- 20 Ocak 2015
- 396
- 388
- 38
6 aya kadar ben bakıcam ücretsiz düşünüyordum yatırım amaçlı bişeyler yapınca 6. aydan sonra devam edicem gibi gözüküyor kesin belli değil ama durum onu gösteriyor..bebiş olmadan öncede hep kayınvalideyle bu konuşmalar geçiyordu.çokta yaşlı değil ama kendine göre yaşantısı olan bi kadın artık ondan dolayımıdır bilemedim..yabancının bakmasından daha iyidir diye düşünüyordum bi yandandan da karasızdım..bakalım konuşayım eşimle bu durumu
6 aya kadar ben bakıcam ücretsiz düşünüyordum yatırım amaçlı bişeyler yapınca 6. aydan sonra devam edicem gibi gözüküyor .kesin belli değil ama durum onu gösteriyor..bebiş olmadan öncede hep kayınvalideyle bu konuşmalar geçiyordu.çokta yaşlı değil ama kendine göre yaşantısı olan bi kadın artık ondan dolayımıdır bilemedim..yabancının bakmasından daha iyidir diye düşünüyordum bi yandandan da karasızdım..bakalım konuşayım eşimle bu durumu
canım en azından bebiş doğmadan yl bitirebilmişsin.. doğumdan sonra çok zor olurdu.. benim en büyük şansım ztn ünide öğretim görevlisiyim işim bu olduğu için el mahkum biticek o doktora ama dışardan yüksek lisans özellikle doktora yapmak gerçekten çok zor, seni azminden ötürü tebrik ederimdoktora da düşünüyor musun?
Allah razı olsun...aminnnÇok geçmiş olsun. Allah tan babanıza rahmet yaralıya şifa insallah
ewet canım dogumdan sonra gıdıcem doktor vs deıstırmıcem hıc.giz sen doğumdan sonramı geçicen vana
Çok teşekkür ediyorum canım. ...aminn inssÇok geçmiş olsun hayırlı haberler alın inşallah. Mübarek günler de Allah yardımcınız olsun size bagislasin kardeşinizi
ben de istemem ama 6 ay ücretsiz izin kesin alacağım hatta 1 yıl için zorlayacağım. ne annem var yanımda ne kvcanıjm tabiki de herkesin durumuna göre bebişe kimin bakacağı değişir ama ben de bebiş konuşup derdini anlatana kdr tek başına bakıcıya bırakmam.. ama direk anneanne/babaannenin üzerine de tüm sorumluluğu bırakmak ne kdr doğrudur bilemiorum.. sonuçta onların da bir hayatı var.. bnm annem de kv de çok sosyaldirler hadi annem yine kendi düzeninde olabilecek ama kv bakarken kadıncağız evini bırakıp gelmek zorunda kalıcak.. o yüzden onların da yükü hafiflesin diye en azından yarım gün yardımcı gelip yardım etsin istiorum.. çalışan anne olmak zor derlerdi sanırım yaşayıp anlayacağız biz de..
Çok teşekkür ediyorum canım. ...aminn inss
Çok teşekkürler canım allahım hepinizden razi olsun.ins canım hayirli haberler alıp rahatlariz.yarin dr.randevum vardı bide açlık şekere bakılacak bu kafayla nasıl gidecem nasıl oldu sekerim bilmiyorum hayırlısı bakalimfulyacım çook geçmiş olsun.. babacına allah rahmet eylesin.. inş yaralı bir an evvel iyileşir siz de rahat bi nefes alırsınız.. kendini çok yıpratmamaya çalış ve bebeğin için yemene içmene kendine dikkat et lütfen..
sevgiler..
Teşekkür ederim canim..allah razı olsunçok çok geçmiş olsun arkadaşım, yaralıya da acil şifalar diliyorum
Canım çok teşekkür ediyorum..allah razı olsungünaydın canım.Rabbim babanın mekanını cennet etsin..çok çok geçmiş olsun kardeşinede...dikkat et kendine strese girmemeye çalış
kızlar ben bı saflık yaptım galıba
solemesı ayıp arkadaşım kıraz getırmıs bahcelerınden bu çok dıye buyuk bır kısmını aldım dondurucuyaattım..(güya ilerleyen zamanlarda vişne suyu gıbı kaynatıcam)
olmuyormuş oyle vişne dondurucuda kalıyormuş ama kiraz bozuluyormuş
gitti o kadar hormonsuz kiraz
işte dondurucuya atılmaması gerekıyormuşCanım ben de attım eşim getirmişti balıkesir tarafından bende ziyan olmasınlar diye attım ve netten baktım bi tarif vardı öyle yaparım diyeEki Görüntüle 1564566 Eki Görüntüle 1564568
cnm allah yardımcın olsun.. bebiş 1 yaşına gelince yavaş yavaş konuşmaya başlar, derdini anlatır zaten.. sen de gerçekten güvenebileceğin bir bakıcı bulunca gönül rahatlığıyla bırakırsın inşben de istemem ama 6 ay ücretsiz izin kesin alacağım hatta 1 yıl için zorlayacağım. ne annem var yanımda ne kv.. ya ben işi gücü bırakacağım, ya da bakıcı bulup ona baktıracağım...
32 dolunca canım.hanımlar, izin konusu ile ilgili bir sorum var. 32. haftanın içerisindeyken mi alıcaz raporu yoksa 32 bitttiğinde mi? bugün ben 30. haftayı bitirdim örneğin. Birde ben bugün konuşulan ay hesabını şu şekilde yapıyorum. 280 gün 30 gün üzerinden 9 ay 10 gün yapıyor malum. Bende 30 günlük hesabı dikkate alıyorum. Yani bugün 7.ay bitti ve 8.aya başladık. paylaşayım istedim :)
Bende bugün doktoruma sordum bugün tam 28+4 günlük 1 ay sonra gel yazalım rapor dedi tam 32 olmasımı gerekiyor dedim 3-4 gün geçebilir hafta bitmesin önemli olan o dedi.hanımlar, izin konusu ile ilgili bir sorum var. 32. haftanın içerisindeyken mi alıcaz raporu yoksa 32 bitttiğinde mi? bugün ben 30. haftayı bitirdim örneğin. Birde ben bugün konuşulan ay hesabını şu şekilde yapıyorum. 280 gün 30 gün üzerinden 9 ay 10 gün yapıyor malum. Bende 30 günlük hesabı dikkate alıyorum. Yani bugün 7.ay bitti ve 8.aya başladık. paylaşayım istedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?