2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bunu soyledigin iyi oldu bende doguma yakin kullanirim diyordum canim simdiden alip kullanmaya basliyim o zaman.
canım ben emzirme eğitimlerine katılmıştım gittiğim hastanede.
kadının dediği doğumdan bir ay önce nemlendirmeye başlayın dedi.1 ay önce yeterli.
yanlış hatırlamıyorsam zeytinyağ ya da bebek yağı mı badem yağı tam hatırlamıyorum
ayva çekirdeğini suda bekletip onu göğse sürende var nemlendirmek için.
ya da direk lansinohla başlayın doğum öncesi içinde.ama doğum sonrası için çok lazım
olacak.lansinohu asıl doğumdan sonra sık kullanın.

Hanımlar geçmiş olsun benimde aklıma takıldı eşimin sakalında boyun tarafında sağlı sollu sakal çıkmaz ama cok belli olmuyor odamı saçkıran eşim zaten stresli işte Çalışıyor inş saçı öyle olmaz

Gec kalmamisim o zaman kullanmak icin :) evet dogum sonrasi lazim olacak haklisin canim bende yavas yavas baslarim artik kullanmaya.

genelin düşüncesine bakayım o zaman ben..ona göre ayarlarız..benim düşüncem de herkes artık yavaş yavaş izindi rapordu ayrılacak. takibi nasıl olur ?

Haklısın 32 haftaya yaklaştı herkes izin almaya başlar, öğretmen olanlar bi iki haftaya semineri bitecek sonra tatil bayram derken kontrol zor olabilir.

Tahin yağını duymuştum bende 1 ay önceden az az pamukla sürüyormussun hiç birşeye gerek yokmuş başka. Annemde en güzeli zeytinyağı dedi. Bende krem alsam mi almasam mi kararsızım

Geçti çok şükür eşine kiyamiyorsun yapıyorsn keşke kaynvalidelerde annelik yapsa bilmiyorum herkes aynı degildir tabiki ben yaptım pişman oldum ama o an öyle gerekli yapmasam olmazdı keske o zman kötü olsaydm yaptim yine kötü oldum benim eşim çok fazla anneci aşırı ama normal değil onun davranışına göre hemen tavır alıyor aramz açılıyor ahh keşke kıymet bilseler seneler sonra anlicaklar yaptiklarimizi kimse kıymet bilmiyor sen kendinin çocuğununkini bil üzme kendini rahat olmaya çalış

Canım tek kat kordon normal doğum kesinlikle engel değilmiş 2 ve fazlası sorun dün doktora gittim kordon çıkmış uzman bi doktorda baktı bu haftada kordon dolanmasi sorun değil ileki haftalarfa olsa sorun olurmuş bak bizimki 1 hafta içinde açıldı.seni takibe alırlar şimdi sende benim gibi hp soluna yat bol bol su iç ani hareket yapma zaten bunları sana demiştim :) ayrıca benim doktorum normal dogumlarda % 30 kordonlu doğuyor dedi

c
canım inan ki ne takıldı bilmiyorum. korkudan ne yaptığımı bile bilmiyorum.

Canim sana acil sormam gerekti o yüzden alakasız bişeyi alintiladim kusura bakma bunun için son okiedog damak sumo çanta almistin değil mi nasıl geçti mi eline ürün 219 olan var bide 199 olan var ikisi arasındaki fark nedir acaba netten vereceğim siparisi de onun için senden bilgi almak istedim bir de sırt çantasına dönüşebilir yazıyor doğru mu ayrıntılı resim koymamislar da

kızlar size alakasız iki konuda yazmak geldı içimden :)
1.si ben gibi dugun altınlarını kasaya bosu bosuna kıra parası vererek tutanlar varmıydı:) gecen gun gıttım cıktım kasadan ve vakıfbankın altıngunune katıldım..kac gram altınım oldugu ıstanbul borsasasından calısanlarca tartıldı hesaplandı ve hesabıma gram altın olarak yatırıldı kesınlıkle tavsıye edıyorum 2012den beri kasadaydı bosu bosuna dunya kıra verdım oraya :)
2.si ise catlaklar konusun bu alakalı bı konu..bildiginiz üzere catlaklar için yag daha yogun nemlendırıyor.bende kantaron yagı vardı.(kantaron cıcegı zeytınyagının ıcınde 1 yıl kadar bekletılıyor.ve ıyı gelmedıgı hiçbir yara vs yok.doktorların bıle bundan ız kalır muhakkak dedıgı seylerı bızzat ıyı etmıs bir yagdir kendısı arastırabılırsınız netten) gecelerı bır guzel gobek baldır bel ve göguslerıme sürüp guzelce masaj yapıp yatmadan once yatagıma bır ınce polar battanıyelerden serıp yatıyorum cıldım okadar yumusakkı sabahlarıda kremlenmeye devam edıyorum ewde olsam yıne onu surerım ama ıse gıderken yag cabuk emılmıo nede olsa.tabı buda eşimin sayesınde aklıma geldı okadar krem surecegıne su kantaron yagını sursen bı tarafın catlamıcak dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…