Canım ilkinde 75lik yükleme yapılmıştı biraz yüksek çıktı 203 falandi sanırım diyet verdi 10gun kadar dikkat ettim az ve çok sık yemen gerekiyormus meyve falanda ye dedi ben önce karpuz kavunu çok tuketiyordum yedim ama daha dikkat ettim çok şükür iyi çıktı 15gun sonra kendi dr.gittigimde tekrar yaptır bakalım dedi çok rahatladım inan bide bol bol su içmek lazımcanım senin kaç çıkmıştı?ben pekte dikkat edemedim açıkçası zaten tatlı,hamur işi pek sevmem yememde.
bebek için meyveyide kesemedim.çıkarsa meyveden yüksek çıkar benim.
teşekkür ederim canım bilgi için.
Benim ilk aldigim kitap hamilelik ve 3 yaşına kadar bebek bakımı gibi birseydi. Çok güzel bir kitap kesinlikle. Şimdi gidicem kitaplar çanta da hazır olsun bi de bizim burda ki dr de çok fazla çeşit yok. Mecbur internetten isticem bakiniyorumAnladım canım valla ben tavsiye üzerine değil de gidip inceleyip aldım en büyük zevki kitapçı dolaşmak çıkarken kocam sinir küpü ol sa daödediğim paradan ötürü doğan cuceloglu da alabilirsin yazgi yazganin çocuğunuz sizden ne bekler var çeviri bir kitap zaten ilk yil bi şekilde geçiyor da 2 yaş sendromu başlayınca kitapsız afalliyor insan
:)) biz anneler yada kadınlar hep çok şey istiyoruz zatenOnu duydum hatta almayi da düşündüm de sanirim e bebek te yok o marka hani şu indirim çekingen de yararlanayım istiyorum ne çok şey istiyorum değil mi
Bende oyun kitabı aldım inceledim baya güzeldi. Akıllı bebeklerin oynadıkları 365 oyun. Bilinçli bebek i duydum inceledim ama neden almadım bilmiyorum :))Bilinçli bebek
Benimle oynarmısn anne
Çocuklara söz geçirme sanatı
Bu üç kitapla birlikte bir de ayşe önerin kitabını almıştım ben. Bilinçli bebek'i birşeyler öğrenebildiğim için çok beğendim :) benimle oynar mısın anne kitabında oyunlar var artık doğunca memnun kalıp kalmayacağımı göreceğim ama annem pedagoloji eğitimi aldı kendisi öğretmen o bakmıştı kitabın içeriğine ve kitaptaki oyunların eğitici oyunlar olduğunu vs söylemişti :) çocuklara söz geçirme sanatına da yeni başladım henüz yorum yapamayacağım ama fena gitmiyor hani :) ama ilk iki kitabı tavsiye ederim :))
Ben almistim canim ama benimki grand modeli degil turtle modeliydi termal bolumu yok granddaki gibi. Bakalim kullanip gorucez :)biri daha almıştı stylo sırt..fotoda atmıştı sanki hatta
Kuzucuk bir arkadaşım vardı üstelik bebeği kız di. Ama çisini yaptıktan sonra silmezdi. Çok sinir olurdum birde aman idrar zaten steril derdi. Ne krem ne pudra ne ıslak mendil hiç birşey kullanmadi birde bebekleri ikiz olduğu için aman masrafı altından kalkamam mantığı vardı. Kaka dan kaka ya adam gibi temizlenirdi adam gibi. Dicegim şu ki tabi ki bu kadar olalım demiyorum ama çok ta pinpirikli (doğru mu yazdım bilmiyorum ) olmayalım valla öyle olanların çocuğuna bişey olmuyor hep bize oluyorBenim tecrübeli annelere bir sorum vaar :)) bebek bakım ürünleri diye onlarca ürün var. Şampuanı, vücut losyonu, kremi, yağı, sabunu, pişik kremi, pişik önleyici kremi...Bu kadar çok çeşit ürün el kadar bebeğe illa gerekli değildir heralde diye düşündüm ben :) vücuduna banyodan sonra zeytinyağı sürmek istiyorum. Peki banyosu için gerekli olan ne var? Bu bakım ürünlerinin neleri kullanılıyor, neler ana ihtiyaç, neler gereksiz bi yardımcı olurmusunuz? Saç ve vücut şampuanı ile pişik önleyici bi krem alsam yeter mi mesela?
