2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Günaydın hanımlar... 27 +2 deyim 8 kilo aldım ya doktorum çok almışsın dedi ayda 1,5 kilo almalısın dedi sizler ne durumdasınız Birde ben kaç aylığım

Kızlar ben bugün 29+4 oldum inş. Bu aralar Bebeğin hareketini daha çok tekme şeklinde değil de yer Değiştirme gibi hissediyorum ben. Zamanı yakın olanlardan benim gibi hissedenler varmı acep?
Benimde ona benzer sekilde canim sanki geriliyr icimde elini kolunu uzatiyor.

Bende stylo grand bakıyorum bi resim yükleyrbilirmisiniz merak ettim nette bulamadıö stylo brek
Stylo bebek bakim cantasi yazacagima brek bakim yazmisim tatlim tamamen yazim hatasi :) :) :) resmini ekledim grand benimki de ici cok genis ama ben cok begendim.

Eklentiler

• Oyuncak_3665064.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 90
Kilosu bence cok iyi canim hatta tombis bile. Yengem 32+3 te dogum yapti 1600 gramdi bebek. Benimki de en on 27+3 te 1221 gramdi gayet iyi yani seninki zaten kilosu o kadar onemli degilmiski. Doktor kilo disinda bir suru olcum yapiyor onemli olan onlarin iyi bir gelisim gostermesi. Bebek zayif diye takmayin o kadar kafaniza 2500 ve uzeri dogan her bebek normal kiloda sayiliyor. Cok kilolu da iyi degil kiz nasil dogurcagiz sonra :) ben 4 bucuk kilo dogmusum sezeryanla almislar.

Bnim endeki uzu kollu bi takim daha alacagim ama onu kisa kollu alacagim dogumdan sonra cok terliyor insan dediler e eylulde sicak bir ay sonucta.

Selam guzel anneler dun kontrolumuz vardi melegim 1.5 kilo olmus hersey yolunda cok sukur.doktoruma ne zaman tatile cikiyosunuz diye sormustum 3 agustosto cikip 15 ine geri donuyormus cok sevindim dogumda 20 sinden sonra olacak kismet olursa.38 +larda alicakmi.bende toplam 9 kilo almisim biraz fazla gibi geldi bana ama olsun bebisim saglikli olsunda kilo sorun degil.bizden haberler boyle

savha selam bizim hatim edildi mi? ben kendi cüzümü okumuştum ama sayıyı tamamlayabildik mi takip edemedim..

Günaydın hanımlar... 27 +2 deyim 8 kilo aldım ya doktorum çok almışsın dedi ayda 1,5 kilo almalısın dedi sizler ne durumdasınız Birde ben kaç aylığım

günlerimiz nerdeyse aynı ben 5 kilo aldım ben ay durumlarını kadınlar kulübünün gün gün gebelik takviminden takip ediyorum.. ona göre şuan 7. ayının son haftasındasın, 28+0 dan itibaren 8. aya girmiş olucaksın

canım valla cok zor bir soru sormuşssun bende tam olarak çözemedim bu işi kafama göre 6 -6.5 - 7 takılıom öleee

kızlar bugun ateşölçer aldım satıcı cok övdü inşallah bizi yanıltmaz tabi inşallahda cok fazla kullanmak nasip olmaz bebeişimiz hep sağlıklı olur.

Eklentiler

• 11638004_843731982371878_1434536256_n.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 67

canım lohusalıktan korkma, inan zorluk 3-4 gün sonra geçiyor, tamamen kendi hayatına dönüyorsun. herşey yolunda gitsin yeter ki.. Allah yardımcımız olsun

canım ben arayıp kendisiyle konuştum. dediğim gibi özel bi durum olduğu için mutlaka onun gelmesi gerek diğer doktorlar onaylamıyorlar ssvdyi. kendisi dedi başhekim izin vermiyor diye, yoksa para benim için hiç önemli değil burada normal doğum olursa bile 6500 tlye denk gelen bir para ödeyeceğim zaten.
doğumdan korkma canım, korkularını yenmeye çalış, pozitif doğum hikayeleri var blogcu annenin, onları oku, çok iyi gelir, başkalarının kötü hikayelerini dinleme, korku sana sadece acı getirir, eskiden doğumda acı olduğunu bilmeyenlerin ağrı çekmeden doğurduklarını biliyor muydun çok ilginç değil mi.. ne güzel annen de yanında olacak çok şanslısın benim annem gelemeyecek yanıma, bakıcım ve eşim olacak sadece..

Doktorumun hesabına göre ben 6,5 aylığım :) 5temmuzda 7.ayımı doldurmuş olacağım inşallah. Son adet tarihim 29 kasım ve doktorum 9 ay 10 gün hesabına göre her ayın 5inde ayımı doldurduğumu söyledi. 9.ayımın dolduğu gün yani doğumun beklendiği gün de 5eylül inşallah. Sanırım onun hesabına göre seninde 19 undan 19una ayın doluyor ve bu durumda sen 6aylık oluyorsun :)

Ya o takvim benim çok kafamı karıştırıyor çünkü o takvime göre bir ay 28gün ve hamilelik dediğimiz 10 ay görünüyor

Bir ay 30 gün olduğuna göre kaç haftalıksak 7 ile çarpıp 30 a bölersek kaç aylık olduğumuzu buluruz. :)

Ben mesela şu an 27+3 üm yani 27*7 +3 = 192 /30= yaklaşık 6,5 :))) 3 gün sona tam 6,5 ay bitmiş olacak.
Kafası çok karışanlar şöyle de hesap edebilir. Sat tarihimiz belli, mesela benimki 14 Aralık, her ayın 14 ünde bir ay doldurmuşum gibi sayabilirim :)
Bu kadar tüyo yeter

Hadi ya her gün birsey degistiriyorlar demek ki. Inşallah nöbetine denk gelirim o zaman. Ben kesinlikle kimsenin doğum hikayesini dinlemedim videoları da izlemedim. Daha çok korkmayayim diye. Ama geçen Bdv de doğum sonrası vajinasi genisleyen mi öyle bir konu vardı ya Ayy Allahım onu okudum okumaz olaydım. Bir yandan herkes doğuruyor öyle yada böyle diye kendimi teselli ediyorum bir yandan da bir arkadaşım var ıyy miyyy konuşup beni canimdan bezdiriyor. Yani kendi hayat enerjisini tuketmis şimdi benimkini tüketmeye çalışıyor. Bir süredir çok gerekli olmadıkça gorusmuyorum daha iyiyim. :) annen neden gelemeyecek ki çok zor gerçekten bizim de burda kimsemiz yok diye gidiyorum bi eşim bi ben. Keşke annen gelebilseydi yada sen gidebilseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…