Canım ben evde takip ediyorum 50 lik yüklendi tokluk 167 çıktı dr diyet verdi dikkat ediyorum ölçtügum zamanda normal çıkıyor dr böyle devam et dedikızlar bir şey sormak istiyorum benim gibi şekerli annelere
şeker yüklemesinden sonra şekerinizi ölçtünüz mü hiç ben bugün ilk defa ölçüyorum gayet iyi gidiyor acaba yanlış bi şey mi yapıyorum diye emin olamadım size sormak istedim siz takip ediyor musunuz?
Geçmiş olsun canım Allah daha beterinden korusun cana bi zarar gelmesin de herşey yerine gelir bu durumu inşallah bi an önce atlatirsin bebeğin daha fazla etkilenmesinkızlar selam herkese. kaç gündür doğru düzgün giremiyorum. eşim kaza yaptı. baya büyük bi şey atlattı. çok şükür kendisinde bi şey yok ama araba haşat durumda. keyfimiz kaçtı baya. psikolojisi bozuldu. korkuyor artık araba kullanmaktan benim okula bile gitmemi istemiyor arkadaşlarla. bizim zaten araba serviste bakalım kaç ayda çıkacak. Velhasıl hevesimiz kaçtı bir de sanki şu kasılma denilen olay şu şekilde mi oluyor? bebek hareket ediyor geriliyor ve bir kaç saniye öyle kalıyor. yarın doktora gidicez zaten soracam bakalım ona da.
Bebegin toplanması durumunu bende merak ettim bugün kontrole gittik de bebek yine topluydu resmen bacaklari kafasını kapatıyordu ama doktr sakıncalı bi durum olsaydı söylerdi herhalde bilemedim şimdiGecmis olsun canim. Sukur sagsalim kurtulmus esiniz. O gerilme ben de ara sira oluyor bebek toplaniyor. Kasilma mi oben de bebegim dayaniyor zannediyorum tehlikeli bisey mi o
Yok canım yaa benimde birkaç gündür öyle sağ tarafı genelde sisiriyo hemen kötü düşünme doktorum bana dönebilir dedi nasip artıkbakalım doktor ne diyecek bu kasılmalara. bebek sanki sağ tarafımdan fırlayacak gibi oluyor. sanırım bebeğim çok dayanamayacak içeride. umarım en Korktuğum erken doğum Başıma gelmez.
Gündüzleri uyuyabiliyor musun ?tam 2 gün oldu an itibariyle hiç uyuyamıyorumçok mutsuzum
Cnm çok geçmis olsun seni çok iyi anlıyorum benim esim de kaza gecirdi ve bir kaç yeri kırıldı o kazada Allahım beterinden esirgesin biraz zaman gecince düzelir insallah esinin morali de psikolojisi de canina bi sey olmamıs ya sukur bu gunu da atlatırsınızkızlar selam herkese. kaç gündür doğru düzgün giremiyorum. eşim kaza yaptı. baya büyük bi şey atlattı. çok şükür kendisinde bi şey yok ama araba haşat durumda. keyfimiz kaçtı baya. psikolojisi bozuldu. korkuyor artık araba kullanmaktan benim okula bile gitmemi istemiyor arkadaşlarla. bizim zaten araba serviste bakalım kaç ayda çıkacak. Velhasıl hevesimiz kaçtı bir de sanki şu kasılma denilen olay şu şekilde mi oluyor? bebek hareket ediyor geriliyor ve bir kaç saniye öyle kalıyor. yarın doktora gidicez zaten soracam bakalım ona da.
kızlar selam herkese. kaç gündür doğru düzgün giremiyorum. eşim kaza yaptı. baya büyük bi şey atlattı. çok şükür kendisinde bi şey yok ama araba haşat durumda. keyfimiz kaçtı baya. psikolojisi bozuldu. korkuyor artık araba kullanmaktan benim okula bile gitmemi istemiyor arkadaşlarla. bizim zaten araba serviste bakalım kaç ayda çıkacak. Velhasıl hevesimiz kaçtı bir de sanki şu kasılma denilen olay şu şekilde mi oluyor? bebek hareket ediyor geriliyor ve bir kaç saniye öyle kalıyor. yarın doktora gidicez zaten soracam bakalım ona da.
GEÇMİŞ olsun canım ilk gebeligim ama okuduğum kadariyla bahsettiğin kasilmaların var . Mayıs grubunda okumuştum bebek toplanıp sertleşiyor muş karinda
Gecmis olsun canim. Sukur sagsalim kurtulmus esiniz. O gerilme ben de ara sira oluyor bebek toplaniyor. Kasilma mi oben de bebegim dayaniyor zannediyorum tehlikeli bisey mi o
kızlar selam herkese. kaç gündür doğru düzgün giremiyorum. eşim kaza yaptı. baya büyük bi şey atlattı. çok şükür kendisinde bi şey yok ama araba haşat durumda. keyfimiz kaçtı baya. psikolojisi bozuldu. korkuyor artık araba kullanmaktan benim okula bile gitmemi istemiyor arkadaşlarla. bizim zaten araba serviste bakalım kaç ayda çıkacak. Velhasıl hevesimiz kaçtı bir de sanki şu kasılma denilen olay şu şekilde mi oluyor? bebek hareket ediyor geriliyor ve bir kaç saniye öyle kalıyor. yarın doktora gidicez zaten soracam bakalım ona da.
sol tarafıma yatınca rahatlıyor sanki. bakalım öğleden sonra gidicem doktoraOyle dusunme canım erken doğabilir denilip 41+ da doğan çocuklar var stresden öyle olmuştur yarın doktor n daha sağlıklı bilgi verir sana. Aa birde diyolar di ki eğer şekil değiştirin ce pozisyon degistirince ağrı kesiliyor sa yalancı sancı dir diyorlar di ama
canımm çok güzel anlatmışsın. umarım dediğin gibidir bebiştir o. sen baya tecrübe etmişsinÇok geçmiş olsun, rabbim beterinden esirgesin..
