2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kaç haftalık bebeğin

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın canım.Rabbim babanın mekanını cennet etsin..çok çok geçmiş olsun kardeşinede...dikkat et kendine strese girmemeye çalış

Bu arada ben 26+5 günlük hamileyim de kaç aylık oldum ben yaw
Her soran ay soruyor ama ben bilmiyorum

günaydınnnn :) havlu almıştım ama , Özdilek havlularını o kadar çok övmüşsünüz ki dayanamayıp bende alacağım galiba

ben kısa kollu aldım ...hastaneler cok sıcak oluyor dıye ama kararsızım tabı yarım kol yada uzun kol almalımıyım dıye

Canım ben en son 19 haziran da gittim 1310 gr di ben de 11 kilo aldim dikkat ediyorum son aylarda

Canım ben tesettürlym uzun kollu aldım bitane enistemler vs gelirse ziyaret é diye bi tane de kısa kollu aldım. Ama lohusa iken adetli gibi hararetli olursak kısa kollu tercih edilir bazı modellerde gecelik üzerine sabahlik oluyor zaten

Allah sağlık sıhhat versin inşallah tez zamanda

canım ben ilkinde kışın doğum yaptım.hastaneler çok sıcak oluyor genelde ben özel hastanede yapmıştım doğumu.ama devlet hastaneside farketmez sıcak oluyor çünkü
eylül ayında soğuk olacağını sanmıyorum.uzun alırsan bunalırsın bence.birde üzerine ince pike örtülüyor.
ben kışın uzun kolluyla çok terlemiştim.üstüne yelek,kazak vs.koyabilirsin her ihtimale karşı.
canım çok geçmiş olsun.inşallah durumu iyidir.
Allah yardımcısı olsun inşallah toparlanır.

Sidelya2011 canım daha öncedende konusu geçmişti sanırım
park yatakla ilgili,öyle çok bir özelliği olmasına gerek yok ama mutlaka park yatak
alın.2-3 sene kullanıma uygun,taşınadabiliyor.aldıklarımın arasında en çok kullandığım
park yatak oldu.anakucağı vs hiç kullanmamıştık,sevmemişti bizimki.

Fotoğrafınızda eski bir iş arkadaşımın eşine çok benzettim sizi, kumaş ihracatı da deyince :) sanırım Nilay sensin

ben sezeryan oldum ama çokşükür maşallah hemen geldi, bi arkadaşım normal yaptı 3 gün sonra geldi. o hiç belli olmuyor canım, illa ki geç gelecek erken gelecek diye birşey yok.

doğuma yakın rezene çayı için, doğumdan hemen sonra da bana hastane rezene çayı vermişti, eve gelince humana still tea'ye başlamıştım, bolca su ve şekersiz komposto içmiştim, ve bence en önemlisi her emzirme sonrası kalan sütü sağmıştım. hem şişlik olmadı hem sütüm arttı.. sağdığım sütleri buzlukta sakladım, dışarı çıkarken vs çok iyi oluyordu. sınavlarım vardı mesela anneme bırakıp vs rahatlıkla gitmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…