Arkadaşlar hepinize günaydın kaç gündür giremiyorum topige en küçük erkek kardeşim trafik kazası yaptı.pazar gunu benim babam 4.5 sene once kalp krizi gecirip vefat etmisti.babalar gunu mezarliga giderken oluyor kendinde bişe yok ama bir yaralı var durumu ağır biraz kaç gündür çok kotuyuz yerdeyim goktemiyim bilmiyorum hicbisede yiyemiyorum.sizden ricam allah rızası için dua edermisiniz hamilelerin duası kabul olur derler inş. Allah kimsenin başına vermesin
Şimdi ben kendimi 7 hatta 7.5 aylık görürken böyle geriye gitmek çok koyduBir ay 30 gün olduğuna göre kaç haftalıksak 7 ile çarpıp 30 a bölersek kaç aylık olduğumuzu buluruz. :)
Ben mesela şu an 27+3 üm yani 27*7 +3 = 192 /30= yaklaşık 6,5 :))) 3 gün sona tam 6,5 ay bitmiş olacak.
Kafası çok karışanlar şöyle de hesap edebilir. Sat tarihimiz belli, mesela benimki 14 Aralık, her ayın 14 ünde bir ay doldurmuşum gibi sayabilirim :)
Bu kadar tüyo yeter
Çok geçmiş olsun hayırlı haberler alın inşallah. Mübarek günler de Allah yardımcınız olsun size bagislasin kardeşiniziAllah razı olsun canım hayirli haberler aliriz ins.oğlum için bişeler yemeye çalışıyorum
ben kullanmazdım mesela....zaten ılaca karsıyız...su gayet guzel ıcmıssın bole devam edersen bişi kalmazKizlar slm ..idrar yolu enfeksiyonu olmuşum doktor urocare isimli ilac yazdi icmeye korkuyorum3 gunden beridir 3 litre su iciyorum idrarimin rengide duzeldi fresh hissediyorum ama ilacida mi kullansam ki bilemedim simdi ..bu arada pzrtesi gunu gitmiştim doktara 27+4 demisti bana 1108 grammis minik kelebeğim...
Bende idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Eşim doktora ilaç yazdırdı bugün ben çalıştığım için bakalım ne verdi ? Akşam sana yazarım.Kizlar slm ..idrar yolu enfeksiyonu olmuşum doktor urocare isimli ilac yazdi icmeye korkuyorum3 gunden beridir 3 litre su iciyorum idrarimin rengide duzeldi fresh hissediyorum ama ilacida mi kullansam ki bilemedim simdi ..bu arada pzrtesi gunu gitmiştim doktara 27+4 demisti bana 1108 grammis minik kelebeğim...
Kizlar slm ..idrar yolu enfeksiyonu olmuşum doktor urocare isimli ilac yazdi icmeye korkuyorum3 gunden beridir 3 litre su iciyorum idrarimin rengide duzeldi fresh hissediyorum ama ilacida mi kullansam ki bilemedim simdi ..bu arada pzrtesi gunu gitmiştim doktara 27+4 demisti bana 1108 grammis minik kelebeğim...
Arkadaşlar hepinize günaydın kaç gündür giremiyorum topige en küçük erkek kardeşim trafik kazası yaptı.pazar gunu benim babam 4.5 sene once kalp krizi gecirip vefat etmisti.babalar gunu mezarliga giderken oluyor kendinde bişe yok ama bir yaralı var durumu ağır biraz kaç gündür çok kotuyuz yerdeyim goktemiyim bilmiyorum hicbisede yiyemiyorum.sizden ricam allah rızası için dua edermisiniz hamilelerin duası kabul olur derler inş. Allah kimsenin başına vermesin
7. ayın son haftalarını yaşıyoruz canım..önümüzdeki haftadan sonra 8'e giricezŞimdi ben kendimi 7 hatta 7.5 aylık görürken böyle geriye gitmek çok koyduHayır ben şu asagidaki takvim e bile bakmıyorum 90 gün diyo diye Hayır catlicam ne bitmez hamilelik kendimi yıllardır hamile gibi hissediyorum
canım doktor verdiyse kullan bence çünkü enfeksiyon gebelikte tehlikeli Allah korusun ilerlerse keseyi bile delebiliyormuşKizlar slm ..idrar yolu enfeksiyonu olmuşum doktor urocare isimli ilac yazdi icmeye korkuyorum3 gunden beridir 3 litre su iciyorum idrarimin rengide duzeldi fresh hissediyorum ama ilacida mi kullansam ki bilemedim simdi ..bu arada pzrtesi gunu gitmiştim doktara 27+4 demisti bana 1108 grammis minik kelebeğim...
çok delikli olan karabiber az delikli olan tuzluk canımKızlar akşam à misafir m var evime ilk defa gelecekler bende yeni evli olduğum için pek gelen gidenim olmazdı.
12 kişilik yemek setinde 3 delikli ve 5 delikli tuzluk karabiber lik var hangisi ne tuz hangisi ne karabiber koymaliyim
Canım kanama 40 gün sürmüyor en fazla bir hafta sürer kimi insan bir iki ay adet görmez ben tekrar 40 günün içinde oluyordum endişe etmeKızlar kafama bir şey takıldı doğum à kadar bir şekilde de genital temizlik yapıyoruz ama doğum à giderken jilet atsak normal doğum da dikişler imiz olacak 40 gün lohusa iken kanama olcak o 40 gün boyunca genital temizlik nasıl olcak
sıcaklarda çok zor olcak
3 delıklı karabıberKızlar akşam à misafir m var evime ilk defa gelecekler bende yeni evli olduğum için pek gelen gidenim olmazdı.
12 kişilik yemek setinde 3 delikli ve 5 delikli tuzluk karabiber lik var hangisi ne tuz hangisi ne karabiber koymaliyim
kuzum tam tersi biliyorum ben..3 delıklı karabıber
5 delıklı tuzz canım
tam tersi diye biliyorum ben ama ?3 delıklı karabıber
5 delıklı tuzz canım
kuzum tam tersi biliyorum ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?