Bahsettiğiniz şey sancı olmayabilir. Ben çok çok fazla yaşıyorum o kasılmaları, erken doğum riskim var ve geçenlerde bu yüzden hastanede de yatmıştım.. Eğer ikisi arasındaki farkı yaşamamışsan bebeğin toplanması ile kasılmayı karıştırabilirsin. Bebek toplandığı zaman tüm rahim değil bebeğin olduğu taraf sertleşiyor, ağrı bazen yapıyor miniklerin pozisyonuna bağlı bu ağrı. Ama kasılmada tüm rahim biryerden başlayıp tümüne yayılarak semsert oluyor ve bazen gerçekten çok canın yanıyor, sanki birşey içeriden gerim gerim geriyor ve bebeği o esnada hissetmiyorsun aslında hissedemiyorsun. Nst ye bağlar belki doktorun, orada takip edersen eğer bebeğin toplanmasındaki sertleşmede sancı çıkmıyor zaten :) 4 gün hastanede kalıp defalarca nst ye bağlanınca çok kere denk geldim artık ayırt edebiliyorum ama size anlatabildim mi bilemedimyani senin anlattığına göre bence bebeğin toplanması seninki panik olma :)
sabahh sabah guldurdunn senden cok doktor ona yogunlasmasında gercı cıkarırlar herhalde o durumda senınde konsantrasyonunu bozuo dıe:) ona sonuca odaklanmasını soyle:)Selam kizlar. Bugünlerde kafama cok taktigim bir konu var o da esimin dogum icin benden daha cok korkuyo olmasi. Doguma girmesi icin onu zorlamicam cunku biliyorum ki korkudan duser bayilir. Internette ve kitaplarda eslerin desteginin ne kadar onemli oldugunu ve eslerin dogum sirasinda nasil destek olabileceklerini arastirdim okudum. Istiyorum ki en azindan dogumhaneye gidene kadar sanci cektigim zamanlarda bu bilgileri okusun ogrensin ve uygulamaya calissin destek olsun. Ama o, o kadar korkuyo ki sanirim tam tersi olacak sanci cekerken bir de onu teselli etmek zorunda kalicam odadan kacip gitmesin diye. Siz bu konuda neler dusunuyorsunuz. Sizin esleriniz de boyle mi? Ne yapmam gerekiyor acaba esimin birazcik olsun bilicli davranabilmesi icin.
Te allam ya sanki o doguracak sapsik
canım ya ben ogretmen deıgıılım ama yınede kafam karıstı benım mesela 10 temmuzda tam 32+0 oluyor ozamanmı gıtmem lazım ben 13ünde gıder alırım dıyordum daCanım 32+ üzerine eklenen herbirgün sonraya atılacak 5 haftalık izinden Düşüyor ama senin Dr Artı günü eklemeden tam 32 haftalık yazarsa tabi sorun olmaz ama benimki yazmaz tam Günü'nde gel diyo; hatta benimki tam arife Gününe geliyor şimdiden randevumu aldım yarımgün Ogün randevular dolmasın diye ; kısmet tabi hayırlısıyla o güne bi çıkalım
canım ya ben ogretmen deıgıılım ama yınede kafam karıstı benım mesela 10 temmuzda tam 32+0 oluyor ozamanmı gıtmem lazım ben 13ünde gıder alırım dıyordum daCanım 32+ üzerine eklenen herbirgün sonraya atılacak 5 haftalık izinden Düşüyor ama senin Dr Artı günü eklemeden tam 32 haftalık yazarsa tabi sorun olmaz ama benimki yazmaz tam Günü'nde gel diyo; hatta benimki tam arife Gününe geliyor şimdiden randevumu aldım yarımgün Ogün randevular dolmasın diye ; kısmet tabi hayırlısıyla o güne bi çıkalım
canımmm cok gecmıs olsun..allah beterınden saklasın..arabanın malın mulkun hıc onemı yok sıze bısı olmasın alalh sıze bagıslamıs esını..korkması cok normal atlatır zamanla.bebegınıze adapte olun guzel gunler hayal edınkı daha cabuk atlatsın..saglıcakla kalınkızlar selam herkese. kaç gündür doğru düzgün giremiyorum. eşim kaza yaptı. baya büyük bi şey atlattı. çok şükür kendisinde bi şey yok ama araba haşat durumda. keyfimiz kaçtı baya. psikolojisi bozuldu. korkuyor artık araba kullanmaktan benim okula bile gitmemi istemiyor arkadaşlarla. bizim zaten araba serviste bakalım kaç ayda çıkacak. Velhasıl hevesimiz kaçtı bir de sanki şu kasılma denilen olay şu şekilde mi oluyor? bebek hareket ediyor geriliyor ve bir kaç saniye öyle kalıyor. yarın doktora gidicez zaten soracam bakalım ona da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?