kızlar selam herkese. kaç gündür doğru düzgün giremiyorum. eşim kaza yaptı. baya büyük bi şey atlattı. çok şükür kendisinde bi şey yok ama araba haşat durumda. keyfimiz kaçtı baya. psikolojisi bozuldu. korkuyor artık araba kullanmaktan benim okula bile gitmemi istemiyor arkadaşlarla. bizim zaten araba serviste bakalım kaç ayda çıkacak. Velhasıl hevesimiz kaçtı bir de sanki şu kasılma denilen olay şu şekilde mi oluyor? bebek hareket ediyor geriliyor ve bir kaç saniye öyle kalıyor. yarın doktora gidicez zaten soracam bakalım ona da.
32 bitmeden almak gerekiyomus sanirim o hafta icinde herhangi bi gun olabilir yani.bende 31+6 da alabilirmiyim acaba diyorum.bayramdan sonra sali 32 olcam ama pazartesi ise gitmesem olmaz mi acabaaacanım ya ben ogretmen deıgıılım ama yınede kafam karıstı benım mesela 10 temmuzda tam 32+0 oluyor ozamanmı gıtmem lazım ben 13ünde gıder alırım dıyordum da
Cnm benimkide 11 cikmisti en son demir hapi olarak gyno ferro sanol kullaniyorum sen hangisi kullanıyorsun? ? Çekirdekli kuru uzum yiyorum insllh faydasi olurbende salı vermiştim sabah aldım sonucumu 10 çıkmış normali 12 olması lazım..günlük bir alıyordum demir hapını .sağlık ocağındaki doktor ikiye çıkar dedi..son aylardayız doğum içinde önemli yükseltmem lazım
Bizim evde işleri kocam yapıyor Allah razı olsun ama işte ne kadar yapıyor siz tahmin edin.
Salı günü artık canıma tak etti, mutfak leş gibi olmuştu, dayanamadım temizledim, 2 çeşit te yemek yaptım. O kadar yorulma yetti işte, hemen kanamam olduama artık kanıksamışım herhalde, öncekilere nazaran biraz daha az olmuştu çok şükür, yattım dinlendim, baktım oğlumun hareketleri de iyi. Hastaneye gitmedim, inşallah yanlış yapmadım.
Ama o kadar bıktım ki hastaneden, zaten en fazla haftada bir kontrolüm oluyor, hiç gitmek istemiyorum
Hayırlısıyla yapsak artık doğumu, günler geçmiyor, hele yatarak hiç geçmiyor
bende salı vermiştim sabah aldım sonucumu 10 çıkmış normali 12 olması lazım..günlük bir alıyordum demir hapını .sağlık ocağındaki doktor ikiye çıkar dedi..son aylardayız doğum içinde önemli yükseltmem lazım
Cnm benimkide 11 cikmisti en son demir hapi olarak gyno ferro sanol kullaniyorum sen hangisi kullanıyorsun? ? Çekirdekli kuru uzum yiyorum insllh faydasi olur
Amin ins canım..allah razı olsunçok geçmiş olsun canım Allah şifa versin sizi bu dar durumdan kurtarsın inşallah..
sol tarafıma yatınca rahatlıyor sanki. bakalım öğleden sonra gidicem doktora
Ben takip ediyorum doktorlar oyle istiyor.kızlar bir şey sormak istiyorum benim gibi şekerli annelere
şeker yüklemesinden sonra şekerinizi ölçtünüz mü hiç ben bugün ilk defa ölçüyorum gayet iyi gidiyor acaba yanlış bi şey mi yapıyorum diye emin olamadım size sormak istedim siz takip ediyor musunuz?
genel güzel bir şekilde çözmüşsün durumu 3 sene çok güzel bir süre bebekle birbirinize doyarsınız biraz... benim de şanşım olsaydı mutlaka kullanırdım, özellikle 2. çocuktan sonra.çalışan anne olmak hakkaten zor canım, oğlum 4 yaşına geldi ama nasıl geldi bana sor, iki aile de uzakta, ikisinin de evinde bekar çocuklar olunca bırakıp gelemediler. açıkcası ben de onlardan böyle bişey isteyemezdim. ücretsiz izin aldım 14 aylıktı başladım. bakıcımız iyiydi, o zaman türkiyedeydik. 2 yaşına kadar bakıcıyla dvam ettik. sonra s.arabistana tayin çıktı geldik, gelmeden bakıcı araştırmasına girdik, lojmandayız birsürü türk aile var, kadınlar zaten çalışmıyor, önce bir komşu ben bakarım dedi, öyle yüksek bir para veriyorduk ki.. kahvaltısını öğle yemeğini herşeyini ben götürüyordum. ben götürmesem çocuğa makarna veriyordu. ne yedi? makarna. o zamanlar 3 saat uykusu vardı yani günde toplasan 4 saat idare ediyordu, gezmesinden bile geri kalmıyordu kadın. sonra üstüne bi de vazgeçen o oldu, yan çizdi hatun. Allahtan o sırada bizim şöförlerden birinin bir akrabası burada senelerdir yatılı bakıcılık yapıyormuş, çalıştığı aile gittiği için boşta kalmış, ben yatılı bakıcıya asla derken mecburen denedim ama Allahım çokşükür bizi ortada koymadı. elbette yatılı olmasının çok zorlukları var ama sonunda çok rahat ettim. burada temizlik için ayrı kadın da bulamıyorsun, bakıcıdan önce mahvoluyordum, oğlumu görebilmek için işleri geceye bırakıyordum. gece yarıları yemek pişiriyordum falan.. çok korkunçtu.
