luck kuzucum yanlış alıntı yaptın galiba çünkü ben gayet fransız kaldım yazdığın cevabaBende pazartesiye kadar almalıyım çünkü gittiğim de çok çeşit olmayacak küçük şehir olunca seçenek az oluyor tabi yine haber verirsen iyi olur en azından eşim alırgonderir
luck kuzucum yanlış alıntı yaptın galiba çünkü ben gayet fransız kaldım yazdığın cevaba
canım kamuda calısabılır aldıktan sonra fııllı olarak calısmadıgın hıcbır gunu aktaramıyorsun yanı 32den sonra 37ye kadar hıc rapor ızın vs almaman gerekıyor
Evet cnm negatif olunca vuruluyr 28. Haftada da vurunabilursin dogumdan hemen sonrada ben 28. Haftada vurunmustumKızlar geçen gün konusu geçmişti kan uyuşmazlığı negatif ise mi iğne yapılıyor? Ben bugün doktora test sonuçlarımı gösterdim birşey demedi sonuç negatif çıkmış bende sormayı unuttum şimdi aklıma geldi. 28. Haftada mı yapılıyor doğumdan sonra 72 saat içinde mi? Devlet hastanesine gittiğim için doktorun numarası yok arayıp soramıyorum. Off nasıl unuttum sormayı ya
canım bebegğinizi beklerken sizi neler bekler Heidi E.Murkof kitabın bır bolumu babalara hıtaben yazılmıs istersen sayfa sayfa ceker resim koyarım sadece buunun ıcın alıcaksan :) ama onun harıcınde cok guzel bı kıtap ben kendımı bu kıtap sayesınde hazır hıssedıyorum herseye
lohusa sepeti.comhangi siteden almıştın sen
ritmik olarak tekme gbi düsün aynı aralıklarla tekme atıomus gıbı :)nasıl anlıyosunuz hıçkırdığını
ben o kitabıda alıcam ama ondan once bi kitap daha almıstım anneler tarafından en begenılen kitap die yorumlara bakıp almıstım onuda onerrırım gidince adına bakarım :) hatta bir tane daha kıtap var onuda alıcam baslarım sımdı annelıge dıye :)ben de bu kitaba bayılıyorum yazım dili çok tatlış :) bebeğinizi beklerken sizi neler bekler bitti, bebeğinizin ilk yılında sizi nelere bekler e başladım ben
çok güzel canımhttp://www.n11.com/bulutlu-kapi-susu-tul-P53781682
kapı süsü olarak da bugün bunu sipariş ettim. tabi isim orda yazan olmayacak. HASAN ALİ olacak nasipse bebişimin ismi. kendim yapmayı çok isterdim ama ne gücüm ne de vaktim kalmadı
canım rapor ızın alırsın ama dogum ıznını aktaramassın kastettıgım sey o..eski sayfalarda bununla ilgili yonetmelık vardı onu atmıstım buraya 657nın yonetmelıgı bulursam yıne atayım..aldıgım raporlar ızınler fiili olarak calısmadıgın ıcın aktaramıyorsun sonrasınasen söledikten sonra bizim üniversitenin personel dairesini aradım.. şube müdürüyle görüştüm.. 32. hafta çalışabilir raporu aldıktan sonra yıllık izin kullanabiliyormuşuz.. sonuçta doktor ve sgk bnm yıllık izinde olup olmadığımı takip etmiyormuş.. ama doktordan çalışabilir izni alıp rapor alırsam o zmn sorun olurmuş.. çalışabilir raporu alıp yıllık izin kullandıktan sonra da bikaç gün işe başlayıp sonrasında çalışamaz raporu alırsın, sorun olmaz dedilerben de bu habere çok sevindim :) çnkü biz zaten akademik tatil dışında izin kullanamıyoruz, yıllık iznimi şimdi bu şekilde değerlendiremeseydim bana hiçbi faydası olmazdı
Canim zor olmustur ama yalniz kalmak bence sonucta insan boyle zamanlarda elini tutup destek olacak birilerini ister yaninda.Aslinda dogum anina kadar durabilir.ama her insan farkli iste ne diyebilirsin ki.
sen esini daha iyi tanirsin o anki duruma dayanamiyor olabilir.
Bizim hastanede sancida bile kimse duramiyor yasak son ana kadar yalnizdim.
Sanci cektigim icin bir yandan agliyorum,bir yandan bagiriyorum.
hemsire annemi cagirmis destek olsun diye kısa süreligine.
o da kayinvalideme sen gir demis.gelince sasirdim o da bir yandan agliyor falan.
icimden dedim gerek yok.o agliyor ben agliyor :) yalniz dururum ben.
Benim icin sıkıntı olmadi yalniz kalmak.
istedigim gibi aglayip bagirdim :)
Yok yok inan zor olmadi benim icin,herkes farkli diyorum ya işte.inan onlarinda yapacagi birsey yokki.ah vah diyecek.bu sefer karsilikli birbirinize uzuleceksiniz.tabi yaninda birilerini gormek isteyenler olabilir.Canim zor olmustur ama yalniz kalmak bence sonucta insan boyle zamanlarda elini tutup destek olacak birilerini ister yaninda.
