Jokerde 20 liraydı dün akşam gördüm bugün almaya düşünüyorum bilginiz olsunBunu soyledigin iyi oldu bende doguma yakin kullanirim diyordum canim simdiden alip kullanmaya basliyim o zaman.
canım ben emzirme eğitimlerine katılmıştım gittiğim hastanede.Bunu soyledigin iyi oldu bende doguma yakin kullanirim diyordum canim simdiden alip kullanmaya basliyim o zaman.
sadece bugünlük mü indirimde acaba?Jokerde 20 liraydı dün akşam gördüm bugün almaya düşünüyorum bilginiz olsun
Sagol canim bende ordan bakarim o zaman uygunmus fiyati diger yerlere gore.Jokerde 20 liraydı dün akşam gördüm bugün almaya düşünüyorum bilginiz olsun
Hanımlar geçmiş olsun benimde aklıma takıldı eşimin sakalında boyun tarafında sağlı sollu sakal çıkmaz ama cok belli olmuyor odamı saçkıran eşim zaten stresli işte Çalışıyor inş saçı öyle olmazBütün gece bunu düşünmekten uyuyamadim sahur hazırladım eşime. Sahibinden. Com à uygun ev fiyatları na baktım. Eşinin sackiran ı geçti mi bu arada. Eşim uzulunce ben de üzülüyorum yoksa ben yeri geliyor çocuğuma bir şey alırken 10 kere düşünüp bir kere alıyorum
Gec kalmamisim o zaman kullanmak icin :) evet dogum sonrasi lazim olacak haklisin canim bende yavas yavas baslarim artik kullanmaya.canım ben emzirme eğitimlerine katılmıştım gittiğim hastanede.
kadının dediği doğumdan bir ay önce nemlendirmeye başlayın dedi.1 ay önce yeterli.
yanlış hatırlamıyorsam zeytinyağ ya da bebek yağı mı badem yağı tam hatırlamıyorum
ayva çekirdeğini suda bekletip onu göğse sürende var nemlendirmek için.
ya da direk lansinohla başlayın doğum öncesi içinde.ama doğum sonrası için çok lazım
olacak.lansinohu asıl doğumdan sonra sık kullanın.
genelin düşüncesine bakayım o zaman ben..ona göre ayarlarız..benim düşüncem de herkes artık yavaş yavaş izindi rapordu ayrılacak. takibi nasıl olur ?
Bir kaç gündür görüyorum Lansinoh ürünlerinde %30 indirim var Göğüs Pedi felan da alınabilir şimdi baktım sitede indirim var halasadece bugünlük mü indirimde acaba?
Ben baktim canim tarih yazmiyor stoklarla sinirli sanirim. Bu arada lasinoh gogus ucu cikartici da 15 tlydi o da 11 tlye dusmus ama internet magazasinda tukenmis diger magazalarina bakmak lazim.sadece bugünlük mü indirimde acaba?
Tahin yağını duymuştum bende 1 ay önceden az az pamukla sürüyormussun hiç birşeye gerek yokmuş başka. Annemde en güzeli zeytinyağı dedi. Bende krem alsam mi almasam mi kararsızımcanım ben emzirme eğitimlerine katılmıştım gittiğim hastanede.
kadının dediği doğumdan bir ay önce nemlendirmeye başlayın dedi.1 ay önce yeterli.
yanlış hatırlamıyorsam zeytinyağ ya da bebek yağı mı badem yağı tam hatırlamıyorum
ayva çekirdeğini suda bekletip onu göğse sürende var nemlendirmek için.
ya da direk lansinohla başlayın doğum öncesi içinde.ama doğum sonrası için çok lazım
olacak.lansinohu asıl doğumdan sonra sık kullanın.
Benimde :)14.09.2014 evlilik yıldönümün mü canım bnmkide aynı gün ama 2013
Bütün gece bunu düşünmekten uyuyamadim sahur hazırladım eşime. Sahibinden. Com à uygun ev fiyatları na baktım. Eşinin sackiran ı geçti mi bu arada. Eşim uzulunce ben de üzülüyorum yoksa ben yeri geliyor çocuğuma bir şey alırken 10 kere düşünüp bir kere alıyorum
Hadi yaa( Yok canım o zaman elendi bu çanta da:)
Kizlar ntsye girdim renkli dipleri çekildim tekrar ayrıntılı bakıldı bebeğinin boynunda kordon var omzundan geliyo carprz bi bi doktor ben hastalarına sezeryn oneriyorm normal doğumda sorun olr dedi başka bi doktor kendi gittigimse bana güven normal yap sorun olursa ben sezeryna alırım dedi bunlr kari kocalr bu arada ayni hastanede obur doktorumu biraktim kafam çok kariisk
canım ya karıstırıyor olabılırım ama sen hala vandamıydın.gunaydin kizlaarr
nerden nasılistedın canım bende merak edıyorumKızlar molfix den numune istemiştim bugün gelmiş. Eki Görüntüle 1566048
ne o 20 tl olanJokerde 20 liraydı dün akşam gördüm bugün almaya düşünüyorum bilginiz olsun
c
canım inan ki ne takıldı bilmiyorum. korkudan ne yaptığımı bile bilmiyorum.
Lansinoh Göğüs ucu kremine o 20 tl olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?