Benimde ona benzer sekilde canim sanki geriliyr icimde elini kolunu uzatiyor.Kızlar ben bugün 29+4 oldum inş. Bu aralar Bebeğin hareketini daha çok tekme şeklinde değil de yer Değiştirme gibi hissediyorum ben. Zamanı yakın olanlardan benim gibi hissedenler varmı acep?
Stylo bebek bakim cantasi yazacagima brek bakim yazmisim tatlim tamamen yazim hatasi :) :) :) resmini ekledim grand benimki de ici cok genis ama ben cok begendim.Bende stylo grand bakıyorum bi resim yükleyrbilirmisiniz merak ettim nette bulamadıö stylo brek
Kilosu bence cok iyi canim hatta tombis bile. Yengem 32+3 te dogum yapti 1600 gramdi bebek. Benimki de en on 27+3 te 1221 gramdi gayet iyi yani seninki zaten kilosu o kadar onemli degilmiski. Doktor kilo disinda bir suru olcum yapiyor onemli olan onlarin iyi bir gelisim gostermesi. Bebek zayif diye takmayin o kadar kafaniza 2500 ve uzeri dogan her bebek normal kiloda sayiliyor. Cok kilolu da iyi degil kiz nasil dogurcagiz sonra :) ben 4 bucuk kilo dogmusum sezeryanla almislar.Kızlar gittiğim bütün doktorlar özel hastanede medical kolan hepsi uzman kadın dogumcu soranlar için benmde kafam çok karisik inanın :/ yatiyorm iki güne gore bugün bebegm daha iyi sık yiyorum bide balık hapi da biraz hareketlendirdi sanırım :/ en son muayenede 29+3ken 1616 gramdır sizlerin nasıl sizce gelişimi iyi mi hep 2 haftada ben 4kilo alırken neden 1 kilo aldm sanki bebegmde az almış gibi:/
Bnim endeki uzu kollu bi takim daha alacagim ama onu kisa kollu alacagim dogumdan sonra cok terliyor insan dediler e eylulde sicak bir ay sonucta.günaydın kızlar :)
bşey sormak istiyorum malum eylülde doğum yapıcaz ben pijama takımı bakıyorum ama karar veremiyorum uzun kollu mu almalıyım kısa kollu mu siz nasıl aldınız bana bi yardımcı olun kafam cok karıştı :)
teşekkür ederim canım senin aldığın model burda yaklaşık 400 liraydı o yüzden bende başka alternatiflere kaydımCanım ben n11 den 299 tl ye aldım.aslında ayni fiyata almışız.seninki de çok güzel.sağlıcakla kullanin
savha selam bizim hatim edildi mi? ben kendi cüzümü okumuştum ama sayıyı tamamlayabildik mi takip edemedim..çok korkulacak durum değil cnm 15 gün idare eder jilet sonra rütin temizliğine devam edersin şahsen ben hiç zorlanmadım sezaryen sonrası temizliğimde ki orası yakıldığı için üstünde çıkmamıştı uzun zaman tüy falan.
Günaydın hanımlar... 27 +2 deyim 8 kilo aldım ya doktorum çok almışsın dedi ayda 1,5 kilo almalısın dedi sizler ne durumdasınız Birde ben kaç aylığım
Günaydın hanımlar... 27 +2 deyim 8 kilo aldım ya doktorum çok almışsın dedi ayda 1,5 kilo almalısın dedi sizler ne durumdasınız Birde ben kaç aylığım
berat kandilinde tamamlandı diye biliyorum crycımsavha selam bizim hatim edildi mi? ben kendi cüzümü okumuştum ama sayıyı tamamlayabildik mi takip edemedim..
Tabi canım lohusalık dan sonra da yaparız mecburiyetten ama o arada dr alttan muayene eder mi diye düşünmüyor değilim.
Doğum ü istanbul da düşünüyorum ailemin yanında bi yandan zor olcak lohusa halde sıcaklar da kendi evin gibi olmicak ama ankara dayım annem gelse çok kalamaz diye ben gideceğim
Inşallah burda aklıma takılan her soruyu annem ona soruyor çok saygılı çok efendi bir insanmis. Aslında geliyorlar nöbetçi olmazsa da ama bazı doktorlar ücret istiyor. Benim Annemde orda çalışıyor ama bakalım nasip bunları duymak çok iyi oldu aklımda soru işareti kalmadı çok teşekkür ederim. Ben istanbul un şartlarında ki annem de çok fazla izne ayrilamayackti benim için çok zor olacak. Elazığ hem rahat hem küçük. Hayırlısı olur inşallah benim ilk bebeğim ve cok korkuyorum doğum yapmaktan
Allah razı olsun canım hayirli haberler aliriz ins.oğlum için bişeler yemeye çalışıyorumCanım çok geçmiş olsun. Dua ederiz okuruz bile kalbini ferah tut. Bebeğini düşün biraz birşeyler ye. Allah yardımcınız olsun.
günlerimiz nerdeyse aynıben 5 kilo aldım ben ay durumlarını kadınlar kulübünün gün gün gebelik takviminden takip ediyorum.. ona göre şuan 7. ayının son haftasındasın, 28+0 dan itibaren 8. aya girmiş olucaksın
Ya o takvim benim çok kafamı karıştırıyor çünkü o takvime göre bir ay 28gün ve hamilelik dediğimiz 10 ay görünüyor
Hadi ya her gün birsey degistiriyorlar demek ki. Inşallah nöbetine denk gelirim o zaman. Ben kesinlikle kimsenin doğum hikayesini dinlemedim videoları da izlemedim. Daha çok korkmayayim diye. Ama geçen Bdv de doğum sonrası vajinasi genisleyen mi öyle bir konu vardı ya Ayy Allahım onu okudum okumaz olaydım. Bir yandan herkes doğuruyor öyle yada böyle diye kendimi teselli ediyorum bir yandan da bir arkadaşım var ıyy miyyy konuşup beni canimdan bezdiriyor. Yani kendi hayat enerjisini tuketmis şimdi benimkini tüketmeye çalışıyor. Bir süredir çok gerekli olmadıkça gorusmuyorum daha iyiyim. :) annen neden gelemeyecek ki çok zor gerçekten bizim de burda kimsemiz yok diye gidiyorum bi eşim bi ben. Keşke annen gelebilseydi yada sen gidebilseydincanım ben arayıp kendisiyle konuştum. dediğim gibi özel bi durum olduğu için mutlaka onun gelmesi gerek diğer doktorlar onaylamıyorlar ssvdyi. kendisi dedi başhekim izin vermiyor diye, yoksa para benim için hiç önemli değil burada normal doğum olursa bile 6500 tlye denk gelen bir para ödeyeceğim zaten.
doğumdan korkma canım, korkularını yenmeye çalış, pozitif doğum hikayeleri var blogcu annenin, onları oku, çok iyi gelir, başkalarının kötü hikayelerini dinleme, korku sana sadece acı getirir, eskiden doğumda acı olduğunu bilmeyenlerin ağrı çekmeden doğurduklarını biliyor muydun çok ilginç değil mi.. ne güzel annen de yanında olacak çok şanslısın benim annem gelemeyecek yanıma, bakıcım ve eşim olacak sadece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?