2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bende pazartesiye kadar almalıyım çünkü gittiğim de çok çeşit olmayacak küçük şehir olunca seçenek az oluyor tabi yine haber verirsen iyi olur en azından eşim alır gonderir
luck kuzucum yanlış alıntı yaptın galiba çünkü ben gayet fransız kaldım yazdığın cevaba

canım kamuda calısabılır aldıktan sonra fııllı olarak calısmadıgın hıcbır gunu aktaramıyorsun yanı 32den sonra 37ye kadar hıc rapor ızın vs almaman gerekıyor

sen söledikten sonra bizim üniversitenin personel dairesini aradım.. şube müdürüyle görüştüm.. 32. hafta çalışabilir raporu aldıktan sonra yıllık izin kullanabiliyormuşuz.. sonuçta doktor ve sgk bnm yıllık izinde olup olmadığımı takip etmiyormuş.. ama doktordan çalışabilir izni alıp rapor alırsam o zmn sorun olurmuş.. çalışabilir raporu alıp yıllık izin kullandıktan sonra da bikaç gün işe başlayıp sonrasında çalışamaz raporu alırsın, sorun olmaz dediler ben de bu habere çok sevindim :) çnkü biz zaten akademik tatil dışında izin kullanamıyoruz, yıllık iznimi şimdi bu şekilde değerlendiremeseydim bana hiçbi faydası olmazdı

Evet cnm negatif olunca vuruluyr 28. Haftada da vurunabilursin dogumdan hemen sonrada ben 28. Haftada vurunmustum

ben de bu kitaba bayılıyorum yazım dili çok tatlış :) bebeğinizi beklerken sizi neler bekler bitti, bebeğinizin ilk yılında sizi nelere bekler e başladım ben

ben de bu kitaba bayılıyorum yazım dili çok tatlış :) bebeğinizi beklerken sizi neler bekler bitti, bebeğinizin ilk yılında sizi nelere bekler e başladım ben
ben o kitabıda alıcam ama ondan once bi kitap daha almıstım anneler tarafından en begenılen kitap die yorumlara bakıp almıstım onuda onerrırım gidince adına bakarım :) hatta bir tane daha kıtap var onuda alıcam baslarım sımdı annelıge dıye :)

Kraftın bu modeli de güzelmiş ama içini gösteren fotoğrafı hiç yok.

canım rapor ızın alırsın ama dogum ıznını aktaramassın kastettıgım sey o..eski sayfalarda bununla ilgili yonetmelık vardı onu atmıstım buraya 657nın yonetmelıgı bulursam yıne atayım..aldıgım raporlar ızınler fiili olarak calısmadıgın ıcın aktaramıyorsun sonrasına

Canim zor olmustur ama yalniz kalmak bence sonucta insan boyle zamanlarda elini tutup destek olacak birilerini ister yaninda.

Canim zor olmustur ama yalniz kalmak bence sonucta insan boyle zamanlarda elini tutup destek olacak birilerini ister yaninda.
Yok yok inan zor olmadi benim icin,herkes farkli diyorum ya işte.inan onlarinda yapacagi birsey yokki.ah vah diyecek.bu sefer karsilikli birbirinize uzuleceksiniz.tabi yaninda birilerini gormek isteyenler olabilir.
hemsire arada gelip konusuyordu elimi tuttu.dogumdan sonrada doktorum elimi tuttu.Kızın ayni sana benziyor dedi.
halbuki tipki babasi
o an hem acı cekiyorsun.
hem bir an evvel bebeginin gelmesini bekliyorsun.hemsireye hadi artik ne zaman dogacak diyordum.cok mutlu bir andi ya.
hem aci hem tatli derler ya iste öyle :)

Son düzenleme:
Normal dogumdu dımı canım? nasıldı? bıraz anlatsana

ben birde Bilinçli Bebek'i okuyorum ama ana fikir hep aynı gibi geldi bana kitap boyunca. yine de bebeklerin ağlamalarına yönelik bana değişik gelen bir bakış açısı var.

Normal dogumdu dımı canım? nasıldı? bıraz anlatsana
Evet normal dogumdu valla cok guzel bir duygu.dogumdan sonra tekrar dogum yapasim geldi o derece :)))
cunku cok guzel bir an bana suni sanci verildi.3 cm acilmayla gittim.6 saat sanci cektim.çatı muayenesi aci veriyordu cunku cok baski oluyor zaten sancin var.gelip gidip cati muayenesi yaptilar acilma ne kadar diye.zaten o an tek dusundugun bir an evvel dogumun olmasi.sanci cok kotu ama dogumda aci falan hissetmiyorsun.bebek ciktiktan sonra sanci o an kesiliyor.sira plasentanin dogumuna geliyor karnima masaj yaptirdi dr o da oyle cikti.serumun bitmesini bekledik.ben dogumdan sonra 20 dk uyumusum sonra odama gectim.cok heyecanliydi ya.o gunleri hatirliyorumda...

güzel bir doğum hikayesi
Allahım bızede kolay dogumlar nasıp eder ınsallah...ozellıkle de benım gıbı korkağa

Evet benimkinde de var canım. Ben bütün alışverişlerimi bu şekilde yaptım, ürünü belirledim, internetten bulduğum en ucuz yerden aldım :)
www.444emarket.com/besafe-izi-go-ozel-koleksiyon-anne-bakim-cantasi-ayni-gun-kargo-pmu13588

canım genişliği nasıl.kaç gözlü..postacı modellerede bakıyorum ben
Bana henüz ulaşmadı, eşimin dükkanını vermiştim adres olarak, akşam getirecek canım, bugün veya yarın foto çeker koyarım.

kızlar şuan nstye bağladılar. çok sıkıcı gerçekten. umarım bi şey çıkmaz. hastanede yatıcam diye korkuyorum..

Amin canım benim sağolasın, Allah hepimize kolaylık versin, zamanında sağlıkla kucağımıza alalım kuzuları inşallah.

Eşin güvenlik görevlisi mi :) ben iş mahkemesinde çalışıyorum da genelde bu 2lik sistemde onlar çalışıyor, çok davaları oluyor bizde, Allah kolaylık versin valla işleri zor.
karnım kasılıyor dedim. Sancı çıkmayınca serum taktılar
Canım hiç dert edinme. Benim de birkaç haftadır oluyor kasılma. Doktora sorduğumda önemli değil, bu zamandan sonra olur artık dedi. Sancın da çıkmamış, stres yapmamaya çalış.

Dünyadaki en nefret ettiğim şeylerden biri; vücuduma birşeyin girmiş halde durması. Ben de kaç gün durdum katater takılı hastanede yatarken, bir kere zorla çıkarttırdım, sonra gene takmak zorunda kalınca hemşire ikincisini doktor çıkartın diyene kadar çıkartmadılar. Bir de benim birşeye alerjim var ama ne olduğunu çözemedik. Kollarım kızarıyor yanıyor filan ama serumdan mı kataterin üstüne yatıyorum da ondan mı bilmiyorum hatta bir keresinde geçsin diye kaç gün antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştım. Bu konu canımı çok sıkıyor, yaramı deştiniz resmen :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…