2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Benimde ürperince falan cikar. Aparatlar var alsak ise yarar mi ki ya

Koyu kismina degilde etrafina yapsak yine de bi etkisi olur mu ki acaba bir de o dedigin gogus ucu cikartici aparati saglik ocagindan mi alabiliyoruz canim nolur nolmaz aklimizda bulunsun
kızlarrr gögüslerin uyarılması kısmı sizin yapcagınız bişi deil zaten :) ilişki sırasında olan durum o uclarına sadece masaj yapıcaksınız sıkmadan..gogus ucu aparatı yarın alırım ben sızede gosterırım.eczaneye gıdıcem zaten ılaclarım bıttı

Canim benim de bi tarafin ucu yok da arastirirken avent in bi ürünü var niplette diye göğüs ucu çıkarıcı bi bak istersen fiyati 3 tl degil ama bilgin olsun...
ya aslinda biraz var ama sanki kucuk gibi geldi bana bakicam defigin urune canim nolur nolmaz bulundurmak lazim.

ama cok duyarli bi bolge oldugu icin , masaj yapinca illa uyarilir diye dusunmustum sen al bakalim nasil biseymis canim bende sali gunu kontrolum var sonra eksikler icin alisveris yapicaz o zaman bakarim.

Burda da mesai dısı bin tl aliyor dr.
mesai icinde yaptin yaptin dogumu,yoksa nobetci dr girecek.keske baska ozel hastaneye gitseydin.doktorun degismezdi. dogumu nerede yapacaksin.
Doktorumu degistirmek istemedim bir de tip merkezinin hastanesi yapiliyir suan insaat asamasinda 1 agustos acilis filan dediler yinede cok kucuk de olsa bir umit bekliyorum belki kendi doktorum olur diye kopamadim kadindan basta konustuk zaten cok yakin arkadasim o da ayni benim gibidir ben arayip soylicem zaten seni merak etme dedi arastirdim bende baya bi kafama yatti canim ankarad 100. Yil da yapicam doktorun adi da Saime Kış, fiyati da uygun geldi diger hastaneler o kadar pahali ki 4bin 5binlerden bahsediyorlar normal icin. 100.yil 1500 tl 200 tl oda parasiymis hemde cok temiz ve odalari da cok guzel hosuma gitti benim.

Evet bunu bende okumustum canim bebehin agzina direk uc kismi verilmemesi gerekiyormus sanirim. Uc kismi dudaginin ust kismina dogru hafifce dokundurdugunda bebek alt kisimdan kavramaya baslayip koyu renkli kismin hepsini kolayca agzina alabiliyormus

Aynen dusa girerken filan biraz cikiyyr benimki de canim. Catdog emzirmenin sadece uc kisimla degil koyu kismin tumuyle yapilacagindan bahsetmis de dogru yani sonucta bebek sadece uc kismi tutmicak ki koyu kismin hepsini alicak agzina

yoğurt çok tüketirim ama yok o da fayda etmiyor. bugün en sonunda resmen bayılmışım koltukta 2 saat uyumuşum çk şükür

c
canım inan ki ne takıldı bilmiyorum. korkudan ne yaptığımı bile bilmiyorum.

İyi denk gelmiş senin. Hepimizin işi böyle rast gider, kolaylıkla doğururuz inşallah

Senin adina sevindim.dr onemli.
bende memnundum ilk gebelikteki doktorumdan.tabi saatlerce sohbet yoktu :)
ama guleryuzluydu cok hastasi vardi.
simdiki ilgisiz.4- 5 bin fazla.istanbuldayim ben burda cok uygun orta karar özel hastaneler var.bin tl den bile az fiyatlari var.

Sonuçta bizim fiili olarak çalışıp çalışmadığımızı kontrol edip bildirilmesi gereken yerlere bildirecek olan daire başkanlığını değil mi? Demekki bzm ünide bu drm idare ediliyor.. Sizin kurum ise çok sabit yaklaşıyor, senin adına üzüldüm canım.. Yine de nasıl olsa buralardayız, yaşayıp görücez, prosedür nasıl işlicek hbrleşiriz

@miskamber bir sürü cebi var canım. Gayet kullanışlıya benziyor, umarım kullanırken de memnun kalırım :)

Eklentiler

• image.webp
    56 KB · Görüntüleme: 90
  • image.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 116
  • image.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 120
  • image.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 89
  • image.webp
    57 KB · Görüntüleme: 81
Bende aldim lcw dan ayni tarif ettigin gibi diz alti ama kisa kollu.sac bandi var kare yaka ve iki yandan dugmeli.sanirim 30 lira bile deildi aldigimda. Su an giyiyorum gece rahat oluyo

cnm her kurumda kullandıgın ızın personel daireye bıldırılıo sonucta hem ızınde gorunup hemde dogum ıznıne eklemezler.bizde boyle.umarım hersey yolunda gıder senın ıcın

Burda butun ozel hastaneler boyle canim hepsiyle arayip tek tek gorustum para tuzagi resmen ya zaten bursuru masrsf oluyor doguma kadar, dusene bi tekmede biz atalim misali ucurmuslar fiyatlari resmen

Gogus uclarinin uyarilmasi dogum kasilmalarini tetikliyomus ama canim simdiden nasil masaj yapicaz.ben uclarina dokunmuyorum da dokundurtmuyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…