2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

fulyacım çook geçmiş olsun.. babacına allah rahmet eylesin.. inş yaralı bir an evvel iyileşir siz de rahat bi nefes alırsınız.. kendini çok yıpratmamaya çalış ve bebeğin için yemene içmene kendine dikkat et lütfen..

sevgiler..

Şimdi ben kendimi 7 hatta 7.5 aylık görürken böyle geriye gitmek çok koydu Hayır ben şu asagidaki takvim e bile bakmıyorum 90 gün diyo diye Hayır catlicam ne bitmez hamilelik kendimi yıllardır hamile gibi hissediyorum

Allah razı olsun canım hayirli haberler aliriz ins.oğlum için bişeler yemeye çalışıyorum
Çok geçmiş olsun hayırlı haberler alın inşallah. Mübarek günler de Allah yardımcınız olsun size bagislasin kardeşinizi

Kizlar slm ..idrar yolu enfeksiyonu olmuşum doktor urocare isimli ilac yazdi icmeye korkuyorum 3 gunden beridir 3 litre su iciyorum idrarimin rengide duzeldi fresh hissediyorum ama ilacida mi kullansam ki bilemedim simdi ..bu arada pzrtesi gunu gitmiştim doktara 27+4 demisti bana 1108 grammis minik kelebeğim...

ben kullanmazdım mesela....zaten ılaca karsıyız...su gayet guzel ıcmıssın bole devam edersen bişi kalmaz
banada tek kullanımlık suda erıyen bısı vermıstı ıcmedım

Bende idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Eşim doktora ilaç yazdırdı bugün ben çalıştığım için bakalım ne verdi ? Akşam sana yazarım.

ben hamileliğim boyunca 2 kere geçirdim idrar yolları enfeksiyonu birinde tek kullanımlık toz verdi tekrarlayınca antibiyotik kullandım sonuçta doktorun vermiş idrar yolu enfeksiyonu bebek içinde tehlikeli su ile geçecek kadar olsa ilaç vermezdi bence kullanmalısın.

Çok geçmiş olsun. Allah tan babanıza rahmet yaralıya şifa insallah

7. ayın son haftalarını yaşıyoruz canım..önümüzdeki haftadan sonra 8'e giricez

canım doktor verdiyse kullan bence çünkü enfeksiyon gebelikte tehlikeli Allah korusun ilerlerse keseyi bile delebiliyormuş

Kızlar akşam à misafir m var evime ilk defa gelecekler bende yeni evli olduğum için pek gelen gidenim olmazdı.
12 kişilik yemek setinde 3 delikli ve 5 delikli tuzluk karabiber lik var hangisi ne tuz hangisi ne karabiber koymaliyim

4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.

hadi burdan bakın hanımlar

çok delikli olan karabiber az delikli olan tuzluk canım

Canım kanama 40 gün sürmüyor en fazla bir hafta sürer kimi insan bir iki ay adet görmez ben tekrar 40 günün içinde oluyordum endişe etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…