2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ben baktim canim tarih yazmiyor stoklarla sinirli sanirim. Bu arada lasinoh gogus ucu cikartici da 15 tlydi o da 11 tlye dusmus ama internet magazasinda tukenmis diger magazalarina bakmak lazim.
canım ben göğüs çıkartıcıyı kullanmadım.gereksiz gibi geliyor bana ama fiyat
uygunmuş alabilirsin.lansinoh,göğüs pedi bunlar çok kullanılıyor zaten.ben emzirme sütyeninde bile rahat edemedim
mesela emzirme atleti olsa daha iyi olurdu.ihtiyaçlarda kişiye ve bebeğe göre değişiyor sanırım.

Tahin yağını duymuştum bende 1 ay önceden az az pamukla sürüyormussun hiç birşeye gerek yokmuş başka. Annemde en güzeli zeytinyağı dedi. Bende krem alsam mi almasam mi kararsızım
doğum öncesi lansinoha gerek yok aslında.sadece doğuma kadar orayı nemli tutmak yeterli.
doğumdan sonrada lansinoh sürdükten sonra yıkanmasına gerek olmadığı için kullanışlı.
diğer türlü emzireceksin her seferinde yıkaman gerekiyor.ama lansinoh sürsende yara oluyor orası kanıyor
ama daha çabuk atlatıyorsun.hiç sürmessen daha kötü tahmini 20-30 günde geçiyor yaralar zaten alışıyor.
birde emzirdikten sonra sütünü sıkıp nemlendirende var.emzirme danışmanı bunu da yapın demişti.

nasılsın bebişim özledim valla.. bebiş nasılmış yaz bizede..

Canım şimd,i okuyorum çok çok geçmiş olsun. Eşine bir şey olmamış Allahtan. Rabbim korusun sizleri.

lassing casual çanta gittigidiyorda 169 tl...hatunlar siz kaça almıştınız

nasılsın bebişim özledim valla.. bebiş nasılmış yaz bizede..
İyiyim canım benim ben de özledim sizi valla bakalım ben de merak ediyorum nasilmis fistugim bu arada eksik olan bir kaç birsey almaya başlayayım ben de büyük parçalar değil kızımın herseyi duruyor çünkü yepyeni henüz de e bebek teki indirimden yararlanayım diyorum bebek bakim için mustela deneyeyim demiştim kızıma sebamed kullandım hep ama bunda değiştireyim dedim ama e bebek te mustela yok sanırım yine sebamede donus yapacagim

ben ikisinide kullanmadım cnm ne desem boş olur kızıma dalin ürünleri kullandım hep çokta memnundum oğlumada dalin aldım hem bakım şampuan hem çamaşır yumuşatıcı vs herşeyi dalin..

Ben stylo Grand sırt çantası alicam. Sırt çantası daha rahat olacak benim için. Ben kitap almak istiyorum ya ne tavsiye edersiniz

ben ikisinide kullanmadım cnm ne desem boş olur kızıma dalin ürünleri kullandım hep çokta memnundum oğlumada dalin aldım hem bakım şampuan hem çamaşır yumuşatıcı vs herşeyi dalin..
Canim ben de dalın kullanmak istedim de bi kere kullandık kızımın başında alerji yaptı egze ma oldu sonra da onun için bırakmak zorunda kaldık çamaşır deterjanı olarak kullanıyorum ben de onu
Ben stylo Grand sırt çantası alicam. Sırt çantası daha rahat olacak benim için. Ben kitap almak istiyorum ya ne tavsiye edersiniz
Ne kitabı canım gelişim için mi yoksa hamilelik için mi çocuk yetiştirme konusunda adem güneş Haluk Yavuzer yazgı yazganin kitaplarını tavsiye ederim zaten tek bi kitapla öğrenmek mümkün değil inan bu arada çantayi nereden alacaksın bende sırt çantası istiyorum da bazı modeller iki türlü de kullaniliyor
bakayım bi kuzum
san zahmet be kuzuuuuuu

Canim benimde cantan stylo grnd sirt cantasi gayet guzel. Kitap olrak da tracy hogg bebek bakim sorunlarina mucizevi sorunlar adli kitabi siddetle tavsiye ediyorum harika bir kitap. Forumlarda okyrum hep bebekler biraz buyuyup beslenme ve uyku sorunlari ortaya ciktiginda annenler ama yandim uyumuyor yemiyor ferydlariyla bu kitplar sarilmis ve cozumi bulmus. Ama kitabi dogumdn once okuyup bebek ve geldigi gun bir rutin duzen olusturursak bu gibi sorunlar cok fzla yasycagimizi sanmiyorum. Yani testi kirilmadn biseyler yapmak ileride bizim de bebegimizin de yiprnmamasi icin cok onemli. Ay cok konustum :) o kitabi al pisma olmayacaksin :)

hayırlı cumalar kızlar bişey sorucam.
yarın açlık-tokluk kan şekeri vericem.şekerim sınırda çıkmıştı.
kaç saat önceden bişey yememem lazım bilgisi olan var mı?
Canım dünde ben verdim akşamdan 9dan sonra hicbirsey yemiyorsun gece 12 den sonra su bile icmiyorsun sabahı 8de gidip kan veriyorsun sonra kahvaltini yapıp iki saat sonra tekrar kan veriyorsun çok şükür benim şekerim duzelmis senınkı de düzelmiştir umurarim canim

kızlar hamileliği öğrenmeden önce yani erkn gebelikte çok mide yanması belirtisi olan oldumu?

ay ben karar veremiyorum bunlar nasıl kızlar ...tabi benim oğluş olacak pembe olmicak başka renklerine bakıyorum...
kuzumveben canım bunlar ebebekte bak bi senin beğendiğin model varmı....

Yok canım hamilelik kitaplarını Hatim ettim :)) Bebeğinizin ilk yilinda sizi neler bekler i almayi düşünüyorum. Ne olsa okurum aslında gelişim roman vs yeter ki tavsiye olsun :) bir arkadaşım da adem güneş i tavsiye etti onları da araştırıyorum. Çanta ise bazen markafoni ye unnado ya geliyor oralardan alicam.

Evet bi kismini aliyor ama tamami baya sikinti olur :) benim hamilelikle beraber o koyu kisim genisledi baya :)

Alıyorum hemen onuda yazdım :) aslında biz bebeğimiz 1.5 2 aylık olunca kendi evimize gelicez ve düzen değişecek hava ortam yatak vs illa bir sorun yaşarız gibi geliyor bana ve bu beni ürkütüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…