Ya aslında bana gelmeseniz de olur yerinize başka bi hoca gelir ya da varmış gibi gösteririz ek dersi okula bağış olarak verirsiniz dediler de ben şehir dışında olacağım için olmaz diye düşündüm böyle işlere de çok aklım ermez ama şunu anladım ki idare istese bi şekilde yardımcı olabilirkayıt komisyonuna yazılırsak aktarabiliyomuyuz yani.tabi o süreçte okula gidicez.
Ben yorumları okumadm ama ben bütün takilarimi verdim o zaman düğün salonunu gelinligimi dahi ben ödedim daha bir sürü şey benim esimdede sackran olmuştu üzüldüm yaptım ettim ama şimdi ne oldu suçlu ben oldum her konuda o an çok iyi oluyorsn ama bi süre sonra hersey unutuluyor boşver kendine sakla seninde cocugun olucak kimseden fayda yok ona sakla.benim araba paramda takilarimda gtti ki takilarimi bizim taraf yaptı simdi kizimla gezerdim ne gzl(
Cokkk zor durumlar allah yardimciniz olsun..bosandigi esinden nafaka falan almiyormu kayinvaliden.sende kiradasin ama dugun altınların yarin bigun kendi ewine pesinat olur canim..bilemedim nasil bir yardimin dokunabilirKızlar alakası z ama bir şey soracağım, eşimin sakalları ndaki sakalkiran saçına sicramis bugün farketti o da üzülüyor netten baktım ibrahim saraçoğlu bi kür söylüyor ama stres den uzak olacaksınız diyor eşim n mesleği stresli avukat bir de ailesinin dertleri var kardeşler ı doğru düzgün çalışıp annesine bakmaz annesi arar o beni aramıyor bu beni aramıyor diye dert yanar eşime anne baba ayrı tabi bu arada.
KV gorumcemle kalıyor gorumcem de annesinden ev kirası alıyor onunla kaldığı için şimdi KV ayrı ev bakacaklar çalışmıyor bi geliri yok babadan kalan bi 450 aylık var. Ben de bazen iyi düşünceler é kapılıyorum bazen salak misin diyorum kendi kendime. KV evime kabul edemem temizlik anlayislarimiz uyuşmuyor ayrıca 3 bekar çocuğu daha var.
Acaba diyorum düğün setimi versem de KV ye ev için peşinat yapsalar gerisi icin kredi cekse giriş kat 50 -60 bin é bi ev almasına ön ayak mi olsak. O zaman belki eşimin aklı annesinde kalmaz eşim üzülüyor ben de üzülüyorum. Bu arada biz kiradayiz.
bunu bir derdim var bölümün é yazmaliydim ama tanıdığım insanlar in fikrini almak istedim
Ne kadara yapıyorsunuz merak ettim bide il neresi..bu tarz urunler kargoda erimiyormu en cokta bunu merak edoyorum :)Hanımlar öncelikle Rabbim hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza sağlıklı sıhhatli almayı nasip etsin. Bende 2 çocuk annesiyim çok şükür. Bebek çikolatası yapıyorum. Hastanede veya eve gelen misafirlerinize dağıtmak için. Hatta söz nişan için bile yaptıran var:) aklınızda bulunsun. Düşünen olursa özelden mesaj atabilir:) piyasadandaha uygun fiyata.
Eki Görüntüle 1565902 Eki Görüntüle 1565903
canım bence hiç bulaşma.. ..diğer bekar kardeşler nerde oturuyor...herkes ayrı evdeyse sıraya bindirir ..evin en büyüğü kimse oturup istişare edip ayda bir dönderin sırayı yada zamanı siz ayarlayın..ozamn çok gözüne gelemez gibi..bilmiyorum tabi bir fikir benimkisi..yada olmadı kiraya ev tutun bütün kardeşler kira parasını aranızda toplayın..küçük bi ev tutsanız yeterli..kişi başı 100-150 verseniz kira kapanır gibi..tabi sizin orda kiralar nasıl bilemedim..bdv'yede konu açma zaten hamilesin abuk subuk biri çıkar gerer seni boş yere strese girersin..burda paylaş canım..yeri geliyor bizde burdan yazıyoruzKızlar alakası z ama bir şey soracağım, eşimin sakalları ndaki sakalkiran saçına sicramis bugün farketti o da üzülüyor netten baktım ibrahim saraçoğlu bi kür söylüyor ama stres den uzak olacaksınız diyor eşim n mesleği stresli avukat bir de ailesinin dertleri var kardeşler ı doğru düzgün çalışıp annesine bakmaz annesi arar o beni aramıyor bu beni aramıyor diye dert yanar eşime anne baba ayrı tabi bu arada.
KV gorumcemle kalıyor gorumcem de annesinden ev kirası alıyor onunla kaldığı için şimdi KV ayrı ev bakacaklar çalışmıyor bi geliri yok babadan kalan bi 450 aylık var. Ben de bazen iyi düşünceler é kapılıyorum bazen salak misin diyorum kendi kendime. KV evime kabul edemem temizlik anlayislarimiz uyuşmuyor ayrıca 3 bekar çocuğu daha var.
Acaba diyorum düğün setimi versem de KV ye ev için peşinat yapsalar gerisi icin kredi cekse giriş kat 50 -60 bin é bi ev almasına ön ayak mi olsak. O zaman belki eşimin aklı annesinde kalmaz eşim üzülüyor ben de üzülüyorum. Bu arada biz kiradayiz.
bunu bir derdim var bölümün é yazmaliydim ama tanıdığım insanlar in fikrini almak istedim
O d av bi alternatifmis evetBen bi grup da okumuştum kızın göğüs ucu çıksın diye hemşire boş bi şırınga vermiş emzirmeden önce onunla cekiyormus göğüs ucu çıkıyormuş anlatabildim mi bilmiyorum
Ben mağazada baktm bu modele canm içinde çok bölmesi yoktu ama fena değildi yine sen bilirsin inş mağazada denk gelirde incelersin :)
Kızlar alakası z ama bir şey soracağım, eşimin sakalları ndaki sakalkiran saçına sicramis bugün farketti o da üzülüyor netten baktım ibrahim saraçoğlu bi kür söylüyor ama stres den uzak olacaksınız diyor eşim n mesleği stresli avukat bir de ailesinin dertleri var kardeşler ı doğru düzgün çalışıp annesine bakmaz annesi arar o beni aramıyor bu beni aramıyor diye dert yanar eşime anne baba ayrı tabi bu arada.
Doğru diyorsun tatlım aslında kullanışlı olması önemli :)Kızlar tabi siz bilirsiniz ama gezmeyi seven bi aileyseniz bebek bakım çantası yerine bildiğiniz bol gözlü spor bi Sırt çantası alın derim; zaten bebeği kucağınızda yada pusette taşırken ya da kanguru da bi de yandan sarkan Çanta ne kadar şık olsa da öyle angarya geliyor ki ; Sırt çantası tak rahat rahat dolaş :)
Teşekkür ederim sayende pompa işini hallettim 150 Liraya :)kızlar e-bebek.com da 250 lira siparişe 100 lira hediye çeki var.bebek telsizi biberon ıslak mendil filan aldım 100 tl hediye çeki kazandım haber veriyim dedim eksiği olanlar varsa.
Bakabildinmi markasına cnm?Arkadaşım güle güle kullan, markası nedir acaba cok beğendm de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?