merhaba 32. haftada çalışabilir alınıyor sonra 34 de ayrılmak istiyorsan tekrar doktroundan rapor alarak doğum iznine ayrılıyosun ve çalıştığın ıkı hafta doğum sonrasına ekleniyor.Kızlar günaydın,
İşverenimle görüştüm 20 temmuzda 32. haftam doluyor ama ben 31 temmuza kadar çalışmak istiyorum dedim. 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alıp 34. haftada ayrılmak istiyorum dedim. 37. haftaya kadar çalışmak zorundasın eğer 34 de çıkarsan tekrar rapor alman lazım dedi. Konu hakkında bilgisi olan var mı? Tekrar rapora gerek var mı? 37.hafta çalışabilir raporu alınca 34 te ayrılabiliyor muyuz? Çalışılan 2 hafta doğum sonrasına ekleniyor mu?
saol bebişim bende çok özledim
günaaydın kattii...özledimmm
ellerine sağlık çok güzel olmuş
Kafamda modeller, yapcağım işler hepsi net belli, taaaaa 1,5 sene öncesinden hayallerini kurmaya başlamış, araştırmalarımı yapmıştım ama zaman geçtikçe farklı şeylere de heves ettim, o yüzden malzeme eksiğim var ama kısa sürede hallederim diye düşünüyorum. Senin bu yaptığın tamamiyle keçe değil mi? Ben de oğlumun odasında yıldız teması kullanmayı planlıyorum, kapı süsünü de ay yıldız yapıcam ama pamuklu kumaştan düşünüyorum. Lambasıyla abajurunu da düz beyaz alıp ay yıldızlarla süslemeyi planlıyorum ama bakalım başarabilecek miyim :)saol cnm.. ama başla artık geciktirme her geçen gün ağırlaşıyorum ben
Doğum çantam yok ama hastane çantam hazır bekliyor benim de, her kanamada yanıma alıp gidiyorum çoğu sefer yatmak zorunda kaldığım içinbiz bugün yarın derken alamıycaz galiba odayı. hafta içi çalışıyoruz. akşam çıkıp almak çok zor geliyor. eve gidip uzanmanın hayalini kuruyorum tüm gün. eşim de oruçlu ramazandan sonra bakalım diyor şimdi de :) odası bomboş bekliyor öylece. bende görsem odasının hazır oldugunu. sağ salim gelsinler de hepsi olur inşallah. ama bayram arkası ilk işim doğum çantasını hazırlamak olacak. iki gecelik aldım önden düğmeli rahat penyeden. tozludan aldım 15 tlye :) geldiler. gayet güzeller öneririm kızlar. bebişin kıyafetlerini de yıkayıp ütülüycem. çantam hazır olsun. sürekli sancıyla doktora koşuyoruz ne olacağı belli olmaz. şu aralar onu araştırıyorum çantaya neler koymam gerek diye
aynen öyle cnm tam gününde hastaneye gidiyorsun bende muhasebeciyim o yüzden net konuşuyorum ne yazık ki bir kaç gün önce yada sonra değil tam haftana girdiğin gün gitmen gerek..Şimdi işverenim muhasebeciyle görüştü tam zamanında almak gerekiyormuş, doktorum 2-3 gün farketmez demişti ama muhasebe öyle demiyor.
sol tarafıma yatınca rahatlıyor sanki. bakalım öğleden sonra gidicem doktora
cnm kumaşın dikimi elde zor olmaz mı tabi makinen varsa o başka.. ben keçeyle yaptım bu tarz süslere keçeyle form vermek daha kolay oluyor..Kafamda modeller, yapcağım işler hepsi net belli, taaaaa 1,5 sene öncesinden hayallerini kurmaya başlamış, araştırmalarımı yapmıştım ama zaman geçtikçe farklı şeylere de heves ettim, o yüzden malzeme eksiğim var ama kısa sürede hallederim diye düşünüyorum. Senin bu yaptığın tamamiyle keçe değil mi? Ben de oğlumun odasında yıldız teması kullanmayı planlıyorum, kapı süsünü de ay yıldız yapıcam ama pamuklu kumaştan düşünüyorum. Lambasıyla abajurunu da düz beyaz alıp ay yıldızlarla süslemeyi planlıyorum ama bakalım başarabilecek miyim :)
Doğum çantam yok ama hastane çantam hazır bekliyor benim de, her kanamada yanıma alıp gidiyorum çoğu sefer yatmak zorunda kaldığım için
Ben mobilyaları internetten aldım, daha önce görüp beğendiğim modelleri. Hem de 1 günde geldi :) yavaş yavaş oluyor işte, ama gerçekten ne çok iş varmış, bitmek bilmiyor.
bence bu çalıştığın yere göre değişiyo bizde benden önceki arkadaş 4 gün sonra aldı sorun yok dediler benim doktorumda 31. haftada yazıyorum ben raporu dedi sordum muhasebeye fark etmez dediaynen öyle cnm tam gününde hastaneye gidiyorsun bende muhasebeciyim o yüzden net konuşuyorum ne yazık ki bir kaç gün önce yada sonra değil tam haftana girdiğin gün gitmen gerek..
