2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

ayy ne güzel keşke bana da aynı şeyi sorsalar, hiç düşünmeden kullanırdım tüm rapor haklarımı daha 25 günün varmış, doğum sonrasına da kalır bence.. Bi de sen daha önce 32. haftadan sonra kadın doğum dışında bi birimden rapor alabiliyomuyuz diye sormuştun, ben bizim kurumun insan kaynaklarına sordum, dahiliye, kulak burun vs alınabiliyomuş, yani sonrasından düşülmüyomuş ama tabi benim hamileyken kadın doğumdan almam bile sorun olurken farklı bi branştan hiç sanmıyorum alabileceğimi , sana da fikir olsun diye yazdım

Güle güle kullanın inşallah. Hastane çıkışı da güzelmiş bu arada :) ben idil babyden aldım love serisiymiş. 10lu seti 150ye almıştım iki hafta önce.
Ya bu süt saklama poşetlrinden kullanan bi kuzenim bana dondurucudan çıkardığı sütün plastik koktuğunu, atmak zorunda kaldığını söylemişti. Kraft kullanıyordu yanlış hatırlamıyorsam ben de emin olamadım ve 10lu süt saklama kaplarından aldım aventin. Hem sonradan da ek gıdaya geçtiğimizde yemeğini de bunda taşırım inşallah dedim ama sonradan düşündüm 10 tane kapla olcak iş değil.. Süt saklama poşetleri sağacaksak şart sanırım.. Bu konuda bilgisi olan, kullnıp memnun kalmış tecrübeli annelerden bizlere marka önerecek olanınız var mı?

Aynen canım ben de öyle düşündüm.
Yemekteyiz programı her kanalda varken bu sofra düzeni herkes in dikkat ini çekiyor du ya

kızlar yorgunluktan şikayet edenleriniz demir değerlerine baktırıyor mu? malum demir eksikliği de halsizlik yapar.. ben maşallah diyeyim henüz bi ekstra yorgunluk halsizlik hissetmiyorum ama tabiki de çalışmak da istemiyorum :))

hepiniz gbi doğumdan sonra bebişimle dha fazla vakit geçirebilmek için dayanıyorum.. benim doğum izni sonrası ücretsiz izin fırsatım da yok çünkü ünideyim doktora yapıorum ve ücretsiz izin demek doktoramın dha da uzaması demek oluyoor, bunu gözüm yemiyor.. oğluşum sağlıkla 6 aylık olduktan yeniden işlere başlayıp doktoramı bir an evvel bitirmek istiyorum..

ya ben öyle yapacaktım geçen biri dedi olmuyor o şekilde diye sonra bende vazgeçmiştim alamıyorum diye..aslında emsalleri çok ama

benim hepsi normal çıkıyo canım, kan vitamin vs, acaba ben mi abartıyorum bu yorgunluğu diyorum ama yorgunum yani bildiğin yorgun, isyan edicem artıkk :)

çalışan anneler izinler raporlar bittikten sonra bebeklerine kim bakıcak..karar verdinizmi...

doğuma yakın haftalık temizliğe gelen yardımcımı hergün yarım gün alıcam, sağolsun anlaştık :) o ev işlerini, yemeği, ütüyü, çamaşırı halledicek ben de oğlumla ilgilenicem.. annem zaten yakınımda 40ımız çıkana kdr bizi bırakmaz.. 6 aydan sonra da yardımcıyla beraber kayınvalidem/annem dönüşümlü bakacaklar inş.. annemle yakın olduğumuz için o akşam evine gidicek ama kv geldiğinde bizde kalıcak.. kv çok seviorum kızı gbi yaklaşır bana ama sabah akşam aynı evde nasıl olucak bilemiorum..
allahım bi o günleri göstersin hayırlısıyla, yaşayıp anlayacağız :)

benim kvalide tek yaşıyor o bakar sanıyordum geçen bi arkadaştayız bakıcı konusunda yardımcı olurum dedi umursamadım belli b süre ben bakacağım için..sonra eşime dedim arkadaş böyle böyle diyor diye tanıdığı varmış..kestirip atmasaydın dedi .şaşırdım bende annem bakıcak der diye bekliyordum...napsam bilemedim

benim hepsi normal çıkıyo canım, kan vitamin vs, acaba ben mi abartıyorum bu yorgunluğu diyorum ama yorgunum yani bildiğin yorgun, isyan edicem artıkk :)

biraz da bünye meselesi demekki tatlım.. hiiç isyan etme sakin ol :) hayatımızın en özel anlarını yaşıyoruz, yorgunluğun bile tadını çıkaralım bence

dün baktırmıştım sağlık ocağından ama sonucumu almadım sabah işe geç kaldım diye..yarın alıcam..bakalım değerlerim nasıl

bence eşinle üstü kapalı olarak değilde açıkça konuşup kararlaştırın, belki eşinin de farklı bi düşüncesi vardır, annesi yaşlıysa yorulmasını istemiyor olabilir vs. Biçok kişi hem bakıcı hem de anneanne-babannne beraber baktııyor, böyle bişey de düşünüyorum ben, sen de düşünebilirisn

Allah kolaylık versin canım uzatmadan bitirirsin inşallah bende evlendigimde YL yapıyordum evlendim evleneli tez le uğraştım git gel yaptım jüri olduğunda 3 aylık hamileydim sim di de hamilelik den bir şey yapamıyorum YL bitti ama.
ara vermeden devam et canım soğukluk girince insan kafasını toparlayamiyor

aaa dur o anneyi ben de takip edeyim :) zaten eşim de ben de gezmeyi sevioruz öyle eve kapanamam gbi geliyoor.. inş efeyi de gezmeye alıştırırsak gerisi kolay

6 aya kadar ben bakıcam ücretsiz düşünüyordum yatırım amaçlı bişeyler yapınca 6. aydan sonra devam edicem gibi gözüküyor .kesin belli değil ama durum onu gösteriyor..bebiş olmadan öncede hep kayınvalideyle bu konuşmalar geçiyordu.çokta yaşlı değil ama kendine göre yaşantısı olan bi kadın artık ondan dolayımıdır bilemedim..yabancının bakmasından daha iyidir diye düşünüyordum bi yandandan da karasızdım..bakalım konuşayım eşimle bu durumu

canım en azından bebiş doğmadan yl bitirebilmişsin.. doğumdan sonra çok zor olurdu.. benim en büyük şansım ztn ünide öğretim görevlisiyim işim bu olduğu için el mahkum biticek o doktora ama dışardan yüksek lisans özellikle doktora yapmak gerçekten çok zor, seni azminden ötürü tebrik ederim doktora da düşünüyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…