2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
çok şükür iyiyim cnm bende de oldu idrar yolu enfeksyonu ama antibiyotikle geçti.. çok g.olsun dikkat et kendine...

Ah canim ya ookadar haklisin ki rabbim bebegini insallah saglicakla sorunsuz kucagina alabilmeyi nasip etsin. Dedigin gibi onlari saglikla kucagimiza alalim da insallah gerisi onemli değil. Seni uzmicekse sikintilarin neler acaba yazabilir misin.
Kanamam oluyor maalesef nedenini de bulamıyorlar, bir kere de sancım çıkmıştı, erken doğum riski var diyorlar ama Çapaya gidiyorum ben, sorularıma pek cevap vermiyorlar ben anca kendi dosyamdan okuyarak ne anlayabilirsem o kadarını biliyorum.
Bir de önceki kaybımdan dolayı böbreklerim etkilenmişti ve tansiyon sıkıntım olmuştu, bana göre öyle olmamasına rağmen hipertansif olarak değerlendiriyorlar, tüm bu sebeplerden sık takip ediliyorum. Çünkü daha önceden yaşadığım ağır preeklampsi aniden gelişebilen ve hem bebeği hem anneyi hayati tehlikeye sokabilen birşey. Hastane süreci yoruyor, nefroloji bölümüne de takip oluyorum. Bir de fmf hastasıyım, romatolojiye takip oluyorum. Bıktım o yüzden hastaneden :))))
Rabbim yardım ediyor çok şükür, sayılı gün bitecek inşallah.
Yalnız amma yazmışım, yazmak yordu düşün bir de her hafta yaşıyorum bunları. Aslında takiplerim çapada olmasa bu kadar yorucu olmaz ama mecbur oraya gidiyorum çünkü önceki kaybımdan dolayı ciddi bir güven sorunu yaşıyorum.

onun açıp okumasını bekleme bence cnm okuduklarını yüksek sesle onada oku aaa bak böyleymiş, söylemiş diye... heyecanına ortak et onu da. zorlayınca ters tepiyor genellikle :)

slm kızlar böyle bı besık almayı dusunuyorum sızce nasıl kullanıslı mı
Canım bu besikleri bende çok sevip beğeniyorum ama çocuklar altı ayından sonra çok hareketleniyorlar sen mutfakta iken uyanıyor ve yataktan sarkıyorlar benim oğlum bu yataklardan düştü ve kafatası çatladı iki gün hastanede kaldık en güzel park yataklar işin olduğunda güvenle uyuyor uyanıp oyun oynuyor

canım resım atsana gorelım :)

canım aksam ewe gıdınce dogum cantasına konulacaklarla ilgili kıtabımda lıste vardı atarım buraya :)

Canım kesinlikle park yatak derim arasındaki fark park yatak bebeğin doğduğu zaman yatağın en alt kısmında yatmasın diye ayarlı bebek büyüdükce yataktan uyanınca sarkip düşmesin diye ayarlıyorsun diğerinde ayarlama yok direk yere daha yakın ama benim kullandığım en kullanışli şey bu çok güvenilir katla yatılı biyere gideceksen al götür

Ben lassig çanta aldım bu arada, akşama foto çeker eklerim unutmazsam. Jokerin mağazasında incelemiştim, internetten 149 TL ye aldım.

Eki Görüntüle 1565191

Uuu çok iyi fiyata almışsın ya güzel günlerde kullanın inşallah ailecek :) ben de lassig in messenger modelini aldım. Bu fotodakine çok benziyor. Benimkinin içerisinde termos çantası falan da var. Seninkinde de var mı? Ben 229a aldım jokerden çok fiyat farkı var yaa

canım aksam ewe gıdınce dogum cantasına konulacaklarla ilgili kıtabımda lıste vardı atarım buraya :)

öyle mı gecmıs olsun ama sarkacak olan park yataktanda sarkmaz mı acaba ben pek sevmıyorum park yatakları ya

cidden fark etmış..nerden almış acaba 2ba-

kızlar lohusa pijamalarını falan netten alanlar kaç beden alıyorsunuz..eski bedeninizden mi

canım kamuda calısabılır aldıktan sonra fııllı olarak calısmadıgın hıcbır gunu aktaramıyorsun yanı 32den sonra 37ye kadar hıc rapor ızın vs almaman gerekıyor

Benim göğüs ler bsyagidir catlamisti. Ön baldır da çatladı bakalım ilk çocuk ne kadar olur bilmiyorum. Ece Erken 30 kilo almış hamilelik dr çatlaklar ı olmadı mı acep
dımı yaaa bu mankenlerı vs hıc anlamıyorum zaten nereelerınde buyuyo nereden cıkıo gram sarkma catlama vs yok bıkınılı bıkınılı ne guzel polar verıolar bebıslerı ıleee..bizde onarım görmesi gereken bina gibi olcazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…