2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kayıt komisyonuna yazılırsak aktarabiliyomuyuz yani.tabi o süreçte okula gidicez.
Ya aslında bana gelmeseniz de olur yerinize başka bi hoca gelir ya da varmış gibi gösteririz ek dersi okula bağış olarak verirsiniz dediler de ben şehir dışında olacağım için olmaz diye düşündüm böyle işlere de çok aklım ermez ama şunu anladım ki idare istese bi şekilde yardımcı olabilir

miskamber ben yasinimi okudum allah kabul etsin ins ben arada nete giriyorum oyuzden okumadigim zaman msj yazarim canim kib

Bütün gece bunu düşünmekten uyuyamadim sahur hazırladım eşime. Sahibinden. Com à uygun ev fiyatları na baktım. Eşinin sackiran ı geçti mi bu arada. Eşim uzulunce ben de üzülüyorum yoksa ben yeri geliyor çocuğuma bir şey alırken 10 kere düşünüp bir kere alıyorum

Cokkk zor durumlar allah yardimciniz olsun..bosandigi esinden nafaka falan almiyormu kayinvaliden.sende kiradasin ama dugun altınların yarin bigun kendi ewine pesinat olur canim..bilemedim nasil bir yardimin dokunabilir

Ne kadara yapıyorsunuz merak ettim bide il neresi..bu tarz urunler kargoda erimiyormu en cokta bunu merak edoyorum :)

canım bence hiç bulaşma.. ..diğer bekar kardeşler nerde oturuyor...herkes ayrı evdeyse sıraya bindirir ..evin en büyüğü kimse oturup istişare edip ayda bir dönderin sırayı yada zamanı siz ayarlayın..ozamn çok gözüne gelemez gibi..bilmiyorum tabi bir fikir benimkisi..yada olmadı kiraya ev tutun bütün kardeşler kira parasını aranızda toplayın..küçük bi ev tutsanız yeterli..kişi başı 100-150 verseniz kira kapanır gibi..tabi sizin orda kiralar nasıl bilemedim..bdv'yede konu açma zaten hamilesin abuk subuk biri çıkar gerer seni boş yere strese girersin..burda paylaş canım..yeri geliyor bizde burdan yazıyoruz

Valla canım ön ayak olmayın, sonra size yıkarlar bütün evin kredisini, bize sormadan ev aldınız siz ödeyin o zaman derlerse bir de Kv için ev borcuna girip daha da stres olursunuz
Miskamberin dediği gibi herkes bi miktar versin, güzelce herkes toplanıp konuşulsun hatta yazılı anlaşma bile yapılsın ki cayma olmasın eşin avukat zaten bilir bu işleri

D
Doğru diyorsun tatlım aslında kullanışlı olması önemli :)

kızlar kaç gündür giremedim salı günü rahatsızlandım iş yerinde acil doktorumu arayıp gittim ufak bir kanamam oldu çok şükür bebeğimde bi sorun yok herşey yolunda görünüyor ama tahlillerimde idrar yolu enfeksiyonu çok ileri derece çıktı doktorda erken doğum riski yaratır mutlaka antibiyotik kullanman lazım dedi birde hastanede iğne yaptılar erken doğum riskine karşı 3 gündür ilaçlarımı düzenli içiyorum ama içim çok huzursuz bebeğime bir sıkıntı yaratır antibiyotik die gerçi doktor enfeksiyon bebeğe geçerse daha büyük sıkıntı olur dedi ama genede huzursuzum oğlum 1350 gr 39 cm olmuş gelişimi çok güzel ileride gidiyor dedi

kızlar e-bebek.com da 250 lira siparişe 100 lira hediye çeki var.bebek telsizi biberon ıslak mendil filan aldım 100 tl hediye çeki kazandım haber veriyim dedim eksiği olanlar varsa.
Teşekkür ederim sayende pompa işini hallettim 150 Liraya :)

hayırlı cumalar kızlar bişey sorucam.
yarın açlık-tokluk kan şekeri vericem.şekerim sınırda çıkmıştı.
kaç saat önceden bişey yememem lazım bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…