2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Gogus uclarinin uyarilmasi dogum kasilmalarini tetikliyomus ama canim simdiden nasil masaj yapicaz.ben uclarina dokunmuyorum da dokundurtmuyorum da
Canim ben arastirdim az once nette masajin nasil yapilacagiyla ilgili doktorlarin aciklamalari var oyle uyarilacak sekilde degilmis

Koyu kismina degilde etrafina yapsak yine de bi etkisi olur mu ki acaba bir de o dedigin gogus ucu cikartici aparati saglik ocagindan mi alabiliyoruz canim nolur nolmaz aklimizda bulunsun
Burda babymall diye bi magaza var orda bicok markanin gogus ucu cikarici aparati vardi.aklimda kalan lansiloh markaydi sadece ama

Bende aldim lcw dan ayni tarif ettigin gibi diz alti ama kisa kollu.sac bandi var kare yaka ve iki yandan dugmeli.sanirim 30 lira bile deildi aldigimda. Su an giyiyorum gece rahat oluyo
A supermis bende bakiyim lcwdan, uygun fiyayli biseyler ariyodum bende acaba 1 tane yeter mi dogum icin gecelik siz ne ysptiniz ben 1 gecelik, 1 takim da pijams almayi düşünüyorum yeter mi ki

E bebekte gorfum bende canim dedigin lasinoh markası fiyati da cok uygun 15tlydi, diger msrkalarinki pahali geldi bana biraz.
Hepsi birbirine benziyo alinabilir ama dogumdan sonra bence. Bu arada lansinoh gogus catlamasini onleyen kremi 7. Aydan itibaren kullanmak cok ise yariyomus hi an once almaliyiz sanirim

A supermis bende bakiyim lcwdan, uygun fiyayli biseyler ariyodum bende acaba 1 tane yeter mi dogum icin gecelik siz ne ysptiniz ben 1 gecelik, 1 takim da pijams almayi düşünüyorum yeter mi ki
Ben bi pijama takimi alayim diyorum sabahlikli bisey. Bu lcw dan aldigimi da giyerim gecelik lazim olursa.yeter ya nolcal sanki. Ben zaten hic kilo da almiyorum dogumdan sonra hemen eski pijama ve kiyafetlere doncem sanirim

Burda butun ozel hastaneler boyle canim hepsiyle arayip tek tek gorustum para tuzagi resmen ya zaten bursuru masrsf oluyor doguma kadar, dusene bi tekmede biz atalim misali ucurmuslar fiyatlari resmen
Evet bir arkadas vardi Ankarada oturan.Hic ucuz hastane olmadigini soylemisti.uygun ücrete hastane soruyordu burada.
Malesef sömürü, napacaksin baska alternatif olmayinca mecbur veriliyor.

Bende aldim lcw dan ayni tarif ettigin gibi diz alti ama kisa kollu.sac bandi var kare yaka ve iki yandan dugmeli.sanirim 30 lira bile deildi aldigimda. Su an giyiyorum gece rahat oluyo

Fiyatını hatırlamıyorum tam. Dediğim gibi bir yıl oldu alalı.. Ama dışarıdakilere göre ucuzdu ve bence şık da :) güle güle eskitin, mutlulukla giymek nasip olur inşallah :)

Evet bunu bende okumustum canim bebehin agzina direk uc kismi verilmemesi gerekiyormus sanirim. Uc kismi dudaginin ust kismina dogru hafifce dokundurdugunda bebek alt kisimdan kavramaya baslayip koyu renkli kismin hepsini kolayca agzina alabiliyormus
tüm bu bılgılere ek olaraktan bebegın burnu memeye degecek kadar yakın olcak ve anne kesınlıkle parmagını makas seklınde memede tutmamalı.süt akısını engellıyormus bas parka gogus ustunde dort parmak asagı olcak sekılde meme kavranılarak bebege verılmelıymıs

Koyu kismina degilde etrafina yapsak yine de bi etkisi olur mu ki acaba bir de o dedigin gogus ucu cikartici aparati saglik ocagindan mi alabiliyoruz canim nolur nolmaz aklimizda bulunsun
Joker de de var sanırım sanki internet sitesinde görmüştüm

Aynen dusa girerken filan biraz cikiyyr benimki de canim. Catdog emzirmenin sadece uc kisimla degil koyu kismin tumuyle yapilacagindan bahsetmis de dogru yani sonucta bebek sadece uc kismi tutmicak ki koyu kismin hepsini alicak agzina
Koyu kismin tamamini almasi imkansiz ayrica youtube ta emzirme egitimleei ba orda da goseriuor o koyu yuvarlk kismin tamamini almiyor bebek canim.

Kızımın eşyalarını yıkıyorz bu gece dalin kullanıyorum hediye geldi biraz erken ama kokuları çıksın doya doya bakaym dedim dolap geldi o yüzden sabredemicem :) kendimi yormak istemiyorm son zamanlarda tabi bu benim fikrim sizinle yarın resimlerini paylasrm

Burda babymall diye bi magaza var orda bicok markanin gogus ucu cikarici aparati vardi.aklimda kalan lansiloh markaydi sadece ama

Ben bi grup da okumuştum kızın göğüs ucu çıksın diye hemşire boş bi şırınga vermiş emzirmeden önce onunla cekiyormus göğüs ucu çıkıyormuş anlatabildim mi bilmiyorum

Kızlar alakası z ama bir şey soracağım, eşimin sakalları ndaki sakalkiran saçına sicramis bugün farketti o da üzülüyor netten baktım ibrahim saraçoğlu bi kür söylüyor ama stres den uzak olacaksınız diyor eşim n mesleği stresli avukat bir de ailesinin dertleri var kardeşler ı doğru düzgün çalışıp annesine bakmaz annesi arar o beni aramıyor bu beni aramıyor diye dert yanar eşime anne baba ayrı tabi bu arada.
KV gorumcemle kalıyor gorumcem de annesinden ev kirası alıyor onunla kaldığı için şimdi KV ayrı ev bakacaklar çalışmıyor bi geliri yok babadan kalan bi 450 aylık var. Ben de bazen iyi düşünceler é kapılıyorum bazen salak misin diyorum kendi kendime. KV evime kabul edemem temizlik anlayislarimiz uyuşmuyor ayrıca 3 bekar çocuğu daha var.
Acaba diyorum düğün setimi versem de KV ye ev için peşinat yapsalar gerisi icin kredi cekse giriş kat 50 -60 bin é bi ev almasına ön ayak mi olsak. O zaman belki eşimin aklı annesinde kalmaz eşim üzülüyor ben de üzülüyorum. Bu arada biz kiradayiz.
bunu bir derdim var bölümün é yazmaliydim ama tanıdığım insanlar in fikrini almak istedim

Ben yorumları okumadm ama ben bütün takilarimi verdim o zaman düğün salonunu gelinligimi dahi ben ödedim daha bir sürü şey benim esimdede sackran olmuştu üzüldüm yaptım ettim ama şimdi ne oldu suçlu ben oldum her konuda o an çok iyi oluyorsn ama bi süre sonra hersey unutuluyor boşver kendine sakla seninde cocugun olucak kimseden fayda yok ona sakla.benim araba paramda takilarimda gtti ki takilarimi bizim taraf yaptı simdi kizimla gezerdim ne gzl (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…