- 4 Eylül 2012
- 1.402
- 689
- 123
Sabah aç karnına gidip vermiştim, tokluk için de yemekten 2 saat sonrasında yapıyorlar.hayırlı cumalar kızlar bişey sorucam.
yarın açlık-tokluk kan şekeri vericem.şekerim sınırda çıkmıştı.
kaç saat önceden bişey yememem lazım bilgisi olan var mı?
çok g.olsun cnm bu ara hepimiz de oldu galiba idrar yolu enfeksiyonu bende antibiyotik kullandım üzme kendini mecbur kullanıyoruz daha kötü sonuçlar olmasın diye..bebeğin gelişimi güzelmiş bak içini ferah tut..kızlar kaç gündür giremedim salı günü rahatsızlandım iş yerinde acil doktorumu arayıp gittim ufak bir kanamam oldu çok şükür bebeğimde bi sorun yok herşey yolunda görünüyor ama tahlillerimde idrar yolu enfeksiyonu çok ileri derece çıktı doktorda erken doğum riski yaratır mutlaka antibiyotik kullanman lazım dedi birde hastanede iğne yaptılar erken doğum riskine karşı 3 gündür ilaçlarımı düzenli içiyorum ama içim çok huzursuz bebeğime bir sıkıntı yaratır antibiyotik die gerçi doktor enfeksiyon bebeğe geçerse daha büyük sıkıntı olur dedi ama genede huzursuzum oğlum 1350 gr 39 cm olmuş gelişimi çok güzel ileride gidiyor dedi
cnm aç gidiyorsun kan alıyorlar sonra yükleme yapıp yani sıvıyı içirip bir ve iki saat arayla tekrar kan alıyorlar tokluk dedikleri o.. yani aç gitmen gerek..hayırlı cumalar kızlar bişey sorucam.
yarın açlık-tokluk kan şekeri vericem.şekerim sınırda çıkmıştı.
kaç saat önceden bişey yememem lazım bilgisi olan var mı?
tansiyon kaçlarda seyrediyor canım ölçtürdün mü?Bugün tam 4 gün oldu halen geçmiyor şu baş ağrısı üstelik bugün daha şiddeti. Başka birşeyim yok ama korkuyorum niye böyle oluyor
inşallah düzelir cnm sıkıntı yapma kendine.. daha on hafta var doğuma..2 gün önce doktora gittiğimde miniğim ters duruyordu ve sanırım hala öyle tekmelerini kasıklarımda hissediyorum ve çok canımı yakıyor. Daha önce sağ tarafımda göbek deliğimin yanındaydı hep tekmeleri ama artık orda hiç hissetmiyorum. İnşallah doğuma kadar kanala yerleşmiş olur.
g.olsun cnm.. havalardan olabilir baş ağrın.. çok sıcaklarda bende çektim şükür iki haftadır ist.hava baya serin de rahatım.. karanlıkta yatmak bana iyi geliyor sende dene bi..Bugün tam 4 gün oldu halen geçmiyor şu baş ağrısı üstelik bugün daha şiddeti. Başka birşeyim yok ama korkuyorum niye böyle oluyor
cnm bu tamamen özel bir konu şöyleki aranız nasıl k.v yaptığın hayrı anlayacak kapasitedeyse sorun yok ön ayak ol bence sevabıda çok olur.. ama kıymetbilmez biriyse yapma bulaşma bile.. ben bu tarz durumlarda hep kendi annemi düşünerek hareket ederim bnm annem aynı durumda olsa yapardım hiç düşünmeden, ee eşimin de annesi kendine kıymetli bnm eşim iyiliği bilen bir insan k.v bilmesede eşim çok şükür kıymetimi bilir ve beni asla ezdirmez o yüzden ben olsam yapardım, eşimin huzuru bnm huzurum..Kızlar alakası z ama bir şey soracağım, eşimin sakalları ndaki sakalkiran saçına sicramis bugün farketti o da üzülüyor netten baktım ibrahim saraçoğlu bi kür söylüyor ama stres den uzak olacaksınız diyor eşim n mesleği stresli avukat bir de ailesinin dertleri var kardeşler ı doğru düzgün çalışıp annesine bakmaz annesi arar o beni aramıyor bu beni aramıyor diye dert yanar eşime anne baba ayrı tabi bu arada.
