- 7 Şubat 2013
- 1.044
- 1.773
- 133
Çok geçmiş olsun eşinin bişeyi yoktur inşallah. Canınızı sıkma yın Allah daha beterinden korusun. Kasılma hiç yaşamadım sanırım nasıl bişey bilmiyorum stres yaptiysan ondan da kaynaklanabilir belki. Tekrar geçmiş olsunkızlar selam herkese. kaç gündür doğru düzgün giremiyorum. eşim kaza yaptı. baya büyük bi şey atlattı. çok şükür kendisinde bi şey yok ama araba haşat durumda. keyfimiz kaçtı baya. psikolojisi bozuldu. korkuyor artık araba kullanmaktan benim okula bile gitmemi istemiyor arkadaşlarla. bizim zaten araba serviste bakalım kaç ayda çıkacak. Velhasıl hevesimiz kaçtı bir de sanki şu kasılma denilen olay şu şekilde mi oluyor? bebek hareket ediyor geriliyor ve bir kaç saniye öyle kalıyor. yarın doktora gidicez zaten soracam bakalım ona da.
nnnnkızlar selam herkese. kaç gündür doğru düzgün giremiyorum. eşim kaza yaptı. baya büyük bi şey atlattı. çok şükür kendisinde bi şey yok ama araba haşat durumda. keyfimiz kaçtı baya. psikolojisi bozuldu. korkuyor artık araba kullanmaktan benim okula bile gitmemi istemiyor arkadaşlarla. bizim zaten araba serviste bakalım kaç ayda çıkacak. Velhasıl hevesimiz kaçtı bir de sanki şu kasılma denilen olay şu şekilde mi oluyor? bebek hareket ediyor geriliyor ve bir kaç saniye öyle kalıyor. yarın doktora gidicez zaten soracam bakalım ona da.
canım atma gibi bir ihtimal var mıymış ki? keşke olsa ama yok sanırımKızlar bana da idare mutlaka alın hocam dedi; 37 de benim yaza geliyor onu da alın biz sonraya atmak için elimizden geleni yaparız dediler sağolsunlar müdür yardımcıları :)
Amin canım çok sagolBaşınsağolsun arkadaşım Rabbim sizlere evladına sağlıklı ömürler versin inş canım
Geçmiş olsun canım daha beterinden korusun allahimkızlar selam herkese. kaç gündür doğru düzgün giremiyorum. eşim kaza yaptı. baya büyük bi şey atlattı. çok şükür kendisinde bi şey yok ama araba haşat durumda. keyfimiz kaçtı baya. psikolojisi bozuldu. korkuyor artık araba kullanmaktan benim okula bile gitmemi istemiyor arkadaşlarla. bizim zaten araba serviste bakalım kaç ayda çıkacak. Velhasıl hevesimiz kaçtı bir de sanki şu kasılma denilen olay şu şekilde mi oluyor? bebek hareket ediyor geriliyor ve bir kaç saniye öyle kalıyor. yarın doktora gidicez zaten soracam bakalım ona da.
Geçmiş olsun canım kazanılır herşey yerine gelir Allah beterinden korusunkızlar selam herkese. kaç gündür doğru düzgün giremiyorum. eşim kaza yaptı. baya büyük bi şey atlattı. çok şükür kendisinde bi şey yok ama araba haşat durumda. keyfimiz kaçtı baya. psikolojisi bozuldu. korkuyor artık araba kullanmaktan benim okula bile gitmemi istemiyor arkadaşlarla. bizim zaten araba serviste bakalım kaç ayda çıkacak. Velhasıl hevesimiz kaçtı bir de sanki şu kasılma denilen olay şu şekilde mi oluyor? bebek hareket ediyor geriliyor ve bir kaç saniye öyle kalıyor. yarın doktora gidicez zaten soracam bakalım ona da.
