2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

kızlar şuan nstye bağladılar. çok sıkıcı gerçekten. umarım bi şey çıkmaz. hastanede yatıcam diye korkuyorum..

benim hesabıma göre 32 haftam bayramdan sonra 21 temmuzda ama hoca 13 temmuzda çalışabilir raporunu yazacam dedi
Ben özellikle biraz önce sordum doktoruma bayram öncesi geleyim 15 temmuzda diye olmaz dedi 32. haftan dolmuyor o zaman dedi. 21 temmuzda gel dedi 20 sinde ameliyattaymış e 3 gün geçmiş olacak dedim ben ayarlarım sorun olmaz dedi

kızlar şuan nstye bağladılar. çok sıkıcı gerçekten. umarım bi şey çıkmaz. hastanede yatıcam diye korkuyorum..
İnşallah cnm sen stres yapma yeterki. Bu arada sanırım bebişinin adını Deniz koyacaksın :) ne tesadüf tahmini doğum tarihlerimiz aynı ve bebişlerimizin adı da aynı

demekki benimkide onde ayarlıycak :) gidince haber diycem 31 deyim daha bır hafta sonra geliyim diye bakalım acaba benim doğum öndede ben mi bilmiyorum

kızlar lohusa pijamalarını falan netten alanlar kaç beden alıyorsunuz..eski bedeninizden mi
canım benım aldıgım sıtede not kısmı var oraya yazıyorsun boyum su kılom şu şu kadarlık gebeyım dıye
musterı danısmanı senı arayıp bu model kalıbı uygun olur yada olmaz dıyor ona gore bedenı ayarlıyor
benımkılerın hepsı L beden oldu boylu oldugum ıcın
dar ıstemem zaten bıraz bol olsun ıstedım

kayıt komisyonuna yazılırsak aktarabiliyomuyuz yani.tabi o süreçte okula gidicez.

Benimde kalcamda oldu once kirmizi bi damar cikti 2 cm kadar.sonra gunden gune gunden gune catlaga donusmus ya yeni farkettim.bildigin yarik yani kirmizi bide. Karnimda bunlardan oldugunu dusunemiyorum kirmizi kirmizi. Oturur aglarim kesin
valla ben ılk karnımda olur dıye beklıyordum..annemın karnı hep yarık yarık hep bızım eserımız onlar..nasıbımızde varsa gorucez bızde

Canim benim ya Rabbim yardimcin olsun birsuru sey bir arada rabbim insallah bebegini saglicakla kucagina almayi nasip etsin, yerimden kalkip mutfaga gidip yemek yapmak bile zor geliyor bana sen surekli hastanelerde geciriyorsun Allah yardimcin olsun guc kuvvet versin.

hangi siteden almıştın sen

İnşallah bir sıkıntı çıkmaz. Kaç dakika bağlanmanı istedi doktorun? Ben hep yarım saatlik bağlanıyordum ve oğlum çıldırıyordu artık onu sıkıştıran o bantlara saldırıyordu resmen yavrum

onun açıp okumasını bekleme bence cnm okuduklarını yüksek sesle onada oku aaa bak böyleymiş, söylemiş diye... heyecanına ortak et onu da. zorlayınca ters tepiyor genellikle :)
Onu hep yapmaya calisiyorum canim zaten ama vardiyali calisiyor ve calisma saatleri o kadar sacma sapan ki oglen varasi var kalkiyoruz ise gidiyo yaticagimiz zaman geliyor. Hafta sonlari gece vardiyasinda 2 gun gunduzleri ek is yapiyor ancak yetirebiliyoruz. Simdilik pazartesi sali izinli 3 gunluk uykusuzluktan sonra pazartesiyi de uyuyarak geciriyor bize de bir tek sali gunh kaliyor. Oku arastir diyorum ama adam da hakli vakti yokki nasil okusun artik ben kisa kisa yazilar buluyorum isten gelincenonlari filan gostermeye calisiyorum anlatmaya calisiyorum insallah bi caresine bakicaz doguma kadar :)

canım resım atsana gorelım :)

http://www.tozlu.com/on-baskili-gecelik_363304_u

linkini attım canım. geceleri emzirirken çok rahat kullanılır bence önü düğmeli oldugu için

canım aksam ewe gıdınce dogum cantasına konulacaklarla ilgili kıtabımda lıste vardı atarım buraya :)

süper olur bende eksiklerimi görürüm böylece

kızlar lohusa pijamalarını falan netten alanlar kaç beden alıyorsunuz..eski bedeninizden mi

canım ben bir beden büyüğünü aldım. sonuçta o kilolar oyle hemen iki günde gitmeyecek yani.

Benim ki de öyle ya karnım hop hop oluyor çok hickiran bebis çok ve sağlam emermis insallahh :))

Bu doğru muuuu benim oğlumu da çok fazla hıçkırık tutuyor ve bazen acıyorum çünkü hıçkırığı uzun sürerse sanırım korkuyor çünkü deli gibi dönüyor içerde inşallah dediğin gibi bu hıçkırıkların sonucu güzel emme olur :)) tabii bir de bol bol sütümüz olur inşallah :))

canım korkma bişey çıkmaz umarım. hastaneye yatmak için de korkma. neden bağladılar ağrın mı var. ? yazdınmı daha önce kaçırmış olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…