2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

eee canım içimizde bi can daha taşıyoruz olacak o kadar...

Günaydın hanımlar... 27 +2 deyim 8 kilo aldım ya doktorum çok almışsın dedi ayda 1,5 kilo almalısın dedi sizler ne durumdasınız Birde ben kaç aylığım
Günaydın hanımlar... 27 +2 deyim 8 kilo aldım ya doktorum çok almışsın dedi ayda 1,5 kilo almalısın dedi sizler ne durumdasınız Birde ben kaç aylığım

ben kullanmazdım mesela....zaten ılaca karsıyız...su gayet guzel ıcmıssın bole devam edersen bişi kalmaz
banada tek kullanımlık suda erıyen bısı vermıstı ıcmedım

Ay ama yapmayın öyle benim de rahimde yumuşama olup sancılarımın başladığı zamanda yani hastaneye yattığım zamanda idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı ki ben günde 3 litreden fazla su içiyorum normalde. Başka hiçbir tetikleyen yoktu ortada, sadece idrar yolu enfeksiyonum vardı ve sebep olanın o olduğu söylendi. İdrar yolu enfeksiyonu allah korusun bebek için tehlikeliymiş. 10 günde bir idrar tahlili yaptırıyor doktorum şimdi bana, bir yandan da kum döküyorum ben..

Burda kimse yorgunluktan şikayet etmeyince yalnızca benim diyodum ama sizler de varmışsınız, demekki çokta anormal bi durum değil bu kadar yorgun olmamız. Ben de haftaya 5 günlük rapor alıcam bu gidişle, çünkü resmen dayanamıyorum, bence senin de rapor alma şansın varsa al, yoksa iyice gücümüzü kaybedicez

siz için canım tabı kotü örnek oldum ben...ilaç konusunda çok yaramazım..demır hapımı bıle ıcmıyorum kaç gundur

Bu hesap da mantığıma yatmamıştı çünkü 10 güncük için 4 hafta hesaplıyor bu ya

Kaca almistin canim bunu?

bu havalardan galiba ankaranın havasını ben hiç boyle görmedim bi yağmur yağıyo sonra güneşli 13 temmuzda çalışabilir raporu alman gerekiyo ama çalışmayıda gözüm yemiyor yıllık izne ayrılcam

yürümekte bile zorlanıyorum elim kolum kalkmıyor sanki..25 günlük hakkım duruyor daha..5 er gün arayla alıcam sanırım

Katılıyorum saanaa..ben youtubede bı anneyı takıp edıyordum gurbetçi ailenin günlügü die hatta isteyen bakabılır.o bayan bebegını her gun yarım saatte olsa dısarı cıkarıyordu hollanddada..hem cocuga temız hava hemde ilgisini cekıyor:) cok hosuma gıtmıstı..o bayandan ornek alacagım cok sey var mesela:)

doğru diyosun canım ama sanki anormal bi yorgunluk mu benimki diye düşünüyorum artık, sürekli yorgun ve uykusuzum, ama herhalde normaldir, burda yaşayan bikaç arkadaş daha varmış

canım havalardan da kaynaklı galiba bilemiyorum senin yaşadığın yer nasıl ama ankarada hergün yağmur var hava sürekli kapalı uykum geliyor benim böyle havalarda yataktan çıkasım hiç gelmiyor..

Bu hesap da mantığıma yatmamıştı çünkü 10 güncük için 4 hafta hesaplıyor bu ya
son adet tarihini baz almıyormusun sen..yoksa muhtemel ilişki günündenmi hesaplıyorsun.tabloya göre 4 haftalık bebek 1 aylık olmuş oluyor

Doğru diyosun canım havalardan da olabilir, bursanın havası da çok değişken bu günlerde. Geçen gidişimde doktorum 32den sonra çalışacak mısın diye sordu evet dedim ama şu an çok tereddütteyim, 32den sonra çalışsam da en geç 35te ayrılıcam zaten. Rabbim inşallah gücünü verir

inşallah ne kadar dayanırsak iznimin sonrasına kalmasını ve bebeğimle daha fazla vakit geçirmeyı istiyorum ama sağlıkda onemli

ben iki tane uzun kollu aldım canım birde 3 lü takımlardan alcam onu kısa kollu alırım diye düşünüyorum..

Eki Görüntüle 1564195
ben bu maviyi aldım hem sıfır kol hem kısakol. İdeal bence canım. Bi tane de ikili takım alıcam. Kısmetse :)

Canım ben kısa kollu aldım.

Bnim endeki uzu kollu bi takim daha alacagim ama onu kisa kollu alacagim dogumdan sonra cok terliyor insan dediler e eylulde sicak bir ay sonucta.
Cok tesekkur ederim kizlar ben bitane gecelik almistim uzun kollu pijama takimi da kisa kollu alicam tekrar tesekkur ederimmm :)
Canm kullan bence bende de cikti pzrtesi dr ilac verdi fitil ve tek doz toz halde bi ilac.. Bebege gecmez mi dedim dr kizdi sakayla karisik hii biz de bebege gecer diye veriyoruz dedi kullanmazsan erken doguma bile neden olur bu durumun dedi kullaniyorm druma guveniyorum sende guven bence

canım havalardan da kaynaklı galiba bilemiyorum senin yaşadığın yer nasıl ama ankarada hergün yağmur var hava sürekli kapalı uykum geliyor benim böyle havalarda yataktan çıkasım hiç gelmiyor..

Evet canım bi arkadaş daha yazmış havalardan da olablir diye, ben de bursada yaşıyorum, buranın havası da çok değişken, o da etkiliyor sanırım. Haftaya havalar ısınıcak diyolar ama ben ondan da korkuyorum, çok sıcaklarda da zor geçecek hamilelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…