giz sen doğumdan sonramı geçicen vanaBende 3 gun izin 5 gun rapor alcam bi haftada kocam gidicek beni idare et mudur dicem :)
ayy heyete göndereleri kötüymüş ya.neyseki bizde öyle bi sıkıntı yok..hatta onlar soruyor ne zamn rapor alıcan evde dinlen diye..başlarından atıyorlar sanki benibende doğum sonrasına kalsın diye bekliyordum..
boşver yaaa misafirler döke döke öğrensinler hangisinde tuz hangisinde k.biber var diyeValla bende misk ilk yazdığı için 3 delik é tuz koydum
google da da değişik yazıyor herkes
artık diğer misafir lerde degistiririm.
Kizlar buarada sut saklama posetide aldim.hatta 2 farkli urun aldim denemek icin kampanyadaydilar indirimde sanirim baby me 50li 38.90
kraft 25li 13.99
kizlar birde hastane cikisi begendim gibi sizce nasil 20li aziz bebe 160 ama nette daha ucuz buldum
sesli gülümboşver yaaa misafirler döke döke öğrensinler hangisinde tuz hangisinde k.biber var diye
haklısınız hazır bızımde ayaklar şişmişken az delıklıye tuz koymak mantıklı
sen kafana gore takıl arkadaşım boşver...gelen mısafır cok kıl bırı degılse dıkkat bıle etmez
sen sofrayı kurarken hatırlatırsın hatta 'fazla tuz saglıga zararlı dıye az delıklıye koydum der'geyıgını yaparsın
ya ben öyle yapacaktım geçen biri dedi olmuyor o şekilde diye sonra bende vazgeçmiştim alamıyorum diye..aslında emsalleri çok amaayy ne güzel keşke bana da aynı şeyi sorsalar, hiç düşünmeden kullanırdım tüm rapor haklarımıdaha 25 günün varmış, doğum sonrasına da kalır bence.. Bi de sen daha önce 32. haftadan sonra kadın doğum dışında bi birimden rapor alabiliyomuyuz diye sormuştun, ben bizim kurumun insan kaynaklarına sordum, dahiliye, kulak burun vs alınabiliyomuş, yani sonrasından düşülmüyomuş ama tabi benim hamileyken kadın doğumdan almam bile sorun olurken farklı bi branştan hiç sanmıyorum alabileceğimi , sana da fikir olsun diye yazdım
kızlar yorgunluktan şikayet edenleriniz demir değerlerine baktırıyor mu? malum demir eksikliği de halsizlik yapar.. ben maşallah diyeyim henüz bi ekstra yorgunluk halsizlik hissetmiyorum ama tabiki de çalışmak da istemiyorum :))
hepiniz gbi doğumdan sonra bebişimle dha fazla vakit geçirebilmek için dayanıyorum.. benim doğum izni sonrası ücretsiz izin fırsatım da yok çünkü ünideyim doktora yapıorum ve ücretsiz izin demek doktoramın dha da uzaması demek oluyoor, bunu gözüm yemiyor.. oğluşum sağlıkla 6 aylık olduktan yeniden işlere başlayıp doktoramı bir an evvel bitirmek istiyorum..
çalışan anneler izinler raporlar bittikten sonra bebeklerine kim bakıcak..karar verdinizmi...
