- 4 Eylül 2012
- 1.402
- 689
- 123
Apandisit ameliyatima bile soktum. Bu zaman a kadar kimse kan almamisti iğne yapmamisti iğne yine yapmadılar ama kan mecbur oldu. Herkesi dogurttun sıra bende deyip duruyorum kızmaya başlıyorAyyy ne guzel olur annemde ebe ola d beni dogurtsa m kiymaz heralde :)
lBende ole hissediyrm canim ve cok hareketli masallah arada tekmede atiyrKızlar ben bugün 29+4 oldum inş. Bu aralar Bebeğin hareketini daha çok tekme şeklinde değil de yer Değiştirme gibi hissediyorum ben. Zamanı yakın olanlardan benim gibi hissedenler varmı acep?
Çok güzel bir pazar biraz kalabalık oluyor bende bayadir gitmedim pazar günü yolcuyum ama yetisebilirsem gidicem bende
Benimde 2.70 civarındaydı perde fon güneşlik 240 lira tuttu perde taç ın Stor kendimin o fiyata dahil degil cumhuriyet CAD can tül perdeden aldık
Gerçekten mi bayadir gitmemiştim hatta bu hafta gideyim memlekete gitmeden diyordum. Çok mu uzakta acaba tam yeri neresi ?Orası beykente taşındı haberiniz var mi bilmiyorum ama
Ben çok beyeniyorum canım evimin fonları hep tülden dir Kalın fon hiç yaptırmadım sende yaptır güzel duruyorBende taçtan almayi düşünüyorm hatta baktımda gidip ama tül kumaşından hem fon hem tül olarak kullanma fikri görünce hoşuma gitti ordaki kişide öyle demişti ama inanmamstm :)
Gerçekten mi bayadir gitmemiştim hatta bu hafta gideyim memlekete gitmeden diyordum. Çok mu uzakta acaba tam yeri neresi ?
39lar napsınnn sen ayağına göre bulmuşsun bak ne güzelkocamın terliklerine saldırcam heralde bende neyse şuan şişlik yok bende ama midem çok yanıyorrrrrrr yetişin dostlar yüreğim yanıyo resmen ağzıma çakmak tutsam ejderha gibi alev püskürcem o dereceyim..
günaydın, cumartesi havuzlu hana gitmiştim en alt kattaki mağazadan aldım ikisinide...ay sen nerden aldın bu fiyata ben 100 tl ye aldım ki nette dahada pahalıydı çok iyimiş fiyatları.
Günaydın cnm, tecrübeli annelere sormak lazım, kalitesi fiyatla eşitse, ortalamanın üzerinde fiyatları, ben indirimde diye aldım, yoksa normal fiyatıyla almazdım.aziz bebe iyi bi marka mi :) bebek markalariyla alakali hic bi bilgim yok 500 deseler alirim o derece bilmiyorum :)
Kızlar ben bugün 29+4 oldum inş. Bu aralar Bebeğin hareketini daha çok tekme şeklinde değil de yer Değiştirme gibi hissediyorum ben. Zamanı yakın olanlardan benim gibi hissedenler varmı acep?
Bende oyle hissediyorum 1-2 haftadır, tekmeden çok karnımda geziniyor gibi, gerçi bebeğin duruşundan dedi doktor, karnıma sırtını dönmüş, tekmeleri içimde hissediyorum
evet bıkınınle kaldım gozumun onunde kocaman gobüşleahh ahhh kira ewede razıyım şehira
Canim hususi bir tatile gitmemistim izmirdeyim zaten cesmeye gitmistik resimden bahsediosan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?