2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar yatağınıza su geçirmez alezlerden aldınız mı ya da almayı düşünüyormusunuz? Olurya suyunuz gelirse yatakta yatak kurtarılamıyormuş. Bu konuda bilgisi olan varmı?

Peynir yiyebiliyorsan peynirde de kalsiyum çok canım şöyle düşün 1 kg peynir için 7-15 kg arası süt gerekiyor. özellikle kaşar tavsiye ederim.

Ben önümüzdeki hafta geliyorum randevu almadım gerek yok :) ben direk sabahtan giriş yapıyorum
Anladım cnm :)bende 2hafta sonra falan gelirim inş :)bu arada çiğdem hanım başka yerde geçici dorevdeydi 1ay yok bildiğim kadarı ile 2hafta omce gittiğimde o yoktu ..haberin olsun ,

aziz bebe iyi bi marka mi :) bebek markalariyla alakali hic bi bilgim yok 500 deseler alirim o derece bilmiyorum :)

Peynir yiyebiliyorsan peynirde de kalsiyum çok canım şöyle düşün 1 kg peynir için 7-15 kg arası süt gerekiyor. özellikle kaşar tavsiye ederim.
Peynir de çok yiyorum kaşar tulum beyaz peynir peynir in her çeşidini yiyorum. Yoğurt yemiyorum diye kiziyorlardi uzuluyordum

Anladım cnm :)bende 2hafta sonra falan gelirim inş :)bu arada çiğdem hanım başka yerde geçici dorevdeydi 1ay yok bildiğim kadarı ile 2hafta omce gittiğimde o yoktu ..haberin olsun ,
Necati bey var ona gidicem ki zaten

canım en son baktımavm de uyku setı 150 tl ydı ama karaca aldım ben kullananlar çok memnun oda 170 tl
teşekkür ederim canım özdilekk mağazası var da karaca yok burda olsa bile bebek ürünü yok galiba sadece porselen çatal bbıçak olarak var. bakıp araştırırsam bulabillirim belki onuda ama yaşadığım yere 1 saat uzaklıkta o yüzden annem hayatta götürmez beni oraya.

ay canım saolasın içime su serptin anacığıma söyleyim de gidip gönül rahatlığı ile alalım :) bencede özdilek en uygun fiyatlı olanı gibi. nevresimler 60 lira. uyku seti de 185 lira burda. battaniyeler 40 lira. yastıkda 15 liraydı galiba. gidip alayım bebişime uydurup :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…