2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

nasıl anlıyosunuz hıçkırdığını

Lohusa pijaması ve geceliği arayanlar ben geçen sene lcw den almıştım bi tane. Önü pencere gibi açılan lohusa gecelikleri var ya onlardandı. Önünde göğüs kısmında sağ ve solda düğmeleri var, boyu diz altımdan bir karış falan aşağıda, yarım kollu ve gecelikle takım saç bandı vardı bir de :) 30 yada 40tı yanlış hatırlamıyorsam fiyatı da :) arada bakın isterseniz siz de lcw ye :)

e
İnşallah cnm sen stres yapma yeterki. Bu arada sanırım bebişinin adını Deniz koyacaksın :) ne tesadüf tahmini doğum tarihlerimiz aynı ve bebişlerimizin adı da aynı
evet canım deniz uygar olacak inşallah. nstde bi şey çıkmadı ama serum taktı yine de doktorum. kasılıyor çünkü eminim artık

Nerde okuduğumu hatırlayamadım bir türlü inşallah dogrudur. Benim ki bir iki tekme sallıyor sonra bakıyor ki geçmiyor uslu uslu bitmesini bekliyor. Ama çok gülüyorum tekme atınca okşayip konuşuyorum o da rahatlatıyor galiba :) inşallah bol bol süt olur bol bol emer bebisler

Ben bakıyorum ama hiç pijama bulamadım lcw de. Nette falan bakıyorum hep 100 120. Daha kendime göre de bişey bulamadım

ay kızlar Allah kimseyi hastanelere düşürmesin. herkes çok iyi olduğu halde kendimi çok kötü hissettim. ve ilk defa serum yedim çok acıdııı .. nasıl doğum yapcaz kızlar biz yaa. felaket tırstım valla

karnım kasılıyor dedim. Sancı çıkmayınca serum taktılar

Canım sıkma kendini. Sancın olsa mutlaka çıkardı nst de. Mümkün değil olup da nstde çıkmaması. Nasıl serum takıldı içerisinde ilaç var mı yoksa klasik tuzlu serumlardan mı? Biri kasılmaları durdurmak için ilaç eklenmiş oluyor, diğeri yalnızca difüzyon yoluyla vücuduna su veriyor ve su kaybını telafi ediyor gibi düşün.

Ben bakıyorum ama hiç pijama bulamadım lcw de. Nette falan bakıyorum hep 100 120. Daha kendime göre de bişey bulamadım

Geçen gün benimkinin aynısının farklı rengini gene görmüştüm ya hamile reyonunda tekrar denk gelirsem haber veririm sizlere de canım.

g.olsun cnm korkma doğumdan hiç anlamıyorsun acıdan uyuşuyorsun rüya gibi geliyor inan bana

Kızlar geçen gün konusu geçmişti kan uyuşmazlığı negatif ise mi iğne yapılıyor? Ben bugün doktora test sonuçlarımı gösterdim birşey demedi sonuç negatif çıkmış bende sormayı unuttum şimdi aklıma geldi. 28. Haftada mı yapılıyor doğumdan sonra 72 saat içinde mi? Devlet hastanesine gittiğim için doktorun numarası yok arayıp soramıyorum. Off nasıl unuttum sormayı ya

Aslinda dogum anina kadar durabilir.ama her insan farkli iste ne diyebilirsin ki.
sen esini daha iyi tanirsin o anki duruma dayanamiyor olabilir.
Bizim hastanede sancida bile kimse duramiyor yasak son ana kadar yalnizdim.
Sanci cektigim icin bir yandan agliyorum,bir yandan bagiriyorum.
hemsire annemi cagirmis destek olsun diye kısa süreligine.
o da kayinvalideme sen gir demis.gelince sasirdim o da bir yandan agliyor falan.
icimden dedim gerek yok.o agliyor ben agliyor :) yalniz dururum ben.
Benim icin sıkıntı olmadi yalniz kalmak.
istedigim gibi aglayip bagirdim :)

g.olsun cnm korkma doğumdan hiç anlamıyorsun acıdan uyuşuyorsun rüya gibi geliyor inan bana
Bende pazartesiye kadar almalıyım çünkü gittiğim de çok çeşit olmayacak küçük şehir olunca seçenek az oluyor tabi yine haber verirsen iyi olur en azından eşim alır gonderir

Canim hangi kitap bu kesinlikle esime okutmam lazim hale bak ya o beni doguma hazirlamasi gerekirken ben onu doguma hazirliyorum iyi mi
canım bebegğinizi beklerken sizi neler bekler Heidi E.Murkof kitabın bır bolumu babalara hıtaben yazılmıs istersen sayfa sayfa ceker resim koyarım sadece buunun ıcın alıcaksan :) ama onun harıcınde cok guzel bı kıtap ben kendımı bu kıtap sayesınde hazır hıssedıyorum herseye

Ben o serumun katateriyle 4 gün yattım üstüne içerde bükülmüş canımı yakıyor dedim dedim ama inandıramadım kimseye, çıkarırken inandılar anca beterin beteri vardır arkadaşım çok şükür de :) hem doğum anında o iğneye takılmayız, sonuca odaklanırız zaten korkma. Düşünsene şimdi kavuşmak için ayları günleri sayıyoruz ama o an artık saatleri belki dakikaları sayıyor olacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…