2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Olabilir canım, bazen anneler kavınvalideler kendi hayat şartlarında değişiklik yapmak istemeyebiliyolar, yakın zaman içinde bi arkadaşım doğum yaptı, o da izinleri bitince işe dönmek zorunda kredi ödüyorlar, ücretsiz izin alamıcak. kendi annesi de çok sosyal bi kadın, daha kızının hamile olduğunu öğrendiğinde bile sakın bana güvenerek çocuk yapma, asla bakmam demişti, nitekim şimdi de bakmayacak, tamamen kendi sosyal ortamından uzaklaşmamak için, hatta 40 ının çıkmasını bile bekleyemedi ki aynı şehirde olmalarına rağmen, benim annem 60 yaşında ama hiç dert etme bakarım ben diyor da ben kıyamıyorum

canıjm tabiki de herkesin durumuna göre bebişe kimin bakacağı değişir ama ben de bebiş konuşup derdini anlatana kdr tek başına bakıcıya bırakmam.. ama direk anneanne/babaannenin üzerine de tüm sorumluluğu bırakmak ne kdr doğrudur bilemiorum.. sonuçta onların da bir hayatı var.. bnm annem de kv de çok sosyaldirler hadi annem yine kendi düzeninde olabilecek ama kv bakarken kadıncağız evini bırakıp gelmek zorunda kalıcak.. o yüzden onların da yükü hafiflesin diye en azından yarım gün yardımcı gelip yardım etsin istiorum.. çalışan anne olmak zor derlerdi sanırım yaşayıp anlayacağız biz de..

Doktora düşünmüyorum açıkçası çünkü sürekli kendini guncellemen lazım bilim insanı olmak için bi yayın yapıp yerinde kalamazsin. Valla danismanimin korkusundan bitirdim tam bitti evlilik den bi tat alayım derken çocuk oldu. Korunmuyorduk zaten bazı sıkıntılar dan dolayı olmaz diye düşünüyorduk.
ingilizce m yok tabi birde ingilizcem olsa belki bikaç sene sonra devam ederdim belki bi kadro ya yerlesirdim. Şimdilik uzman anne ev hanımı olduk

ben de istemem ama 6 ay ücretsiz izin kesin alacağım hatta 1 yıl için zorlayacağım. ne annem var yanımda ne kv .. ya ben işi gücü bırakacağım, ya da bakıcı bulup ona baktıracağım...

Çok teşekkürler canım allahım hepinizden razi olsun.ins canım hayirli haberler alıp rahatlariz.yarin dr.randevum vardı bide açlık şekere bakılacak bu kafayla nasıl gidecem nasıl oldu sekerim bilmiyorum hayırlısı bakalim

kızlar ben bı saflık yaptım galıba
solemesı ayıp arkadaşım kıraz getırmıs bahcelerınden bu çok dıye buyuk bır kısmını aldım dondurucuya attım..(güya ilerleyen zamanlarda vişne suyu gıbı kaynatıcam)
olmuyormuş oyle vişne dondurucuda kalıyormuş ama kiraz bozuluyormuş
gitti o kadar hormonsuz kiraz

Canım ben de attım eşim getirmişti balıkesir tarafından bende ziyan olmasınlar diye attım ve netten baktım bi tarif vardı öyle yaparım diye

hanımlar, izin konusu ile ilgili bir sorum var. 32. haftanın içerisindeyken mi alıcaz raporu yoksa 32 bitttiğinde mi? bugün ben 30. haftayı bitirdim örneğin. Birde ben bugün konuşulan ay hesabını şu şekilde yapıyorum. 280 gün 30 gün üzerinden 9 ay 10 gün yapıyor malum. Bende 30 günlük hesabı dikkate alıyorum. Yani bugün 7.ay bitti ve 8.aya başladık. paylaşayım istedim :)

ben de istemem ama 6 ay ücretsiz izin kesin alacağım hatta 1 yıl için zorlayacağım. ne annem var yanımda ne kv .. ya ben işi gücü bırakacağım, ya da bakıcı bulup ona baktıracağım...
cnm allah yardımcın olsun.. bebiş 1 yaşına gelince yavaş yavaş konuşmaya başlar, derdini anlatır zaten.. sen de gerçekten güvenebileceğin bir bakıcı bulunca gönül rahatlığıyla bırakırsın inş

32 dolunca canım.

Bende bugün doktoruma sordum bugün tam 28+4 günlük 1 ay sonra gel yazalım rapor dedi tam 32 olmasımı gerekiyor dedim 3-4 gün geçebilir hafta bitmesin önemli olan o dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…