2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ayyy ne guzel olur annemde ebe ola d beni dogurtsa m kiymaz heralde :)
Apandisit ameliyatima bile soktum. Bu zaman a kadar kimse kan almamisti iğne yapmamisti iğne yine yapmadılar ama kan mecbur oldu. Herkesi dogurttun sıra bende deyip duruyorum kızmaya başlıyor

Bende o
Kızlar ben bugün 29+4 oldum inş. Bu aralar Bebeğin hareketini daha çok tekme şeklinde değil de yer Değiştirme gibi hissediyorum ben. Zamanı yakın olanlardan benim gibi hissedenler varmı acep?
lBende ole hissediyrm canim ve cok hareketli masallah arada tekmede atiyr

Benimde 2.70 civarındaydı perde fon güneşlik 240 lira tuttu perde taç ın Stor kendimin o fiyata dahil degil cumhuriyet CAD can tül perdeden aldık

Bende taçtan almayi düşünüyorm hatta baktımda gidip ama tül kumaşından hem fon hem tül olarak kullanma fikri görünce hoşuma gitti ordaki kişide öyle demişti ama inanmamstm :)

Bende taçtan almayi düşünüyorm hatta baktımda gidip ama tül kumaşından hem fon hem tül olarak kullanma fikri görünce hoşuma gitti ordaki kişide öyle demişti ama inanmamstm :)
Ben çok beyeniyorum canım evimin fonları hep tülden dir Kalın fon hiç yaptırmadım sende yaptır güzel duruyor

Gerçekten mi bayadir gitmemiştim hatta bu hafta gideyim memlekete gitmeden diyordum. Çok mu uzakta acaba tam yeri neresi ?

Yok uzak değil ama yürüme mesafesi de değil beykent çarşamba pazarının olduğu yere taşındı ama aracınız yoksa eger servisler geçiyor yine eski yerinin oradan da

40 zar zor oluyor çünkü dikine doğru şişiyor ayaklar bu gidişle doğuma kocamın terlikleriyle giderim ben de bari kocamın terliklerinden birini süsleyeyim de doğum terliği yapayım haha

ay saate bakın ya 04:32 ben hala yatamadım. her gece böyleyim. gündüz de uyumuyorum halbuki. sonum nolcak merak ediyorum

aziz bebe iyi bi marka mi :) bebek markalariyla alakali hic bi bilgim yok 500 deseler alirim o derece bilmiyorum :)
Günaydın cnm, tecrübeli annelere sormak lazım, kalitesi fiyatla eşitse, ortalamanın üzerinde fiyatları, ben indirimde diye aldım, yoksa normal fiyatıyla almazdım.

Kızlar ben bugün 29+4 oldum inş. Bu aralar Bebeğin hareketini daha çok tekme şeklinde değil de yer Değiştirme gibi hissediyorum ben. Zamanı yakın olanlardan benim gibi hissedenler varmı acep?

Bende oyle hissediyorum 1-2 haftadır, tekmeden çok karnımda geziniyor gibi, gerçi bebeğin duruşundan dedi doktor, karnıma sırtını dönmüş, tekmeleri içimde hissediyorum

Bende oyle hissediyorum 1-2 haftadır, tekmeden çok karnımda geziniyor gibi, gerçi bebeğin duruşundan dedi doktor, karnıma sırtını dönmüş, tekmeleri içimde hissediyorum

yaa bende 3 gündür böyle hissediyorum içten içe çok endileşenmiştim resmen afedersiniz popoma içten vuruyo gibiydi anlam veremiyordum belki benimde içe döndü miniğim

Kızlar gittiğim bütün doktorlar özel hastanede medical kolan hepsi uzman kadın dogumcu soranlar için benmde kafam çok karisik inanın :/ yatiyorm iki güne gore bugün bebegm daha iyi sık yiyorum bide balık hapi da biraz hareketlendirdi sanırım :/ en son muayenede 29+3ken 1616 gramdır sizlerin nasıl sizce gelişimi iyi mi hep 2 haftada ben 4kilo alırken neden 1 kilo aldm sanki bebegmde az almış gibi:/

günaydın kızlar :)
bşey sormak istiyorum malum eylülde doğum yapıcaz ben pijama takımı bakıyorum ama karar veremiyorum uzun kollu mu almalıyım kısa kollu mu siz nasıl aldınız bana bi yardımcı olun kafam cok karıştı :)

ahh ahhh kira ewede razıyım şehira

Canim hususi bir tatile gitmemistim izmirdeyim zaten cesmeye gitmistik resimden bahsediosan :)
evet bıkınınle kaldım gozumun onunde kocaman gobüşle
bende tatıle cıktın sandım..çeşmeyıde ozledım ya baya oldu gıtmeyelı

Arkadaşlar hepinize günaydın kaç gündür giremiyorum topige en küçük erkek kardeşim trafik kazası yaptı.pazar gunu benim babam 4.5 sene once kalp krizi gecirip vefat etmisti.babalar gunu mezarliga giderken oluyor kendinde bişe yok ama bir yaralı var durumu ağır biraz kaç gündür çok kotuyuz yerdeyim goktemiyim bilmiyorum hicbisede yiyemiyorum.sizden ricam allah rızası için dua edermisiniz hamilelerin duası kabul olur derler inş. Allah kimsenin başına vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…