- 6 Ağustos 2013
- 765
- 445
- 123
alıcam canım iyiki sormuşum sizlere kararımı verdim teşekkür ederimCanım ben evlenirken Özdilek ürünlerini aldım, gayet memnunum. Kışlık battaniye, bambu havlular, pamuk saten nevresim takımı, yorgan yastık hepsinden memnunum. Bebisinde battaniye ve havlusunu kesin oradan alacağım. Park yatağa uyan uyku seti varsa onu da alırım.
bende hiç süt içmedim içemiyorum ve senin tam tersin yoğurt yiyorum :) sorun olmaz inşallahhhhhhhhKızlar bir sorum var ben çok fazla yoğurt tuketemiyorum kalsiyum açısından da yoğurt daha iyi biliyorum ama yiyemiyorum yoğurt. Bende kalsiyum denge süt alıyorum. Zaten normal sütü de gün içinde fazlaca tüketiyorum ama gece yatmadan bazen de sabahları bir kutu (200ml) kalsiyum oranı fazla olan sütü içiyorum kalsiyum eksikliği yaşamam dimi
çok güzel bunu bende gördüp beğenmiştim canım ama biraz fiyatı yüksekti diye vazgeçtim ektekini de ben aldım kızıma 300 liraya.kızlar bende kızıma bunu aldım.ilk altı ay evin içinde kullanırım diye.
Eki Görüntüle 1563792
Kızlar yatağınıza su geçirmez alezlerden aldınız mı ya da almayı düşünüyormusunuz? Olurya suyunuz gelirse yatakta yatak kurtarılamıyormuş. Bu konuda bilgisi olan varmı?
Canim ozdilek cok kaliteli bir marka nevresimini havlusunu hersyini kullaniyorum.ben hiç araştırmadan Özdilek aldım . umarım iyidir, olumlu yorumlara benimde ihtiyacım var :)
Canim o kesi isinin devletle ozelle alakasi yok devlette de olsa ozel de de olsa adam gibi bir ebeye denk gelmek lazim benim arkadasim sekiz santim acilmala gitti ozel hastaneye ebeler kurcalaya kircalaya yirtmis kizi doktr gelene kadar doktor gelince ebeleri azarlamis ama ne fayda Allah insafli ebelere dusursun.Luky cnm ya devlette doğumun olacaktı seninde ,ya normal doğumda çok kesi atıyorlarmıymış acaba devlet hastanesinde.
Genişleme vs olurmu ki ya ,ebeler yaptırıyorlar bildiğim kadarı ile elazığ devlette ,yani nasıl oluyor acep ya
Yaz kis farketmez bende disai cikarm taraftariyim. Hava almali cocuk bence. Zaten o lohusa depresyonu falanda hep butun gun evde durmaktan fitilleniyor. Bence anne icin de cok iyi diari cikmak. Cikip da saatlerce gezin demiyoruz ama en azindan bir 15 dk cikilmali her mevsim.İstanbuldayım ben ama bilemedim işte biz bu konuda biraz tutucuyuz galiba yurtdışında yaşanlar belki oradaki durumlardan haberdar ederler beni... Çunkü rusya da finlandinya gibi çok soğuk ülkelerde bile her gün dışarı çıkarıldığını duyuyprum/ okuyorum
Canim bana doktorum calsiday diyebir ilac yazdi. Suda cozunen tablet limnlu soda gibi tadi. Doktorundan hatta aile hekiminden bile isteyebilirsin.Kızlar bir sorum var ben çok fazla yoğurt tuketemiyorum kalsiyum açısından da yoğurt daha iyi biliyorum ama yiyemiyorum yoğurt. Bende kalsiyum denge süt alıyorum. Zaten normal sütü de gün içinde fazlaca tüketiyorum ama gece yatmadan bazen de sabahları bir kutu (200ml) kalsiyum oranı fazla olan sütü içiyorum kalsiyum eksikliği yaşamam dimi
Olmaz inşallah yoğurt tadı biraz rahatsız etmeye başladı. Bazen şeker koyup yiyorum ama hergün denge sütü içiyorum ek olarak. Birde ari polenine başlıcambende hiç süt içmedim içemiyorum ve senin tam tersin yoğurt yiyorum :) sorun olmaz inşallahhhhhhhh
O da aklımda bulunsun bu ara vitamini de bıraktım zaten. Demirim de bitti hafta ya hepsini toptan yazdirayim. Arı poleni hakkında bi bilgin var mi gebelikte kullanılır miCanim bana doktorum calsiday diyebir ilac yazdi. Suda cozunen tablet limnlu soda gibi tadi. Doktorundan hatta aile hekiminden bile isteyebilirsin.
