- 3 Ağustos 2014
- 916
- 844
- 158
Hayirlisi cnm yaben kullanmazdım mesela....zaten ılaca karsıyız...su gayet guzel ıcmıssın bole devam edersen bişi kalmaz
banada tek kullanımlık suda erıyen bısı vermıstı ıcmedım
Aslinda gunde 3 dis sarimsak bir tanede limon tuketmek lazimcanm geçmiş olsun ben antibiyotik bile içtim. çünkü doktor birşeyi gerekli görüyorsa vardır bir bildiği. ki ben hamileliğimin en başından beri 3 litre su içen biriyim. antibiyotik iyi geldi fakat hala akıntı var. sürekli tekrarlıyor sanırım.
uzulme annesi kilosu duzelir o da ilerleyen haftalarda telafi edecek gor bak sennİdrar yolu enfeksiyonu için kızılcık suyu içmek iyi geliyormuş bir araştır internetten sende istersen. Maşallah bebişine benimki biraz geri diorum doktor hayır normal diyor ısrarla kilosu için. Bugün gittim bende 28+4 teyiz ve bebişim 965 gr1 ayda 300 gr almış.
Ben zaten 8 aylık doğmuşum annnecimin karnında bile zor durmusum hep böyle sabirsizim dogursam da rahatlasam :))7. ayın son haftalarını yaşıyoruz canım..önümüzdeki haftadan sonra 8'e giricez
teşekkürler32 dolunca canım.
teşekkürlerBende bugün doktoruma sordum bugün tam 28+4 günlük 1 ay sonra gel yazalım rapor dedi tam 32 olmasımı gerekiyor dedim 3-4 gün geçebilir hafta bitmesin önemli olan o dedi.
Canım bende idareye sordum geçen gün Alıp getir hocam dediler, olmaz ya , belki işimize yararKızlar öğretmen olan anneler 32.haftada yaz tatilinde oluyoruz malum.yinede 32. Hafta da çalışabilir raporu alsak mi ne olur ne olmaz belki aktarabiliriz 5 haftayı.raporu almazsak ilerde sıkıntı olur mu ki
Royal bebe de var canım cok hoş modeller ordan bakabilirsin ben cok beğendim şahsen:)Günaydın arkadaşlar,
buaralar bnm de kafamda bi bebişin eşyalarını neyle yıkıcaz bir de bebek bakım çantasını nerden alıcaz soruları dönüyoor.. sanırım ben dalinin sıvı bebek deterjanı ve yumuşatıcısını alıcam çamaşır makinemin bebiş programı var o programda yıkıcam.. ama bebek bakım çantası ile ilgili en ufak bi fikrim bile yok.. hem kullanışlı hem hafif hem şık bşi sanırım yok :/
Kızlar bana da idare mutlaka alın hocam dedi; 37 de benim yaza geliyor onu da alın biz sonraya atmak için elimizden geleni yaparız dediler sağolsunlar müdür yardımcıları :)Canım bende idareye sordum geçen gün Alıp getir hocam dediler, olmaz ya , belki işimize yarar
Kızlar ben lansinoh un kini almıştım oğlumda artanları hep sağıp sakladım ama plastik kokmadı hiç memnun kaldım onlar PBA sız dı bi de sanırım; geçen seferden kaldı yine kısmetse onları kullanıcamGüle güle kullanın inşallah. Hastane çıkışı da güzelmiş bu arada :) ben idil babyden aldım love serisiymiş. 10lu seti 150ye almıştım iki hafta önce.
Ya bu süt saklama poşetlrinden kullanan bi kuzenim bana dondurucudan çıkardığı sütün plastik koktuğunu, atmak zorunda kaldığını söylemişti. Kraft kullanıyordu yanlış hatırlamıyorsamben de emin olamadım ve 10lu süt saklama kaplarından aldım aventin. Hem sonradan da ek gıdaya geçtiğimizde yemeğini de bunda taşırım inşallah dedim ama sonradan düşündüm 10 tane kapla olcak iş değil.. Süt saklama poşetleri sağacaksak şart sanırım.. Bu konuda bilgisi olan, kullnıp memnun kalmış tecrübeli annelerden bizlere marka önerecek olanınız var mı?
