2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bebegin toplanması durumunu bende merak ettim bugün kontrole gittik de bebek yine topluydu resmen bacaklari kafasını kapatıyordu ama doktr sakıncalı bi durum olsaydı söylerdi herhalde bilemedim şimdi
Yani ben de bebek toplaniyor o yuzden karin sertlesiyor diye biliyordum ama kasilma da olabiliyormus heralde bende sertlesince hafifce pit pit vuruyodum kiz orasi dar mi geldi sana disari ordan cikamazsin diyodum :) ama kasilma oldugunu duyunca endiselendim bende

Canim oncelikle rabbim bebegini saglicakla kucagina alabilmeyi nasip etsin insallah.anlattigin kadariyla sanirim benimkiler kasilma degil o zaman sirt ustu yatarken birden sertlesiyo sonra kendi kendine kayboluyo o sertlik oyle saga sola donmek de zor olmuyo anlattigin gibi heralde bebegin toplanmasi benimki yine de kontroe gidince doktoruma sorarim ama icin rahatladi biraz cok sagol.

Yinede içimizi rahat tutalım çünkü kasılma olsaydı bunu farkederdik elbet bi rahatsızlık verirdi .

sabahh sabah guldurdunn senden cok doktor ona yogunlasmasında gercı cıkarırlar herhalde o durumda senınde konsantrasyonunu bozuo dıe:) ona sonuca odaklanmasını soyle:)
:) evet artik ben onu teselli etmeye baslarim doguma giremez zaten mumkun degil oyle bir performans beklemiyorum ondan :) ama en azindan sanci cekerken yanimda olsun nefes egzersizlerime yardimci olsun destek olmaya calissin istiyorum ama ah desem dayanamaz cikar gider odadan kesin.

günaydın perihancım nasılsın görüşmeyeli..
sağol cnm iyi olmaya calisyrm ama sürekli midem agriyor 2 dk ayakta dursam basım dönüp gozlerm kararıyor.ayrıcaidrar yolu enf olmusum 2 kez antibiyotik kkullandm gecmiyo.sürekli nefes nefeseyim çokzzorlanıyorm gercktn;((( sen nasilsn ins bi sıkıntı yoktur

Bak seninki konusunca yola gelmis ne guzel:) ama biz esimin bu korkusunu nasil yenicez bilmiyorum hatta dun agladim sen bana destek olmuyosun hep kolayina kaciyosun sanki o kadar aciyi sen cekiceksin suanda bile beni psikolojik olarak doguma hazirlaman gerekirken ben duramam edemem deyip beni yalniz birakiyosun daha da korkutuyosun, dogum yapacak olan benim senin korkularini bastirmaya calisip elinden geleni yapman lazim, ac 2 kitap oku da eslerin neler yapabildiginj ogren biraz ne bu ilgisizlik diye sitem ettim baya bi daha 3 ay var benim de var arastiracagim seyler merak etme diyo sinir oldum ya

canım mecburi durumlar çok ayrı.. özel sektörde olsam ben de daha esnek düşünürdüm. şuanda mesela bu tayinim bitene kadar ücretsiz izin alamıyorum buradaki görev süremi bitirmem gerek. daha önceki mesajlarda yazmıştım ben de 3 sene alacağım izin, ama buradan giderken alacağım yani bebeğim 1 yaşına gelmiş olacak. büyük oğluma doyamadım, hala anne sen işe gitme diye üzülüyor, bir sınavım var meslekte önemli bir aşama gecikecek ama gecikirse geciksin diyorum. en kötü prim vs yatırır emekliliği de öyle hallederim ilerde gecikme olursa. büyük 8 olur ufaklık da 4 olur, rahatça başlarım işe inşallah... hayırlısı olsun çalışan anne olmak çok zor..

Günaydın. Nasılsın? Bebeğinle ilgili son durum ne, doktora gittin mi tekrardan? Arada yazmışsan kaçırmış olabilriim kusura bakma..
sağol cnm ilgin için.gittim geçen hafta bebek kilo almıştı 1900 olmuş tıkanıklık var ama tam kapalı değil dedi.yanı beslenme sağlanıyor cnm.işte Dr gelişimi devam ettiği surece almayz dedi.yanı ne olacağı belli değil heran durabilirms gelişimi.öyle işte cnm.pazartesi tekrar kntrolum var.arada kasiklarima va yan ustlere sancı giriyo.ama bbu kasılma mi ben ayırt edemyrm.adet olckmism gibi ağrılar da oluyo.çok halszm sürekli yatmk isturm.midem bulanıyor sanciyo.yanı çok zor geçiyor.hayrlisi hakkimizda

