2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ben kullanmazdım mesela....zaten ılaca karsıyız...su gayet guzel ıcmıssın bole devam edersen bişi kalmaz
banada tek kullanımlık suda erıyen bısı vermıstı ıcmedım
Hayirlisi cnm ya
Aslinda gunde 3 dis sarimsak bir tanede limon tuketmek lazim
uzulme annesi kilosu duzelir o da ilerleyen haftalarda telafi edecek gor bak senn

kızlar bir şey sormak istiyorum benim gibi şekerli annelere
şeker yüklemesinden sonra şekerinizi ölçtünüz mü hiç ben bugün ilk defa ölçüyorum gayet iyi gidiyor acaba yanlış bi şey mi yapıyorum diye emin olamadım size sormak istedim siz takip ediyor musunuz?

Kızlar öğretmen olan anneler 32.haftada yaz tatilinde oluyoruz malum.yinede 32. Hafta da çalışabilir raporu alsak mi ne olur ne olmaz belki aktarabiliriz 5 haftayı.raporu almazsak ilerde sıkıntı olur mu ki

Kızlar öğretmen olan anneler 32.haftada yaz tatilinde oluyoruz malum.yinede 32. Hafta da çalışabilir raporu alsak mi ne olur ne olmaz belki aktarabiliriz 5 haftayı.raporu almazsak ilerde sıkıntı olur mu ki
Canım bende idareye sordum geçen gün Alıp getir hocam dediler, olmaz ya , belki işimize yarar

Royal bebe de var canım cok hoş modeller ordan bakabilirsin ben cok beğendim şahsen:)

Kızlar ben lansinoh un kini almıştım oğlumda artanları hep sağıp sakladım ama plastik kokmadı hiç memnun kaldım onlar PBA sız dı bi de sanırım; geçen seferden kaldı yine kısmetse onları kullanıcam

Selam kizlar. Bugünlerde kafama cok taktigim bir konu var o da esimin dogum icin benden daha cok korkuyo olmasi. Doguma girmesi icin onu zorlamicam cunku biliyorum ki korkudan duser bayilir. Internette ve kitaplarda eslerin desteginin ne kadar onemli oldugunu ve eslerin dogum sirasinda nasil destek olabileceklerini arastirdim okudum. Istiyorum ki en azindan dogumhaneye gidene kadar sanci cektigim zamanlarda bu bilgileri okusun ogrensin ve uygulamaya calissin destek olsun. Ama o, o kadar korkuyo ki sanirim tam tersi olacak sanci cekerken bir de onu teselli etmek zorunda kalicam odadan kacip gitmesin diye. Siz bu konuda neler dusunuyorsunuz. Sizin esleriniz de boyle mi? Ne yapmam gerekiyor acaba esimin birazcik olsun bilicli davranabilmesi icin.
Te allam ya sanki o doguracak sapsik

Royal bebe de var canım cok hoş modeller ordan bakabilirsin ben cok beğendim şahsen:)
Kızlar tabi siz bilirsiniz ama gezmeyi seven bi aileyseniz bebek bakım çantası yerine bildiğiniz bol gözlü spor bi Sırt çantası alın derim; zaten bebeği kucağınızda yada pusette taşırken ya da kanguru da bi de yandan sarkan Çanta ne kadar şık olsa da öyle angarya geliyor ki ; Sırt çantası tak rahat rahat dolaş :)

Canım 32. Haftayı doldurduğun gün için yani o haftanın adet olduğun gün dönümü Dra gidiyorsun 32+ 0 da yani

Bende bugün doktoruma sordum bugün tam 28+4 günlük 1 ay sonra gel yazalım rapor dedi tam 32 olmasımı gerekiyor dedim 3-4 gün geçebilir hafta bitmesin önemli olan o dedi.
Canım 32+ üzerine eklenen herbirgün sonraya atılacak 5 haftalık izinden Düşüyor ama senin Dr Artı günü eklemeden tam 32 haftalık yazarsa tabi sorun olmaz ama benimki yazmaz tam Günü'nde gel diyo; hatta benimki tam arife Gününe geliyor şimdiden randevumu aldım yarımgün Ogün randevular dolmasın diye ; kısmet tabi hayırlısıyla o güne bi çıkalım

Bunu ben idareyle konuştum da ben çalıştığım yerde doğum yapmayacağım için benim rapor almam bi işe yaramayacak. İdare şu teklifi sundu kayıt komisyonuna yazabiliriz yada yazın okulda başka uygun bişey ayarlanirsa öyle aktarabilirsin dediler. Ben 32.haftamda burda olsam rapor alır şansımı denerdim.idareye kalmış bence

Canım 32. Hafta raporunda kısmetse ben de başka Şehirde olucam sonra gelicem ama doğum yapıcam hastane sorun olmaz farklı ilde olması dedi ama bide okula sorayım bişey olur mu diye

Canım 32. Hafta raporunda kısmetse ben de başka Şehirde olucam sonra gelicem ama doğum yapıcam hastane sorun olmaz farklı ilde olması dedi ama bide okula sorayım bişey olur mu diye
İnşallah olmaz bende her ihtimale karşı raporu alacam umarım işe yarar da ilk dönemi en azından kapatabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…