Kızlar ben bebeğe değil de oğluma aldım geçtiğimiz kış; yorgan, yastık , nevresim takımı memnunum canım ürünlerden :)ben hiç araştırmadan Özdilek aldım . umarım iyidir, olumlu yorumlara benimde ihtiyacım var :)
okiedog dahoma sumoya çanta alan yokmuuuuuuuuuuuuuu
Ben mothercare aldım penyesi çok yumuşak bi de fiyatına göre parçası da fazla cnmkizlar hastane cikisi hangi marka onerirsiniz ?
Ara cnm en iyi Dr yorumlarsorunu yaşayan yok galiba doktoru arasammı
ahh ahhh kira ewede razıyım şehiraçokkk güzell maşallahhhhhbenım ev kıra olmasaydı da bende boyle hazırlık yapsaydım
Canim hususi bir tatile gitmemistim izmirdeyim zaten cesmeye gitmistik resimden bahsediosan :)saglık olsun
bız de yaparız bır gun ınsallahh
hem sen tatılden dondunmu bakımmm....
Peynir yiyebiliyorsan peynirde de kalsiyum çok canım şöyle düşün 1 kg peynir için 7-15 kg arası süt gerekiyor. özellikle kaşar tavsiye ederim.Kızlar bir sorum var ben çok fazla yoğurt tuketemiyorum kalsiyum açısından da yoğurt daha iyi biliyorum ama yiyemiyorum yoğurt. Bende kalsiyum denge süt alıyorum. Zaten normal sütü de gün içinde fazlaca tüketiyorum ama gece yatmadan bazen de sabahları bir kutu (200ml) kalsiyum oranı fazla olan sütü içiyorum kalsiyum eksikliği yaşamam dimi
Ben karar veremiyorum ne yazık ki ilk başta sling alacağım diyordum... İkizler burcuyum ben kararsızlık kanıma işlemis:))Tamam canım sen al
ben yaza dogru bakacagım
Anladım cnm :)bende 2hafta sonra falan gelirim inş :)bu arada çiğdem hanım başka yerde geçici dorevdeydi 1ay yok bildiğim kadarı ile 2hafta omce gittiğimde o yoktu ..haberin olsun ,Ben önümüzdeki hafta geliyorum randevu almadım gerek yok :) ben direk sabahtan giriş yapıyorum
tiny love dimi bende bundan alicaaam :)kızlar bende kızıma bunu aldım.ilk altı ay evin içinde kullanırım diye.
Eki Görüntüle 1563792
aziz bebe iyi bi marka mi :) bebek markalariyla alakali hic bi bilgim yok 500 deseler alirim o derece bilmiyorum :)Canım ben aziz bebe'den aldım % 50 indirim vardı 10'lu set 65 TL ye aldım, normal fiyatı 130
içindeki tulum hastane çıkışlarına göre büyük, birkaç ay giyebilir, diğer parçalar standart sanırım.
İndirimi bitmediyse tavsiye ederim, bittiyse biraz pahalı açıkçası
Birde minidamla organik 5'li takım aldım 35 TL idi.
smartgood cok kullanisliokiedog dahoma sumo
tesekkurler bir bakayimmBen mothercare aldım penyesi çok yumuşak bi de fiyatına göre parçası da fazla cnm
Peynir de çok yiyorum kaşar tulum beyaz peynir peynir in her çeşidini yiyorum. Yoğurt yemiyorum diye kiziyorlardi uzuluyordumPeynir yiyebiliyorsan peynirde de kalsiyum çok canım şöyle düşün 1 kg peynir için 7-15 kg arası süt gerekiyor. özellikle kaşar tavsiye ederim.
Necati bey var ona gidicem ki zatenAnladım cnm :)bende 2hafta sonra falan gelirim inş :)bu arada çiğdem hanım başka yerde geçici dorevdeydi 1ay yok bildiğim kadarı ile 2hafta omce gittiğimde o yoktu ..haberin olsun ,
Peynir yiyorsan sıkıntı olmaz diye düşünüyorum sonuçta yoğurttan kat kat daha fazla kalsiyum içeriyor.Peynir de çok yiyorum kaşar tulum beyaz peynir peynir in her çeşidini yiyorum. Yoğurt yemiyorum diye kiziyorlardi uzuluyordum
Icim rahatladı :) çok teşekkür ederim. :)Peynir yiyorsan sıkıntı olmaz diye düşünüyorum sonuçta yoğurttan kat kat daha fazla kalsiyum içeriyor.
teşekkür ederim canım özdilekk mağazası var da karaca yok burda olsa bile bebek ürünü yok galiba sadece porselen çatal bbıçak olarak var. bakıp araştırırsam bulabillirim belki onuda ama yaşadığım yere 1 saat uzaklıkta o yüzden annem hayatta götürmez beni oraya.canım en son baktımavm de uyku setı 150 tl ydı ama karaca aldım ben kullananlar çok memnun oda 170 tl
ay canım saolasın içime su serptin anacığıma söyleyim de gidip gönül rahatlığı ile alalım :) bencede özdilek en uygun fiyatlı olanı gibi. nevresimler 60 lira. uyku seti de 185 lira burda. battaniyeler 40 lira. yastıkda 15 liraydı galiba. gidip alayım bebişime uydurup :)Canım ben aldım geçen hafta uyku setini hatta 2 tanesini 220 liraya aldım indirimdeydi
Kidboo ve Taç çok pahalı bir tane uyku seti 250 lira civari,
Dinaboo yu beğenmedim kumaşın görünüşü kaliteli durmuyordu
Özdilek güzel yani açtık baktık orda da kumaşı vs gayet kaliteli duruyor.
Özellikle bebek bambu bornozları çok güzel yumuşacık ve nerdeyse Eminönü havuzluhan daki zımpara gibi havlularla aynı fiyata satılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?