Normal dogumdu dımı canım? nasıldı? bıraz anlatsanaYok yok inan zor olmadi benim icin,herkes farkli diyorum ya işte.inan onlarinda yapacagi birsey yokki.ah vah diyecek.bu sefer karsilikli birbirinize uzuleceksiniz.tabi yaninda birilerini gormek isteyenler olabilir.o an hem acı cekiyorsun.
hem bir an evvel bebeginin gelmesini bekliyorsun.hemsireye hadi artik ne zaman dogacak diyordum.cok mutlu bir andi ya.
hem aci hem tatli derler ya iste öyle :)
ben birde Bilinçli Bebek'i okuyorum ama ana fikir hep aynı gibi geldi bana kitap boyunca. yine de bebeklerin ağlamalarına yönelik bana değişik gelen bir bakış açısı var.ben de bu kitaba bayılıyorum yazım dili çok tatlış :) bebeğinizi beklerken sizi neler bekler bitti, bebeğinizin ilk yılında sizi nelere bekler e başladım ben
Evet normal dogumdu valla cok guzel bir duygu.dogumdan sonra tekrar dogum yapasim geldi o derece :)))Normal dogumdu dımı canım? nasıldı? bıraz anlatsana
güzel bir doğum hikayesiEvet normal dogumdu valla cok guzel bir duygu.dogumdan sonra tekrar dogum yapasim geldi o derece :)))
cunku cok guzel bir an bana suni sanci verildi.3 cm acilmayla gittim.6 saat sanci cektim.çatı muayenesi aci veriyordu cunku cok baski oluyor zaten sancin var.gelip gidip cati muayenesi yaptilar acilma ne kadar diye.zaten o an tek dusundugun bir an evvel dogumun olmasi.sanci cok kotu ama dogumda aci falan hissetmiyorsun.bebek ciktiktan sonra sanci o an kesiliyor.sira plasentanin dogumuna geliyor karnima masaj yaptirdi dr o da oyle cikti.serumun bitmesini bekledik.ben dogumdan sonra 20 dk uyumusum sonra odama gectim.cok heyecanliydi ya.o gunleri hatirliyorumda...
Uuu çok iyi fiyata almışsın ya güzel günlerde kullanın inşallah ailecek :) ben de lassig in messenger modelini aldım. Bu fotodakine çok benziyor. Benimkinin içerisinde termos çantası falan da var. Seninkinde de var mı? Ben 229a aldım jokerden çok fiyat farkı var yaa
Bana henüz ulaşmadı, eşimin dükkanını vermiştim adres olarak, akşam getirecek canım, bugün veya yarın foto çeker koyarım.canım genişliği nasıl.kaç gözlü..postacı modellerede bakıyorum ben
kızlar şuan nstye bağladılar. çok sıkıcı gerçekten. umarım bi şey çıkmaz. hastanede yatıcam diye korkuyorum..
Amin canım benim sağolasın, Allah hepimize kolaylık versin, zamanında sağlıkla kucağımıza alalım kuzuları inşallah.Canim benim ya Rabbim yardimcin olsun birsuru sey bir arada rabbim insallah bebegini saglicakla kucagina almayi nasip etsin, yerimden kalkip mutfaga gidip yemek yapmak bile zor geliyor bana sen surekli hastanelerde geciriyorsun Allah yardimcin olsun guc kuvvet versin.
Onu hep yapmaya calisiyorum canim zaten ama vardiyali calisiyor ve calisma saatleri o kadar sacma sapan ki oglen varasi var kalkiyoruz ise gidiyo yaticagimiz zaman geliyor. Hafta sonlari gece vardiyasinda 2 gun gunduzleri ek is yapiyor ancak yetirebiliyoruz. Simdilik pazartesi sali izinli 3 gunluk uykusuzluktan sonra pazartesiyi de uyuyarak geciriyor bize de bir tek sali gunh kaliyor. Oku arastir diyorum ama adam da hakli vakti yokki nasil okusun artik ben kisa kisa yazilar buluyorum isten gelincenonlari filan gostermeye calisiyorum anlatmaya calisiyorum insallah bi caresine bakicaz doguma kadar :)
Canım hiç dert edinme. Benim de birkaç haftadır oluyor kasılma. Doktora sorduğumda önemli değil, bu zamandan sonra olur artık dedi. Sancın da çıkmamış, stres yapmamaya çalış.karnım kasılıyor dedim. Sancı çıkmayınca serum taktılar
Ben o serumun katateriyle 4 gün yattım üstüne içerde bükülmüş canımı yakıyor dedim dedim ama inandıramadım kimseye, çıkarırken inandılar ancabeterin beteri vardır arkadaşım çok şükür de :) hem doğum anında o iğneye takılmayız, sonuca odaklanırız zaten korkma. Düşünsene şimdi kavuşmak için ayları günleri sayıyoruz ama o an artık saatleri belki dakikaları sayıyor olacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?