2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
hep anaçlık ruhumdan yoksa bende sevmem. adama karılık yapmıyorum gibime geliyor artık

yok canım kamuda da öyle ..kanunda 32. haftada başlar diyor..doktor doğum tarihini geç gösterip yada erken gösterip ancak öne veya geriye çekebilir haftayı
o yönden demedim miskim bazı durumlarda sgk ve kamu kurumu farklılık gösterir kalan haklar aynıdır..

bildiğim kadarıyla 32den sonra istediğin zman ayrılabilirsin. 37ye kadar çalışmak zorunda ne demek ya:) sağlık bu:)

arada kalıcaz ya puffffarada çok vicdan azabı duyarsan basarsın istifanı diyorum kendime ama..emeğimede acıyorum

günaydın kızlar iki gün giremedim yine gelen gidenim çoktu saolsun arkadaşlar yalnız bırakmıyorlar bu arada kapı süsünü bitirdim
maşallah çok güzel olmuş bayıldım. kasım 2014 de de benim yeğnim oldu adını eymen koydu ablam da ben eymoş diye seviyorum çok hoşuna gidiyo kuzumun

günaydın kızlar iki gün giremedim yine gelen gidenim çoktu saolsun arkadaşlar yalnız bırakmıyorlar bu arada kapı süsünü bitirdim
cok guzel olmus ne kadara mal ettın :) bunların en uucuzu 40tan baslıyor :) malzemeler vsss neler anlat hele :)yapılışınıda anlat

maşallah çok güzel olmuş bayıldım. kasım 2014 de de benim yeğnim oldu adını eymen koydu ablam da ben eymoş diye seviyorum çok hoşuna gidiyo kuzumun
desene sende bnm halam gibisin illa bi oş eki koyar çocuklara kızımın adı selin seloş der hep

cok guzel olmus ne kadara mal ettın :) bunların en uucuzu 40tan baslıyor :) malzemeler vsss neler anlat hele :)yapılışınıda anlat
cnm bebek şekeri yüz adet ve kapı süsü yaptım elimde en az on bebeğe yetecek kadar keçe vs kaldı toplam 80 tl almıştım malzemeleri.. ama sadece yapacaklarım için alsaymışım 20 tl anca tutarmış..

bildiğim kadarıyla 32den sonra istediğin zman ayrılabilirsin. 37ye kadar çalışmak zorunda ne demek ya:) sağlık bu:)
arkadaşın tekrar rapor alması lazım ama çalışamaz diye doktordan..yoksa zorunluluk göstermemiş işyeri 2. bi rapor istemiş

aynı benı anlatmıssın bende pesınde dolanmaktan yorulurum..eşim yapıo saolsun ama baskasını alamam muhtemelen

maşallah annesi..ben yarın başlıcam günde iki defa almaya..anaaaa mide bulantısımı yapıyor

arada kalıcaz ya puffffarada çok vicdan azabı duyarsan basarsın istifanı diyorum kendime ama..emeğimede acıyorum

aynen işte insan emeğine acıyor bizi de anamız babamız kolay büyütmedi ki, onların emeklerini de harcamak istemiyorum açıkcası. bi de çalışmak bana iyi geliyor ben evde yapamam her zaman.. geçici bir süre olduğunu bilmek ayrı ama hep olmaz

maşallah annesi..ben yarın başlıcam günde iki defa almaya..anaaaa mide bulantısımı yapıyor
Akşam yatmadan içince birşey olmuyor. Gecen gün sabah içim dedim gene kusturdu. Ne zaman sabah içsem kusuyorum :/ doktor da içmen lazım yoksa kan takviyesi yaparım dedi. Mecbur içicem kusmasam bari

kesinlikle..bi dönem rahatsılzığım nedeniyle 3-4 ay raporludum evde..olmuyor yani..alışınca yapamıyorsun evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…