Canım genede oluyor istersen önlem alcanım senin 3.doğummuydu?
ya da bilgin var mı?ilk doğumdan sonra emzirirken göğüste yara oluyor
acaba 2.de de yara olur mu?yine önlem almak gerekiyor mu yani?
Kapalı çarşıdan aldım canım.Ulucaminin ordan girdiğinde deri ceket satan bir dükkan var onun yanından merdivenle aşağıya iniyosun yan yana dükkanlar var bu tür malzemeleri satan. Ordan aldım.Ama yerlerini biliyorsan daha fazla yer gez derim çünkü benim aldığım yerdeki çiçekler çok pahalıydı.Aynılarını daha ucuza gördüm sonra.Reyhan pazarı galiba oradakiler daha uygundu.Kuru çiçek satıyor demet demet onlardan kullanabilirsin.Tuz pazarının oradan birşeyler aldım.Zaten insan çılgına dönüyor bir an kendini el sanatları uzmanı falan sanıyosun:) Birde ne yapmak istediğini malzemeleri kafanda belirleyip git olur olmadık şeylerde alıp çıktığın oluyorKolay gelsin.
mıllet şarıl şarıl karabıber mı akıtacak yemegınetam tersi diye biliyorum ben ama ?
tam tersi diye biliyorum ben ama ?
çık çıka bilirsen işin içindenbende arkadasın dediği gibi biliyorum miskhadi bakalım tuz mu biber mi al bi sorun daha
Kizlar slm ..idrar yolu enfeksiyonu olmuşum doktor urocare isimli ilac yazdi icmeye korkuyorum3 gunden beridir 3 litre su iciyorum idrarimin rengide duzeldi fresh hissediyorum ama ilacida mi kullansam ki bilemedim simdi ..bu arada pzrtesi gunu gitmiştim doktara 27+4 demisti bana 1108 grammis minik kelebeğim...
Kızlar akşam à misafir m var evime ilk defa gelecekler bende yeni evli olduğum için pek gelen gidenim olmazdı.
12 kişilik yemek setinde 3 delikli ve 5 delikli tuzluk karabiber lik var hangisi ne tuz hangisi ne karabiber koymaliyim
İdrar yolu enfeksiyonu için kızılcık suyu içmek iyi geliyormuş bir araştır internetten sende istersen. Maşallah bebişine benimki biraz geri diorum doktor hayır normal diyor ısrarla kilosu için. Bugün gittim bende 28+4 teyiz ve bebişim 965 grKizlar slm ..idrar yolu enfeksiyonu olmuşum doktor urocare isimli ilac yazdi icmeye korkuyorum3 gunden beridir 3 litre su iciyorum idrarimin rengide duzeldi fresh hissediyorum ama ilacida mi kullansam ki bilemedim simdi ..bu arada pzrtesi gunu gitmiştim doktara 27+4 demisti bana 1108 grammis minik kelebeğim...
tuz fazla kaçmasın diye işte...mıllet şarıl şarıl karabıber mı akıtacak yemegıne
benım bılgım boyle gıttıgım restoranlarda da boyle gordum
ama bı google amcaya sor ıstersen
tuz tüketimini azaltmak amaçlı genelde tek delikliye tuz, 3 delikliye karabiber konuyor artık...çık çıka bilirsen işin içindenadile naşit munir özkula döndü...sirkeli mi limonlumu turşu
normali budur ama bizim ülkede çoğu yerde tersini yapıyorlar diye biliyorum..
Günaydın hanımlar... 27 +2 deyim 8 kilo aldım ya doktorum çok almışsın dedi ayda 1,5 kilo almalısın dedi sizler ne durumdasınız Birde ben kaç aylığım
Canım yedinci ayın içindesiniz sekize girmene az kalmış kilo bünye ile alakalı bende kilo alamayanlardanim ama bebeğin gelişmesi kesinlikle kiloya bağlı değil dedi doktorum ben ikibuçuk kilo aldım toplamda çok üzüldüm zayifmi olacak bebek diye ama çok şükür gelişimi bir hafta önce gidiyor sen sadece ekmek yiyorsan onu azalt hazır gıdalardan uzak dur yeterGünaydın hanımlar... 27 +2 deyim 8 kilo aldım ya doktorum çok almışsın dedi ayda 1,5 kilo almalısın dedi sizler ne durumdasınız Birde ben kaç aylığım
Kizlar bugun ebebek magazasinda gezerken tek kalmis idil baby kozmonot gordumm160dan 40a dusmustu :) 3-6 aylik aldim vanin sogugunda giyer artik bebisim cok guzel bisi
evet bende bu şeklide biliyorum ..kızlar tam tersi diyor amatuz tüketimini azaltmak amaçlı genelde tek delikliye tuz, 3 delikliye karabiber konuyor artık...
bende aynı son bir haftadır hep uyumak istiyorum enerjim yok ev temizlencek eşim sağolsun artık kendi başına yaşamaya alıştıKızlar benim bu yorgunluk haliyle başım fena dertte, gün içinde hep yorgunum, uykusuzum, güne enerji dolu başlamayı özledim . Hiç sevmedim hamileyken çalışmayı, normalde 37. haftaya kadar çalışmayı planlıyodum ama 35. haftaya çektim hatta belki daha da erken ayrılabilirim işten. Var mı sizin önerileriniz ya da yaptığınız bişeyler, nasıl başa çıkabilirim bu yorgunlukla
tam kızılcık değil aslında cranberry juice diye bir şey ama türkiye'de bulunmuyor pek ben çok aradım... bana doktor portakal suyu iç dedi önemli olan c vitamini almakmış bol bıl çünkü c vitamıni idrarın ph ını düşüyormuş... ben gebeliğin 8. haftasında yaşamıştım iye..İdrar yolu enfeksiyonu için kızılcık suyu içmek iyi geliyormuş bir araştır internetten sende istersen. Maşallah bebişine benimki biraz geri diorum doktor hayır normal diyor ısrarla kilosu için. Bugün gittim bende 28+4 teyiz ve bebişim 965 gr1 ayda 300 gr almış.
haklısınız hazır bızımde ayaklar şişmişken az delıklıye tuz koymak mantıklıtuz fazla kaçmasın diye işte...
benimde çok arttı canım.inanılmaz yorgun geçiyorum akşam eve.sabah kalkamıyorum.eşim oruçlu oruçlu bişeyler hazırlamış oluyor kalktığımda.utanıyorum.raporla vs atlatırım diyordum bende ama bu gidişle raporları şimdiden alıp 32. haftada iznime ayrılacam bende.sıcaklar halsiz bırakıyorKızlar benim bu yorgunluk haliyle başım fena dertte, gün içinde hep yorgunum, uykusuzum, güne enerji dolu başlamayı özledim . Hiç sevmedim hamileyken çalışmayı, normalde 37. haftaya kadar çalışmayı planlıyodum ama 35. haftaya çektim hatta belki daha da erken ayrılabilirim işten. Var mı sizin önerileriniz ya da yaptığınız bişeyler, nasıl başa çıkabilirim bu yorgunlukla
aslında doğru olan o ama, genel bir ülke politikası olarak restoranlarda ve yemekhanelerde bu şekilde düzenleme yapılmıştı..evet bende bu şeklide biliyorum ..kızlar tam tersi diyor ama
bende aynı son bir haftadır hep uyumak istiyorum enerjim yok ev temizlencek eşim sağolsun artık kendi başına yaşamaya alıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?