2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
çalışan anneler izinler raporlar bittikten sonra bebeklerine kim bakıcak..karar verdinizmi...

kuzum siz 7. ayı bitirmiş olmanız lazım

Vay arkadaş toplasan 2 saate yakın bakmadım sayfaya coşmuşsunuz yahu anca yetiştim..
Miskim valla benim kafam çok karışmıştı heryerde başka birşey diyordu. Doktoruma sordum. Hesapladı. Şöyleki benim son adet tarihim 29 kasım ve bana dedi 5inden 5ine hesaplıyacaksın. Ben hamile kaldığım günü bilem biliyorum 13 aralık ama doktor hesabı farklı demekki dedim tmm dedim çünkü şu an en aklıma yatan onun hesabı oldu 10 günlük payı başa almış sayarsak 9.ayımın dolduğu gün 5 eylül beklenen doğum tarihim. En azından 9 ayda doğuruyorum dedim yani

ben zorlayacam kendimi bakalım inşallah dayanabilirim sonrasında bebeğimle daha uzun kalmak istiyorum...

yürümekte bile zorlanıyorum elim kolum kalkmıyor sanki..25 günlük hakkım duruyor daha..5 er gün arayla alıcam sanırım

Benim de rapor haklarım duruyo miskcim, daha sadece 7 gün kullanmışım, 33 günüm var, ama bizim kurumda çok rapor alanlar dikkat çekiyo hatta heyete gönderilenler bile oldu rapor aldıkları için. İnsan halinden hele ki hamile halinden hiç anlamıyorlar, haftaya rapor alacağımı müdüre nasıl söylicem o bile sıkıntı- stres

Kizlar buarada sut saklama posetide aldim.hatta 2 farkli urun aldim denemek icin kampanyadaydilar indirimde sanirim baby me 50li 38.90
kraft 25li 13.99
kizlar birde hastane cikisi begendim gibi sizce nasil 20li aziz bebe 160 ama nette daha ucuz buldum

Eklentiler

• 20150624_154347.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 111
  • 20150624_122347.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 117
  • 20150624_122305.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 110
  • 20150624_121411.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 107
  • 20150624_122259.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 111
ben zorlayacam kendimi bakalım inşallah dayanabilirim sonrasında bebeğimle daha uzun kalmak istiyorum...

haklısın canım, ben de analık izni bittikten sonra ücretsiz izne ayrılıcam ama doğumdan önce ne kadar çok çalışıp sonraya ekletirsem o kadar az ücretsiz izne çıkmış olurum diye katlanmaya çalışıyorum

siz için canım tabı kotü örnek oldum ben...ilaç konusunda çok yaramazım..demır hapımı bıle ıcmıyorum kaç gundur

Oyy çok yaramaz bi anneymiş sen yaa bebeğin önce seni tüketir sonra tüketecek kaynak kalmazsa nolacak bak ben çoook baştan beri demir hapı kullanıyordum ama yeteri kadar artmadı diye bi de üzerine iğne oldum 10 gün. Totomun heryeri top top şuanda, üzerine oturamıyorum sonuç: ancak istenen değere ulaşabildik.. Doğumdan önce kan değerlerini yükseltmemiz lazım, doğum sonrası toparlanmam için çok önemli dedi doktorum.

Bende 3 gun izin 5 gun rapor alcam bi haftada kocam gidicek beni idare et mudur dicem :)

ayy heyete göndereleri kötüymüş ya.neyseki bizde öyle bi sıkıntı yok..hatta onlar soruyor ne zamn rapor alıcan evde dinlen diye..başlarından atıyorlar sanki benibende doğum sonrasına kalsın diye bekliyordum..

çalışan anneler izinler raporlar bittikten sonra bebeklerine kim bakıcak..karar verdinizmi...

miskcim bir yaşına kadar kendim bakıcam büyük ihtimalle, ücretsiz izin alıcam, sonrasında da daha çok annem, kavınvalidem de arada sırada bakar diye düşünüyorum, kendi annemle aynı şehirdeyim, kayınvalidem şehir dışında, ikisi de aynı şehirde olsaydı eşit baktırırdım, çünkü anne kv me göre baya yaşlı, annemi çok yormakta istemiyorum ama sanırım yorulacak

Kuzu güle güle sağlıkla kullansın inşallah çok güzel

çık çıka bilirsen işin içindenadile naşit munir özkula döndü...sirkeli mi limonlumu turşu

normali budur ama bizim ülkede çoğu yerde tersini yapıyorlar diye biliyorum..

Valla bende misk ilk yazdığı için 3 delik é tuz koydum
google da da değişik yazıyor herkes
artık diğer misafir lerde degistiririm.

Bende 3 gun izin 5 gun rapor alcam bi haftada kocam gidicek beni idare et mudur dicem :)

sen daha da haklısın canım, durumun ekstra :) müdürün anlayışlıysa bi sıkıntı olmaz, aslında 40 gün rapor yasal hakkımız ama bizim kurum bu anlamda çok problem çıkarıyor

hayırlı olsun canım hepsi çok güzel.

şimdi endişelendım bak
akşam acıle gıdıp bı kan ve ıdrar baktırıyım
akıllı anne olucam ben

Bugun ku misafir akrabam anne tarafından çok takmaz larda ilerde eşim arkadaş ve eşleri ni çağırır sak diye doğru şunu öğrenelim dedim. Bende böyle derim takılan olursa tuz zararlı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…