çok şükür iyiyim cnm bende de oldu idrar yolu enfeksyonu ama antibiyotikle geçti.. çok g.olsun dikkat et kendine...sağol cnm iyi olmaya calisyrm ama sürekli midem agriyor 2 dk ayakta dursam basım dönüp gozlerm kararıyor.ayrıcaidrar yolu enf olmusum 2 kez antibiyotik kkullandm gecmiyo.sürekli nefes nefeseyim çokzzorlanıyorm gercktn;((( sen nasilsn ins bi sıkıntı yoktur
Kanamam oluyor maalesef nedenini de bulamıyorlar, bir kere de sancım çıkmıştı, erken doğum riski var diyorlar ama Çapaya gidiyorum ben, sorularıma pek cevap vermiyorlar ben anca kendi dosyamdan okuyarak ne anlayabilirsem o kadarını biliyorum.Ah canim ya ookadar haklisin ki rabbim bebegini insallah saglicakla sorunsuz kucagina alabilmeyi nasip etsin. Dedigin gibi onlari saglikla kucagimiza alalim da insallah gerisi onemli değil. Seni uzmicekse sikintilarin neler acaba yazabilir misin.
onun açıp okumasını bekleme bence cnm okuduklarını yüksek sesle onada oku aaa bak böyleymiş, söylemiş diye... heyecanına ortak et onu da. zorlayınca ters tepiyor genellikle :)Bak seninki konusunca yola gelmis ne guzel:) ama biz esimin bu korkusunu nasil yenicez bilmiyorum hatta dun agladim sen bana destek olmuyosun hep kolayina kaciyosun sanki o kadar aciyi sen cekiceksin suanda bile beni psikolojik olarak doguma hazirlaman gerekirken ben duramam edemem deyip beni yalniz birakiyosun daha da korkutuyosun, dogum yapacak olan benim senin korkularini bastirmaya calisip elinden geleni yapman lazim, ac 2 kitap oku da eslerin neler yapabildiginj ogren biraz ne bu ilgisizlik diye sitem ettim baya bi daha 3 ay var benim de var arastiracagim seyler merak etme diyo sinir oldum ya
Canım bu besikleri bende çok sevip beğeniyorum ama çocuklar altı ayından sonra çok hareketleniyorlar sen mutfakta iken uyanıyor ve yataktan sarkıyorlar benim oğlum bu yataklardan düştü ve kafatası çatladı iki gün hastanede kaldık en güzel park yataklar işin olduğunda güvenle uyuyor uyanıp oyun oynuyorslm kızlar böyle bı besık almayı dusunuyorum sızce nasıl kullanıslı mı
Tetanoz iki acitmadi bende ilki bi hafta cekmistim sende de bisey olmaz ins
Uyusmazlikta bana kalcadan yaptilar koldan da mi oluyrmus
canım resım atsana gorelım :)biz bugün yarın derken alamıycaz galiba odayı. hafta içi çalışıyoruz. akşam çıkıp almak çok zor geliyor. eve gidip uzanmanın hayalini kuruyorum tüm gün. eşim de oruçlu ramazandan sonra bakalım diyor şimdi de :) odası bomboş bekliyor öylece. bende görsem odasının hazır oldugunu. sağ salim gelsinler de hepsi olur inşallah. ama bayram arkası ilk işim doğum çantasını hazırlamak olacak. iki gecelik aldım önden düğmeli rahat penyeden. tozludan aldım 15 tlye :) geldiler. gayet güzeller öneririm kızlar. bebişin kıyafetlerini de yıkayıp ütülüycem. çantam hazır olsun. sürekli sancıyla doktora koşuyoruz ne olacağı belli olmaz. şu aralar onu araştırıyorum çantaya neler koymam gerek diye
canım aksam ewe gıdınce dogum cantasına konulacaklarla ilgili kıtabımda lıste vardı atarım buraya :)biz bugün yarın derken alamıycaz galiba odayı. hafta içi çalışıyoruz. akşam çıkıp almak çok zor geliyor. eve gidip uzanmanın hayalini kuruyorum tüm gün. eşim de oruçlu ramazandan sonra bakalım diyor şimdi de :) odası bomboş bekliyor öylece. bende görsem odasının hazır oldugunu. sağ salim gelsinler de hepsi olur inşallah. ama bayram arkası ilk işim doğum çantasını hazırlamak olacak. iki gecelik aldım önden düğmeli rahat penyeden. tozludan aldım 15 tlye :) geldiler. gayet güzeller öneririm kızlar. bebişin kıyafetlerini de yıkayıp ütülüycem. çantam hazır olsun. sürekli sancıyla doktora koşuyoruz ne olacağı belli olmaz. şu aralar onu araştırıyorum çantaya neler koymam gerek diye
Canım kesinlikle park yatak derim arasındaki fark park yatak bebeğin doğduğu zaman yatağın en alt kısmında yatmasın diye ayarlı bebek büyüdükce yataktan uyanınca sarkip düşmesin diye ayarlıyorsun diğerinde ayarlama yok direk yere daha yakın ama benim kullandığım en kullanışli şey bu çok güvenilir katla yatılı biyere gideceksen al götürGunaydin kizlar,park yatakla aklima takilan bi kac bisi varda.. 1.Park yatakla, oyun parki arasinda bi fark varmi bazi sitelerde kimisinde part yatak diyo kimisinde oyun parki yaziyo bilemedim.. Bide 70×120almayi dusunuyorun sizce nasil bu boyutlar 2. İse,icine alacagimiz yatagin olculeride park yatak ebatlariyla birebir aynimi olmali?? He buarada kaza yapan arkadasimizada cokk cok gecmis olsun...