KV gorumcemle kalıyor gorumcem de annesinden ev kirası alıyor onunla kaldığı için şimdi KV ayrı ev bakacaklar çalışmıyor bi geliri yok babadan kalan bi 450 aylık var. Ben de bazen iyi düşünceler é kapılıyorum bazen salak misin diyorum kendi kendime. KV evime kabul edemem temizlik anlayislarimiz uyuşmuyor ayrıca 3 bekar çocuğu daha var.
Acaba diyorum düğün setimi versem de KV ye ev için peşinat yapsalar gerisi icin kredi cekse giriş kat 50 -60 bin é bi ev almasına ön ayak mi olsak. O zaman belki eşimin aklı annesinde kalmaz eşim üzülüyor ben de üzülüyorum. Bu arada biz kiradayiz.
bunu bir derdim var bölümün é yazmaliydim ama tanıdığım insanlar in fikrini almak istedim
Sabah aç karnına gidip vermiştim, tokluk için de yemekten 2 saat sonrasında yapıyorlar.
kızlar ben şeker yüklemesi geçen ay yaptırmıştım bu ay doktor sadece kandan bakacak.cnm aç gidiyorsun kan alıyorlar sonra yükleme yapıp yani sıvıyı içirip bir ve iki saat arayla tekrar kan alıyorlar tokluk dedikleri o.. yani aç gitmen gerek..
hmmm bu konuda bilgim yok bebişim hastaneyi ara sor en sağlamı o olurkızlar ben şeker yüklemesi geçen ay yaptırmıştım bu ay doktor sadece kandan bakacak.
şekerli su içmeyeceğim yani.aç karna kan vermem gerekiyor.
12 saat aç mı kalmam gerek acaba diye merak ediyorum.fazla çıksında istemiyorum da
tokluk içinde kanımı yedikten sonra alacaklar heralde bir iki saat beklemi beklicem kan için de?
normal kan sekerıne bakacaksa gece 12 den sonra bısey yemekızlar ben şeker yüklemesi geçen ay yaptırmıştım bu ay doktor sadece kandan bakacak.
şekerli su içmeyeceğim yani.aç karna kan vermem gerekiyor.
12 saat aç mı kalmam gerek acaba diye merak ediyorum.fazla çıksında istemiyorum da
tokluk içinde kanımı yedikten sonra alacaklar heralde bir iki saat beklemi beklicem kan için de?
Bu sabah yine ölçtum 11/6 zaten genel de düşük 9/5 olurtansiyon kaçlarda seyrediyor canım ölçtürdün mü?
Evimiz serin zaten istanbul un havası çok şükür Allah oruç tutanlara yardım ediyor sıcaklık hissetmiyorum. Tv falan da açmiyorum ses etkilemesin diye olmuyor kafamı sıktım akşam oda da bir kaç saat karanlık yatayım dedim ama hiç faydası olmadı malesefg.olsun cnm.. havalardan olabilir baş ağrın.. çok sıcaklarda bende çektim şükür iki haftadır ist.hava baya serin de rahatım.. karanlıkta yatmak bana iyi geliyor sende dene bi..
geçmiş olsun canımkızlar kaç gündür giremedim salı günü rahatsızlandım iş yerinde acil doktorumu arayıp gittim ufak bir kanamam oldu çok şükür bebeğimde bi sorun yok herşey yolunda görünüyor ama tahlillerimde idrar yolu enfeksiyonu çok ileri derece çıktı doktorda erken doğum riski yaratır mutlaka antibiyotik kullanman lazım dedi birde hastanede iğne yaptılar erken doğum riskine karşı 3 gündür ilaçlarımı düzenli içiyorum ama içim çok huzursuz bebeğime bir sıkıntı yaratır antibiyotik die gerçi doktor enfeksiyon bebeğe geçerse daha büyük sıkıntı olur dedi ama genede huzursuzum oğlum 1350 gr 39 cm olmuş gelişimi çok güzel ileride gidiyor dedi
benımde dun 11/6 idiBu sabah yine ölçtum 11/6 zaten genel de düşük 9/5 olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?