Ya doğum olduğu anda sancının kesilmesi ne garip değil mi? Pat diye bitiyor :)Evet normal dogumdu valla cok guzel bir duygu.dogumdan sonra tekrar dogum yapasim geldi o derece :)))
cunku cok guzel bir an bana suni sanci verildi.3 cm acilmayla gittim.6 saat sanci cektim.çatı muayenesi aci veriyordu cunku cok baski oluyor zaten sancin var.gelip gidip cati muayenesi yaptilar acilma ne kadar diye.zaten o an tek dusundugun bir an evvel dogumun olmasi.sanci cok kotu ama dogumda aci falan hissetmiyorsun.bebek ciktiktan sonra sanci o an kesiliyor.sira plasentanin dogumuna geliyor karnima masaj yaptirdi dr o da oyle cikti.serumun bitmesini bekledik.ben dogumdan sonra 20 dk uyumusum sonra odama gectim.cok heyecanliydi ya.o gunleri hatirliyorumda...
luck kuzucum yanlış alıntı yaptın galiba çünkü ben gayet fransız kaldım yazdığın cevaba
Çok teşekkür ediyorum canım allahım hepinizden razi olsunSağolasın canım, ite kaka gidiyoruz işte. Ama bazen o kadar dağınık, o kadar pis oluyor ki artık insanın canına batıyor, dayanamıyorum.neyse sayılı gün geçecek inşallah. Kuzucuklar için herşeye değer.
Dün odasını boyamaya başladı eşim. Beşiğini kurduk geçen gün, Allahım nasıl bir mutluluk yaa, tarifi yok, sağsalim gelsinler inşallah.
F fulya01 canım çok geçmiş olsun. Allah babana rahmet eylesin. Yaralıya da acil şifalar diliyorum, sıkıntısız tez zamanda atlatırsınız inşallah bu zamanları.
Evet ya sana demiştimBana demişti galiba o yazdığını ama alıntının azizliğine uğradı
Kitap arayislarindayim zaten canim benim cok sagol oneriyorsan alip hepsini okumak isterim bende :)canım bebegğinizi beklerken sizi neler bekler Heidi E.Murkof kitabın bır bolumu babalara hıtaben yazılmıs istersen sayfa sayfa ceker resim koyarım sadece buunun ıcın alıcaksan :) ama onun harıcınde cok guzel bı kıtap ben kendımı bu kıtap sayesınde hazır hıssedıyorum herseye
Ayy ne guzel anlatiyorsun canim, sen sansliymissin ama cunku cogu doktorlar hemsireler devlette insanin yuzune bole bakmiyormus neler neler ne hikayeler duydum. Malum cogu insan bayilir dogum hikayelerini korku hikayesi gibi abarta abarta anlatmaya bi ara acayip tirsmistim her goren korkunc dogum hikayesi anlatiyordu artik duymamazliktan geliyorum.Yok yok inan zor olmadi benim icin,herkes farkli diyorum ya işte.inan onlarinda yapacagi birsey yokki.ah vah diyecek.bu sefer karsilikli birbirinize uzuleceksiniz.tabi yaninda birilerini gormek isteyenler olabilir.
hemsire arada gelip konusuyordu elimi tuttu.dogumdan sonrada doktorum elimi tuttu.Kızın ayni sana benziyor dedi.
halbuki tipki babasi
o an hem acı cekiyorsun.
hem bir an evvel bebeginin gelmesini bekliyorsun.hemsireye hadi artik ne zaman dogacak diyordum.cok mutlu bir andi ya.
