- 12 Ocak 2014
- 1.330
- 821
- 133
Canim ben arastirdim az once nette masajin nasil yapilacagiyla ilgili doktorlarin aciklamalari var oyle uyarilacak sekilde degilmisGogus uclarinin uyarilmasi dogum kasilmalarini tetikliyomus ama canim simdiden nasil masaj yapicaz.ben uclarina dokunmuyorum da dokundurtmuyorum da
Burda babymall diye bi magaza var orda bicok markanin gogus ucu cikarici aparati vardi.aklimda kalan lansiloh markaydi sadece amaKoyu kismina degilde etrafina yapsak yine de bi etkisi olur mu ki acaba bir de o dedigin gogus ucu cikartici aparati saglik ocagindan mi alabiliyoruz canim nolur nolmaz aklimizda bulunsun
A supermis bende bakiyim lcwdan, uygun fiyayli biseyler ariyodum bende acaba 1 tane yeter mi dogum icin gecelik siz ne ysptiniz ben 1 gecelik, 1 takim da pijams almayi düşünüyorum yeter mi kiBende aldim lcw dan ayni tarif ettigin gibi diz alti ama kisa kollu.sac bandi var kare yaka ve iki yandan dugmeli.sanirim 30 lira bile deildi aldigimda. Su an giyiyorum gece rahat oluyo
E bebekte gorfum bende canim dedigin lasinoh markası fiyati da cok uygun 15tlydi, diger msrkalarinki pahali geldi bana biraz.Burda babymall diye bi magaza var orda bicok markanin gogus ucu cikarici aparati vardi.aklimda kalan lansiloh markaydi sadece ama
Benim doktorum gebeligin ilk aylarinda da yasaklamamisti bu aylarda yasaklar mi bilemedim sorarim bidahaki gidisimeBize geçen hafta gittiğimde ilişki yasak artık dedi Dr son 3 ay Doğumu tetikleyebilir dedi kızlar
Hepsi birbirine benziyo alinabilir ama dogumdan sonra bence. Bu arada lansinoh gogus catlamasini onleyen kremi 7. Aydan itibaren kullanmak cok ise yariyomus hi an once almaliyiz sanirimE bebekte gorfum bende canim dedigin lasinoh markası fiyati da cok uygun 15tlydi, diger msrkalarinki pahali geldi bana biraz.
Ben bi pijama takimi alayim diyorum sabahlikli bisey. Bu lcw dan aldigimi da giyerim gecelik lazim olursa.yeter ya nolcal sanki. Ben zaten hic kilo da almiyorum dogumdan sonra hemen eski pijama ve kiyafetlere doncem sanirimA supermis bende bakiyim lcwdan, uygun fiyayli biseyler ariyodum bende acaba 1 tane yeter mi dogum icin gecelik siz ne ysptiniz ben 1 gecelik, 1 takim da pijams almayi düşünüyorum yeter mi ki
Evet bir arkadas vardi Ankarada oturan.Hic ucuz hastane olmadigini soylemisti.uygun ücrete hastane soruyordu burada.Burda butun ozel hastaneler boyle canim hepsiyle arayip tek tek gorustum para tuzagi resmen ya zaten bursuru masrsf oluyor doguma kadar, dusene bi tekmede biz atalim misali ucurmuslar fiyatlari resmen
Eki Görüntüle 1565606
@miskamber bir sürü cebi var canım. Gayet kullanışlıya benziyor, umarım kullanırken de memnun kalırım :)
Bende aldim lcw dan ayni tarif ettigin gibi diz alti ama kisa kollu.sac bandi var kare yaka ve iki yandan dugmeli.sanirim 30 lira bile deildi aldigimda. Su an giyiyorum gece rahat oluyo
tüm bu bılgılere ek olaraktan bebegın burnu memeye degecek kadar yakın olcak ve anne kesınlıkle parmagını makas seklınde memede tutmamalı.süt akısını engellıyormus bas parka gogus ustunde dort parmak asagı olcak sekılde meme kavranılarak bebege verılmelıymısEvet bunu bende okumustum canim bebehin agzina direk uc kismi verilmemesi gerekiyormus sanirim. Uc kismi dudaginin ust kismina dogru hafifce dokundurdugunda bebek alt kisimdan kavramaya baslayip koyu renkli kismin hepsini kolayca agzina alabiliyormus
Joker de de var sanırım sanki internet sitesinde görmüştümKoyu kismina degilde etrafina yapsak yine de bi etkisi olur mu ki acaba bir de o dedigin gogus ucu cikartici aparati saglik ocagindan mi alabiliyoruz canim nolur nolmaz aklimizda bulunsun
Koyu kismin tamamini almasi imkansiz ayrica youtube ta emzirme egitimleei ba orda da goseriuor o koyu yuvarlk kismin tamamini almiyor bebek canim.Aynen dusa girerken filan biraz cikiyyr benimki de canim. Catdog emzirmenin sadece uc kisimla degil koyu kismin tumuyle yapilacagindan bahsetmis de dogru yani sonucta bebek sadece uc kismi tutmicak ki koyu kismin hepsini alicak agzina
Valla ben gohus pompasi aldim onunla cikartmaya calisacagim olur insallah.Benimde ürperince falan cikar. Aparatlar var alsak ise yarar mi ki ya
Burda babymall diye bi magaza var orda bicok markanin gogus ucu cikarici aparati vardi.aklimda kalan lansiloh markaydi sadece ama
Park yataklar ayarlanabiliyor bebek hareketlenince yatak kısmını yere doğru indirebilirsin gene tabii isteğe bağlıöyle mı gecmıs olsun ama sarkacak olan park yataktanda sarkmaz mı acaba ben pek sevmıyorum park yatakları ya
Kızlar alakası z ama bir şey soracağım, eşimin sakalları ndaki sakalkiran saçına sicramis bugün farketti o da üzülüyor netten baktım ibrahim saraçoğlu bi kür söylüyor ama stres den uzak olacaksınız diyor eşim n mesleği stresli avukat bir de ailesinin dertleri var kardeşler ı doğru düzgün çalışıp annesine bakmaz annesi arar o beni aramıyor bu beni aramıyor diye dert yanar eşime anne baba ayrı tabi bu arada.
KV gorumcemle kalıyor gorumcem de annesinden ev kirası alıyor onunla kaldığı için şimdi KV ayrı ev bakacaklar çalışmıyor bi geliri yok babadan kalan bi 450 aylık var. Ben de bazen iyi düşünceler é kapılıyorum bazen salak misin diyorum kendi kendime. KV evime kabul edemem temizlik anlayislarimiz uyuşmuyor ayrıca 3 bekar çocuğu daha var.
Acaba diyorum düğün setimi versem de KV ye ev için peşinat yapsalar gerisi icin kredi cekse giriş kat 50 -60 bin é bi ev almasına ön ayak mi olsak. O zaman belki eşimin aklı annesinde kalmaz eşim üzülüyor ben de üzülüyorum. Bu arada biz kiradayiz.
bunu bir derdim var bölümün é yazmaliydim ama tanıdığım insanlar in fikrini almak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?