- 10 Nisan 2015
- 446
- 523
- 23
Tamam canım beni de haberdar et bi bilgi alırsan; bi de ben boyun fıtığı ameliyatı oldum omuriliğimde protez var o yüzden benim doğumda ıkınmam biraz sıkıntı olabileceği için riskli olur diye hiç ssvd yi hiç konuşmadık
Canım bi ihtimal sezeryan olursa diye gecelikde düşün çünkü kanama varmı diye alttan bakıyorlar ,kısa kol tercih etcem çünkü serum filan takılabiliyor ben uzun kollu polar yarım sabahlik aldım birde şalgünaydın kızlar :)
bşey sormak istiyorum malum eylülde doğum yapıcaz ben pijama takımı bakıyorum ama karar veremiyorum uzun kollu mu almalıyım kısa kollu mu siz nasıl aldınız bana bi yardımcı olun kafam cok karıştı :)
aminAllah işimizi kolaylaştırsın canım
ne yalan söyliyim ben bu zam işine çok inanmıyorum e bebek de baktığım bi bebek arabası vardı hala fiyatı aynı dünde beşik için gitmiş kayınvlidemler onun da aynıKötü olmuş canım çünkü bugünden itibaren zamlı olacak bebek ürünleri.
Bazı doktorlar Allah tarafından bizi sinamak için gönderilmiş :)) bugün yaşadığım resmen beni çıldırtti. Elazığ a gidicem doğuma ve adam orda doğum mu yapılır oranın şartları böyle millet dogurmaya istanbul a geliyor. Sen gidiyorsun ya bebeğine orda bişey olursa ! Dedi daha ötesi var mı
ayy ne mutlu sanaaaamin
biz de bi gelişme oldu ama dün kayınvalidem ve kayınpederim beğendiğim beşiğe bakmaya gitmişler pazarlık falan yapılmış beşik şifonyer yatak uyku seti falan hediye edecekler galiba eşime öyle bi şey demişler ya da bir kısmını alabiliriz demişler kayınvalidem eşyalarını da oradan bakariz falan dedi
ben bu maviyi aldım hem sıfır kol hem kısakol. İdeal bence canım. Bi tane de ikili takım alıcam. Kısmetse :)günaydın kızlar :)
bşey sormak istiyorum malum eylülde doğum yapıcaz ben pijama takımı bakıyorum ama karar veremiyorum uzun kollu mu almalıyım kısa kollu mu siz nasıl aldınız bana bi yardımcı olun kafam cok karıştı :)
Canım ben n11 den 299 tl ye aldım.aslında ayni fiyata almışız.seninki de çok güzel.sağlıcakla kullanin
doktordan doktora fark edıyor olçümler...bazıları çok cimri..Kızlar günaydın,
Şimdi doktordan geldim tam 28+4 günlük bugün bebeğimin kilosu 965 gr bana az geldidoktorum normal dedi, birde bebeğim ters duruyordu doktorum şuan için çok erken uyuyor zaten arkası da dönük uyanınca o sürekli yer değiştirir dedi 32. haftadan sonra dönmezse sıkıntı olur sen kendine hiç stres yapma şuan gayet sağlıklı dedi. Ama burda okuyorum herkesin bebeği 1100 gr üzerinde maşallah, iyi de besleniyorum gerçi son 1 ayda sadece 1 kilo almışım oda 300 gr bebişime gitmiş gerisi bana kalmış Bu arada 1 ay sonra 32+4 haftamda doğum izni için rapor alıcam 3,4 gün farketmez 32. haftanın içinde olduğun sürece rapor alınır dedi.
Biz torium un önünden geçen minibüsle re binerdik. Ahh bu benim şansımYok uzak değil ama yürüme mesafesi de değil beykent çarşamba pazarının olduğu yere taşındı ama aracınız yoksa eger servisler geçiyor yine eski yerinin oradan da
hahaha tesadüfe bak evet benim..Sen kimsin acabaFotoğrafınızda eski bir iş arkadaşımın eşine çok benzettim sizi, kumaş ihracatı da deyince :) sanırım Nilay sensin
Evet canım ailem de orada :) doktor olarak fethi beyi düşünüyordum ama sonra bir iki olumsuz şeyler duydum devlette Necati sanırım adı ona gidicem inşallahcanım elazığlı mısın benim de ailem orada:) çok severim çok güzel bi yer.. keşke ben de gidebilsem. doktor olarak kime gideceksin?
mmisey zaten dün vergi zammı başladı hemen fiyatlara yansımaz 2 hafta sonra başlar zamlar, birde tüm bebek ürünleri için değil zam bazı ithal ürünler için geçerli eğer alacağın birşey varsa bir araştır nelere zam gelecek ona göre geç kalmadan al bence ama sen bilirsin yinede.ne yalan söyliyim ben bu zam işine çok inanmıyorum e bebek de baktığım bi bebek arabası vardı hala fiyatı aynı dünde beşik için gitmiş kayınvlidemler onun da aynı
canım senin 3.doğummuydu?ben sezeryan oldum ama çokşükür maşallah hemen geldi, bi arkadaşım normal yaptı 3 gün sonra geldi. o hiç belli olmuyor canım, illa ki geç gelecek erken gelecek diye birşey yok.
doğuma yakın rezene çayı için, doğumdan hemen sonra da bana hastane rezene çayı vermişti, eve gelince humana still tea'ye başlamıştım, bolca su ve şekersiz komposto içmiştim, ve bence en önemlisi her emzirme sonrası kalan sütü sağmıştım. hem şişlik olmadı hem sütüm arttı.. sağdığım sütleri buzlukta sakladım, dışarı çıkarken vs çok iyi oluyordu. sınavlarım vardı mesela anneme bırakıp vs rahatlıkla gitmiştim.
Ben Şerife, ritmixten :)hahaha tesadüfe bak evet benim..Sen kimsin acaba
Yok canım devlete gittimdoktordan doktora fark edıyor olçümler...bazıları çok cimri..
benım ozel hastandekı doktorumla devlettekı doktorum çok farklı olcuyorlar
hatta sordum zayıflamış mı gecen hafta farklı olctuler dedım yok bebek zayıflamaz o doktorun cımrılıgıyle alakalı dedı
özele gıttıysen bır de devlete gıt bak nasıl farklı cıkıyor
Tesadüfe bakar mısın?Ne güzel burda karşılaşmak,o zaman senin bebişinde hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.Ben Şerife, ritmixten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?