2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kızlar günaydın,
Şimdi doktordan geldim tam 28+4 günlük bugün bebeğimin kilosu 965 gr bana az geldi doktorum normal dedi, birde bebeğim ters duruyordu doktorum şuan için çok erken uyuyor zaten arkası da dönük uyanınca o sürekli yer değiştirir dedi 32. haftadan sonra dönmezse sıkıntı olur sen kendine hiç stres yapma şuan gayet sağlıklı dedi. Ama burda okuyorum herkesin bebeği 1100 gr üzerinde maşallah, iyi de besleniyorum gerçi son 1 ayda sadece 1 kilo almışım oda 300 gr bebişime gitmiş gerisi bana kalmış Bu arada 1 ay sonra 32+4 haftamda doğum izni için rapor alıcam 3,4 gün farketmez 32. haftanın içinde olduğun sürece rapor alınır dedi.

canım fıtık varsa hakkaten sıkıntı olabilir, önemli olan anne bebek sağlıkla kavuşsun.. sordum grupta, incelmesi riski artıran bir faktör değilmiş akademik araştırmalara göre, yani daha kalınken yırtılma olabileceği gibi daha inceyken yırtılma olmadan doğurabilenler olmuş. o yüzden arada bir bağ olduğu kabul edilmiyormuş. ben de doktora gittiğimde bi soracağım ultrasonla bakıp ölçebiliyorlarmış sanırım.

Canım bi ihtimal sezeryan olursa diye gecelikde düşün çünkü kanama varmı diye alttan bakıyorlar ,kısa kol tercih etcem çünkü serum filan takılabiliyor ben uzun kollu polar yarım sabahlik aldım birde şal

Allah işimizi kolaylaştırsın canım
amin
biz de bi gelişme oldu ama dün kayınvalidem ve kayınpederim beğendiğim beşiğe bakmaya gitmişler pazarlık falan yapılmış beşik şifonyer yatak uyku seti falan hediye edecekler galiba eşime öyle bi şey demişler ya da bir kısmını alabiliriz demişler kayınvalidem eşyalarını da oradan bakariz falan dedi

Kötü olmuş canım çünkü bugünden itibaren zamlı olacak bebek ürünleri.
ne yalan söyliyim ben bu zam işine çok inanmıyorum e bebek de baktığım bi bebek arabası vardı hala fiyatı aynı dünde beşik için gitmiş kayınvlidemler onun da aynı

canım elazığlı mısın benim de ailem orada:) çok severim çok güzel bi yer.. keşke ben de gidebilsem. doktor olarak kime gideceksin?

ayy ne mutlu sanaaa
bizde tık yok
bugün annemi aradım, annemler alıcak beşik uyku seti ana kucağı falan..
dedim çıkalım beşiği alalımda kayınvalidemlerde harekete geçer belki
onlar duruyo, ötekiler duruyo..
beni afakanlar basıyo vallahi..
eşimde ''kimin ne alacağını bilsek, bizde bize kalanları alırız ama kimseden ses yok'' diyo..
fenalardayım

Canım tecrübe olarak soyl
Gerçekten en iyisi park yataklar ben oğluma şu indirilip kaldırılan altı cekmeceli karyolalardan almıştık malesef bebek altı aylık olunca hareketlenince çok tehlikeli oldu çünkü uyanır uyanmaz atlamaya çalışıyorlar benim oğlum öyle düştü kafa tasında çatlaklik oluştu iki gün hastanede yattık park yatak aldık hemen içinde uyuyor oynuyor çok güvenilir kesinlikle tavsiye ederim istersen tatile git katla arabana koy yatsın

ben bu maviyi aldım hem sıfır kol hem kısakol. İdeal bence canım. Bi tane de ikili takım alıcam. Kısmetse :)

Canım ben n11 den 299 tl ye aldım.aslında ayni fiyata almışız.seninki de çok güzel.sağlıcakla kullanin

Canım güle güle kullan :) çok beğendim ya , bebeğin uzun süre içinde durmasının yada uyumasının zararı oluyor mu biliyomusun ? bazı ana kucaklarında bu sorun oluyormuş çünkü ?

doktordan doktora fark edıyor olçümler...bazıları çok cimri..
benım ozel hastandekı doktorumla devlettekı doktorum çok farklı olcuyorlar
hatta sordum zayıflamış mı gecen hafta farklı olctuler dedım yok bebek zayıflamaz o doktorun cımrılıgıyle alakalı dedı
özele gıttıysen bır de devlete gıt bak nasıl farklı cıkıyor

Yok uzak değil ama yürüme mesafesi de değil beykent çarşamba pazarının olduğu yere taşındı ama aracınız yoksa eger servisler geçiyor yine eski yerinin oradan da
Biz torium un önünden geçen minibüsle re binerdik. Ahh bu benim şansım (

Kızlar kafama bir şey takıldı doğum à kadar bir şekilde de genital temizlik yapıyoruz ama doğum à giderken jilet atsak normal doğum da dikişler imiz olacak 40 gün lohusa iken kanama olcak o 40 gün boyunca genital temizlik nasıl olcak
sıcaklarda çok zor olcak

canım elazığlı mısın benim de ailem orada:) çok severim çok güzel bi yer.. keşke ben de gidebilsem. doktor olarak kime gideceksin?
Evet canım ailem de orada :) doktor olarak fethi beyi düşünüyordum ama sonra bir iki olumsuz şeyler duydum devlette Necati sanırım adı ona gidicem inşallah

ne yalan söyliyim ben bu zam işine çok inanmıyorum e bebek de baktığım bi bebek arabası vardı hala fiyatı aynı dünde beşik için gitmiş kayınvlidemler onun da aynı
mmisey zaten dün vergi zammı başladı hemen fiyatlara yansımaz 2 hafta sonra başlar zamlar, birde tüm bebek ürünleri için değil zam bazı ithal ürünler için geçerli eğer alacağın birşey varsa bir araştır nelere zam gelecek ona göre geç kalmadan al bence ama sen bilirsin yinede.

canım senin 3.doğummuydu?
ya da bilgin var mı?ilk doğumdan sonra emzirirken göğüste yara oluyor
acaba 2.de de yara olur mu?yine önlem almak gerekiyor mu yani?

Yok canım devlete gittim 1 ayda 300 gr çok az geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…