2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

doğru diyosun canım, önce belirleyip sonra almak gerek, yoksa ben de çok şey alırım :) teşekkürler bu arada tarif için

canm geçmiş olsun ben antibiyotik bile içtim. çünkü doktor birşeyi gerekli görüyorsa vardır bir bildiği. ki ben hamileliğimin en başından beri 3 litre su içen biriyim. antibiyotik iyi geldi fakat hala akıntı var. sürekli tekrarlıyor sanırım.

canım eskiden 5 delikli tuz 3 delikli karabiberdi ama son birkaç yıldır tuz tüketimini azaltmak için tam tersi yapılıyor, yani 5 delikli karabiber, 3 delikli tuz. Ama bence cok takılma, hangisine hangisini koyarsan doğru

İdrar yolu enfeksiyonu için kızılcık suyu içmek iyi geliyormuş bir araştır internetten sende istersen. Maşallah bebişine benimki biraz geri diorum doktor hayır normal diyor ısrarla kilosu için. Bugün gittim bende 28+4 teyiz ve bebişim 965 gr 1 ayda 300 gr almış.

Kızlar benim bu yorgunluk haliyle başım fena dertte, gün içinde hep yorgunum, uykusuzum, güne enerji dolu başlamayı özledim . Hiç sevmedim hamileyken çalışmayı, normalde 37. haftaya kadar çalışmayı planlıyodum ama 35. haftaya çektim hatta belki daha da erken ayrılabilirim işten. Var mı sizin önerileriniz ya da yaptığınız bişeyler, nasıl başa çıkabilirim bu yorgunlukla

Günaydın hanımlar... 27 +2 deyim 8 kilo aldım ya doktorum çok almışsın dedi ayda 1,5 kilo almalısın dedi sizler ne durumdasınız Birde ben kaç aylığım
Günaydın hanımlar... 27 +2 deyim 8 kilo aldım ya doktorum çok almışsın dedi ayda 1,5 kilo almalısın dedi sizler ne durumdasınız Birde ben kaç aylığım
Canım yedinci ayın içindesiniz sekize girmene az kalmış kilo bünye ile alakalı bende kilo alamayanlardanim ama bebeğin gelişmesi kesinlikle kiloya bağlı değil dedi doktorum ben ikibuçuk kilo aldım toplamda çok üzüldüm zayifmi olacak bebek diye ama çok şükür gelişimi bir hafta önce gidiyor sen sadece ekmek yiyorsan onu azalt hazır gıdalardan uzak dur yeter

Kizlar bugun ebebek magazasinda gezerken tek kalmis idil baby kozmonot gordumm160dan 40a dusmustu :) 3-6 aylik aldim vanin sogugunda giyer artik bebisim cok guzel bisi

çook güzelmiş çok da uyguna almışsın canım, ii günlerde kullanılsın inş.. ben de oğluşuma mothercare den buna benzer bi astronot tulum almıştım 3-6 aylık, foto attım malum önümüz kış ama kış diye de bebişimizi hiç dışarı çıkartmama taraftarı değilim.. sıkı sıkı giydirip dikkat edip gezeriz inş

Eklentiler

• _mothercare_kislik_tulum_mont_fil.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 76
bende aynı son bir haftadır hep uyumak istiyorum enerjim yok ev temizlencek eşim sağolsun artık kendi başına yaşamaya alıştı

tam kızılcık değil aslında cranberry juice diye bir şey ama türkiye'de bulunmuyor pek ben çok aradım... bana doktor portakal suyu iç dedi önemli olan c vitamini almakmış bol bıl çünkü c vitamıni idrarın ph ını düşüyormuş... ben gebeliğin 8. haftasında yaşamıştım iye..

tuz fazla kaçmasın diye işte...
haklısınız hazır bızımde ayaklar şişmişken az delıklıye tuz koymak mantıklı
sen kafana gore takıl arkadaşım boşver...gelen mısafır cok kıl bırı degılse dıkkat bıle etmez
sen sofrayı kurarken hatırlatırsın hatta 'fazla tuz saglıga zararlı dıye az delıklıye koydum der'geyıgını yaparsın

benimde çok arttı canım.inanılmaz yorgun geçiyorum akşam eve.sabah kalkamıyorum.eşim oruçlu oruçlu bişeyler hazırlamış oluyor kalktığımda.utanıyorum.raporla vs atlatırım diyordum bende ama bu gidişle raporları şimdiden alıp 32. haftada iznime ayrılacam bende.sıcaklar halsiz bırakıyor

bende aynı son bir haftadır hep uyumak istiyorum enerjim yok ev temizlencek eşim sağolsun artık kendi başına yaşamaya alıştı

ben de aksam yemek yapıyorum masa hazırlıyorum, eşim oruç tutuyo diye iftardan önce ona pek bişey yaptırmıyorum ama iftardan sonra koltuğa bi uzanıyorum, ordan da yatağa geçiyorum. Gün içinde de çok yorucu bi işim olmamasına rağmen hep yorgunum, ne olacak halimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…