hayırdır inş noldu ösge nedne bağladılar ntsyekızlar şuan nstye bağladılar. çok sıkıcı gerçekten. umarım bi şey çıkmaz. hastanede yatıcam diye korkuyorum..
Bu doğru muuuubenim oğlumu da çok fazla hıçkırık tutuyor ve bazen acıyorum çünkü hıçkırığı uzun sürerse sanırım korkuyor çünkü deli gibi dönüyor içerde inşallah dediğin gibi bu hıçkırıkların sonucu güzel emme olur :)) tabii bir de bol bol sütümüz olur inşallah :))
nasıl anlıyosunuz hıçkırdığını
evet canım deniz uygar olacak inşallah. nstde bi şey çıkmadı ama serum taktı yine de doktorum. kasılıyor çünkü eminim artıkİnşallah cnm sen stres yapma yeterki. Bu arada sanırım bebişinin adını Deniz koyacaksın :) ne tesadüf tahmini doğum tarihlerimiz aynı ve bebişlerimizin adı da aynı
Sürekli aynı yerde ritmik ve tekmelerden daha yumuşak bi pıt pıt oluyor canım :)
Nerde okuduğumu hatırlayamadım bir türlü inşallah dogrudur. Benim ki bir iki tekme sallıyor sonra bakıyor ki geçmiyor uslu uslu bitmesini bekliyor. Ama çok gülüyorum tekme atınca okşayip konuşuyorum o da rahatlatıyor galiba :) inşallah bol bol süt olur bol bol emer bebislerBu doğru muuuubenim oğlumu da çok fazla hıçkırık tutuyor ve bazen acıyorum çünkü hıçkırığı uzun sürerse sanırım korkuyor çünkü deli gibi dönüyor içerde inşallah dediğin gibi bu hıçkırıkların sonucu güzel emme olur :)) tabii bir de bol bol sütümüz olur inşallah :))
hayırlı olsun gelince fotosunuda at canım..http://www.n11.com/bulutlu-kapi-susu-tul-P53781682
kapı süsü olarak da bugün bunu sipariş ettim. tabi isim orda yazan olmayacak. HASAN ALİ olacak nasipse bebişimin ismi. kendim yapmayı çok isterdim ama ne gücüm ne de vaktim kalmadı
karnım kasılıyor dedim. Sancı çıkmayınca serum taktılarcanım korkma bişey çıkmaz umarım. hastaneye yatmak için de korkma. neden bağladılar ağrın mı var. ? yazdınmı daha önce kaçırmış olabilirim.
Ben bakıyorum ama hiç pijama bulamadım lcw de. Nette falan bakıyorum hep 100 120. Daha kendime göre de bişey bulamadımLohusa pijaması ve geceliği arayanlar ben geçen sene lcw den almıştım bi tane. Önü pencere gibi açılan lohusa gecelikleri var ya onlardandı. Önünde göğüs kısmında sağ ve solda düğmeleri var, boyu diz altımdan bir karış falan aşağıda, yarım kollu ve gecelikle takım saç bandı vardı bir de :) 30 yada 40tı yanlış hatırlamıyorsam fiyatı da :) arada bakın isterseniz siz de lcw ye :)
karnım kasılıyor dedim. Sancı çıkmayınca serum taktılar
Ben bakıyorum ama hiç pijama bulamadım lcw de. Nette falan bakıyorum hep 100 120. Daha kendime göre de bişey bulamadım
g.olsun cnm korkma doğumdan hiç anlamıyorsun acıdan uyuşuyorsun rüya gibi geliyor inan banaay kızlar Allah kimseyi hastanelere düşürmesin. herkes çok iyi olduğu halde kendimi çok kötü hissettim. ve ilk defa serum yedim çok acıdııı .. nasıl doğum yapcaz kızlar biz yaa. felaket tırstım valla
Aslinda dogum anina kadar durabilir.ama her insan farkli iste ne diyebilirsin ki.Ben doguma girmesini istemiyorum zaten canim kesin bayilir sadece doguma gidene kadar odada sanci cekerken destek olmasini istiyorum, ona bile yok ben dayanamam edemem sen aci cekerken diyodu simdi ikna oldu durucak yanimda ama yine belli olmaz tabi o anki psikolojisi neyi gosterir, sinir oluyorum ya insan bi dusunur ben ondan cok bisey istemiyorum sonucta sadece biraz arastirma yapicak neler yapabilecegi nasil destek olabilecegi hakkinda onu uygulamaya calisacak en olmadi elimi tutsun o bile yeter ama adam kolayina kaciyo gibi gelmeye basladi artik yani insanin zoruna gidiyor ben evladimi kucagima alabilmek icin o kadar aciya katlanmayi goze almisken onun bu ilgisizligi, kolaya kacmasi cok kiriliyorum
Bende pazartesiye kadar almalıyım çünkü gittiğim de çok çeşit olmayacak küçük şehir olunca seçenek az oluyor tabi yine haber verirsen iyi olur en azından eşim alırg.olsun cnm korkma doğumdan hiç anlamıyorsun acıdan uyuşuyorsun rüya gibi geliyor inan bana
canım bebegğinizi beklerken sizi neler bekler Heidi E.Murkof kitabın bır bolumu babalara hıtaben yazılmıs istersen sayfa sayfa ceker resim koyarım sadece buunun ıcın alıcaksan :) ama onun harıcınde cok guzel bı kıtap ben kendımı bu kıtap sayesınde hazır hıssedıyorum herseyeCanim hangi kitap bu kesinlikle esime okutmam lazim hale bak ya o beni doguma hazirlamasi gerekirken ben onu doguma hazirliyorum iyi mi
ay kızlar Allah kimseyi hastanelere düşürmesin. herkes çok iyi olduğu halde kendimi çok kötü hissettim. ve ilk defa serum yedim çok acıdııı .. nasıl doğum yapcaz kızlar biz yaa. felaket tırstım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?