2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
bızde oyle yaparız artık yoksa benımkılerın ucu mınnacık

canım göğüslerin uyarılması sancıyı başlatıyor diye okumuştum bi yerden

Evet iste sans gercekten benim suan gittigim bi tip merkezi oraya sirf domtorum icin gidiyorum o kadar tatli bi kadin ki bazen hasta olmuyor oturup benimle 1 saat muhabbet ediyor. Dogumumu onun yapmasini cok istiyorum ama anlasmali oldugu bi hastane yok yani hem hastanrye hem doktora para vermem lazim doktorum da masrafa gerek yok dedi simdi 36. Haftaya kadar kendisi takip ediyor 36. Haftadan sonra ve dogum icin baska ozel hastanede calisan cok yakin bi arkadasina yonlendiricek bakalim.

Yaa sorma o büyük şirketler hep sözde büyük, organizasyonları berbat genelde. Allah yardımcısı olsun eşinin de, senin de. Uzun süre yalnız kalmak çok zor.
Özelde sorun olmaz zaten, çoğunda kendi odanda istediğin kişiler yanında sancı çekiyorsun. Ben devlete gittiğim için öyle dedim. Bir de doğum hemen başlamıyor ki, çoğu 12 saati bulduğu için yemek yesem de çoktan sindirmiş olurdum ben, ama kısmet olmıcak tabi. :) bana lavman yapmamışlardı ama zaten birkaç gündür hastanede yatıyordum, yemek yememiştim, çıkcak bişi yoktu ondan herhalde :) töbe töbeee

Hadi gözün aydın canım, bak korktuğuna değmedi, hep böyle güzel gider inşallah.

bende oyle bılıyorum ama ustten krem surer gıbı yapsak sıkıntısı olmaz sanırım
Koyu kismina degilde etrafina yapsak yine de bi etkisi olur mu ki acaba bir de o dedigin gogus ucu cikartici aparati saglik ocagindan mi alabiliyoruz canim nolur nolmaz aklimizda bulunsun

Amin canim butun hamileligimi yalniz gecirdim ve geciriyorum zaten burda hic arkadasim filan da yok, bi sure ayakta kalinca tansiyonum dusuyor basim do meye basliyor o yuzden tek basima disari cikmaya da korkuyorum 4 duvar arasinda geciriyorum gunlerimk iste.

Bana hemen lavman yapildi.zaten dogum basladigi icin ishal gibi oluyorsun ve vucut temizleniyor.ben evde hastaneye gitmeden tuvaletimi yaptim.yine de kalanlar oluyor ve tam temizlemek icin lavman yapiliyor.
sen dus alirim yemek yerim dedin.
bazilari dogum anina kadar evde bekliyormus.ben senin yazdigindan dogum anina kadar evde beklemek istiyorsun diye anladim.
yemegi sindiremeden sancilardan kusma oluyor.suni sanci verildigi icin sanci suresi kisaliyor.Zaten sanci cekerken yemek icmek yasak.su bile icirmiyorlar ki.

Koyu kismina degilde etrafina yapsak yine de bi etkisi olur mu ki acaba bir de o dedigin gogus ucu cikartici aparati saglik ocagindan mi alabiliyoruz canim nolur nolmaz aklimizda bulunsun
Canim benim de bi tarafin ucu yok da arastirirken avent in bi ürünü var niplette diye göğüs ucu çıkarıcı bi bak istersen fiyati 3 tl degil ama bilgin olsun...

Burda da mesai dısı bin tl aliyor dr.
mesai icinde yaptin yaptin dogumu,yoksa nobetci dr girecek.keske baska ozel hastaneye gitseydin.doktorun degismezdi. dogumu nerede yapacaksin.

canım ya ben ogretmen deıgıılım ama yınede kafam karıstı benım mesela 10 temmuzda tam 32+0 oluyor ozamanmı gıtmem lazım ben 13ünde gıder alırım dıyordum da
Canım o zaman Dr a sor ben ilk gebeliğimde de tam Günü'nde almıştım; bu sefer de Günü'nde çağırdı bu Dr da; hatta 34 te izine ayrılacak başka biri vardı rapor unu almış 34+3 müş 3 gün boşuna çalışmış oluyorsunuz dedi asistanı; neyse belki senin Dr Artı günü rapora eklemez sen gitmeden ni sor cnm telefonda

Bize geçen hafta gittiğimde ilişki yasak artık dedi Dr son 3 ay Doğumu tetikleyebilir dedi kızlar

Ay kıyamam. Neyse az kaldı, biraz daha sabret canım.
Yok hiçbir sıkıntım olmasa da o kadar geç gitmeyi göze alamazdım. Bana birçok arkadaşım gitmeden yemek ye, çok uzun süre aç kalıyorsun, duş al, vücudu rahatlatıyor dedi diye söylemiştim. Bizzat gözlemlediğim için yemek neyse de duş alabilmek isterdim, inşallah kısmet olur.
Ben hastanede birçok kere doğum sancısı olanlarla aynı yerde yatmak zorunda kaldım denk geldim, doğuma yakın, yarım saat bir saat kala lavman yaptılar. Belki de hastaneden hastaneye değişiyordur uygulama bilemiyorum, neyse :)

Canım bunu ben de okudum.. ama dediğim gbi yıllık izin yasal hakkımız ve gebelikle bir ilişkisi yokmuş.. Çalışabilir raporu alıp o sürede yıllık izin aldığında, izinli olduğun günler doğum iznini etkilemiyormuş bunu direk bizim personel şube müdüründen duyduğum için çok rahatladım ben 37. Haftaya kdr yıllık izin kullanıcam sonra doğum iznimi başlatıcam

Canim ucuna masaj yapma bence cunku gogus uclari uyarildiginda kasilmalarini yani dogumu baslatabiliyormus tehlikeli yani, benim de pek yok uclari sanki ama doguma kadar daha cikar diye dusunuyordum ben
Kızlar uçları çok olmasa da unutmayın Bebeğin Ağzına ucunu değil hep koyu renkli olan çeperi tümden tutturmaya çalışın zaten yenidoğan hemşiresi de Söyler ama Püf Noktası bu bebek koyu yeri kavrayınca zaten çeke çeke ucu çıkıyor önemli olan memeyi tutması; zaten sadece ucunu tutarsa hem ememiyor, hem de ucu direk yara oluyor

Olabilir hastane uygulamasi farklidir belki.
ama o an acikma olmuyor.yani aclik dusunmuyorsun.tabi herkesi bilemem.dogumdan sonra acikmistim ben..ama dus alinabilir.cok vakit almiyor.hemende dogum olmaz zaten. benim aklima gelmedi dus almak hemen hazirlanip hastaneye gittik.tam dogum yapacagim gun vucut temizligi ve banyomu yapmistim.
gece de sancim geldi.denk geldi Allah'tan.

canım sube muduru dıosun ama bende kendı kurumumun personel daire baskanlıgından edındım bu bılgıyı yıllık ızın alırsan sonucta fıılı calısmamıs oluosun eklenmıyor.bende sube mudurunde bılmıo :)

Gogus ucu konusunda bende baya dertliyim. Ustumu dehisirirken usuyunce falan ikiyor sonr kayboluyor sut pompasiyla faln ikar diye umuyorum. Benim sol gogsumden sut gliyor. Sıkma dedi doktor ellemiyorum bende. Bi arkadasim 1 dk kadar pompayla sagip uc cikariyordu. Sonra emziriyordu. Eme eme cikti sonra hep. Insallah bizimde cikar.

Tamamen sans galiba ya bu catlama isleri. Sansi olan catlamiyo olmayan ne sürse bana misin demiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…