İşte küçük parçaları elle yaparım diye düşünüyorum, büyükleri ise annemin ellerinden öper, onun makinesi var, bakalım yaptıkça göreceğim, duruma göre ilerlerim artık. Hayaller güzel de hayatlar nolur bilmiyorumcnm kumaşın dikimi elde zor olmaz mı tabi makinen varsa o başka.. ben keçeyle yaptım bu tarz süslere keçeyle form vermek daha kolay oluyor..
mümkün değil cnm sgk yasalarına aykırı hele 31. haftada izin yazması için heyet gerekir.. düşün ki 31+6 da bile yazamaz net 32+0 da yazabilir raporu.. ama satını öne çekerse seni 32 haftalık gibi gösterirse yazar raporu bu da dmek olur ki bir hafta önce biter rapor süren iyice öğren derim.. ilk defa yapmıyorum bu işleri oniki senelik mesleğim bu şirkete göre değişir diye bişey yok sadece sgk ve kamu çalışanına göre değişir o kadar..bence bu çalıştığın yere göre değişiyo bizde benden önceki arkadaş 4 gün sonra aldı sorun yok dediler benim doktorumda 31. haftada yazıyorum ben raporu dedi sordum muhasebeye fark etmez dedi
bluecum sen bide gurbette yalnız olarak oğlunu büyütmüşsün, allah bundan sonrasında da kolaylıklar versin.. güvendiğin biri yanında olduktan sonra kan bağı varmış yokmuş çok da önemli değil.. inş bakıcınız sizi bırakmaz ve sen planladığın gbi ücretsiz iznini alabilirsin.. bnm doktora durumlarım olmasa kesinlikle bi yıl ücretsiz izin alır oğluma kendim bakardım ama hem kariyer hem bebiş olunca herşey tam olamıyor..
katticim selam.. yokluğun hissediliyor buralarda :)mümkün değil cnm sgk yasalarına aykırı hele 31. haftada izin yazması için heyet gerekir.. düşün ki 31+6 da bile yazamaz net 32+0 da yazabilir raporu.. ama satını öne çekerse seni 32 haftalık gibi gösterirse yazar raporu bu da dmek olur ki bir hafta önce biter rapor süren iyice öğren derim.. ilk defa yapmıyorum bu işleri oniki senelik mesleğim bu şirkete göre değişir diye bişey yok sadece sgk ve kamu çalışanına göre değişir o kadar..
cnm bu duruma dr karar verecek hangisini baz aldıysa ona göre yazar raporu bnm dr satı öne cekti bu durumda doğum raporumda bir hafta öne geldi..katticim selam.. yokluğun hissediliyor buralarda :)
hazır seni bulmuşken sorayım :) ben 657ye tabiyim, 37. haftaya kdr çalışır raporu almak istiyorum ama bnm de malum satımla usg tutmuyor ya bu durum rapor alacağım zamanı etkiler mi? yani bn satıma göre mi yoksa usgye göremi 32+0 olduğumda çalışır raporu alıcam? bir de çalışır raporu alıcam ama yıllık izne ayrılıcam bu sorun olmaz dimi?
kızlar catlama durumları bende de basladı artık yanlardan ufak ufak catlıyorum gogusler zaten catlamıstı kılcal damar gıbı ama napalım artık :) güzel seyler sonucu bunlar saglık olsun
13 temmuzda belli olur ozaman verecem raporu dedi 32 de almam gerek dedim bizden oncesinde raporu hazırlamamız isteniliyor taarihi belirtcem işlemlerin ona göre başlar dedi muhtemelen raporu hazırlayıp günü geldiğinde işlemi başlatacak olabilir ama 32+4 de gelen rapor var ve raporlar bana geliyo muhasebeye gönderip teyit ediyorum sorun yok dedi onunda 4 günü gitti ozamn ya işi yapanlar yasayı bilmiyo yada işlerine geldiği gibi yapıyolar kafam karışık kendi raporumda öğrencem artıkmümkün değil cnm sgk yasalarına aykırı hele 31. haftada izin yazması için heyet gerekir.. düşün ki 31+6 da bile yazamaz net 32+0 da yazabilir raporu.. ama satını öne çekerse seni 32 haftalık gibi gösterirse yazar raporu bu da dmek olur ki bir hafta önce biter rapor süren iyice öğren derim.. ilk defa yapmıyorum bu işleri oniki senelik mesleğim bu şirkete göre değişir diye bişey yok sadece sgk ve kamu çalışanına göre değişir o kadar..
eymen çok şanslı bi çocuk.maşallahh annesinesaol bebişim bende çok özledimevde kalınca çok fırsatım olmuyor girmeye.. şimdi de bir battaniye başladım aslında örmüştüm ama bir ip gördüm yumuşacık ve çok hafif dayanamadım aldım ipi dün başladım bitsin atarım resmini birde çabuk örülüyor sekiz no şişle başadım akşam yarısı bitti sayılır
raporda 31. hafta diyemi yazıyordu pekibence bu çalıştığın yere göre değişiyo bizde benden önceki arkadaş 4 gün sonra aldı sorun yok dediler benim doktorumda 31. haftada yazıyorum ben raporu dedi sordum muhasebeye fark etmez dedi
Katti hoşgeldin yoktun bir sürediraynen öyle cnm tam gününde hastaneye gidiyorsun bende muhasebeciyim o yüzden net konuşuyorum ne yazık ki bir kaç gün önce yada sonra değil tam haftana girdiğin gün gitmen gerek..
saol cnm şımarttın beni bakeymen çok şanslı bi çocuk.maşallahh annesine
yok canım kamuda da öyle ..kanunda 32. haftada başlar diyor..doktor doğum tarihini geç gösterip yada erken gösterip ancak öne veya geriye çekebilir haftayımümkün değil cnm sgk yasalarına aykırı hele 31. haftada izin yazması için heyet gerekir.. düşün ki 31+6 da bile yazamaz net 32+0 da yazabilir raporu.. ama satını öne çekerse seni 32 haftalık gibi gösterirse yazar raporu bu da dmek olur ki bir hafta önce biter rapor süren iyice öğren derim.. ilk defa yapmıyorum bu işleri oniki senelik mesleğim bu şirkete göre değişir diye bişey yok sadece sgk ve kamu çalışanına göre değişir o kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?