hem aci hem tatli derler ya iste öyle :)
Amin cumlemize :) korkacak birsey yok inan.bende ilk korkuyordum sonucta ilk defa dogum yapiyorsun basina neler gelecek bilmiyorsun.hatta hemsirelere daha evvel dogumda ölenler oldumu diye sordumgüzel bir doğum hikayesi
Allahım bızede kolay dogumlar nasıp eder ınsallah...ozellıkle de benım gıbı korkağa
Yok canim havalimaninda calisiyor ozel sektor buyuk bi firma aslind turkiyenin heryerinde subeleri var bizimkisi havalimani subesinde firma buyuk ama calisma prensipleri hic de buyuk degil surekli sacma sapan vardiyalar geliyor bana verseler ben bile daha duzgun vardiya yaparim bu konuda baya bi sikintiliyiz yani.Evet benimkinde de var canım. Ben bütün alışverişlerimi bu şekilde yaptım, ürünü belirledim, internetten bulduğum en ucuz yerden aldım :)
www.444emarket.com/besafe-izi-go-ozel-koleksiyon-anne-bakim-cantasi-ayni-gun-kargo-pmu13588
Bana henüz ulaşmadı, eşimin dükkanını vermiştim adres olarak, akşam getirecek canım, bugün veya yarın foto çeker koyarım.
Amin canım benim sağolasın, Allah hepimize kolaylık versin, zamanında sağlıkla kucağımıza alalım kuzuları inşallah.
Eşin güvenlik görevlisi mi :) ben iş mahkemesinde çalışıyorum da genelde bu 2lik sistemde onlar çalışıyor, çok davaları oluyor bizde, Allah kolaylık versin valla işleri zor.
Canım hiç dert edinme. Benim de birkaç haftadır oluyor kasılma. Doktora sorduğumda önemli değil, bu zamandan sonra olur artık dedi. Sancın da çıkmamış, stres yapmamaya çalış.
Dünyadaki en nefret ettiğim şeylerden biri; vücuduma birşeyin girmiş halde durması. Ben de kaç gün durdum katater takılı hastanede yatarken, bir kere zorla çıkarttırdım, sonra gene takmak zorunda kalınca hemşire ikincisini doktor çıkartın diyene kadar çıkartmadılar. Bir de benim birşeye alerjim var ama ne olduğunu çözemedik. Kollarım kızarıyor yanıyor filan ama serumdan mı kataterin üstüne yatıyorum da ondan mı bilmiyorum hatta bir keresinde geçsin diye kaç gün antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştım. Bu konu canımı çok sıkıyor, yaramı deştiniz resmen :))
Yok canim havalimaninda calisiyor ozel sektor buyuk bi firma aslind turkiyenin heryerinde subeleri var bizimkisi havalimani subesinde firma buyuk ama calisma prensipleri hic de buyuk degil surekli sacma sapan vardiyalar geliyor bana verseler ben bile daha duzgun vardiya yaparim bu konuda baya bi sikintiliyiz yani.Evet benimkinde de var canım. Ben bütün alışverişlerimi bu şekilde yaptım, ürünü belirledim, internetten bulduğum en ucuz yerden aldım :)
www.444emarket.com/besafe-izi-go-ozel-koleksiyon-anne-bakim-cantasi-ayni-gun-kargo-pmu13588
Bana henüz ulaşmadı, eşimin dükkanını vermiştim adres olarak, akşam getirecek canım, bugün veya yarın foto çeker koyarım.
Amin canım benim sağolasın, Allah hepimize kolaylık versin, zamanında sağlıkla kucağımıza alalım kuzuları inşallah.
Eşin güvenlik görevlisi mi :) ben iş mahkemesinde çalışıyorum da genelde bu 2lik sistemde onlar çalışıyor, çok davaları oluyor bizde, Allah kolaylık versin valla işleri zor.
Canım hiç dert edinme. Benim de birkaç haftadır oluyor kasılma. Doktora sorduğumda önemli değil, bu zamandan sonra olur artık dedi. Sancın da çıkmamış, stres yapmamaya çalış.
Dünyadaki en nefret ettiğim şeylerden biri; vücuduma birşeyin girmiş halde durması. Ben de kaç gün durdum katater takılı hastanede yatarken, bir kere zorla çıkarttırdım, sonra gene takmak zorunda kalınca hemşire ikincisini doktor çıkartın diyene kadar çıkartmadılar. Bir de benim birşeye alerjim var ama ne olduğunu çözemedik. Kollarım kızarıyor yanıyor filan ama serumdan mı kataterin üstüne yatıyorum da ondan mı bilmiyorum hatta bir keresinde geçsin diye kaç gün antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştım. Bu konu canımı çok sıkıyor, yaramı deştiniz resmen :))
Canim ucuna masaj yapma bence cunku gogus uclari uyarildiginda kasilmalarini yani dogumu baslatabiliyormus tehlikeli yani, benim de pek yok uclari sanki ama doguma kadar daha cikar diye dusunuyordum benbugun saglıkocagına gittim...ordakı ebe goguslerıne yavas yavaş masaj yapmaya basla uçları çıksın dedı
gogus ucum batık degıl ama dümdüz onu gosterdım bebek tutamaz dedı....
