2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
alıcam canım iyiki sormuşum sizlere kararımı verdim teşekkür ederim

bende hiç süt içmedim içemiyorum ve senin tam tersin yoğurt yiyorum :) sorun olmaz inşallahhhhhhhh

Kızlar yatağınıza su geçirmez alezlerden aldınız mı ya da almayı düşünüyormusunuz? Olurya suyunuz gelirse yatakta yatak kurtarılamıyormuş. Bu konuda bilgisi olan varmı?

Benim yatagimda yataş in sıvı geçirmez alez ı var zaten normal de de kullanıyorum bi yönü pamuksu bi yönü naylonsu ama hosurdamiyor öyle 50 liraya almıştı annem evlenirken

Canim o kesi isinin devletle ozelle alakasi yok devlette de olsa ozel de de olsa adam gibi bir ebeye denk gelmek lazim benim arkadasim sekiz santim acilmala gitti ozel hastaneye ebeler kurcalaya kircalaya yirtmis kizi doktr gelene kadar doktor gelince ebeleri azarlamis ama ne fayda Allah insafli ebelere dusursun.

Yaz kis farketmez bende disai cikarm taraftariyim. Hava almali cocuk bence. Zaten o lohusa depresyonu falanda hep butun gun evde durmaktan fitilleniyor. Bence anne icin de cok iyi diari cikmak. Cikip da saatlerce gezin demiyoruz ama en azindan bir 15 dk cikilmali her mevsim.

Canim bana doktorum calsiday diyebir ilac yazdi. Suda cozunen tablet limnlu soda gibi tadi. Doktorundan hatta aile hekiminden bile isteyebilirsin.

bende hiç süt içmedim içemiyorum ve senin tam tersin yoğurt yiyorum :) sorun olmaz inşallahhhhhhhh
Olmaz inşallah yoğurt tadı biraz rahatsız etmeye başladı. Bazen şeker koyup yiyorum ama hergün denge sütü içiyorum ek olarak. Birde ari polenine başlıcam

Canim bana doktorum calsiday diyebir ilac yazdi. Suda cozunen tablet limnlu soda gibi tadi. Doktorundan hatta aile hekiminden bile isteyebilirsin.
O da aklımda bulunsun bu ara vitamini de bıraktım zaten. Demirim de bitti hafta ya hepsini toptan yazdirayim. Arı poleni hakkında bi bilgin var mi gebelikte kullanılır mi

Benim Annem ebe diyorum ki beni sen dogurt ne gerek var hastane falan evde dogurayim bitsin gitsin yokkk diyor Nuh diyor peygamber demiyor

Olmaz inşallah yoğurt tadı biraz rahatsız etmeye başladı. Bazen şeker koyup yiyorum ama hergün denge sütü içiyorum ek olarak. Birde ari polenine başlıcam
valla işte kahvaltıdan kahvaltıya 3-5 dilimde hellim peyniri, bir kibrit kutusu kdr da beyaz peynir yiyorum yetermi bilemiyorum ama bebek gelişiyor.. beni hiç sorma artık 100 kilo olmak hiçte zzor deilmiş der oldum :))) 65tim hamile kkalcam kalmak istiyorum sigarayı bırakmalıyyım bıraktım kilo alıyo gibiyim aman neyse sigarayı bıraktım ya sen ona bak derken 87 olmuşum ahdım olsun vericem ama

Kızlar ben bugün 29+4 oldum inş. Bu aralar Bebeğin hareketini daha çok tekme şeklinde değil de yer Değiştirme gibi hissediyorum ben. Zamanı yakın olanlardan benim gibi hissedenler varmı acep?

Kızlar ben bugün 29+4 oldum inş. Bu aralar Bebeğin hareketini daha çok tekme şeklinde değil de yer Değiştirme gibi hissediyorum ben. Zamanı yakın olanlardan benim gibi hissedenler varmı acep?
Cnm alanı daraldığı içi n oyle hissediyorsun normal yani

Valla ben ne yalan söyliyim hiç düzgün beslenmiyorum. Akşam yemeklerinden ekmeği kestim pirinci kestim. Meyve ehh işte sebze sadece domates biber salatalık. Hiç düzgün beslenmiyorum. Sabahları eşim giderken shake hazırlıyor ki bitti o da artık onu da yapmıyor. Bazen sadece nutella li ekmek ve süt bile oluyor kahvaltim ama bebisin maşallah iyi en son 1 kg olmuştu ben zaten fil gibiyim 66.5 idim 76.5 olmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…