ya ben öyle yapacaktım geçen biri dedi olmuyor o şekilde diye sonra bende vazgeçmiştim alamıyorum diye..aslında emsalleri çok ama
benim kvalide tek yaşıyor o bakar sanıyordum geçen bi arkadaştayız bakıcı konusunda yardımcı olurum dedi umursamadım belli b süre ben bakacağım için..sonra eşime dedim arkadaş böyle böyle diyor diye tanıdığı varmış..kestirip atmasaydın dedi .şaşırdım bende annem bakıcak der diye bekliyordum...napsam bilemedimmiskcim bir yaşına kadar kendim bakıcam büyük ihtimalle, ücretsiz izin alıcam, sonrasında da daha çok annem, kavınvalidem de arada sırada bakar diye düşünüyorum, kendi annemle aynı şehirdeyim, kayınvalidem şehir dışında, ikisi de aynı şehirde olsaydı eşit baktırırdım, çünkü anne kv me göre baya yaşlı, annemi çok yormakta istemiyorum ama sanırım yorulacak
benim hepsi normal çıkıyo canım, kan vitamin vs, acaba ben mi abartıyorum bu yorgunluğu diyorum ama yorgunum yani bildiğin yorgun, isyan edicem artıkk:)
dün baktırmıştım sağlık ocağından ama sonucumu almadım sabah işe geç kaldım diye..yarın alıcam..bakalım değerlerim nasılkızlar yorgunluktan şikayet edenleriniz demir değerlerine baktırıyor mu? malum demir eksikliği de halsizlik yapar.. ben maşallah diyeyim henüz bi ekstra yorgunluk halsizlik hissetmiyorum ama tabiki de çalışmak da istemiyorum :))
hepiniz gbi doğumdan sonra bebişimle dha fazla vakit geçirebilmek için dayanıyorum.. benim doğum izni sonrası ücretsiz izin fırsatım da yok çünkü ünideyim doktora yapıorum ve ücretsiz izin demek doktoramın dha da uzaması demek oluyoor, bunu gözüm yemiyor.. oğluşum sağlıkla 6 aylık olduktan yeniden işlere başlayıp doktoramı bir an evvel bitirmek istiyorum..
benim kvalide tek yaşıyor o bakar sanıyordum geçen bi arkadaştayız bakıcı konusunda yardımcı olurum dedi umursamadım belli b süre ben bakacağım için..sonra eşime dedim arkadaş böyle böyle diyor diye tanıdığı varmış..kestirip atmasaydın dedi .şaşırdım bende annem bakıcak der diye bekliyordum...napsam bilemedim
kızlar yorgunluktan şikayet edenleriniz demir değerlerine baktırıyor mu? malum demir eksikliği de halsizlik yapar.. ben maşallah diyeyim henüz bi ekstra yorgunluk halsizlik hissetmiyorum ama tabiki de çalışmak da istemiyorum :))
Katılıyorum saanaa..ben youtubede bı anneyı takıp edıyordum gurbetçi ailenin günlügü die hatta isteyen bakabılır.o bayan bebegını her gun yarım saatte olsa dısarı cıkarıyordu hollanddada..hem cocuga temız hava hemde ilgisini cekıyor:) cok hosuma gıtmıstı..o bayandan ornek alacagım cok sey var mesela:)
bakıcı inşallah bulursam :)çalışan anneler izinler raporlar bittikten sonra bebeklerine kim bakıcak..karar verdinizmi...
6 aya kadar ben bakıcam ücretsiz düşünüyordum yatırım amaçlı bişeyler yapınca 6. aydan sonra devam edicem gibi gözüküyor .kesin belli değil ama durum onu gösteriyor..bebiş olmadan öncede hep kayınvalideyle bu konuşmalar geçiyordu.çokta yaşlı değil ama kendine göre yaşantısı olan bi kadın artık ondan dolayımıdır bilemedim..yabancının bakmasından daha iyidir diye düşünüyordum bi yandandan da karasızdım..bakalım konuşayım eşimle bu durumubence eşinle üstü kapalı olarak değilde açıkça konuşup kararlaştırın, belki eşinin de farklı bi düşüncesi vardır, annesi yaşlıysa yorulmasını istemiyor olabilir vs. Biçok kişi hem bakıcı hem de anneanne-babannne beraber baktııyor, böyle bişey de düşünüyorum ben, sen de düşünebilirisn
Allah kolaylık versin canım uzatmadan bitirirsin inşallah bende evlendigimde YL yapıyordum evlendim evleneli tez le uğraştım git gel yaptım jüri olduğunda 3 aylık hamileydim sim di de hamilelik den bir şey yapamıyorum YL bitti ama.
ara vermeden devam et canım soğukluk girince insan kafasını toparlayamiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?