Ben lassig çanta aldım bu arada, akşama foto çeker eklerim unutmazsam. Jokerin mağazasında incelemiştim, internetten 149 TL ye aldım.
Eki Görüntüle 1565191
canım aksam ewe gıdınce dogum cantasına konulacaklarla ilgili kıtabımda lıste vardı atarım buraya :)biz bugün yarın derken alamıycaz galiba odayı. hafta içi çalışıyoruz. akşam çıkıp almak çok zor geliyor. eve gidip uzanmanın hayalini kuruyorum tüm gün. eşim de oruçlu ramazandan sonra bakalım diyor şimdi de :) odası bomboş bekliyor öylece. bende görsem odasının hazır oldugunu. sağ salim gelsinler de hepsi olur inşallah. ama bayram arkası ilk işim doğum çantasını hazırlamak olacak. iki gecelik aldım önden düğmeli rahat penyeden. tozludan aldım 15 tlye :) geldiler. gayet güzeller öneririm kızlar. bebişin kıyafetlerini de yıkayıp ütülüycem. çantam hazır olsun. sürekli sancıyla doktora koşuyoruz ne olacağı belli olmaz. şu aralar onu araştırıyorum çantaya neler koymam gerek diye
Canım bu besikleri bende çok sevip beğeniyorum ama çocuklar altı ayından sonra çok hareketleniyorlar sen mutfakta iken uyanıyor ve yataktan sarkıyorlar benim oğlum bu yataklardan düştü ve kafatası çatladı iki gün hastanede kaldık en güzel park yataklar işin olduğunda güvenle uyuyor uyanıp oyun oynuyor
canım genişliği nasıl.kaç gözlü..postacı modellerede bakıyorum benBen lassig çanta aldım bu arada, akşama foto çeker eklerim unutmazsam. Jokerin mağazasında incelemiştim, internetten 149 TL ye aldım.
Eki Görüntüle 1565191
cidden fark etmış..nerden almış acabaUuu çok iyi fiyata almışsın ya güzel günlerde kullanın inşallah ailecek :) ben de lassig in messenger modelini aldım. Bu fotodakine çok benziyor. Benimkinin içerisinde termos çantası falan da var. Seninkinde de var mı? Ben 229a aldım jokerden çok fiyat farkı var yaa
Senin nasıl 13 temmuzda doluyor 32. haftan. Benim tahmini doğum 10 eylül, 32. haftamda 18 temmuzda doluyordaha yazılmadı 13 temmuzda gidecem ozaman yazacak burdan paylaşırım inşallah
canım kamuda calısabılır aldıktan sonra fııllı olarak calısmadıgın hıcbır gunu aktaramıyorsun yanı 32den sonra 37ye kadar hıc rapor ızın vs almaman gerekıyorkatticim selam.. yokluğun hissediliyor buralarda :)
hazır seni bulmuşken sorayım :) ben 657ye tabiyim, 37. haftaya kdr çalışır raporu almak istiyorum ama bnm de malum satımla usg tutmuyor ya bu durum rapor alacağım zamanı etkiler mi? yani bn satıma göre mi yoksa usgye göremi 32+0 olduğumda çalışır raporu alıcam? bir de çalışır raporu alıcam ama yıllık izne ayrılıcam bu sorun olmaz dimi?
dımı yaaa bu mankenlerı vs hıc anlamıyorum zaten nereelerınde buyuyo nereden cıkıo gram sarkma catlama vs yok bıkınılı bıkınılı ne guzel polar verıolar bebıslerı ıleee..bizde onarım görmesi gereken bina gibi olcazzBenim göğüs ler bsyagidir catlamisti. Ön baldır da çatladı bakalım ilk çocuk ne kadar olur bilmiyorum. Ece Erken 30 kilo almış hamilelik dr çatlaklar ı olmadı mı acep
benim hesabıma göre 32 haftam bayramdan sonra 21 temmuzda ama hoca 13 temmuzda çalışabilir raporunu yazacam dediSenin nasıl 13 temmuzda doluyor 32. haftan. Benim tahmini doğum 10 eylül, 32. haftamda 18 temmuzda doluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?