Ben doguma girmesini istemiyorum zaten canim kesin bayilir sadece doguma gidene kadar odada sanci cekerken destek olmasini istiyorum, ona bile yok ben dayanamam edemem sen aci cekerken diyodu simdi ikna oldu durucak yanimda ama yine belli olmaz tabi o anki psikolojisi neyi gosterir, sinir oluyorum ya insan bi dusunur ben ondan cok bisey istemiyorum sonucta sadece biraz arastirma yapicak neler yapabilecegi nasil destek olabilecegi hakkinda onu uygulamaya calisacak en olmadi elimi tutsun o bile yeter ama adam kolayina kaciyo gibi gelmeye basladi artik yani insanin zoruna gidiyor ben evladimi kucagima alabilmek icin o kadar aciya katlanmayi goze almisken onun bu ilgisizligi, kolaya kacmasi cok kiriliyorum

Canim cok sanslisin bence kesinlikle girmeli esiniz de istiyorsa, bebeginizin ilk aglamalarini o da duysun cok guzel bisey bence. Ben zaten doguma girsin istemiyorum ki canim kesin duser bayilir benimki :) ama sanci cekerken onun destegini almam da cok onemli benim icin ona bile tereddutle yaklasmasi beni cok uzuyor.

Sol tarafa yatınca gerçekten minikte olsa hareketini hissediyorsun. Allah im sagsaglim kucagimiza almayi nasip etsin. Bende bugün bebeğin kıyafetlerini yıkayıp utuleyecegim hazır olacak artık:)))
Bende yapicam onu bu aralar. Sabun tozu mu kullanicaksin yoksa makinede mi yikicaksin ben elimde yikicam galiba [/QUOTE]
Canim ben sabun tozu aldım. Çok köyü renkli çamaşırlar hariç hepsini makineye attım 40 derecede yikayiverdim.

Allah yardmcn olsun canım. Sevindim miniğin kilo almış olmasına :) inşallah zamanında doğar, erken almaya gerek kalmaz :)

Anneler geçen konusu açılmıştı, bebek çantası arayışında olanlarınızda stylo markasını okudum kaç kere burada. Unnado da stylo butiği var bilginize :) istediğiniz modeller var mı hatırlayamadım, fiyatları dışarıda nedir buradaki daha hesaplımıdır bilemedim ama görünce haber vereyim dedim. Bilginiz olsun :)

hep anaçlık ruhumdan yoksa bende sevmem. adama karılık yapmıyorum gibime geliyor artık
Ay yok saçmalama canım, evlatlarını karnımızda taşıyoruz, bu süreçte her türlü bizi idare edecekler, keyfimizden değil ya :)

aynı benı anlatmıssın bende pesınde dolanmaktan yorulurum..eşim yapıo saolsun ama baskasını alamam muhtemelen
Yarım yamalak şişiriyor filan ama 10 kere söyleyince yapıyor işte benim kocam :) sonra da her yerde anlatıyor, çamaşır bende, bulaşık bende bütün işleri ben yapıyorum diye haha

Kaza yapan arkadsnzs çok geçmiş olsun Rabbim bidaha yaşatmasn inş bugün kontrolüm var inş kordon açılmıştır dua edin kızlar (
Hayırlı haberlerle dönersin inşallah canım, gönlünü ferah tut.

Benim eşim bebek ağlamasına filan hiç dayanamaz, yüz ifadesinden anlarsınız, bir yeri kesilmiş gibi canı acırdı resmen. Ben tutamam, canını acıtırım derdi. Ben doğuma giremem dayanamam derdi, derdi de derdi yani.
Ama öyle badireler atlattık ki o kadar daha kötülerini yaşadık ki alıştı, kendi kendine atlattı bu korkularını, endişelerini.

Ama ben devlet hastanesinde doğum yapacağım için çokk büyük ihtimalle sancılarda bile yanımda olamayacak. Önceleri çok isterdim doğuma filan girsin diye ama şimdi evladıma sağlıkla kavuşmaktan başka derdim yok.

Hatta burda kontrol süresinin bir ay sonra olduğunu filan yazanlar olunca üzülüyorum, ben sıkıntılarımızdan dolayı haftada bir bazen 3 günde bir kontrole gidiyorum, sık sık acile koşmam da cabası. Keşke diyorum bir sorunumuz olmasaydı da kuzucuğumu özleseydim.. Neyse var hepimizin bir derdi. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin de geçip gidiyor günler çok şükür.

Ah canim ya ookadar haklisin ki rabbim bebegini insallah saglicakla sorunsuz kucagina alabilmeyi nasip etsin. Dedigin gibi onlari saglikla kucagimiza alalim da insallah gerisi onemli değil. Seni uzmicekse sikintilarin neler acaba yazabilir misin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…