- 27 Temmuz 2014
- 912
- 1.248
- 133
- 36
32. haftada çalışır alıp 34. haftada ayrılmayı düşünüyormuş arkadaş[/QU
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için 170 i arayıp teyit ettim sizin söyledikleriniz doğrultusunda, doktordan tekrar 34. haftada çalışamadığıma dair rapor almalıymışım.
Ben özellikle biraz önce sordum doktoruma bayram öncesi geleyim 15 temmuzda diye olmaz dedibenim hesabıma göre 32 haftam bayramdan sonra 21 temmuzda ama hoca 13 temmuzda çalışabilir raporunu yazacam dedi
İnşallah cnm sen stres yapma yeterki. Bu arada sanırım bebişinin adını Deniz koyacaksın :) ne tesadüf tahmini doğum tarihlerimiz aynı ve bebişlerimizin adı da aynıkızlar şuan nstye bağladılar. çok sıkıcı gerçekten. umarım bi şey çıkmaz. hastanede yatıcam diye korkuyorum..
demekki benimkide onde ayarlıycak :) gidince haber diycem 31 deyim daha bır hafta sonra geliyim diye bakalım acaba benim doğum öndede ben mi bilmiyorumBen özellikle biraz önce sordum doktoruma bayram öncesi geleyim 15 temmuzda diye olmaz dedi32. haftan dolmuyor o zaman dedi. 21 temmuzda gel dedi 20 sinde ameliyattaymış e 3 gün geçmiş olacak dedim ben ayarlarım sorun olmaz dedi
canım benım aldıgım sıtede not kısmı var oraya yazıyorsun boyum su kılom şu şu kadarlık gebeyım dıyekızlar lohusa pijamalarını falan netten alanlar kaç beden alıyorsunuz..eski bedeninizden mi
Benim ki de öyle ya karnım hop hop oluyorkızlar bebısımı hıckırık tuttusanırım sınır oluo arada debelenıyor
Mağazayı arayıp sorduk. Normal bedenimize göre almamız gerekiyormuş . Zaten geniş kesim yapılıyormuş.kızlar lohusa pijamalarını falan netten alanlar kaç beden alıyorsunuz..eski bedeninizden mi
kayıt komisyonuna yazılırsak aktarabiliyomuyuz yani.tabi o süreçte okula gidicez.Bunu ben idareyle konuştum da ben çalıştığım yerde doğum yapmayacağım için benim rapor almam bi işe yaramayacak. İdare şu teklifi sundu kayıt komisyonuna yazabiliriz yada yazın okulda başka uygun bişey ayarlanirsa öyle aktarabilirsin dediler. Ben 32.haftamda burda olsam rapor alır şansımı denerdim.idareye kalmış bence
valla ben ılk karnımda olur dıye beklıyordum..annemın karnı hep yarık yarık hep bızım eserımız onlar..nasıbımızde varsa gorucez bızdeBenimde kalcamda oldu once kirmizi bi damar cikti 2 cm kadar.sonra gunden gune gunden gune catlaga donusmus ya yeni farkettim.bildigin yarik yani kirmizi bide. Karnimda bunlardan oldugunu dusunemiyorum kirmizi kirmizi. Oturur aglarim kesin
anladım cnm.bende alıyım diyorum.belki işe yararCanım bende idareye sordum geçen gün Alıp getir hocam dediler, olmaz ya , belki işimize yarar
Canim benim ya Rabbim yardimcin olsun birsuru sey bir arada rabbim insallah bebegini saglicakla kucagina almayi nasip etsin, yerimden kalkip mutfaga gidip yemek yapmak bile zor geliyor bana sen surekli hastanelerde geciriyorsun Allah yardimcin olsun guc kuvvet versin.Kanamam oluyor maalesef nedenini de bulamıyorlar, bir kere de sancım çıkmıştı, erken doğum riski var diyorlar ama Çapaya gidiyorum ben, sorularıma pek cevap vermiyorlar ben anca kendi dosyamdan okuyarak ne anlayabilirsem o kadarını biliyorum.
Bir de önceki kaybımdan dolayı böbreklerim etkilenmişti ve tansiyon sıkıntım olmuştu, bana göre öyle olmamasına rağmen hipertansif olarak değerlendiriyorlar, tüm bu sebeplerden sık takip ediliyorum. Çünkü daha önceden yaşadığım ağır preeklampsi aniden gelişebilen ve hem bebeği hem anneyi hayati tehlikeye sokabilen birşey. Hastane süreci yoruyor, nefroloji bölümüne de takip oluyorum. Bir de fmf hastasıyım, romatolojiye takip oluyorum. Bıktım o yüzden hastaneden :))))
Rabbim yardım ediyor çok şükür, sayılı gün bitecek inşallah.
Yalnız amma yazmışım, yazmak yordu düşün bir de her hafta yaşıyorum bunları. Aslında takiplerim çapada olmasa bu kadar yorucu olmaz ama mecbur oraya gidiyorum çünkü önceki kaybımdan dolayı ciddi bir güven sorunu yaşıyorum.
hangi siteden almıştın sencanım benım aldıgım sıtede not kısmı var oraya yazıyorsun boyum su kılom şu şu kadarlık gebeyım dıye
musterı danısmanı senı arayıp bu model kalıbı uygun olur yada olmaz dıyor ona gore bedenı ayarlıyor
benımkılerın hepsı L beden oldu boylu oldugum ıcın
dar ıstemem zaten bıraz bol olsun ıstedım
kızlar şuan nstye bağladılar. çok sıkıcı gerçekten. umarım bi şey çıkmaz. hastanede yatıcam diye korkuyorum..
Onu hep yapmaya calisiyorum canim zaten ama vardiyali calisiyor ve calisma saatleri o kadar sacma sapan ki oglen varasi var kalkiyoruz ise gidiyo yaticagimiz zaman geliyor. Hafta sonlari gece vardiyasinda 2 gun gunduzleri ek is yapiyor ancak yetirebiliyoruz. Simdilik pazartesi sali izinli 3 gunluk uykusuzluktan sonra pazartesiyi de uyuyarak geciriyor bize de bir tek sali gunh kaliyor. Oku arastir diyorum ama adam da hakli vakti yokki nasil okusun artik ben kisa kisa yazilar buluyorum isten gelincenonlari filan gostermeye calisiyorum anlatmaya calisiyorum insallah bi caresine bakicaz doguma kadar :)onun açıp okumasını bekleme bence cnm okuduklarını yüksek sesle onada oku aaa bak böyleymiş, söylemiş diye... heyecanına ortak et onu da. zorlayınca ters tepiyor genellikle :)
canım resım atsana gorelım :)
canım aksam ewe gıdınce dogum cantasına konulacaklarla ilgili kıtabımda lıste vardı atarım buraya :)
kızlar lohusa pijamalarını falan netten alanlar kaç beden alıyorsunuz..eski bedeninizden mi
Benim ki de öyle ya karnım hop hop oluyorçok hickiran bebis çok ve sağlam emermis insallahh :))
kızlar şuan nstye bağladılar. çok sıkıcı gerçekten. umarım bi şey çıkmaz. hastanede yatıcam diye korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?