2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bugün tam 4 gün oldu halen geçmiyor şu baş ağrısı üstelik bugün daha şiddeti. Başka birşeyim yok ama korkuyorum niye böyle oluyor

hayırlı cumalar kızlar bişey sorucam.
yarın açlık-tokluk kan şekeri vericem.şekerim sınırda çıkmıştı.
kaç saat önceden bişey yememem lazım bilgisi olan var mı?
Sabah aç karnına gidip vermiştim, tokluk için de yemekten 2 saat sonrasında yapıyorlar.

çok g.olsun cnm bu ara hepimiz de oldu galiba idrar yolu enfeksiyonu bende antibiyotik kullandım üzme kendini mecbur kullanıyoruz daha kötü sonuçlar olmasın diye..bebeğin gelişimi güzelmiş bak içini ferah tut..

2 gün önce doktora gittiğimde miniğim ters duruyordu ve sanırım hala öyle tekmelerini kasıklarımda hissediyorum ve çok canımı yakıyor. Daha önce sağ tarafımda göbek deliğimin yanındaydı hep tekmeleri ama artık orda hiç hissetmiyorum. İnşallah doğuma kadar kanala yerleşmiş olur.

hayırlı cumalar kızlar bişey sorucam.
yarın açlık-tokluk kan şekeri vericem.şekerim sınırda çıkmıştı.
kaç saat önceden bişey yememem lazım bilgisi olan var mı?
cnm aç gidiyorsun kan alıyorlar sonra yükleme yapıp yani sıvıyı içirip bir ve iki saat arayla tekrar kan alıyorlar tokluk dedikleri o.. yani aç gitmen gerek..

inşallah düzelir cnm sıkıntı yapma kendine.. daha on hafta var doğuma..

Bugün tam 4 gün oldu halen geçmiyor şu baş ağrısı üstelik bugün daha şiddeti. Başka birşeyim yok ama korkuyorum niye böyle oluyor
g.olsun cnm.. havalardan olabilir baş ağrın.. çok sıcaklarda bende çektim şükür iki haftadır ist.hava baya serin de rahatım.. karanlıkta yatmak bana iyi geliyor sende dene bi..

cnm bu tamamen özel bir konu şöyleki aranız nasıl k.v yaptığın hayrı anlayacak kapasitedeyse sorun yok ön ayak ol bence sevabıda çok olur.. ama kıymetbilmez biriyse yapma bulaşma bile.. ben bu tarz durumlarda hep kendi annemi düşünerek hareket ederim bnm annem aynı durumda olsa yapardım hiç düşünmeden, ee eşimin de annesi kendine kıymetli bnm eşim iyiliği bilen bir insan k.v bilmesede eşim çok şükür kıymetimi bilir ve beni asla ezdirmez o yüzden ben olsam yapardım, eşimin huzuru bnm huzurum..

Sabah aç karnına gidip vermiştim, tokluk için de yemekten 2 saat sonrasında yapıyorlar.
cnm aç gidiyorsun kan alıyorlar sonra yükleme yapıp yani sıvıyı içirip bir ve iki saat arayla tekrar kan alıyorlar tokluk dedikleri o.. yani aç gitmen gerek..
kızlar ben şeker yüklemesi geçen ay yaptırmıştım bu ay doktor sadece kandan bakacak.
şekerli su içmeyeceğim yani.aç karna kan vermem gerekiyor.
12 saat aç mı kalmam gerek acaba diye merak ediyorum.fazla çıksında istemiyorum da
tokluk içinde kanımı yedikten sonra alacaklar heralde bir iki saat beklemi beklicem kan için de?

hmmm bu konuda bilgim yok bebişim hastaneyi ara sor en sağlamı o olur

normal kan sekerıne bakacaksa gece 12 den sonra bısey yeme
sabah kanını verdıkten sonra yemek yıcen 2 saat gecıcek tokluk kanını alacaklar

g.olsun cnm.. havalardan olabilir baş ağrın.. çok sıcaklarda bende çektim şükür iki haftadır ist.hava baya serin de rahatım.. karanlıkta yatmak bana iyi geliyor sende dene bi..
Evimiz serin zaten istanbul un havası çok şükür Allah oruç tutanlara yardım ediyor sıcaklık hissetmiyorum. Tv falan da açmiyorum ses etkilemesin diye olmuyor kafamı sıktım akşam oda da bir kaç saat karanlık yatayım dedim ama hiç faydası olmadı malesef

Kizlar ntsye girdim renkli dipleri çekildim tekrar ayrıntılı bakıldı bebeğinin boynunda kordon var omzundan geliyo carprz bi bi doktor ben hastalarına sezeryn oneriyorm normal doğumda sorun olr dedi başka bi doktor kendi gittigimse bana güven normal yap sorun olursa ben sezeryna alırım dedi bunlr kari kocalr bu arada ayni hastanede obur doktorumu biraktim kafam çok kariisk

geçmiş olsun canım

Bide bebegimn ölçümleri hep 32hafta bitmiş gozukuyo doğumda 20agustos gozukuyo böyle giderse erken mi gelir bebegm ya da bu kordon açılımı dolanrmi kızlar :/

Bu sabah yine ölçtum 11/6 zaten genel de düşük 9/5 olur
benımde dun 11/6 idi
normalde 10/6 olurdu....yuksek degıl ...bende de hafıf bı bas agrısı var ...ama sıcaklardan dıye dusunuyorum
malum artık vucudumuz su tutmaya basladı (ödem şişkinlik) yorgunluk ve stres de eklenınce bas agrısı yapabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…