ben de aksam yemek yapıyorum masa hazırlıyorum, eşim oruç tutuyo diye iftardan önce ona pek bişey yaptırmıyorum ama iftardan sonra koltuğa bi uzanıyorum, ordan da yatağa geçiyorum. Gün içinde de çok yorucu bi işim olmamasına rağmen hep yorgunum, ne olacak halimiz
Günaydın hanımlar... 27 +2 deyim 8 kilo aldım ya doktorum çok almışsın dedi ayda 1,5 kilo almalısın dedi sizler ne durumdasınız Birde ben kaç aylığım
Günaydın hanımlar... 27 +2 deyim 8 kilo aldım ya doktorum çok almışsın dedi ayda 1,5 kilo almalısın dedi sizler ne durumdasınız Birde ben kaç aylığım
kuzum siz 7. ayı bitirmiş olmanız lazımSenle günlerimiz yakın sen de 6.5 aylıksın :)) 3 temmuzda 7.ayını doldurmuş olcaksın :))
ben kullanmazdım mesela....zaten ılaca karsıyız...su gayet guzel ıcmıssın bole devam edersen bişi kalmaz
banada tek kullanımlık suda erıyen bısı vermıstı ıcmedım
benimde çok arttı canım.inanılmaz yorgun geçiyorum akşam eve.sabah kalkamıyorum.eşim oruçlu oruçlu bişeyler hazırlamış oluyor kalktığımda.utanıyorum.raporla vs atlatırım diyordum bende ama bu gidişle raporları şimdiden alıp 32. haftada iznime ayrılacam bende.sıcaklar halsiz bırakıyor
siz için canım tabı kotü örnek oldum ben...ilaç konusunda çok yaramazım..demır hapımı bıle ıcmıyorum kaç gundurAy ama yapmayın öylebenim de rahimde yumuşama olup sancılarımın başladığı zamanda yani hastaneye yattığım zamanda idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı ki ben günde 3 litreden fazla su içiyorum normalde. Başka hiçbir tetikleyen yoktu ortada, sadece idrar yolu enfeksiyonum vardı ve sebep olanın o olduğu söylendi. İdrar yolu enfeksiyonu allah korusun bebek için tehlikeliymiş. 10 günde bir idrar tahlili yaptırıyor doktorum şimdi bana, bir yandan da kum döküyorum ben..
4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.
hadi burdan bakın hanımlar
Kaca almistin canim bunu?çook güzelmiş çok da uyguna almışsın canım, ii günlerde kullanılsın inş.. ben de oğluşuma mothercare den buna benzer bi astronot tulum almıştım 3-6 aylık, foto attımmalum önümüz kış ama kış diye de bebişimizi hiç dışarı çıkartmama taraftarı değilim.. sıkı sıkı giydirip dikkat edip gezeriz inş
bu havalardan galiba ankaranın havasını ben hiç boyle görmedim bi yağmur yağıyo sonra güneşli 13 temmuzda çalışabilir raporu alman gerekiyo ama çalışmayıda gözüm yemiyor yıllık izne ayrılcamben de aksam yemek yapıyorum masa hazırlıyorum, eşim oruç tutuyo diye iftardan önce ona pek bişey yaptırmıyorum ama iftardan sonra koltuğa bi uzanıyorum, ordan da yatağa geçiyorum. Gün içinde de çok yorucu bi işim olmamasına rağmen hep yorgunum, ne olacak halimiz
yürümekte bile zorlanıyorum elim kolum kalkmıyor sanki..25 günlük hakkım duruyor daha..5 er gün arayla alıcam sanırımBurda kimse yorgunluktan şikayet etmeyince yalnızca benim diyodum ama sizler de varmışsınız, demekki çokta anormal bi durum değil bu kadar yorgun olmamız. Ben de haftaya 5 günlük rapor alıcam bu gidişle, çünkü resmen dayanamıyorum, bence senin de rapor alma şansın varsa al, yoksa iyice gücümüzü kaybedicez
eee canım içimizde bi can daha taşıyoruz olacak o kadar...
Katılıyorum saanaa..ben youtubede bı anneyı takıp edıyordum gurbetçi ailenin günlügü die hatta isteyen bakabılır.o bayan bebegını her gun yarım saatte olsa dısarı cıkarıyordu hollanddada..hem cocuga temız hava hemde ilgisini cekıyor:) cok hosuma gıtmıstı..o bayandan ornek alacagım cok sey var mesela:)çook güzelmiş çok da uyguna almışsın canım, ii günlerde kullanılsın inş.. ben de oğluşuma mothercare den buna benzer bi astronot tulum almıştım 3-6 aylık, foto attımmalum önümüz kış ama kış diye de bebişimizi hiç dışarı çıkartmama taraftarı değilim.. sıkı sıkı giydirip dikkat edip gezeriz inş
okundu cnm çok oldu kandilde teslim ettik.savha selam bizim hatim edildi mi? ben kendi cüzümü okumuştum ama sayıyı tamamlayabildik mi takip edemedim..
