2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Günaydınlarrr

oskeortmen çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun.

Sidelya2011 canım uyumana engel olan ne? Sıcaktan mı, nefes darlığı mı, ağrı mı, ne oluyor da bu kadar uyuyamıyorsun. Yazık, kıyamam. Daha çok var doğuma, insan nasıl dayanır bu kadar uykusuzluğa?

çok geçmiş olsun canım çokşükür eşine bişey olmamış, mal canın yongasıdır derler ama yine de cana geleceğine mala gelsin. bir süre o korkuyu yaşaması normal, zamanla geçer inşallah..

Bizim evde işleri kocam yapıyor Allah razı olsun ama işte ne kadar yapıyor siz tahmin edin.
Salı günü artık canıma tak etti, mutfak leş gibi olmuştu, dayanamadım temizledim, 2 çeşit te yemek yaptım. O kadar yorulma yetti işte, hemen kanamam oldu ama artık kanıksamışım herhalde, öncekilere nazaran biraz daha az olmuştu çok şükür, yattım dinlendim, baktım oğlumun hareketleri de iyi. Hastaneye gitmedim, inşallah yanlış yapmadım.
Ama o kadar bıktım ki hastaneden, zaten en fazla haftada bir kontrolüm oluyor, hiç gitmek istemiyorum
Hayırlısıyla yapsak artık doğumu, günler geçmiyor, hele yatarak hiç geçmiyor

kızlar catlama durumları bende de basladı artık yanlardan ufak ufak catlıyorum gogusler zaten catlamıstı kılcal damar gıbı ama napalım artık :) güzel seyler sonucu bunlar saglık olsun

canım ya ben ogretmen deıgıılım ama yınede kafam karıstı benım mesela 10 temmuzda tam 32+0 oluyor ozamanmı gıtmem lazım ben 13ünde gıder alırım dıyordum da
32 bitmeden almak gerekiyomus sanirim o hafta icinde herhangi bi gun olabilir yani.bende 31+6 da alabilirmiyim acaba diyorum.bayramdan sonra sali 32 olcam ama pazartesi ise gitmesem olmaz mi acabaaa

Cnm benimkide 11 cikmisti en son demir hapi olarak gyno ferro sanol kullaniyorum sen hangisi kullanıyorsun? ? Çekirdekli kuru uzum yiyorum insllh faydasi olur

canım geçmiş olsun dikkat et kendine. benimde evimin durumu pek iç açıcı değil ama yapcak bişey yok. geçen hafta kardeşim geldi yardım etti sağolsun. ama her zaman da çağrılmıyor işte. bugünlere kadar geldik biraz daha sıkalım dişimizi. ben evde bir hafta yattım sıkıntıdan öldüm. senin için çok daha zor tabi anlıyorum. ama sabır. biraz daha sabır.

Cnm benimkide 11 cikmisti en son demir hapi olarak gyno ferro sanol kullaniyorum sen hangisi kullanıyorsun? ? Çekirdekli kuru uzum yiyorum insllh faydasi olur

benimde kanım düşük çıktı yine yarın gideceğim doktora bakalım ne diyecek. demiriniz kaç çıkıyor kızlar. 40 a düşmüş benim

sol tarafıma yatınca rahatlıyor sanki. bakalım öğleden sonra gidicem doktora

ösgecim günaydın.. sana ve eşine çok geçmiş olsun allah sizi beterinden saklasın.. mala gelsin cana gelmesin canım.. eşin yavaş yavaş travmayı atlatıcaktır, buarada sen kendine dikkat et..
doktor dönüşü ii haberlerini bekliyoruz :)

Ben takip ediyorum doktorlar oyle istiyor.
Günde 3 öğün insülin vuruyorum.

genel güzel bir şekilde çözmüşsün durumu 3 sene çok güzel bir süre bebekle birbirinize doyarsınız biraz... benim de şanşım olsaydı mutlaka kullanırdım, özellikle 2. çocuktan sonra.

az daha sık dişini canım geçecek hepsin inş

bende ferrolu bişey kullanıyordum ama geçen doktor başka bi ilaç yazmış ona başlıcam günde iki..onun ismini hatırlayamadım ama.pekmeze başlıcam gerçi pekmez kan yapmıyormuş sadece güç kuvvet veriyormuş ama olsun illa faydası vardır..

bu arada cleaxne iğne kullanan arkadaşlar bebeğin gelişimi için kaşara fazla yüklenmeyin..benim yasaklarım arasında kaşarda vardı..arada yiyorum ama azda olsa

Kızlar doktordan geldim
Bebek iyiymiş büyümüş dedi doktor
Ayın 13ünde hem tetanoz hem de uyuşmazlık iğnesi olacağım ama koldan yapacakmış biri bi koldan diğeri diğer koldan dedi
Herkese kalçadan yapılmış bana koldan hadi bakalım:)

Sağolasın canım, ite kaka gidiyoruz işte. Ama bazen o kadar dağınık, o kadar pis oluyor ki artık insanın canına batıyor, dayanamıyorum.neyse sayılı gün geçecek inşallah. Kuzucuklar için herşeye değer.
Dün odasını boyamaya başladı eşim. Beşiğini kurduk geçen gün, Allahım nasıl bir mutluluk yaa, tarifi yok, sağsalim gelsinler inşallah.

F fulya01 canım çok geçmiş olsun. Allah babana rahmet eylesin. Yaralıya da acil şifalar diliyorum, sıkıntısız tez zamanda atlatırsınız inşallah bu zamanları.

Eğer giremeyecek durumdaysa hiç zorlama.
sonra o anı unutamayabilir.
Nerde okumustum birinin eşi doguma girmiş,adam orada bayılmış
Yani iyi düşünün.
Benim esimde cok karşı,sende gir falan diye takılırdım benim ne isim var orda derdi.
zaten bu tarz şeylere bakamiyor.yaralanmış birinin videosunu gosteririm bana gosterme der.

geçmiş olsun canım ben haftada 1 yarım gün kadın çağırmaya başladım. 2 haftadır çağırıyorum. siliyor süpürüyor toz alıyor balkonları yıkıyor. çok iyi bir kadın inşallah hep devam ederiz onunla çok memnunum. bende sadece makineleri kuruyorum birde yemek yapıyorum o zaman bile ayaklarıma bütün yükün bindiğini hissediyorum haşatım çıkıyor... ölü gibi uzanıyorum hemen. eğer imkanın varsa sende böyle bişey yapabilirsin. ben çalışan hamişim bii yerden sonra mecbur kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…