2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar selam herkese. kaç gündür doğru düzgün giremiyorum. eşim kaza yaptı. baya büyük bi şey atlattı. çok şükür kendisinde bi şey yok ama araba haşat durumda. keyfimiz kaçtı baya. psikolojisi bozuldu. korkuyor artık araba kullanmaktan benim okula bile gitmemi istemiyor arkadaşlarla. bizim zaten araba serviste bakalım kaç ayda çıkacak. Velhasıl hevesimiz kaçtı bir de sanki şu kasılma denilen olay şu şekilde mi oluyor? bebek hareket ediyor geriliyor ve bir kaç saniye öyle kalıyor. yarın doktora gidicez zaten soracam bakalım ona da.

Çok geçmiş olsun eşinin bişeyi yoktur inşallah. Canınızı sıkma yın Allah daha beterinden korusun. Kasılma hiç yaşamadım sanırım nasıl bişey bilmiyorum stres yaptiysan ondan da kaynaklanabilir belki. Tekrar geçmiş olsun

Çok gecmiş olsu
nnnn kasılmalar için ben bugün sordum dr a üstten baskı yapıp kanama gelmiyorsa sorun yok dddi. Devlete gittim süper de ilgilendiler

Kızlar bana da idare mutlaka alın hocam dedi; 37 de benim yaza geliyor onu da alın biz sonraya atmak için elimizden geleni yaparız dediler sağolsunlar müdür yardımcıları :)
canım atma gibi bir ihtimal var mıymış ki? keşke olsa ama yok sanırım

iyi aksamlarr bugun karnım süreklii sertleşiyo normal bi durum muu sürekli idrara cıkıyorum

Kızlar ben de dün heveslendim dolabı biraz düzelteyim dedim. Bunlar da son aldığımız ciciler. Başka kıyafet almayı düşünmüyorum, zaten yenidoğan çok kullanılmıyo diyor herkes, daha hediye falan da gelir. Şimdiden birsürü eşyası oldu maşallah. Bebek rızkıyla gelirmiş gerçekten.

Eklentiler

• image.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 128
  • image.webp
    80 KB · Görüntüleme: 127
  • image.webp
    86,4 KB · Görüntüleme: 116
  • image.webp
    139,2 KB · Görüntüleme: 119
  • image.webp
    109 KB · Görüntüleme: 123
Geçmiş olsun canım daha beterinden korusun allahim

Geçmiş olsun canım kazanılır herşey yerine gelir Allah beterinden korusun

Canim gecmis olsun.... Allah beterinden saklasin.

Napalım canım buzluktakiler adam olmaz mı yani ziyan mi olcak bi fikrin varmı bende vişne gibi düşündüm içecek yaparım diye düşünmüştüm

Şimdilik kullanışlı görünüyor canım,içi,geniş baya sırtıma falan da taktım rahat bakalım içini,doldurup kullanmaya başlayınca belli olacak. Ama fermuarının çapraz gelişi çok iyi açınca elini kolunu sokacağın daha geniş bir alan oluyor.
Canim bende bu markadan aldım daha kargo da görmedim de merak ediyorum kullanışlı mi???

GEÇMİŞ olsun canım ilk gebeligim ama okuduğum kadariyla bahsettiğin kasilmaların var . Mayıs grubunda okumuştum bebek toplanıp sertleşiyor muş karinda

Kızlar benim dr randevu m 20 temmuz da ondan önce zaten bayram tatili o zaman 33+ oluyor m o zaman doğum izninde sıkıntı olur mu ben bedenen çalışmıyor m zaten sigorta mizi yatırıyor z doğum izni önemli değil doğum parasında sıkıntı çıkmasın da

Son düzenleme:
Gecmis olsun canim. Sukur sagsalim kurtulmus esiniz. O gerilme ben de ara sira oluyor bebek toplaniyor. Kasilma mi o ben de bebegim dayaniyor zannediyorum tehlikeli bisey mi o

GEÇMİŞ olsun canım ilk gebeligim ama okuduğum kadariyla bahsettiğin kasilmaların var . Mayıs grubunda okumuştum bebek toplanıp sertleşiyor muş karinda
bakalım doktor ne diyecek bu kasılmalara. bebek sanki sağ tarafımdan fırlayacak gibi oluyor. sanırım bebeğim çok dayanamayacak içeride. umarım en Korktuğum erken doğum Başıma gelmez.

Gecmis olsun canim. Sukur sagsalim kurtulmus esiniz. O gerilme ben de ara sira oluyor bebek toplaniyor. Kasilma mi o ben de bebegim dayaniyor zannediyorum tehlikeli bisey mi o
canım sanırım bu kasılma denen şey o. umarım tehlikeli değildir. yarın yazarım inşallah sonucu.

bakalım doktor ne diyecek bu kasılmalara. bebek sanki sağ tarafımdan fırlayacak gibi oluyor. sanırım bebeğim çok dayanamayacak içeride. umarım en Korktuğum erken doğum Başıma gelmez.

Oyle dusunme canım erken doğabilir denilip 41+ da doğan çocuklar var stresden öyle olmuştur yarın doktor n daha sağlıklı bilgi verir sana. Aa birde diyolar di ki eğer şekil değiştirin ce pozisyon degistirince ağrı kesiliyor sa yalancı sancı dir diyorlar di ama

siz için canım tabı kotü örnek oldum ben...ilaç konusunda çok yaramazım..demır hapımı bıle ıcmıyorum kaç gundur
Bende icmiyorum hiç o demir hapini ne olacak böyle geçen ay doktor çok kızdı. Iki doz yaptı ilaç bitti gidip almadım bile ne olacak bu halim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…