcam duzen bıle yok...dogduktan sonra yapılacak hersey
kızlar özdilek markasının nevresim, battaniye, uyku seti ve yastığını bebekler için nasıl buluyorsunuz aranızda önerebilecek varmı? bebeğim için baktım olumlu bişey duyarsam alıcam.
Benimkilerde şişio canım.Sıcak havaların da etkisi var.Proteini de biraz arttırmayı dene.Birde yürüyüş yapmak lazım.Bende masa başı çalışıyorum.Hareketsizliktende oluyor biraz.slm kızlar bugun ıtıbarıyle 29+2 haftalık olduk. hayatımda tuz tursu namına bırsey kalmadı ama bnım hala ayaklarım cok kotu sısıyor aksamları eve gıdınce tuzlu suya koyuyorum ve altına yastık alıorum ama bu durum bı yerden sonra gercekten moralımı bozmaya basladı calısıorum ve ısyerınde masanın altında ayaklarımı cop kovasının uzerıne uzatıorum sızce bu kadar dıkkat etmeme ragmen neden hala sısıyo ayaklarım? sısmemesı ıcın ne yapabılırım?
Bende de son zamanlarda alt tarafta ağrı var.hareket etmemi zorlaştırıyo.Çatı açılması falan dedikleri şey bu heralde die düşündüm.Yavaş yavaş vucut kendini doğuma hazırlıyor.Ama sen yinede dr una danış istersen.sorunu yaşayan yok galiba doktoru arasammı
Luky cnm ya devlette doğumun olacaktı seninde ,ya normal doğumda çok kesi atıyorlarmıymış acaba devlet hastanesinde.Bu güzelmiş alınabilir bir dereceye 200 tl vermek bana çok geliyor
İstanbuldayım ben ama bilemedim işte biz bu konuda biraz tutucuyuz galiba yurtdışında yaşanlar belki oradaki durumlardan haberdar ederler beni... Çunkü rusya da finlandinya gibi çok soğuk ülkelerde bile her gün dışarı çıkarıldığını duyuyprum/ okuyorumben cıkartamam yanı senın memeleketını bılmem ama buralar baya soguk ...
tercıh meselesı ben şık bır kundak aldım kucagımıza gıder gelır...
cevabınız için teşekkür ederim bebek solda olduğunda oluyo sağıma geçti şimdi rahatladım tekrarlarsa soracam haber ederimBende de son zamanlarda alt tarafta ağrı var.hareket etmemi zorlaştırıyo.Çatı açılması falan dedikleri şey bu heralde die düşündüm.Yavaş yavaş vucut kendini doğuma hazırlıyor.Ama sen yinede dr una danış istersen.
Canım ben evlenirken Özdilek ürünlerini aldım, gayet memnunum. Kışlık battaniye, bambu havlular, pamuk saten nevresim takımı, yorgan yastık hepsinden memnunum. Bebisinde battaniye ve havlusunu kesin oradan alacağım. Park yatağa uyan uyku seti varsa onu da alırım.kızlar özdilek markasının nevresim, battaniye, uyku seti ve yastığını bebekler için nasıl buluyorsunuz aranızda önerebilecek varmı? bebeğim için baktım olumlu bişey duyarsam alıcam.
Tamam canım sen alİstanbuldayım ben ama bilemedim işte biz bu konuda biraz tutucuyuz galiba yurtdışında yaşanlar belki oradaki durumlardan haberdar ederler beni... Çunkü rusya da finlandinya gibi çok soğuk ülkelerde bile her gün dışarı çıkarıldığını duyuyprum/ okuyorum
Senin diğer randevun ne zaman devlette ? Geldiğinde bende geleyim görüşelim :) o konuları hiç sormadım valla ama korkum yok değil. Bende anneme sormuştum doğuma kim gelir diye nöbetçi doktor dedi. Doğum başlayana kadar ebe oluyor yanında sonra da doktor geliyorLuky cnm ya devlette doğumun olacaktı seninde ,ya normal doğumda çok kesi atıyorlarmıymış acaba devlet hastanesinde.
Genişleme vs olurmu ki ya ,ebeler yaptırıyorlar bildiğim kadarı ile elazığ devlette ,yani nasıl oluyor acep ya
Hmm ,hadi hayırlısı ozaman. Ne diyeyim:)Senin diğer randevun ne zaman devlette ? Geldiğinde bende geleyim görüşelim :) o konuları hiç sormadım valla ama korkum yok değil. Bende anneme sormuştum doğuma kim gelir diye nöbetçi doktor dedi. Doğum başlayana kadar ebe oluyor yanında sonra da doktor geliyor
Canım ben aziz bebe'den aldım % 50 indirim vardı 10'lu set 65 TL ye aldım, normal fiyatı 130kizlar hastane cikisi hangi marka onerirsiniz ?
ay sen nerden aldın bu fiyata ben 100 tl ye aldım ki nette dahada pahalıydı çok iyimiş fiyatları.Canım ben aziz bebe'den aldım % 50 indirim vardı 10'lu set 65 TL ye aldım, normal fiyatı 130
içindeki tulum hastane çıkışlarına göre büyük, birkaç ay giyebilir, diğer parçalar standart sanırım.
İndirimi bitmediyse tavsiye ederim, bittiyse biraz pahalı açıkçası
Birde minidamla organik 5'li takım aldım 35 TL idi.
Ben önümüzdeki hafta geliyorum randevu almadım gerek yok :) ben direk sabahtan giriş yapıyorumHmm ,hadi hayırlısı ozaman. Ne diyeyim:)
Cnm daha randevu almadım ,sen nezaman geliyorsun randevun ne zaman
Canım bende de vardı anksiyete ama bebek düşünmeye başlamadan en az 6 ay önce bırakmalısın demişti psikiyatrım. onun yerine terapi önermişti. Çok şükür beni tetikleyen unsurlardan uzak durduğum için atağım olmuyor. bir süre terapi de gördüm nasıl başa çıkacağımı da az çok öğrendim.Arkadaşlar lutfen bana yardim eder misiniz 28.haftadayim.3.trimesterde anksiyete icin antidepresan kullanan yakininiz var mi? Caresiz oldugumdan yaziyorum,bi kac yere daha yazdim ama cevap veren olmuyor, kadin dogumcu kabul etmiyor,psikiyatri ilac yaziyor,ne yapacagimi sasirdim,saatler geçmiyor. Zaman algisi yok gibi oluyor, gun saymaktan anksiyetem arttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?