şimdi düşüncem bakıcı inşallah izinden döner de devam ederse, buradan giderken bebek 1 yaşında olacak. 3 sene ücretsiz izin alacağım ve 2 çocuğumu da büyütüp dönüşte türkiyede yeniden başlayacağım. çok yoruldum çünkü. ve çocuğuma doyamadım sanki..öyle hissediyorum. çok uzun oldu kusura bakmayın:)
az daha sık dişini canım geçecek hepsin inşBizim evde işleri kocam yapıyor Allah razı olsun ama işte ne kadar yapıyor siz tahmin edin.
Salı günü artık canıma tak etti, mutfak leş gibi olmuştu, dayanamadım temizledim, 2 çeşit te yemek yaptım. O kadar yorulma yetti işte, hemen kanamam olduama artık kanıksamışım herhalde, öncekilere nazaran biraz daha az olmuştu çok şükür, yattım dinlendim, baktım oğlumun hareketleri de iyi. Hastaneye gitmedim, inşallah yanlış yapmadım.
Ama o kadar bıktım ki hastaneden, zaten en fazla haftada bir kontrolüm oluyor, hiç gitmek istemiyorum
bende ferrolu bişey kullanıyordum ama geçen doktor başka bi ilaç yazmış ona başlıcam günde iki..onun ismini hatırlayamadım ama.pekmeze başlıcam gerçi pekmez kan yapmıyormuş sadece güç kuvvet veriyormuş ama olsun illa faydası vardır..Cnm benimkide 11 cikmisti en son demir hapi olarak gyno ferro sanol kullaniyorum sen hangisi kullanıyorsun? ? Çekirdekli kuru uzum yiyorum insllh faydasi olur
Sağolasın canım, ite kaka gidiyoruz işte. Ama bazen o kadar dağınık, o kadar pis oluyor ki artık insanın canına batıyor, dayanamıyorum.neyse sayılı gün geçecek inşallah. Kuzucuklar için herşeye değer.canım geçmiş olsun dikkat et kendine. benimde evimin durumu pek iç açıcı değil ama yapcak bişey yok. geçen hafta kardeşim geldi yardım etti sağolsun. ama her zaman da çağrılmıyor işte. bugünlere kadar geldik biraz daha sıkalım dişimizi. ben evde bir hafta yattım sıkıntıdan öldüm. senin için çok daha zor tabi anlıyorum. ama sabır. biraz daha sabır.
Eğer giremeyecek durumdaysa hiç zorlama.Selam kizlar. Bugünlerde kafama cok taktigim bir konu var o da esimin dogum icin benden daha cok korkuyo olmasi. Doguma girmesi icin onu zorlamicam cunku biliyorum ki korkudan duser bayilir. Internette ve kitaplarda eslerin desteginin ne kadar onemli oldugunu ve eslerin dogum sirasinda nasil destek olabileceklerini arastirdim okudum. Istiyorum ki en azindan dogumhaneye gidene kadar sanci cektigim zamanlarda bu bilgileri okusun ogrensin ve uygulamaya calissin destek olsun. Ama o, o kadar korkuyo ki sanirim tam tersi olacak sanci cekerken bir de onu teselli etmek zorunda kalicam odadan kacip gitmesin diye. Siz bu konuda neler dusunuyorsunuz. Sizin esleriniz de boyle mi? Ne yapmam gerekiyor acaba esimin birazcik olsun bilicli davranabilmesi icin.
Te allam ya sanki o doguracak sapsik
sonuçları arabada bıraktım..sadece hemoglobinin 10 olduğunu söylemişti doktor.referans aralığı 12'den başlıyordubenimde kanım düşük çıktı yine yarın gideceğim doktora bakalım ne diyecek. demiriniz kaç çıkıyor kızlar. 40 a düşmüş benim
geçmiş olsun canımBizim evde işleri kocam yapıyor Allah razı olsun ama işte ne kadar yapıyor siz tahmin edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?