2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bunları tavsiye ediyorsun dimi ben de bi bakayım en gec yarın toplu bir siparis vermem lazım
Baktım canım bunlara da bunlar sırt çantasına dönüşmuyir galiba gezerken sırt cantasinin değerini çok anlayacaksiniz ben ilkinde kol çantası kullandım tek çıkınca baya zorlanıyorsun erkek annesi olarak toprak rengi olan sana da gider

Çanta konusunda topikte daha önce nike ın bir sırt çantası modeli geçmişti. ben nike 4855 yada 4857 modelinden birini alıcam bir model diğerine göre daha küçük sadece 1-2 parmak eninde. YKM, ayakkabı dünyasında görme şansım oldu çok gözlü yan cepleri kullanışlı geldi bana. 2. çocuk olunca sırt çantası daha kullanışlı olur diye düşünüyorum. İnternetten indirim bekliyorum. Unnadoda bir ara 55 tl ye kadar düşmüş, yakalayamazsam 1 ay sonra alıcam.

Bide bebegimn ölçümleri hep 32hafta bitmiş gozukuyo doğumda 20agustos gozukuyo böyle giderse erken mi gelir bebegm ya da bu kordon açılımı dolanrmi kızlar :/

Benim kızımda dr. lardan biri kordon 2 kere dolanmış, diğer dr. hayır kordon boynunun yanında demişti. Doğum sezeryan oldu dolanmamış yanındaymış. Bence bazı Dr.lar vesvese veriyorlar sezeryan yapabilmek için. Doğum şeklinin kararı bence herşey yolunda gidiyorsa 36-37. haftalarda konuşulmalı. Önünde zaman var bebeğin nasıl hareket edeceğini zamana bırak. Bebeğin erken mi gelir konusundada baştan beri bebeğin haftası öndeyse dr. un sat tarihini değiştirirdi. Değiştirmediğine göre bebeğin iri bir bebek normal miadında doğar bence.

canım senin kaç çıkmıştı?ben pekte dikkat edemedim açıkçası zaten tatlı,hamur işi pek sevmem yememde.
bebek için meyveyide kesemedim.çıkarsa meyveden yüksek çıkar benim.
teşekkür ederim canım bilgi için.

Ben stylo Grand sırt çantası alicam. Sırt çantası daha rahat olacak benim için. Ben kitap almak istiyorum ya ne tavsiye edersiniz
Ben de Tracy Hogg Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler ve Bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler'i aldım. İkisi de bence güzel kitaplar. Hatta Tracy Hogg'un ebeveyn cankurtaran setini alsaymışım keşke diyorum. Bir de Anne İş'te diye bir kitabı okudum arkadaşımda görüp.

soldakine bayıldım,
iç hacmi ve bölmeleride kullanışlıysa, kesinlikle bej olan
baktım şimdi fotoda içinde 3 küçük göz var ..bebek bezi ve cüzdan sığacak kadar..ben içi geniş en azından ortadan bir bölmeli istiyorum..küçük cepler işimi görmez sanki..ay ne kararsız çıktım ben..mağazadan bakmak en iyisi aslında

aynen sırt çantası daha kullanışlı oluyor.
bende ilkinde kol çantası kullandım sonra sırt çantasına dönmüştüm.

Anladım canım valla ben tavsiye üzerine değil de gidip inceleyip aldım en büyük zevki kitapçı dolaşmak çıkarken kocam sinir küpü ol sa da ödediğim paradan ötürü doğan cuceloglu da alabilirsin yazgi yazganin çocuğunuz sizden ne bekler var çeviri bir kitap zaten ilk yil bi şekilde geçiyor da 2 yaş sendromu başlayınca kitapsız afalliyor insan

yok dönüşmüyor..ben sadece model olarak beğendim ama bej olanın içi geniş durmuyor sanki bölmeli sitiyorum ben içini..sırt çantam var bitane ,bitanede ya bu tarz yada postacı model içime sinen bulursam alıcam

Çok teşekkür ederim o seti ben alabilirim :)

aynen sırt çantası daha kullanışlı oluyor.
bende ilkinde kol çantası kullandım sonra sırt çantasına dönmüştüm.
Sırt çantasına da karar veremedim ama okiedog sırt çantasına dönüşür diyor doğru ise onu alacağım galiba

Çok iyi dusunmussun içi kesinlikle bölmeli ve geniş olmalı çünkü sadece kıyafet bezle kalmıyor ilaçları oluyor biberon mama bazen ekstra kendin için çanta almak zor geliyor içine cüzdan telefon sonra hersey karman corman oluyor

F fulya01 canım bide tokluk için ne yedin?
doktor ekmek arası peynir felan dedi.sende mi öyle yaptın acaba?
birde tokluk için 2 saat hastanede mi bekledin?

Mustela ürünleri anlaşmalı eczanelerde satılıyormuş canım. Yani eczanede varmış ama her eczanede de değilmiş.. Eğer mustela almak istiyorsan bilgin olsun :)

Ben stylo Grand sırt çantası alicam. Sırt çantası daha rahat olacak benim için. Ben kitap almak istiyorum ya ne tavsiye edersiniz

Bilinçli bebek
Benimle oynarmısn anne
Çocuklara söz geçirme sanatı

Bu üç kitapla birlikte bir de ayşe önerin kitabını almıştım ben. Bilinçli bebek'i birşeyler öğrenebildiğim için çok beğendim :) benimle oynar mısın anne kitabında oyunlar var artık doğunca memnun kalıp kalmayacağımı göreceğim ama annem pedagoloji eğitimi aldı kendisi öğretmen o bakmıştı kitabın içeriğine ve kitaptaki oyunların eğitici oyunlar olduğunu vs söylemişti :) çocuklara söz geçirme sanatına da yeni başladım henüz yorum yapamayacağım ama fena gitmiyor hani :) ama ilk iki kitabı tavsiye ederim :))

Stylo Grand a bi bak derim ıslak mendil gözü var ayrıca termal bölümü var ve içi geniş bir mağaza da görüp incelemistim
Onu duydum hatta almayi da düşündüm de sanirim e bebek te yok o marka hani şu indirim çekingen de yararlanayım istiyorum ne çok şey istiyorum değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…