Kuzucuk bir arkadaşım vardı üstelik bebeği kız di. Ama çisini yaptıktan sonra silmezdi. Çok sinir olurdum birde aman idrar zaten steril derdi. Ne krem ne pudra ne ıslak mendil hiç birşey kullanmadi birde bebekleri ikiz olduğu için aman masrafı altından kalkamam mantığı vardı. Kaka dan kaka ya adam gibi temizlenirdi adam gibi. Dicegim şu ki tabi ki bu kadar olalım demiyorum ama çok ta pinpirikli (doğru mu yazdım bilmiyorum ) olmayalım valla öyle olanların çocuğuna bişey olmuyor hep bize oluyorçok çok çeşitli şeyler almaya gerek yok şampuan sabun ve her ihtimale karşı pişik kremi alicam. Zeytinyağı ama doğal olması lazım birde ondan alicam olası bir kolik e karşı masaj yapmak için
aynı benbaktım şimdi fotoda içinde 3 küçük göz var ..bebek bezi ve cüzdan sığacak kadar..ben içi geniş en azından ortadan bir bölmeli istiyorum..küçük cepler işimi görmez sanki..ay ne kararsız çıktım ben..mağazadan bakmak en iyisi aslında
Biliyorum cnm unnado da da sık sık indirime giriyor zaten sagolMustela ürünleri anlaşmalı eczanelerde satılıyormuş canım. Yani eczanede varmış ama her eczanede de değilmiş.. Eğer mustela almak istiyorsan bilgin olsun :)
internet en iyisi zaten eğer çeşit bulamiyorsan d r in kendi sitesi var zaten rahatlıkla bulursunBenim ilk aldigim kitap hamilelik ve 3 yaşına kadar bebek bakımı gibi birseydi. Çok güzel bir kitap kesinlikle. Şimdi gidicem kitaplar çanta da hazır olsun bi de bizim burda ki dr de çok fazla çeşit yok. Mecbur internetten isticem bakiniyorum
Ben kızıma herseyi almıştım ama kullanmadan bir çoğu son kullanma tarihi geçti pişik kremi sampuan bi de banyo köpüğü yada sabun yeterli organik bir zeytinyağı masaj için birebir bi de ben ilk zamanlar altına bez ile silerim su ve bez yani ama unibaby yeni doğan olanı sadece şu gibi ben de ondan alacagimBenim tecrübeli annelere bir sorum vaar :)) bebek bakım ürünleri diye onlarca ürün var. Şampuanı, vücut losyonu, kremi, yağı, sabunu, pişik kremi, pişik önleyici kremi...Bu kadar çok çeşit ürün el kadar bebeğe illa gerekli değildir heralde diye düşündüm ben :) vücuduna banyodan sonra zeytinyağı sürmek istiyorum. Peki banyosu için gerekli olan ne var? Bu bakım ürünlerinin neleri kullanılıyor, neler ana ihtiyaç, neler gereksiz bi yardımcı olurmusunuz? Saç ve vücut şampuanı ile pişik önleyici bi krem alsam yeter mi mesela?
evet cnm ya bu kadar bekledim Turnayi:)) biz anneler yada kadınlar hep çok şey istiyoruz zatene bebek te yok sanırım ben e bebek te çanta bakmıştım ama eşim pek begenmemisti o böyle konularda biraz huysuz aklına yatan sadece stylo oldu birde lescon da bir çanta gördük çekmeli ona da 200 civarı dedi ben yine bakar alırım dedi peki dedim :)
sebamedin setleri satılıyor ben ondan almayı düşünüyorum gerçi oğlanda normal dalin kullanmıştım ama pişik kremide mutlaka bepantol bulundurun krem yada pomad çok iyi başka bişi kullanmaya pek gerek yok.Benim tecrübeli annelere bir sorum vaar :)) bebek bakım ürünleri diye onlarca ürün var. Şampuanı, vücut losyonu, kremi, yağı, sabunu, pişik kremi, pişik önleyici kremi...Bu kadar çok çeşit ürün el kadar bebeğe illa gerekli değildir heralde diye düşündüm ben :) vücuduna banyodan sonra zeytinyağı sürmek istiyorum. Peki banyosu için gerekli olan ne var? Bu bakım ürünlerinin neleri kullanılıyor, neler ana ihtiyaç, neler gereksiz bi yardımcı olurmusunuz? Saç ve vücut şampuanı ile pişik önleyici bi krem alsam yeter mi mesela?