Benim Annem ebe diyorum ki beni sen dogurtCanim o kesi isinin devletle ozelle alakasi yok devlette de olsa ozel de de olsa adam gibi bir ebeye denk gelmek lazim benim arkadasim sekiz santim acilmala gitti ozel hastaneye ebeler kurcalaya kircalaya yirtmis kizi doktr gelene kadar doktor gelince ebeleri azarlamis ama ne fayda Allah insafli ebelere dusursun.
Vaaaarr stylo brek bakim cantasi aldim canim ici cok genis en on gozu de termoslu benim cok icime sindi.ya çanta alan yokmuuuuuuuuuuuuuu
Ayyy ne guzel olur annemde ebe ola d beni dogurtsa m kiymaz heralde :)Benim Annem ebe diyorum ki beni sen dogurtne gerek var hastane falan evde dogurayim bitsin gitsin yokkk diyor Nuh diyor peygamber demiyor
evde ti polenim var ama yemek hic aklima gelmedi doktora da sormadim.O da aklımda bulunsun bu ara vitamini de bıraktım zaten. Demirim de bitti hafta ya hepsini toptan yazdirayim. Arı poleni hakkında bi bilgin var mi gebelikte kullanılır mi
Annem kullan dedi özellikle benim için göndermiş ler ama yine de aklıma takıldıevde ti polenim var ama yemek hic aklima gelmedi doktora da sormadim.
E
valla işte kahvaltıdan kahvaltıya 3-5 dilimde hellim peyniri, bir kibrit kutusu kdr da beyaz peynir yiyorum yetermi bilemiyorum ama bebek gelişiyor.. beni hiç sorma artık 100 kilo olmak hiçte zzor deilmiş der oldum :))) 65tim hamile kkalcam kalmak istiyorum sigarayı bırakmalıyyım bıraktım kilo alıyo gibiyim aman neyse sigarayı bıraktım ya sen ona bak derken 87 olmuşumOlmaz inşallah yoğurt tadı biraz rahatsız etmeye başladı. Bazen şeker koyup yiyorum ama hergün denge sütü içiyorum ek olarak. Birde ari polenine başlıcam
Cnm alanı daraldığı içi n oyle hissediyorsun normal yaniKızlar ben bugün 29+4 oldum inş. Bu aralar Bebeğin hareketini daha çok tekme şeklinde değil de yer Değiştirme gibi hissediyorum ben. Zamanı yakın olanlardan benim gibi hissedenler varmı acep?
Bende stylo grand bakıyorum bi resim yükleyrbilirmisiniz merak ettim nette bulamadıö stylo brekVaaaarr stylo brek bakim cantasi aldim canim ici cok genis en on gozu de termoslu benim cok icime sindi.
Valla ben ne yalan söyliyim hiç düzgün beslenmiyorum. Akşam yemeklerinden ekmeği kestim pirinci kestim. Meyve ehh işte sebze sadece domates biber salatalık. Hiç düzgün beslenmiyorum. Sabahları eşim giderken shake hazırlıyor ki bitti o da artık onu da yapmıyor. Bazen sadece nutella li ekmek ve süt bile oluyor kahvaltim ama bebisin maşallah iyi en son 1 kg olmuştu ben zaten fil gibiyim 66.5 idim 76.5 olmuşumvalla işte kahvaltıdan kahvaltıya 3-5 dilimde hellim peyniri, bir kibrit kutusu kdr da beyaz peynir yiyorum yetermi bilemiyorum ama bebek gelişiyor.. beni hiç sorma artık 100 kilo olmak hiçte zzor deilmiş der oldum :))) 65tim hamile kkalcam kalmak istiyorum sigarayı bırakmalıyyım bıraktım kilo alıyo gibiyim aman neyse sigarayı bıraktım ya sen ona bak derken 87 olmuşumahdım olsun vericem ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?