Canim gecmis olsun.... Allah beterinden saklasin.kızlar selam herkese. kaç gündür doğru düzgün giremiyorum. eşim kaza yaptı. baya büyük bi şey atlattı. çok şükür kendisinde bi şey yok ama araba haşat durumda. keyfimiz kaçtı baya. psikolojisi bozuldu. korkuyor artık araba kullanmaktan benim okula bile gitmemi istemiyor arkadaşlarla. bizim zaten araba serviste bakalım kaç ayda çıkacak. Velhasıl hevesimiz kaçtı bir de sanki şu kasılma denilen olay şu şekilde mi oluyor? bebek hareket ediyor geriliyor ve bir kaç saniye öyle kalıyor. yarın doktora gidicez zaten soracam bakalım ona da.
işte dondurucuya atılmaması gerekıyormuş
şimdi çıkarsak soğukta kalan bozulmuş meyveler varya onlara benzermiş
hem senın tarıfıne gore buzluga atmıyorsun kı dırek yapıyorsun sonradan buız atıyorsun
Canim bende bu markadan aldım daha kargo da görmedim de merak ediyorum kullanışlı mi???
kızlar selam herkese. kaç gündür doğru düzgün giremiyorum. eşim kaza yaptı. baya büyük bi şey atlattı. çok şükür kendisinde bi şey yok ama araba haşat durumda. keyfimiz kaçtı baya. psikolojisi bozuldu. korkuyor artık araba kullanmaktan benim okula bile gitmemi istemiyor arkadaşlarla. bizim zaten araba serviste bakalım kaç ayda çıkacak. Velhasıl hevesimiz kaçtı bir de sanki şu kasılma denilen olay şu şekilde mi oluyor? bebek hareket ediyor geriliyor ve bir kaç saniye öyle kalıyor. yarın doktora gidicez zaten soracam bakalım ona da.
Gecmis olsun canim. Sukur sagsalim kurtulmus esiniz. O gerilme ben de ara sira oluyor bebek toplaniyor. Kasilma mi okızlar selam herkese. kaç gündür doğru düzgün giremiyorum. eşim kaza yaptı. baya büyük bi şey atlattı. çok şükür kendisinde bi şey yok ama araba haşat durumda. keyfimiz kaçtı baya. psikolojisi bozuldu. korkuyor artık araba kullanmaktan benim okula bile gitmemi istemiyor arkadaşlarla. bizim zaten araba serviste bakalım kaç ayda çıkacak. Velhasıl hevesimiz kaçtı bir de sanki şu kasılma denilen olay şu şekilde mi oluyor? bebek hareket ediyor geriliyor ve bir kaç saniye öyle kalıyor. yarın doktora gidicez zaten soracam bakalım ona da.
bakalım doktor ne diyecek bu kasılmalara. bebek sanki sağ tarafımdan fırlayacak gibi oluyor. sanırım bebeğim çok dayanamayacak içeride. umarım en Korktuğum erken doğum Başıma gelmez.GEÇMİŞ olsun canım ilk gebeligim ama okuduğum kadariyla bahsettiğin kasilmaların var . Mayıs grubunda okumuştum bebek toplanıp sertleşiyor muş karinda
canım sanırım bu kasılma denen şey o. umarım tehlikeli değildir. yarın yazarım inşallah sonucu.Gecmis olsun canim. Sukur sagsalim kurtulmus esiniz. O gerilme ben de ara sira oluyor bebek toplaniyor. Kasilma mi oben de bebegim dayaniyor zannediyorum tehlikeli bisey mi o
bakalım doktor ne diyecek bu kasılmalara. bebek sanki sağ tarafımdan fırlayacak gibi oluyor. sanırım bebeğim çok dayanamayacak içeride. umarım en Korktuğum erken doğum Başıma gelmez.
Hic aklima gelmemisti agri filsn olmayinca merakla brkliyotum canim sonucu. Benimde sali gunu kontrolum vsr brnde sorarim bakalimgidincecanım sanırım bu kasılma denen şey o. umarım tehlikeli değildir. yarın yazarım inşallah sonucu.
Bende icmiyorum hiç o demir hapinisiz için canım tabı kotü örnek oldum ben...ilaç konusunda çok yaramazım..demır hapımı bıle ıcmıyorum kaç gundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?