dr ayarlar onu merak etme cnm sen yine önden ara hatırlat durumu..Katti hoşgeldin yoktun bir süredirBenim 18 temmuzda tam doluyor 32. hafta ama ctesi günü ve bayrama denk geldiği için 20 temmuzda almam sorun olmaz dimi
hep anaçlık ruhumdan yoksa bende sevmem. adama karılık yapmıyorum gibime geliyor artıkAylardır ütü çlışmadı bizim evde, bir geçen gün kocam isyan etti gömlek kalmadı diye, ben de oturduğum yerden yaptım 3-5 tane ama resmen popomdan ter aktı
Çekilir dert değil valla, hiç sevmem ütüyü.
o yönden demedim miskim bazı durumlarda sgk ve kamu kurumu farklılık gösterir kalan haklar aynıdır..yok canım kamuda da öyle ..kanunda 32. haftada başlar diyor..doktor doğum tarihini geç gösterip yada erken gösterip ancak öne veya geriye çekebilir haftayı
Kızlar günaydın,
İşverenimle görüştüm 20 temmuzda 32. haftam doluyor ama ben 31 temmuza kadar çalışmak istiyorum dedim. 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alıp 34. haftada ayrılmak istiyorum dedim. 37. haftaya kadar çalışmak zorundasın eğer 34 de çıkarsan tekrar rapor alman lazım dedi. Konu hakkında bilgisi olan var mı? Tekrar rapora gerek var mı? 37.hafta çalışabilir raporu alınca 34 te ayrılabiliyor muyuz? Çalışılan 2 hafta doğum sonrasına ekleniyor mu?
arada kalıcaz ya puffffsağol canım Allah bi şekilde yardım ediyor gerçekten. ben de tayine çıkacağımız için başlamak durumunda kalmıştım yoksa oğlumu 2 yaşına getirmek isterdim. insan bebeğini bırakırken çok zorlanıyor hep bir vicdan azabı duyuyor. sizler de göreceksiniz, kime bırakırsan bırak için hiç rahat olmuyor. buradayken 6 ay daha çalışacağım, sonraki tayin zamanında ben kararnameye girmek istemiyorum diyeceğim. bir sonraki ülke de muhtemelen daha güzel bi yer olacak, 2 oğlumla 3 sene keyif yapmak istiyorum. bizim de önemli bir sınavımız var, o gecikmiş olacak ama açıkcası umursamıyorum bu zamanlar geri gelmiyor çünkü. doktora durumu farklı tabi, onu mutlaka bitirmek gerek. benim de ilk oğluma hamileyken hem çalışıyordum, hem master'ım devam ediyordu hem de eşim dışişlerini kazanınca onun sınavına hazırlanmak zorunda kaldım, master derslerim bitmişti tez kalmıştı malesef onu elemek zorunda kaldım. ücretsiz izin alırsam onu bitirebilirim bana bir meşgale olur ve en azından 1 senemi geri kazanmış olurum emeklilik açısından:)
maşallah çok güzel olmuş bayıldım. kasım 2014 de de benim yeğnim oldu adını eymen koydu ablam dagünaydın kızlar iki gün giremedim yine gelen gidenim çoktu saolsun arkadaşlar yalnız bırakmıyorlar bu arada kapı süsünü bitirdim
cok guzel olmus ne kadara mal ettın :) bunların en uucuzu 40tan baslıyor :) malzemeler vsss neler anlat hele :)yapılışınıda anlatgünaydın kızlar iki gün giremedim yine gelen gidenim çoktu saolsun arkadaşlar yalnız bırakmıyorlar bu arada kapı süsünü bitirdim
desene sende bnm halam gibisin illa bi oş eki koyar çocuklara kızımın adı selin seloş der hepmaşallah çok güzel olmuş bayıldım. kasım 2014 de de benim yeğnim oldu adını eymen koydu ablam daben eymoş diye seviyorum çok hoşuna gidiyo kuzumun
ni demek...şımar sen bol bolllsaol cnm şımarttın beni bak
aynen o -ş eki illa gelecekdesene sende bnm halam gibisin illa bi oş eki koyar çocuklara kızımın adı selin seloş der hep
cnm bebek şekeri yüz adet ve kapı süsü yaptım elimde en az on bebeğe yetecek kadar keçe vs kaldı toplam 80 tl almıştım malzemeleri.. ama sadece yapacaklarım için alsaymışım 20 tl anca tutarmış..cok guzel olmus ne kadara mal ettın :) bunların en uucuzu 40tan baslıyor :) malzemeler vsss neler anlat hele :)yapılışınıda anlat
açıklamanı teyit etmek istedim canım..o yönden demedim miskim bazı durumlarda sgk ve kamu kurumu farklılık gösterir kalan haklar aynıdır..
arkadaşın tekrar rapor alması lazım ama çalışamaz diye doktordan..yoksa zorunluluk göstermemiş işyeri 2. bi rapor istemişbildiğim kadarıyla 32den sonra istediğin zman ayrılabilirsin. 37ye kadar çalışmak zorunda ne demek ya:) sağlık bu:)
aynı benı anlatmıssın bende pesınde dolanmaktan yorulurum..eşim yapıo saolsun ama baskasını alamam muhtemelenBen de çlışıyorum ama bir süredir raporluyum, yatıyorum. İmkanım var ama tanıdığım temizlikçi hiç yok bu çevrede, asıl sorun da o yaparken ben duramam, off yaa, alsam çok iyi olur ama peşinde dolana dolana gene yorulurum. Eşimle de aynı bu şekil oluyor zaten
maşallah annesiSelam bayanlar :) şimdi doktorumuzdan geldik. Çok şükür oğlum büyümüş. 1205 gram. 37 cm olmusuz. Herşey yolunda dedi. 1 ay sonra çağırdı. Nasıl dayanıcam bilmyiorum :) bizden haberler böyle. Kan ilacını da sabah akşam almam gerekmiş. Sınırdaymış. Onu içince sabahları kusuyorum. Sizde de oluyor mu ??
arada kalıcaz ya puffffarada çok vicdan azabı duyarsan basarsın istifanı diyorum kendime ama..emeğimede acıyorum
Akşam yatmadan içince birşey olmuyor. Gecen gün sabah içim dedim gene kusturdu. Ne zaman sabah içsem kusuyorum :/ doktor da içmen lazım yoksa kan takviyesi yaparım dedi. Mecbur içicem kusmasam barimaşallah annesi..ben yarın başlıcam günde iki defa almaya..anaaaa mide bulantısımı yapıyor
daha yazılmadı 13 temmuzda gidecem ozaman yazacak burdan paylaşırım inşallahraporda 31. hafta diyemi yazıyordu peki
kesinlikle..bi dönem rahatsılzığım nedeniyle 3-4 ay raporludum evde..olmuyor yani..alışınca yapamıyorsun evdeaynen işte insan emeğine acıyor bizi de anamız babamız kolay büyütmedi ki, onların emeklerini de harcamak istemiyorum açıkcası. bi de çalışmak bana iyi geliyor ben evde yapamam her zaman.. geçici bir süre olduğunu bilmek ayrı ama hep olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?