Cokkk zor durumlar allah yardimciniz olsun..bosandigi esinden nafaka falan almiyormu kayinvaliden.sende kiradasin ama dugun altınların yarin bigun kendi ewine pesinat olur canim..bilemedim nasil bir yardimin dokunabilir
canım bence hiç bulaşma.. ..diğer bekar kardeşler nerde oturuyor...herkes ayrı evdeyse sıraya bindirir ..evin en büyüğü kimse oturup istişare edip ayda bir dönderin sırayı yada zamanı siz ayarlayın..ozamn çok gözüne gelemez gibi..bilmiyorum tabi bir fikir benimkisi..yada olmadı kiraya ev tutun bütün kardeşler kira parasını aranızda toplayın..küçük bi ev tutsanız yeterli..kişi başı 100-150 verseniz kira kapanır gibi..tabi sizin orda kiralar nasıl bilemedim..bdv'yede konu açma zaten hamilesin abuk subuk biri çıkar gerer seni boş yere strese girersin..burda paylaş canım..yeri geliyor bizde burdan yazıyoruz
Canım benim de baş ağrılarım oluyor, hatta şimdi de ağrıyor boynumdan kaynaklı : ( bir kere patates sarmistim iyi geliyor dediler, ama benimki ilacsiz gecmiyor. Dunden beri direniyorum , gecmezse sabah ilaç alırım. Sen patatesi dene bir istersen, dilipleyip örtüyle alnına sariyorsun.Evimiz serin zaten istanbul un havası çok şükür Allah oruç tutanlara yardım ediyor sıcaklık hissetmiyorum. Tv falan da açmiyorum ses etkilemesin diye olmuyor kafamı sıktım akşam oda da bir kaç saat karanlık yatayım dedim ama hiç faydası olmadı malesef
kesinlikle katılıyorum benimkide en küçük..o yüzden yedek eleman gibi yada bütün işlere koşturan pozisyonunda...anasının gözünde küçük bebekBi bekar gorumcem iki de bekar kaynim var onlar da evli olsa sırayla idare edilir KV. Ama daha onları n düğün u misafiri vs olcak o yüzden gel ben de kal diyemiyorum bir de dediğim gibi temizlik ve mutfak duzenimiz uyuşmuyor. Herkes öyle söyluyor zaten hiç bulasmamak en iyisi. En büyük erkek eşim bi derdi olan paraya sıkışan eşime geliyor . Hep derlerdi büyük ve küçük erkekle evlenmeyin ortanca en iyisieşim in sakalkiran ı saçlarınà sicradigin ı görünce üzüldüm ne yapsam bilemedim
Benim derdim çay mis ya kaç gündür çay icmiyorum farkında değilim çay içtim rahatladım ama sonra çocuklar cama taş attılar ve çıkıp artık annesiyle tartistim sinirden yine başlamıştı ki çok şükür biraz uzandim rahatladımCanım benim de baş ağrılarım oluyor, hatta şimdi de ağrıyor boynumdan kaynaklı : ( bir kere patates sarmistim iyi geliyor dediler, ama benimki ilacsiz gecmiyor. Dunden beri direniyorum , gecmezse sabah ilaç alırım. Sen patatesi dene bir istersen, dilipleyip örtüyle alnına sariyorsun.
Kayınvalide bana bir zararı yok sadece kültür farkinda n sorun yaşıyoruz yoksa Kötü niyeti yok. Yanlış bir şey yapsa bile bilmeden yapmıştır. Eşim benim aileme karşı da çok iyi . Ona zamaninda hiç bakmayan babasına bile bi ihtiyaç ı var mı yokmu arar arada para gönderir. Akşam eşime bi citlaticam yani 7-8 bin biz verince gerisini halledebilirlerse biz de bi ön ayak olmuş oluruz. Sonuçta altınları da eşim aldı kendi biriktirip aileden biri almadı. Parası olursa bana alıyor zaten . Eşim uzulmesinden se ortayı bulmaya çalışıyorumcnm bu tamamen özel bir konu şöyleki aranız nasıl k.v yaptığın hayrı anlayacak kapasitedeyse sorun yok ön ayak ol bence sevabıda çok olur.. ama kıymetbilmez biriyse yapma bulaşma bile.. ben bu tarz durumlarda hep kendi annemi düşünerek hareket ederim bnm annem aynı durumda olsa yapardım hiç düşünmeden, ee eşimin de annesi kendine kıymetli bnm eşim iyiliği bilen bir insan k.v bilmesede eşim çok şükür kıymetimi bilir ve beni asla ezdirmez o yüzden ben olsam yapardım, eşimin huzuru bnm huzurum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?