kuzum siz 7. ayı bitirmiş olmanız lazım
benim annem bakacak eşimin ailesi yok ankarada bizde doğumdan sonra annemlere yakın taşıncaz inşallahçalışan anneler izinler raporlar bittikten sonra bebeklerine kim bakıcak..karar verdinizmi...
Doğru diyosun canım havalardan da olabilir, bursanın havası da çok değişken bu günlerde. Geçen gidişimde doktorum 32den sonra çalışacak mısın diye sordu evet dedim ama şu an çok tereddütteyim, 32den sonra çalışsam da en geç 35te ayrılıcam zaten. Rabbim inşallah gücünü verir
kayınvalideçalışan anneler izinler raporlar bittikten sonra bebeklerine kim bakıcak..karar verdinizmi...
yürümekte bile zorlanıyorum elim kolum kalkmıyor sanki..25 günlük hakkım duruyor daha..5 er gün arayla alıcam sanırım
ben zorlayacam kendimi bakalım inşallah dayanabilirim sonrasında bebeğimle daha uzun kalmak istiyorum...
siz için canım tabı kotü örnek oldum ben...ilaç konusunda çok yaramazım..demır hapımı bıle ıcmıyorum kaç gundur
Bende 3 gun izin 5 gun rapor alcam bi haftada kocam gidicek beni idare et mudur dicem :)Benim de rapor haklarım duruyo miskcim, daha sadece 7 gün kullanmışım, 33 günüm var, ama bizim kurumda çok rapor alanlar dikkat çekiyo hatta heyete gönderilenler bile oldu rapor aldıkları için. İnsan halinden hele ki hamile halinden hiç anlamıyorlar, haftaya rapor alacağımı müdüre nasıl söylicem o bile sıkıntı- stres
ayy heyete göndereleri kötüymüş ya.neyseki bizde öyle bi sıkıntı yok..hatta onlar soruyor ne zamn rapor alıcan evde dinlen diye..başlarından atıyorlar sanki beniBenim de rapor haklarım duruyo miskcim, daha sadece 7 gün kullanmışım, 33 günüm var, ama bizim kurumda çok rapor alanlar dikkat çekiyo hatta heyete gönderilenler bile oldu rapor aldıkları için. İnsan halinden hele ki hamile halinden hiç anlamıyorlar, haftaya rapor alacağımı müdüre nasıl söylicem o bile sıkıntı- stres
çalışan anneler izinler raporlar bittikten sonra bebeklerine kim bakıcak..karar verdinizmi...
Kaca almistin canim bunu?
Kuzu güle güle sağlıkla kullansın inşallah çok güzelKizlar buarada sut saklama posetide aldim.hatta 2 farkli urun aldim denemek icin kampanyadaydilar indirimde sanirim baby me 50li 38.90
kraft 25li 13.99
kizlar birde hastane cikisi begendim gibi sizce nasil 20li aziz bebe 160 ama nette daha ucuz buldum
çık çıka bilirsen işin içindenadile naşit munir özkula döndü...sirkeli mi limonlumu turşu
normali budur ama bizim ülkede çoğu yerde tersini yapıyorlar diye biliyorum..
okundu cnm çok oldu kandilde teslim ettik.
Bende 3 gun izin 5 gun rapor alcam bi haftada kocam gidicek beni idare et mudur dicem :)
hayırlı olsun canım hepsi çok güzel.Kizlar buarada sut saklama posetide aldim.hatta 2 farkli urun aldim denemek icin kampanyadaydilar indirimde sanirim baby me 50li 38.90
kraft 25li 13.99
kizlar birde hastane cikisi begendim gibi sizce nasil 20li aziz bebe 160 ama nette daha ucuz buldum
şimdi endişelendım bakOyy çok yaramaz bi anneymiş sen yaabebeğin önce seni tüketir sonra tüketecek kaynak kalmazsa nolacak bak ben çoook baştan beri demir hapı kullanıyordum ama yeteri kadar artmadı diye bi de üzerine iğne oldum 10 gün. Totomun heryeri top top şuanda, üzerine oturamıyorum sonuç: ancak istenen değere ulaşabildik.. Doğumdan önce kan değerlerini yükseltmemiz lazım, doğum sonrası toparlanmam için çok önemli dedi doktorum.
canım eskiden 5 delikli tuz 3 delikli karabiberdi ama son birkaç yıldır tuz tüketimini azaltmak için tam tersi yapılıyor, yani 5 delikli karabiber, 3 delikli tuz. Ama bence cok takılma, hangisine hangisini koyarsan doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?