2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

bluecum sen bide gurbette yalnız olarak oğlunu büyütmüşsün, allah bundan sonrasında da kolaylıklar versin.. güvendiğin biri yanında olduktan sonra kan bağı varmış yokmuş çok da önemli değil.. inş bakıcınız sizi bırakmaz ve sen planladığın gbi ücretsiz iznini alabilirsin.. bnm doktora durumlarım olmasa kesinlikle bi yıl ücretsiz izin alır oğluma kendim bakardım ama hem kariyer hem bebiş olunca herşey tam olamıyor..

Ben de çlışıyorum ama bir süredir raporluyum, yatıyorum. İmkanım var ama tanıdığım temizlikçi hiç yok bu çevrede, asıl sorun da o yaparken ben duramam, off yaa, alsam çok iyi olur ama peşinde dolana dolana gene yorulurum. Eşimle de aynı bu şekil oluyor zaten

Kızlar günaydın,
İşverenimle görüştüm 20 temmuzda 32. haftam doluyor ama ben 31 temmuza kadar çalışmak istiyorum dedim. 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alıp 34. haftada ayrılmak istiyorum dedim. 37. haftaya kadar çalışmak zorundasın eğer 34 de çıkarsan tekrar rapor alman lazım dedi. Konu hakkında bilgisi olan var mı? Tekrar rapora gerek var mı? 37.hafta çalışabilir raporu alınca 34 te ayrılabiliyor muyuz? Çalışılan 2 hafta doğum sonrasına ekleniyor mu?

32 de çalışabilir raporu aldıktan sonra 37. haftaya kadar istediğin zaman çalışamaz raporu alıp işi bırakabilirsin canım. Ama evet ikinci raporu alman lazım, sen 37 de değil de 34 te alırsın, oldu bitti :) 32 den sonra çalıştığın süre eklenir doğum sonrasına muhakkak.
bende iyiyim canım nolsun ...32. haftayı bekliyorum..
Az kaldı inşallah, evde yatmak ayrı dert, çalışmak ayrı dert, Allah yardımcımız olsun.

:)) ben evi bırakıp işe gittiğim için öyle bir sorun yaşamıyorum. sende komşuya annene falan gidiceksin demekki canım. olmaz böyle sana söylüyorum ama bende tez canlıyım hiç durmuyorum evin içinde. bu akşam ütü yapcam oturarak mesela o işi vermedim vermemmm :))

bildiğim kadarıyla tekrar rapor alman lazım sonuçta ilk aldığın raporda 37. haftaya kadar çalışabilir yazacak ama sen 34. haftada ayrılıcan

cnm işveren anlaşmaya yanaşmadıysa ne yazık ki ya 37. haftaya kadar çalışacaksın yada 32.haftada ayrılacaksın izne arada bir tarihe rapor alamazsın yasal olarak..

Aylardır ütü çlışmadı bizim evde, bir geçen gün kocam isyan etti gömlek kalmadı diye, ben de oturduğum yerden yaptım 3-5 tane ama resmen popomdan ter aktı
Çekilir dert değil valla, hiç sevmem ütüyü.

benimki de seninkinin tam tersi.. adam sanki yıllardır ebe ben yeni öğrendim :)) o kdr sakin o kdr mantıklı ki anlatamam.. aşkım beraber giricez ben senin elini tutucam beraber bağırıcaz oğlumuzu alıp çıkıcaz diyooo :) bi ara ben de acaba doğuma girmese mi beni o halde görmese mi diyordum ama eşim çok hevesli o da şahit olmak istiyor ve sakinliğiyle beni yatıştıracağına da emin olduğum için ii tamam sen de gir diyorum :)
ama senin eşin gerçekten dediğin gbi panik yapıcaksa sni de olumsuz etkiler, o dışarda dokuz doğursun sen içerde bebişini doğur ve kavuşun bence

günaydın kızlar iki gün giremedim yine gelen gidenim çoktu saolsun arkadaşlar yalnız bırakmıyorlar bu arada kapı süsünü bitirdim
Çok güzel olmuş, ellerine sağlık.
Ben de kendim yapıcam ama daha malzemelerini toparlayamadım, yerimden kalkamadığım için :)

Çok güzel olmuş, ellerine sağlık.
Ben de kendim yapıcam ama daha malzemelerini toparlayamadım, yerimden kalkamadığım için :)
saol cnm.. ama başla artık geciktirme her geçen gün ağırlaşıyorum ben

canım ya ben ogretmen deıgıılım ama yınede kafam karıstı benım mesela 10 temmuzda tam 32+0 oluyor ozamanmı gıtmem lazım ben 13ünde gıder alırım dıyordum da
Şimdi işverenim muhasebeciyle görüştü tam zamanında almak gerekiyormuş, doktorum 2-3 gün farketmez demişti ama muhasebe öyle demiyor.

biz bugün yarın derken alamıycaz galiba odayı. hafta içi çalışıyoruz. akşam çıkıp almak çok zor geliyor. eve gidip uzanmanın hayalini kuruyorum tüm gün. eşim de oruçlu ramazandan sonra bakalım diyor şimdi de :) odası bomboş bekliyor öylece. bende görsem odasının hazır oldugunu. sağ salim gelsinler de hepsi olur inşallah. ama bayram arkası ilk işim doğum çantasını hazırlamak olacak. iki gecelik aldım önden düğmeli rahat penyeden. tozludan aldım 15 tlye :) geldiler. gayet güzeller öneririm kızlar. bebişin kıyafetlerini de yıkayıp ütülüycem. çantam hazır olsun. sürekli sancıyla doktora koşuyoruz ne olacağı belli olmaz. şu aralar onu araştırıyorum çantaya neler koymam gerek diye

Tam bilemiyorum ama,fark yok sanirim.özellikleri degisik bazilarinin.
kiminde ara katlıdır yaziyor.kiminde iki katlidir yaziyor.Bende bu boyutlarda istiyorum.uzun süre yatsin diye.
Besigin ebatina gore olmali yatak.
Birde şilte tarzinda yataklari var 5 cm.
hadi ilk üst kademede olurda.alt kademede çocuk çok aşağıda kalmaz mi.
Ben onu dusunuyorum kullananlar ne yapti acaba.eşimde yatagin altina sünger yaptirip koyariz dedi.tekrar yatak almak istemem.hem büyük yatak koyunca hamak kısmı iyi sallanmıyormuş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…