doğru diyosun canım ama sanki anormal bi yorgunluk mu benimki diye düşünüyorum artık, sürekli yorgun ve uykusuzum, ama herhalde normaldir, burda yaşayan bikaç arkadaş daha varmış
Canim bende bu markadan aldım daha kargo da görmedim de merak ediyorum kullanışlı mi???Vaaaarr stylo brek bakim cantasi aldim canim ici cok genis en on gozu de termoslu benim cok icime sindi.
son adet tarihini baz almıyormusun sen..yoksa muhtemel ilişki günündenmi hesaplıyorsun.tabloya göre 4 haftalık bebek 1 aylık olmuş oluyorBu hesap da mantığıma yatmamıştı çünkü 10 güncük için 4 hafta hesaplıyor bu ya
bu havalardan galiba ankaranın havasını ben hiç boyle görmedim bi yağmur yağıyo sonra güneşli 13 temmuzda çalışabilir raporu alman gerekiyo ama çalışmayıda gözüm yemiyor yıllık izne ayrılcam
inşallah ne kadar dayanırsak iznimin sonrasına kalmasını ve bebeğimle daha fazla vakit geçirmeyı istiyorum ama sağlıkda onemliDoğru diyosun canım havalardan da olabilir, bursanın havası da çok değişken bu günlerde. Geçen gidişimde doktorum 32den sonra çalışacak mısın diye sordu evet dedim ama şu an çok tereddütteyim, 32den sonra çalışsam da en geç 35te ayrılıcam zaten. Rabbim inşallah gücünü verir
Canım ben tesettürlym uzun kollu aldım bitane enistemler vs gelirse ziyaret é diye bi tane de kısa kollu aldım. Ama lohusa iken adetli gibi hararetli olursak kısa kollu tercih edilir bazı modellerde gecelik üzerine sabahlik oluyor zaten
canım ben ilkinde kışın doğum yaptım.hastaneler çok sıcak oluyor genelde ben özel hastanede yapmıştım doğumu.ama devlet hastaneside farketmez sıcak oluyor çünkü
eylül ayında soğuk olacağını sanmıyorum.uzun alırsan bunalırsın bence.birde üzerine ince pike örtülüyor.
ben kışın uzun kolluyla çok terlemiştim.üstüne yelek,kazak vs.koyabilirsin her ihtimale karşı.
canım çok geçmiş olsun.inşallah durumu iyidir.
Allah yardımcısı olsun inşallah toparlanır.
@Sidelya2011 canım daha öncedende konusu geçmişti sanırım
park yatakla ilgili,öyle çok bir özelliği olmasına gerek yok ama mutlaka park yatak
alın.2-3 sene kullanıma uygun,taşınadabiliyor.aldıklarımın arasında en çok kullandığım
park yatak oldu.anakucağı vs hiç kullanmamıştık,sevmemişti bizimki.
ben iki tane uzun kollu aldım canım birde 3 lü takımlardan alcam onu kısa kollu alırım diye düşünüyorum..
Canım bi ihtimal sezeryan olursa diye gecelikde düşün çünkü kanama varmı diye alttan bakıyorlar ,kısa kol tercih etcem çünkü serum filan takılabiliyor ben uzun kollu polar yarım sabahlik aldım birde şal
Eki Görüntüle 1564195
ben bu maviyi aldım hem sıfır kol hem kısakol. İdeal bence canım. Bi tane de ikili takım alıcam. Kısmetse :)
Canım ben kısa kollu aldım.
Cok tesekkur ederim kizlar ben bitane gecelik almistim uzun kollu pijama takimi da kisa kollu alicam tekrar tesekkur ederimmm :)Bnim endeki uzu kollu bi takim daha alacagim ama onu kisa kollu alacagim dogumdan sonra cok terliyor insan dediler e eylulde sicak bir ay sonucta.
Canm kullan bence bende de cikti pzrtesi dr ilac verdi fitil ve tek doz toz halde bi ilac.. Bebege gecmez mi dedim dr kizdi sakayla karisik hii biz de bebege gecer diye veriyoruz dedi kullanmazsan erken doguma bile neden olur bu durumun dedi kullaniyorm druma guveniyorum sende guven benceKizlar slm ..idrar yolu enfeksiyonu olmuşum doktor urocare isimli ilac yazdi icmeye korkuyorum3 gunden beridir 3 litre su iciyorum idrarimin rengide duzeldi fresh hissediyorum ama ilacida mi kullansam ki bilemedim simdi ..bu arada pzrtesi gunu gitmiştim doktara 27+4 demisti bana 1108 grammis minik kelebeğim...
canım havalardan da kaynaklı galiba bilemiyorum senin yaşadığın yer nasıl ama ankarada hergün yağmur var hava sürekli kapalı uykum geliyor benim böyle havalarda yataktan çıkasım hiç gelmiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?