2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ya doğum olduğu anda sancının kesilmesi ne garip değil mi? Pat diye bitiyor :)
Ben yemek yerim, duş alırım filan diye düşünüyordum doğuma gitmeden ama büyük ihtimalle doğum öncesi hastaneye yatırılmış olucam, hepsi hayal oldu. Gerçi zaten göze de alamam bu satten sonra oyalanıp gitmeyi, artık mecbur hastane köşelerinde çekicem. :)
Allah hepimize kolay doğum nasip etsin. Kısa sürede az sancıyla, tez vakitte açılma nasip etsin.

Çok teşekkür ediyorum canım allahım hepinizden razi olsun

Reactions: 2k1
Kitap arayislarindayim zaten canim benim cok sagol oneriyorsan alip hepsini okumak isterim bende :)

bugun saglıkocagına gittim...ordakı ebe goguslerıne yavas yavaş masaj yapmaya basla uçları çıksın dedı
gogus ucum batık degıl ama dümdüz onu gosterdım bebek tutamaz dedı....
nasıl yapıcaz ya gogus ucum yeterı kadar buyumezse sizinkiler nasıl kızlar
bıde benım gıbı olanlar nasıl cıkarıcaz ucunu

Ayy ne guzel anlatiyorsun canim, sen sansliymissin ama cunku cogu doktorlar hemsireler devlette insanin yuzune bole bakmiyormus neler neler ne hikayeler duydum. Malum cogu insan bayilir dogum hikayelerini korku hikayesi gibi abarta abarta anlatmaya bi ara acayip tirsmistim her goren korkunc dogum hikayesi anlatiyordu artik duymamazliktan geliyorum.

güzel bir doğum hikayesi
Allahım bızede kolay dogumlar nasıp eder ınsallah...ozellıkle de benım gıbı korkağa
Amin cumlemize :) korkacak birsey yok inan.bende ilk korkuyordum sonucta ilk defa dogum yapiyorsun basina neler gelecek bilmiyorsun.hatta hemsirelere daha evvel dogumda ölenler oldumu diye sordum
ama sonra korkularim azaldi.artik bebegime kavusmak isyiyordum.hatta doguma heyecanla gittim.dogumdan da gülerek ciktim.
sezaryen asla istemedim ameliyat beni hep korkutmustur hic ameliyat olnadim ben.gece gunduz dua ettim normal dogum olsun diye.doktorada dedim ben normal istiyorum diye.don ayda cati muayenesi yapiliyor.O zaman sen bu cocugu cok kolay dogurursun dedi.birde ıkınmada problem yasadim dr ıkınamiyorsun popona dogru tuvaletini yapar gibi ıkın dedi .aklinizda bulunsun.dogumdan sonra popomun ustune oturamadim.butun yük popoya biniyor.

Yok canim havalimaninda calisiyor ozel sektor buyuk bi firma aslind turkiyenin heryerinde subeleri var bizimkisi havalimani subesinde firma buyuk ama calisma prensipleri hic de buyuk degil surekli sacma sapan vardiyalar geliyor bana verseler ben bile daha duzgun vardiya yaparim bu konuda baya bi sikintiliyiz yani.

Yok canim havalimaninda calisiyor ozel sektor buyuk bi firma aslind turkiyenin heryerinde subeleri var bizimkisi havalimani subesinde firma buyuk ama calisma prensipleri hic de buyuk degil surekli sacma sapan vardiyalar geliyor bana verseler ben bile daha duzgun vardiya yaparim bu konuda baya bi sikintiliyiz yani.

Canim ucuna masaj yapma bence cunku gogus uclari uyarildiginda kasilmalarini yani dogumu baslatabiliyormus tehlikeli yani, benim de pek yok uclari sanki ama doguma kadar daha cikar diye dusunuyordum ben

hemsıre banada demıstı gogus ucların az dıe masaj yap ama sakın sıkma sut gelmesı ıcın demıstı hergun sabah aksam kremlıyorum okadar bılemıorum artık..ayrıca bır arkadasımda dogum yaptıgında gogus ucu yokmus saglık ocagından 3 tl gıbı bı mıktara gogus ucu olmayanlar ıcın bı aparat varmıs ondan mutlaka al demıstı.

kızlar bazen adet olcakmışım gibi sancılarım oluyodu. doktoruma sordum normalmi diye değil dedi kontrole gittim herşey iyi. kontrollerimizi sıklaştırdı 1 ay sonra gel demişti 2 haftaya düşürdü aman diyim ihmal etmeyin en ufak bi sancıyı bile

Canım çok beğendiğin kitap hangi kitap mesajı kaçırdım da:)

Amin cumlemize insaallah.
Benzetme yapicam ama.ben tuvalet gibi dusunuyorum bunu :)
hani tuvalet ihtiyacini gorursun ve bir rahatlama gelir ya oyle iste.
Benim sorunum olmadigi halde hemen hastaneye gittim.yine giderim herhalde bir sorun olursa hastanede olayim diye.
yemek olmaz zaten mide bos olmasi lazim.birde yedigini kusabiliyorsun o an.hem lavmanda yapiliyor.

Kizlar arada karnima bisey saplaniyor gibi sanci oluyor sizdede olan var mi

Ben özel hastanede yaptim dogumu.
su anda ozele gidiyorum
devlet isi biraz sıkıntılı evet.eskiden daha kotu seyler anlatiliyordu.simdi nasil bilmiyorum.ama ozel gibi rahat olmaz.
devlette yapmayi dusunmem yinede.
birde su var doktora gore de degisiyor.mesela su anki doktorumu biraz ilgisiz buluyorum.
ama devlete muayeneye gittim kadin ne kadar ilgiliydi.
Ozellerin daha pahali olanlari daha da ilgili :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…