2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bide bebegimn ölçümleri hep 32hafta bitmiş gozukuyo doğumda 20agustos gozukuyo böyle giderse erken mi gelir bebegm ya da bu kordon açılımı dolanrmi kızlar :/
canım bu konuda en iyi doktor bişey söyleyebilir ama önceki yorumlarından hatırladıklarımdan da
bence iyi bir doktora gitmelisin.yanlış hatırlamıyorum hepsi farklı bişey söylüyordu.
ben gittiklerine güvenemedim açıkçası.

Bugün tam 4 gün oldu halen geçmiyor şu baş ağrısı üstelik bugün daha şiddeti. Başka birşeyim yok ama korkuyorum niye böyle oluyor
Seni en iyi ben anlarim heralde bu konuda. Patates diz alnina ve sakaklarina.simSiki bagla.bana iyi gelmisti.Bide internette bas agrisiyla ilgili dualar buldum okudum

Daha önce bu konu konuşulmuştu burda patatesin iyi geldiğini yazışlardı. çiğ patatesti sanırım.

cnm daha on hafta var doğma düzelir belki şimdiden stres yapma bence.. herşeyin hayırlısı olsun..

yasinlerin duası toplantı Allah kabul etsinn...yaklaşık 8 haftadır okunuyor..devam etsinmi yasinler haftalık olarak?
cnm bende sana yazacaktım artık ağırlaşıyoruz bir kaç haftaya daha da ağırlaşacağız bence son üç dört hafta daha okuyup bırakalım zaten sonra yavaş yavaş doğumlar başlayacak bence temmuz son cumasına kadar okuyup bırakalım derim..

Evde kimse olmayınca kahvaltı da çay icmiyorum caysizlik etkiledi galiba annemle konuşurken çay içtin mi dedi şimdi çay yaptım kendime bir bakalım. Inşallah geçer

Seni en iyi ben anlarim heralde bu konuda. Patates diz alnina ve sakaklarina.simSiki bagla.bana iyi gelmisti.Bide internette bas agrisiyla ilgili dualar buldum okudum
Patateslerin soğuk olması gerek sanırım dondurup koyayım Teşekkürler
Daha önce bu konu konuşulmuştu burda patatesin iyi geldiğini yazışlardı. çiğ patatesti sanırım.
Teşekkür ederim denicem

Geçmiş olsun canım. Antibiyotik ben de kullanıyorum günde 3 kez ve 2 ayrı ilaç daha kullanıyorum.. Ayağımdaki ödemler için birisi, birisi de rahim kemiği ağrısı için.. Ben de tedirgin olarak içmeye başladım ama korkma bebeğe zararı yok doktor zaten verirken temkinlidir risk alamaz ya :)

Canm bu ilçede bi tek iki özel hastane var hepsine de danistm bu dediğim doktorlar medical hastane iyi diye burada yapmak istiyodm :/

Hepsi birbirine benziyo alinabilir ama dogumdan sonra bence. Bu arada lansinoh gogus catlamasini onleyen kremi 7. Aydan itibaren kullanmak cok ise yariyomus hi an once almaliyiz sanirim
Bunu soyledigin iyi oldu bende doguma yakin kullanirim diyordum canim simdiden alip kullanmaya basliyim o zaman.

Selam güzel anneler yine bir doktor randevusu ve yine streslerdeyim inşallah hersey yolundadir
oskeortmencim çok çok geçmiş olsun insallah en kisa zamanda atlatirsiniz psikolojik durumu da ama şükürler olsun birsey olmamış eşine
evrembus geçmiş olsun canım belli olmaz canım bir hafta dolanan öbür hafta çıkabiliyor şimdiden sıkıntı yapma
miskimmmm bence devam etsin kuzu ben okuyorum onun için de ayrıca yazmıyorum hiç girmemis olsam da okuyorum mutlaka
oooo oo katttiiiii hanımlar gelmisler hoş gelmisler nasılsın canım
son okuduklarima cevap yazabilir kusura bakmayın herkes iyidir inşallah bu arda belmayi merak ediyorum test sonucu ciki mi acaba
bi de bu e bebek indiriminden yararlanicam sanırım da internet kazandigimiz hediye çekin mağazada kullanabiliyor muyuz yoksa internetten mi kullanmak gerekiyor

Amin misk. Ben etmesinden yanayım.

Allah kabul etsin canım devam edelim eğer edemeyecekler varsa fazladan okuruz...
genelin düşüncesine bakayım o zaman ben..ona göre ayarlarız..benim düşüncem de herkes artık yavaş yavaş izindi rapordu ayrılacak. takibi nasıl olur ?

Ben bi pijama takimi alayim diyorum sabahlikli bisey. Bu lcw dan aldigimi da giyerim gecelik lazim olursa.yeter ya nolcal sanki. Ben zaten hic kilo da almiyorum dogumdan sonra hemen eski pijama ve kiyafetlere doncem sanirim
Ne guzel kilo almamissin ben 6 kilo aldim canim normalmis aslinda ama zaten bi 5 kilo filan fazlam vardi o yuzden rahatsiz oluyorum :) napalim dogumdan sonra veririm artik emzirirken.
aynen bende sabahlikli bi pijama takimi dusunuyorum, hastane icin 2 gecelik lazim filan diyorlar samci cekerken giymek icin birde dogumdan sonra hastanede giymek icin ama bence de 1 tane yeter gibi sonucta doguma giderken onluk filan verirler odaya gelince tekrar ayni geceligi giyerim diye dusunuyorum.

Koyu kismin tamamini almasi imkansiz ayrica youtube ta emzirme egitimleei ba orda da goseriuor o koyu yuvarlk kismin tamamini almiyor bebek canim.
Tamamini almasa da ucundan fazlasini aliyor bende izledim bikac video canim. Uc kisminin sert damagin arkasindasi yumusak damaga kadar ulasabilmesi gerekiyormus, sert damak hem gogus ucunu tahris ediyormus hem de yeterli sut akisi saglanamiyormus diyorlardi doktorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…