günaydın canım.Rabbim babanın mekanını cennet etsin..çok çok geçmiş olsun kardeşinede...dikkat et kendine strese girmemeye çalışArkadaşlar hepinize günaydın kaç gündür giremiyorum topige en küçük erkek kardeşim trafik kazası yaptı.pazar gunu benim babam 4.5 sene once kalp krizi gecirip vefat etmisti.babalar gunu mezarliga giderken oluyor kendinde bişe yok ama bir yaralı var durumu ağır biraz kaç gündür çok kotuyuz yerdeyim goktemiyim bilmiyorum hicbisede yiyemiyorum.sizden ricam allah rızası için dua edermisiniz hamilelerin duası kabul olur derler inş. Allah kimsenin başına vermesin
ben kısa kollu aldım ...hastaneler cok sıcak oluyor dıye ama kararsızım tabı yarım kol yada uzun kol almalımıyım dıyegünaydın kızlar :)
bşey sormak istiyorum malum eylülde doğum yapıcaz ben pijama takımı bakıyorum ama karar veremiyorum uzun kollu mu almalıyım kısa kollu mu siz nasıl aldınız bana bi yardımcı olun kafam cok karıştı :)
ben de kızıma bunu aldımmmmçok güzel bunu bende gördüp beğenmiştim canım ama biraz fiyatı yüksekti diye vazgeçtim ektekini de ben aldım kızıma 300 liraya.
hmm geceliğmi uzun kollu aldım bunu da kısa alayım o zaman sağol canm :)ben kısa kollu aldım ...hastaneler cok sıcak oluyor dıye ama kararsızım tabı yarım kol yada uzun kol almalımıyım dıye
ben oyle hıssedıyorum ...Kızlar ben bugün 29+4 oldum inş. Bu aralar Bebeğin hareketini daha çok tekme şeklinde değil de yer Değiştirme gibi hissediyorum ben. Zamanı yakın olanlardan benim gibi hissedenler varmı acep?
Kızlar gittiğim bütün doktorlar özel hastanede medical kolan hepsi uzman kadın dogumcu soranlar için benmde kafam çok karisik inanın :/ yatiyorm iki güne gore bugün bebegm daha iyi sık yiyorum bide balık hapi da biraz hareketlendirdi sanırım :/ en son muayenede 29+3ken 1616 gramdır sizlerin nasıl sizce gelişimi iyi mi hep 2 haftada ben 4kilo alırken neden 1 kilo aldm sanki bebegmde az almış gibi:/
günaydın kızlar :)
bşey sormak istiyorum malum eylülde doğum yapıcaz ben pijama takımı bakıyorum ama karar veremiyorum uzun kollu mu almalıyım kısa kollu mu siz nasıl aldınız bana bi yardımcı olun kafam cok karıştı :)
Arkadaşlar hepinize günaydın kaç gündür giremiyorum topige en küçük erkek kardeşim trafik kazası yaptı.pazar gunu benim babam 4.5 sene once kalp krizi gecirip vefat etmisti.babalar gunu mezarliga giderken oluyor kendinde bişe yok ama bir yaralı var durumu ağır biraz kaç gündür çok kotuyuz yerdeyim goktemiyim bilmiyorum hicbisede yiyemiyorum.sizden ricam allah rızası için dua edermisiniz hamilelerin duası kabul olur derler inş. Allah kimsenin başına vermesin
Evet cnm tiny love çok hoşuma gittitiny love dimi bende bundan alicaaam :)
canım ben ilkinde kışın doğum yaptım.hastaneler çok sıcak oluyor genelde ben özel hastanede yapmıştım doğumu.ama devlet hastaneside farketmez sıcak oluyor çünkügünaydın kızlar :)
canım çok geçmiş olsun.inşallah durumu iyidir.Arkadaşlar hepinize günaydın kaç gündür giremiyorum topige en küçük erkek kardeşim trafik kazası yaptı.pazar gunu benim babam 4.5 sene once kalp krizi gecirip vefat etmisti.babalar gunu mezarliga giderken oluyor kendinde bişe yok ama bir yaralı var durumu ağır biraz kaç gündür çok kotuyuz yerdeyim goktemiyim bilmiyorum hicbisede yiyemiyorum.sizden ricam allah rızası için dua edermisiniz hamilelerin duası kabul olur derler inş. Allah kimsenin başına vermesin
Canım ben n11 den 299 tl ye aldım.aslında ayni fiyata almışız.seninki de çok güzel.sağlıcakla kullaninçok güzel bunu bende gördüp beğenmiştim canım ama biraz fiyatı yüksekti diye vazgeçtim ektekini de ben aldım kızıma 300 liraya.
hmm geceliğmi uzun kollu aldım bunu da kısa alayım o zaman sağol canm :)
Fotoğrafınızda eski bir iş arkadaşımın eşine çok benzettim sizi, kumaş ihracatı da deyince :) sanırım Nilay sensinBenim perdelerimde seninkilerine çok benziyor renkler neredeyse aynı.Bizde perdelik kumaş ihracatı yapıyoruz bebek desenli kumaşlarımız yok bende düz mavililerden seçtim.Şu an dikimde..Seninkiler çok hoş olmuş bakalım benimkiler nasıl durcak..Mutlu sağlıklı günlerde kullanın.
Kizlar sezeryan dogumda anne sutu gec geliyormus bunu yeni ogrendim. Gerci benim henuz belli degil sezeryan olup olmuyacagim ama yinede hepimiz bilgilenelim..Doguma yakin neler yaparsak sutumuz erken gelir fikirleri olan tecrubeli anneler deneyimleriniz nelerdir
Amin inş canimAllah sağlık sıhhat versin inşallah tez zamanda
Amin canım allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?