nasıl yapıcaz ya gogus ucum yeterı kadar buyumezsesizinkiler nasıl kızlar
bıde benım gıbı olanlar nasıl cıkarıcaz ucunu
hemsıre banada demıstı gogus ucların az dıe masaj yap ama sakın sıkma sut gelmesı ıcın demıstı hergun sabah aksam kremlıyorum okadar bılemıorum artık..ayrıca bır arkadasımda dogum yaptıgında gogus ucu yokmus saglık ocagından 3 tl gıbı bı mıktara gogus ucu olmayanlar ıcın bı aparat varmıs ondan mutlaka al demıstı.bugun saglıkocagına gittim...ordakı ebe goguslerıne yavas yavaş masaj yapmaya basla uçları çıksın dedı
gogus ucum batık degıl ama dümdüz onu gosterdım bebek tutamaz dedı....
nasıl yapıcaz ya gogus ucum yeterı kadar buyumezsesizinkiler nasıl kızlar
bıde benım gıbı olanlar nasıl cıkarıcaz ucunu
sen söledikten sonra bizim üniversitenin personel dairesini aradım.. şube müdürüyle görüştüm.. 32. hafta çalışabilir raporu aldıktan sonra yıllık izin kullanabiliyormuşuz.. sonuçta doktor ve sgk bnm yıllık izinde olup olmadığımı takip etmiyormuş.. ama doktordan çalışabilir izni alıp rapor alırsam o zmn sorun olurmuş.. çalışabilir raporu alıp yıllık izin kullandıktan sonra da bikaç gün işe başlayıp sonrasında çalışamaz raporu alırsın, sorun olmaz dedilerben de bu habere çok sevindim :) çnkü biz zaten akademik tatil dışında izin kullanamıyoruz, yıllık iznimi şimdi bu şekilde değerlendiremeseydim bana hiçbi faydası olmazdı
Amin cumlemize insaallah.Ya doğum olduğu anda sancının kesilmesi ne garip değil mi? Pat diye bitiyor :)
Ben yemek yerim, duş alırım filan diye düşünüyordum doğuma gitmeden ama büyük ihtimalle doğum öncesi hastaneye yatırılmış olucam, hepsi hayal oldu. Gerçi zaten göze de alamam bu satten sonra oyalanıp gitmeyi, artık mecbur hastane köşelerinde çekicem. :)
Allah hepimize kolay doğum nasip etsin. Kısa sürede az sancıyla, tez vakitte açılma nasip etsin.
Ben özel hastanede yaptim dogumu.Ayy ne guzel anlatiyorsun canim, sen sansliymissin ama cunku cogu doktorlar hemsireler devlette insanin yuzune bole bakmiyormus neler neler ne hikayeler duydum. Malum cogu insan bayilir dogum hikayelerini korku hikayesi gibi abarta abarta anlatmaya bi ara acayip tirsmistim her goren korkunc dogum hikayesi anlatiyordu artik duymamazliktan geliyorum.
maşallah çok sevindim canımYup yup yuppi kordonumuz çıkmışşhaberler çok iyi kızlar çok mutluyum 30+2 le uyumluyuz 1492 yani 1500 dedi :)41 cm resim verdi resmen tombis yanaklı doktor gelişimi mükemmel dedi yazan arkadaşlara teşekkürler
bende oyle bılıyorum ama ustten krem surer gıbı yapsak sıkıntısı olmaz sanırımCanim ucuna masaj yapma bence cunku gogus uclari uyarildiginda kasilmalarini yani dogumu baslatabiliyormus tehlikeli yani, benim de pek yok uclari sanki ama doguma kadar daha cikar diye dusunuyordum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?