Kızlar tabi siz bilirsiniz ama gezmeyi seven bi aileyseniz bebek bakım çantası yerine bildiğiniz bol gözlü spor bi Sırt çantası alın derim; zaten bebeği kucağınızda yada pusette taşırken ya da kanguru da bi de yandan sarkan Çanta ne kadar şık olsa da öyle angarya geliyor ki ; Sırt çantası tak rahat rahat dolaş :)Royal bebe de var canım cok hoş modeller ordan bakabilirsin ben cok beğendim şahsen:)
Başınsağolsun arkadaşım Rabbim sizlere evladına sağlıklı ömürler versin inş canımCanım çok teşekkür ediyorum..allah razı olsun
Arkadaşım güle güle kullan, markası nedir acaba cok beğendm de :)Eki Görüntüle 1564195
ben bu maviyi aldım hem sıfır kol hem kısakol. İdeal bence canım. Bi tane de ikili takım alıcam. Kısmetse :)
Canım 32. Haftayı doldurduğun gün için yani o haftanın adet olduğun gün dönümü Dra gidiyorsun 32+ 0 da yanihanımlar, izin konusu ile ilgili bir sorum var. 32. haftanın içerisindeyken mi alıcaz raporu yoksa 32 bitttiğinde mi? bugün ben 30. haftayı bitirdim örneğin. Birde ben bugün konuşulan ay hesabını şu şekilde yapıyorum. 280 gün 30 gün üzerinden 9 ay 10 gün yapıyor malum. Bende 30 günlük hesabı dikkate alıyorum. Yani bugün 7.ay bitti ve 8.aya başladık. paylaşayım istedim :)
Canım 32+ üzerine eklenen herbirgün sonraya atılacak 5 haftalık izinden Düşüyor ama senin Dr Artı günü eklemeden tam 32 haftalık yazarsa tabi sorun olmaz ama benimki yazmaz tam Günü'nde gel diyo; hatta benimki tam arife Gününe geliyor şimdiden randevumu aldım yarımgün Ogün randevular dolmasın diye ; kısmet tabi hayırlısıyla o güne bi çıkalımBende bugün doktoruma sordum bugün tam 28+4 günlük 1 ay sonra gel yazalım rapor dedi tam 32 olmasımı gerekiyor dedim 3-4 gün geçebilir hafta bitmesin önemli olan o dedi.
Bunu ben idareyle konuştum da ben çalıştığım yerde doğum yapmayacağım için benim rapor almam bi işe yaramayacak. İdare şu teklifi sundu kayıt komisyonuna yazabiliriz yada yazın okulda başka uygun bişey ayarlanirsa öyle aktarabilirsin dediler. Ben 32.haftamda burda olsam rapor alır şansımı denerdim.idareye kalmış benceKızlar öğretmen olan anneler 32.haftada yaz tatilinde oluyoruz malum.yinede 32. Hafta da çalışabilir raporu alsak mi ne olur ne olmaz belki aktarabiliriz 5 haftayı.raporu almazsak ilerde sıkıntı olur mu ki
Canım 32. Hafta raporunda kısmetse ben de başka Şehirde olucam sonra gelicem ama doğum yapıcam hastane sorun olmaz farklı ilde olması dedi ama bide okula sorayım bişey olur mu diyeBunu ben idareyle konuştum da ben çalıştığım yerde doğum yapmayacağım için benim rapor almam bi işe yaramayacak. İdare şu teklifi sundu kayıt komisyonuna yazabiliriz yada yazın okulda başka uygun bişey ayarlanirsa öyle aktarabilirsin dediler. Ben 32.haftamda burda olsam rapor alır şansımı denerdim.idareye kalmış bence
Tesekkür ederim :) ya markasını bilmiyorum ki. Dışardaydım şimdi :) gidince bakıcam cnımArkadaşım güle güle kullan, markası nedir acaba cok beğendm de :)
İnşallah olmaz bende her ihtimale karşı raporu alacam umarım işe yarar da ilk dönemi en azından kapatabilirizCanım 32. Hafta raporunda kısmetse ben de başka Şehirde olucam sonra gelicem ama doğum yapıcam hastane sorun olmaz farklı ilde olması dedi ama bide okula sorayım bişey olur mu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?