Tesekkur ederim :)Canım 32. Haftayı doldurduğun gün için yani o haftanın adet olduğun gün dönümü Dra gidiyorsun 32+ 0 da yani
Hadi ya her gün birsey degistiriyorlar demek ki. Inşallah nöbetine denk gelirim o zaman. Ben kesinlikle kimsenin doğum hikayesini dinlemedim videoları da izlemedim. Daha çok korkmayayim diye. Ama geçen Bdv de doğum sonrası vajinasi genisleyen mi öyle bir konu vardı ya Ayy Allahım onu okudum okumaz olaydım. Bir yandan herkes doğuruyor öyle yada böyle diye kendimi teselli ediyorum bir yandan da bir arkadaşım var ıyy miyyy konuşup beni canimdan bezdiriyor. Yani kendi hayat enerjisini tuketmis şimdi benimkini tüketmeye çalışıyor. Bir süredir çok gerekli olmadıkça gorusmuyorum daha iyiyim. :) annen neden gelemeyecek ki çok zor gerçekten bizim de burda kimsemiz yok diye gidiyorum bi eşim bi ben. Keşke annen gelebilseydi yada sen gidebilseydin
Merak etme ogretmenim bisey olmazbakalım doktor ne diyecek bu kasılmalara. bebek sanki sağ tarafımdan fırlayacak gibi oluyor. sanırım bebeğim çok dayanamayacak içeride. umarım en Korktuğum erken doğum Başıma gelmez.
osgecim çok geçmiş olsun canım.Rabbim beterinden korusun..cana geleceğine mala gelsin derler..şükür eşinde bişey yokmuş..hemen sadaka çıkarın canım evden.korkmasıda normal ..kolay değil...baya masraf çıkmıştır arabaya...dikkat et sende kendine son dönemlerdeyiz...Allah can sağlığı versinkızlar selam herkese. kaç gündür doğru düzgün giremiyorum. eşim kaza yaptı. baya büyük bi şey atlattı. çok şükür kendisinde bi şey yok ama araba haşat durumda. keyfimiz kaçtı baya. psikolojisi bozuldu. korkuyor artık araba kullanmaktan benim okula bile gitmemi istemiyor arkadaşlarla. bizim zaten araba serviste bakalım kaç ayda çıkacak. Velhasıl hevesimiz kaçtı bir de sanki şu kasılma denilen olay şu şekilde mi oluyor? bebek hareket ediyor geriliyor ve bir kaç saniye öyle kalıyor. yarın doktora gidicez zaten soracam bakalım ona da.
canım ya Allah yardımcın olsun,tam 2 gün oldu an itibariyle hiç uyuyamıyorumçok mutsuzum
canım bunu kendi kurumuna sor mutlaka.bazı kurumlar daha dikkatli davranıyor.canım ya ben ogretmen deıgıılım ama yınede kafam karıstı benım mesela 10 temmuzda tam 32+0 oluyor ozamanmı gıtmem lazım ben 13ünde gıder alırım dıyordum da
çalışan anneler izinler raporlar bittikten sonra bebeklerine kim bakıcak..karar verdinizmi...
bende gordum bu aparatlardan bı yerlerde ama alırım bı ara dedım gectım hep bana cok mantıklı gelıyor:)Anneler :)) aranızda neko body uzatma aparatını duyan var mı? Ben almak istiyorum. Bebekler çok çabuk büyüyor ve aldığım bodylerini biraz uzun giyebilsin istiyorum. Mantıklı bi ürün gibi geldi ama kullananlardan yorum göremedim. Yani iki kullanımda elimde kalacak birşey mi acaba yoksa kullanışlı mı bilemedim.. Bahsettiğim ürün aşağıdaki linkteki:
https://www.tuniko.com/body-uzatici-aparat
ben dün kan verdımBende icmiyorum hiç o demir hapinine olacak böyle geçen ay doktor çok kızdı. Iki doz yaptı ilaç bitti gidip almadım bile ne olacak bu halim.
Sağol canım öyle tabi. ilk iki gün ben de atlatamadım şoku. o gün araba bendeydi keşke vermeseydim vs. gibi Şeyler düşündüm durdum. ama olacakmış demek ki.. yapacak bişey yok. zaten artık son zamanlar Sağolsun kayınpeder arabasını getirdi bize acil bişey olursa diye. bebeğim sağlıkla doğsun da tek istediğim bucanımmm cok gecmıs olsun..allah beterınden saklasın..arabanın malın mulkun hıc onemı yok sıze bısı olmasın alalh sıze bagıslamıs esını..korkması cok normal atlatır zamanla.bebegınıze adapte olun guzel gunler hayal edınkı daha cabuk atlatsın..saglıcakla kalın
benim eşim de normal doğuma ne gerek var diyor ama okuduklarımı normal doğumun bebek için faydalarını ve eşlerin bu süreçteki görevlerini ona da okutunca yumuşadı baya :) hatta geçen gün biz eğitime gitmeyecek miyiz fln dedi... ama ben hala doğru düzgün bir eğitim bulamadım..Selam kizlar. Bugünlerde kafama cok taktigim bir konu var o da esimin dogum icin benden daha cok korkuyo olmasi. Doguma girmesi icin onu zorlamicam cunku biliyorum ki korkudan duser bayilir. Internette ve kitaplarda eslerin desteginin ne kadar onemli oldugunu ve eslerin dogum sirasinda nasil destek olabileceklerini arastirdim okudum. Istiyorum ki en azindan dogumhaneye gidene kadar sanci cektigim zamanlarda bu bilgileri okusun ogrensin ve uygulamaya calissin destek olsun. Ama o, o kadar korkuyo ki sanirim tam tersi olacak sanci cekerken bir de onu teselli etmek zorunda kalicam odadan kacip gitmesin diye. Siz bu konuda neler dusunuyorsunuz. Sizin esleriniz de boyle mi? Ne yapmam gerekiyor acaba esimin birazcik olsun bilicli davranabilmesi icin.
Te allam ya sanki o doguracak sapsik
bende boyle ıstıyorummm...nerden alıcaksınslm kızlar böyle bı besık almayı dusunuyorum sızce nasıl kullanıslı mı
bende durumlar karışık bakalım .şu ilk altı ayı atlatayım hayırlısıylabenim bakıcı var canım yatılı. onunla devam inşallah. bu ay izne gidecek, çocukları çalışmasını çok istemiyor ama biz de onun için burayı bir sene uzattık. bize kazık atmaz da döner inşallah..
bende salı vermiştim sabah aldım sonucumu 10 çıkmış normali 12 olması lazım..günlük bir alıyordum demir hapını .sağlık ocağındaki doktor ikiye çıkar dedi..son aylardayız doğum içinde önemli yükseltmem lazımben dün kan verdım
bakalım hapı bırakınca ne oldu
canıjm tabiki de herkesin durumuna göre bebişe kimin bakacağı değişir ama ben de bebiş konuşup derdini anlatana kdr tek başına bakıcıya bırakmam.. ama direk anneanne/babaannenin üzerine de tüm sorumluluğu bırakmak ne kdr doğrudur bilemiorum.. sonuçta onların da bir hayatı var.. bnm annem de kv de çok sosyaldirler hadi annem yine kendi düzeninde olabilecek ama kv bakarken kadıncağız evini bırakıp gelmek zorunda kalıcak.. o yüzden onların da yükü hafiflesin diye en azından yarım gün yardımcı gelip yardım etsin istiorum.. çalışan anne olmak zor derlerdi sanırım yaşayıp anlayacağız biz de..
Canım çok teşekkür ediyorum..allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?