canım bu konuda en iyi doktor bişey söyleyebilir ama önceki yorumlarından hatırladıklarımdan daBide bebegimn ölçümleri hep 32hafta bitmiş gozukuyo doğumda 20agustos gozukuyo böyle giderse erken mi gelir bebegm ya da bu kordon açılımı dolanrmi kızlar :/
Seni en iyi ben anlarim heralde bu konuda. Patates diz alnina ve sakaklarina.simSiki bagla.bana iyi gelmisti.Bide internette bas agrisiyla ilgili dualar buldum okudumBugün tam 4 gün oldu halen geçmiyor şu baş ağrısı üstelik bugün daha şiddeti. Başka birşeyim yok ama korkuyorum niye böyle oluyor
Daha önce bu konu konuşulmuştu burda patatesin iyi geldiğini yazışlardı. çiğ patatesti sanırım.Evimiz serin zaten istanbul un havası çok şükür Allah oruç tutanlara yardım ediyor sıcaklık hissetmiyorum. Tv falan da açmiyorum ses etkilemesin diye olmuyor kafamı sıktım akşam oda da bir kaç saat karanlık yatayım dedim ama hiç faydası olmadı malesef
Amin misk. Ben etmesinden yanayım.yasinlerin duası toplantı Allah kabul etsinn...yaklaşık 8 haftadır okunuyor..devam etsinmi yasinler haftalık olarak?
cnm daha on hafta var doğma düzelir belki şimdiden stres yapma bence.. herşeyin hayırlısı olsun..Kizlar ntsye girdim renkli dipleri çekildim tekrar ayrıntılı bakıldı bebeğinin boynunda kordon var omzundan geliyo carprz bi bi doktor ben hastalarına sezeryn oneriyorm normal doğumda sorun olr dedi başka bi doktor kendi gittigimse bana güven normal yap sorun olursa ben sezeryna alırım dedi bunlr kari kocalr bu arada ayni hastanede obur doktorumu biraktim kafam çok kariisk
cnm bende sana yazacaktım artık ağırlaşıyoruz bir kaç haftaya daha da ağırlaşacağız bence son üç dört hafta daha okuyup bırakalım zaten sonra yavaş yavaş doğumlar başlayacak bence temmuz son cumasına kadar okuyup bırakalım derim..yasinlerin duası toplantı Allah kabul etsinn...yaklaşık 8 haftadır okunuyor..devam etsinmi yasinler haftalık olarak?
Evde kimse olmayınca kahvaltı da çay icmiyorum caysizlik etkiledi galiba annemle konuşurken çay içtin mi dedi şimdi çay yaptım kendime bir bakalım. Inşallah geçerbenımde dun 11/6 idi
normalde 10/6 olurdu....yuksek degıl ...bende de hafıf bı bas agrısı var ...ama sıcaklardan dıye dusunuyorum
malum artık vucudumuz su tutmaya basladı (ödem şişkinlik) yorgunluk ve stres de eklenınce bas agrısı yapabılır
Patateslerin soğuk olması gerek sanırım dondurup koyayım TeşekkürlerSeni en iyi ben anlarim heralde bu konuda. Patates diz alnina ve sakaklarina.simSiki bagla.bana iyi gelmisti.Bide internette bas agrisiyla ilgili dualar buldum okudum
Teşekkür ederim denicemDaha önce bu konu konuşulmuştu burda patatesin iyi geldiğini yazışlardı. çiğ patatesti sanırım.
Allah kabul etsin canım devam edelim eğer edemeyecekler varsa fazladan okuruz...yasinlerin duası toplantı Allah kabul etsinn...yaklaşık 8 haftadır okunuyor..devam etsinmi yasinler haftalık olarak?
Geçmiş olsun canım. Antibiyotik ben de kullanıyorum günde 3 kez ve 2 ayrı ilaç daha kullanıyorum.. Ayağımdaki ödemler için birisi, birisi de rahim kemiği ağrısı için.. Ben de tedirgin olarak içmeye başladım ama korkma bebeğe zararı yok doktor zaten verirken temkinlidir risk alamaz ya :)kızlar kaç gündür giremedim salı günü rahatsızlandım iş yerinde acil doktorumu arayıp gittim ufak bir kanamam oldu çok şükür bebeğimde bi sorun yok herşey yolunda görünüyor ama tahlillerimde idrar yolu enfeksiyonu çok ileri derece çıktı doktorda erken doğum riski yaratır mutlaka antibiyotik kullanman lazım dedi birde hastanede iğne yaptılar erken doğum riskine karşı 3 gündür ilaçlarımı düzenli içiyorum ama içim çok huzursuz bebeğime bir sıkıntı yaratır antibiyotik die gerçi doktor enfeksiyon bebeğe geçerse daha büyük sıkıntı olur dedi ama genede huzursuzum oğlum 1350 gr 39 cm olmuş gelişimi çok güzel ileride gidiyor dedi
Canm bu ilçede bi tek iki özel hastane var hepsine de danistm bu dediğim doktorlar medical hastane iyi diye burada yapmak istiyodm :/canım bu konuda en iyi doktor bişey söyleyebilir ama önceki yorumlarından hatırladıklarımdan da
bence iyi bir doktora gitmelisin.yanlış hatırlamıyorum hepsi farklı bişey söylüyordu.
ben gittiklerine güvenemedim açıkçası.
Bebek büyük olduğu için büyük ihtimal acamaz dedi canmcnm daha on hafta var doğma düzelir belki şimdiden stres yapma bence.. herşeyin hayırlısı olsun..
Bebek büyük olduğu için büyük ihtimal acamaz dedi canm
Bunu soyledigin iyi oldu bende doguma yakin kullanirim diyordum canim simdiden alip kullanmaya basliyim o zaman.Hepsi birbirine benziyo alinabilir ama dogumdan sonra bence. Bu arada lansinoh gogus catlamasini onleyen kremi 7. Aydan itibaren kullanmak cok ise yariyomus hi an once almaliyiz sanirim
Amin misk. Ben etmesinden yanayım.
cnm bende sana yazacaktım artık ağırlaşıyoruz bir kaç haftaya daha da ağırlaşacağız bence son üç dört hafta daha okuyup bırakalım zaten sonra yavaş yavaş doğumlar başlayacak bence temmuz son cumasına kadar okuyup bırakalım derim..
genelin düşüncesine bakayım o zaman ben..ona göre ayarlarız..benim düşüncem de herkes artık yavaş yavaş izindi rapordu ayrılacak. takibi nasıl olur ?Allah kabul etsin canım devam edelim eğer edemeyecekler varsa fazladan okuruz...
Ne guzel kilo almamissin ben 6 kilo aldim canim normalmis aslinda ama zaten bi 5 kilo filan fazlam vardi o yuzden rahatsiz oluyorum :) napalim dogumdan sonra veririm artik emzirirken.Ben bi pijama takimi alayim diyorum sabahlikli bisey. Bu lcw dan aldigimi da giyerim gecelik lazim olursa.yeter ya nolcal sanki. Ben zaten hic kilo da almiyorum dogumdan sonra hemen eski pijama ve kiyafetlere doncem sanirim
Tamamini almasa da ucundan fazlasini aliyor bende izledim bikac video canim. Uc kisminin sert damagin arkasindasi yumusak damaga kadar ulasabilmesi gerekiyormus, sert damak hem gogus ucunu tahris ediyormus hem de yeterli sut akisi saglanamiyormus diyorlardi doktorlar.Koyu kismin tamamini almasi imkansiz ayrica youtube ta emzirme egitimleei ba orda da goseriuor o koyu yuvarlk kismin tamamini almiyor bebek canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?