- 5 Mart 2015
- 961
- 1.740
- 33
Baktım canım bunlara da bunlar sırt çantasına dönüşmuyir galiba gezerken sırt cantasinin değerini çok anlayacaksiniz ben ilkinde kol çantası kullandım tek çıkınca baya zorlanıyorsun erkek annesi olarak toprak rengi olan sana da giderEki Görüntüle 1566122 Eki Görüntüle 1566121
ay ben karar veremiyorum bunlar nasıl kızlar ...tabi benim oğluş olacak pembe olmicak başka renklerine bakıyorum...
kuzumveben canım bunlar ebebekte bak bi senin beğendiğin model varmı....
Kizlar ntsye girdim renkli dipleri çekildim tekrar ayrıntılı bakıldı bebeğinin boynunda kordon var omzundan geliyo carprz bi bi doktor ben hastalarına sezeryn oneriyorm normal doğumda sorun olr dedi başka bi doktor kendi gittigimse bana güven normal yap sorun olursa ben sezeryna alırım dedi bunlr kari kocalr bu arada ayni hastanede obur doktorumu biraktim kafam çok kariisk
Bide bebegimn ölçümleri hep 32hafta bitmiş gozukuyo doğumda 20agustos gozukuyo böyle giderse erken mi gelir bebegm ya da bu kordon açılımı dolanrmi kızlar :/
canım senin kaç çıkmıştı?ben pekte dikkat edemedim açıkçası zaten tatlı,hamur işi pek sevmem yememde.Canım dünde ben verdim akşamdan 9dan sonra hicbirsey yemiyorsun gece 12 den sonra su bile icmiyorsun sabahı 8de gidip kan veriyorsun sonra kahvaltini yapıp iki saat sonra tekrar kan veriyorsun çok şükür benim şekerim duzelmis senınkı de düzelmiştir umurarim canim
Gorumcemlerde molfix yeni dogan ından almışlar bir paket ben bidaha almicam bebeğin cildine iyi gelecekmi bakalımKızlar molfix den numune istemiştim bugün gelmiş. Eki Görüntüle 1566048
Ben de Tracy Hogg Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler ve Bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler'i aldım. İkisi de bence güzel kitaplar. Hatta Tracy Hogg'un ebeveyn cankurtaran setini alsaymışım keşke diyorum. Bir de Anne İş'te diye bir kitabı okudum arkadaşımda görüp.Ben stylo Grand sırt çantası alicam. Sırt çantası daha rahat olacak benim için. Ben kitap almak istiyorum ya ne tavsiye edersiniz
baktım şimdi fotoda içinde 3 küçük göz var ..bebek bezi ve cüzdan sığacak kadar..ben içi geniş en azından ortadan bir bölmeli istiyorum..küçük cepler işimi görmez sanki..ay ne kararsız çıktım ben..mağazadan bakmak en iyisi aslındasoldakine bayıldım,
iç hacmi ve bölmeleride kullanışlıysa, kesinlikle bej olan
aynen sırt çantası daha kullanışlı oluyor.Bunları tavsiye ediyorsun dimi ben de bi bakayım en gec yarın toplu bir siparis vermem lazım
Baktım canım bunlara da bunlar sırt çantasına dönüşmuyir galiba gezerken sırt cantasinin değerini çok anlayacaksiniz ben ilkinde kol çantası kullandım tek çıkınca baya zorlanıyorsun erkek annesi olarak toprak rengi olan sana da gider
Anladım canım valla ben tavsiye üzerine değil de gidip inceleyip aldım en büyük zevki kitapçı dolaşmak çıkarken kocam sinir küpü ol sa daYok canım hamilelik kitaplarını Hatim ettim :)) Bebeğinizin ilk yilinda sizi neler bekler i almayi düşünüyorum. Ne olsa okurum aslında gelişim roman vs yeter ki tavsiye olsun :) bir arkadaşım da adem güneş i tavsiye etti onları da araştırıyorum. Çanta ise bazen markafoni ye unnado ya geliyor oralardan alicam.
yok dönüşmüyor..ben sadece model olarak beğendim ama bej olanın içi geniş durmuyor sanki bölmeli sitiyorum ben içini..sırt çantam var bitane ,bitanede ya bu tarz yada postacı model içime sinen bulursam alıcamBunları tavsiye ediyorsun dimi ben de bi bakayım en gec yarın toplu bir siparis vermem lazım
Baktım canım bunlara da bunlar sırt çantasına dönüşmuyir galiba gezerken sırt cantasinin değerini çok anlayacaksiniz ben ilkinde kol çantası kullandım tek çıkınca baya zorlanıyorsun erkek annesi olarak toprak rengi olan sana da gider
Çok teşekkür ederim o seti ben alabilirim :)Ben de Tracy Hogg Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler ve Bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler'i aldım. İkisi de bence güzel kitaplar. Hatta Tracy Hogg'un ebeveyn cankurtaran setini alsaymışım keşke diyorum. Bir de Anne İş'te diye bir kitabı okudum arkadaşımda görüp.
Sırt çantasına da karar veremedim ama okiedog sırt çantasına dönüşür diyor doğru ise onu alacağım galibaaynen sırt çantası daha kullanışlı oluyor.
bende ilkinde kol çantası kullandım sonra sırt çantasına dönmüştüm.
Stylo Grand a bi bak derim ıslak mendil gözü var ayrıca termal bölümü var ve içi geniş bir mağaza da görüp incelemistimSırt ÇANTASINDA da bişeye karar vermedim kiiiijij
biri daha almıştı stylo sırt..fotoda atmıştı sanki hattaStylo Grand a bi bak derim ıslak mendil gözü var ayrıca termal bölümü var ve içi geniş bir mağaza da görüp incelemistim
Jokerde %30 indirim var Lansinoh ürünlerinde Yine jokerde 300 tl lik oto koltugu puset mama sandalyesi park yatak alışverişe 150 tl hediyeymiş Birde ebebekte de 28 Haziran'a kadar 250 tl alışverişe 100 tl hediye çekiKonunun basini kacirdim canim hangi sitede
Çok iyi dusunmussun içi kesinlikle bölmeli ve geniş olmalı çünkü sadece kıyafet bezle kalmıyor ilaçları oluyor biberon mama bazen ekstra kendin için çanta almak zor geliyor içine cüzdan telefon sonra hersey karman corman oluyoryok dönüşmüyor..ben sadece model olarak beğendim ama bej olanın içi geniş durmuyor sanki bölmeli sitiyorum ben içini..sırt çantam var bitane ,bitanede ya bu tarz yada postacı model içime sinen bulursam alıcam
İyiyim canım benim ben de özledim sizi valla bakalım ben de merak ediyorum nasilmis fistugim bu arada eksik olan bir kaç birsey almaya başlayayım ben de büyük parçalar değil kızımın herseyi duruyor çünkü yepyeni henüz de e bebek teki indirimden yararlanayım diyorum bebek bakim için mustela deneyeyim demiştim kızıma sebamed kullandım hep ama bunda değiştireyim dedim ama e bebek te mustela yok sanırım yine sebamede donus yapacagim
Ben stylo Grand sırt çantası alicam. Sırt çantası daha rahat olacak benim için. Ben kitap almak istiyorum ya ne tavsiye edersiniz
Onu duydum hatta almayi da düşündüm de sanirim e bebek te yok o marka hani şu indirim çekingen de yararlanayım istiyorum ne çok şey istiyorum değil miStylo Grand a bi bak derim ıslak mendil gözü var ayrıca termal bölümü var ve içi geniş bir mağaza da görüp incelemistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?