Canım devam edilirse ben de okumak istiyorum, okuyamayacak birinin yerine okuyabilirim.genelin düşüncesine bakayım o zaman ben..ona göre ayarlarız..benim düşüncem de herkes artık yavaş yavaş izindi rapordu ayrılacak. takibi nasıl olur ?
Kizlar ntsye girdim renkli dipleri çekildim tekrar ayrıntılı bakıldı bebeğinin boynunda kordon var omzundan geliyo carprz bi bi doktor ben hastalarına sezeryn oneriyorm normal doğumda sorun olr dedi başka bi doktor kendi gittigimse bana güven normal yap sorun olursa ben sezeryna alırım dedi bunlr kari kocalr bu arada ayni hastanede obur doktorumu biraktim kafam çok kariisk
heyete de giriyor musun?Kanamam oluyor maalesef nedenini de bulamıyorlar, bir kere de sancım çıkmıştı, erken doğum riski var diyorlar ama Çapaya gidiyorum ben, sorularıma pek cevap vermiyorlar ben anca kendi dosyamdan okuyarak ne anlayabilirsem o kadarını biliyorum.
Bir de önceki kaybımdan dolayı böbreklerim etkilenmişti ve tansiyon sıkıntım olmuştu, bana göre öyle olmamasına rağmen hipertansif olarak değerlendiriyorlar, tüm bu sebeplerden sık takip ediliyorum. Çünkü daha önceden yaşadığım ağır preeklampsi aniden gelişebilen ve hem bebeği hem anneyi hayati tehlikeye sokabilen birşey. Hastane süreci yoruyor, nefroloji bölümüne de takip oluyorum. Bir de fmf hastasıyım, romatolojiye takip oluyorum. Bıktım o yüzden hastaneden :))))
Rabbim yardım ediyor çok şükür, sayılı gün bitecek inşallah.
Yalnız amma yazmışım, yazmak yordu düşün bir de her hafta yaşıyorum bunları. Aslında takiplerim çapada olmasa bu kadar yorucu olmaz ama mecbur oraya gidiyorum çünkü önceki kaybımdan dolayı ciddi bir güven sorunu yaşıyorum.
Hanımlar geçmiş olsun benimde aklıma takıldı eşimin sakalında boyun tarafında sağlı sollu sakal çıkmaz ama cok belli olmuyor odamı saçkıran eşim zaten stresli işte Çalışıyor inş saçı öyle olmaz
Geçti çok şükür eşine kiyamiyorsun yapıyorsn keşke kaynvalidelerde annelik yapsa bilmiyorum herkes aynı degildir tabiki ben yaptım pişman oldum ama o an öyle gerekli yapmasam olmazdı keske o zman kötü olsaydm yaptim yine kötü oldum benim eşim çok fazla anneci aşırı ama normal değil onun davranışına göre hemen tavır alıyor aramz açılıyor ahh keşke kıymet bilseler seneler sonra anlicaklar yaptiklarimizikimse kıymet bilmiyor sen kendinin çocuğununkini bil üzme kendini rahat olmaya çalış
kesinlikle katılıyorum benimkide en küçük..o yüzden yedek eleman gibi yada bütün işlere koşturan pozisyonunda...anasının gözünde küçük bebekbekarlar çalışmıyormu peki.aynı şehirdelerse anaları toplasın başına bekarlarını, beraber aynı evde kalsınlar
Ben onu da almak istiyorum ama esim israf derKızlar ben Lassig in bu modelini aldım, 170 tl ye. Geçen forumu okurken Morhiponun reklamı vardi, Wollex bebek çantasını gördüm cok beğendim, sirta da takiliyormus. Fiyatı 70 civariydi orada, hepsi buradada daha pahalı . 2. Resim de o çanta
Kızlar molfix den numune istemiştim bugün gelmiş. Eki Görüntüle 1566048
ben dr bakıp internetten alıyorum. Kitap alışverişlerinde kitapyurdunu ve idefix i öneririm. tek kitap fiyatına 2 kitap bile alabilirsin. ciltli kitapları dr ın ciltsiz fiyatından bile ucuza aldığım olmuştur. Bir bak istersen.Benim ilk aldigim kitap hamilelik ve 3 yaşına kadar bebek bakımı gibi birseydi. Çok güzel bir kitap kesinlikle. Şimdi gidicem kitaplar çanta da hazır olsun bi de bizim burda ki dr de çok fazla çeşit yok. Mecbur internetten isticem bakiniyorum
yok canım bende sordum genelde 2017 oluyor son kullanma tarıhlerıBen bebek ürünlerini ilk başta Mustela alıcam.. Sebamed le arasında çok fark fiyat farkı yok
İnternette gerekli gereksiz bütün istediklerimin büyük boyunu seçtim 200 lira tuttu
O büyük boylar da baya gider,
Zaten 6 aydan sonra da Nivea baby vs kullanırım.
Sorum ise şu: Şimdiden alsak bir şey olur mu şampuanlara, kremlere falan
Çünkü Lieraclarım bitmek üzere kendime de sipariş vericem şu günlerde
Kitap yurdundan bir kaç kez alışveriş yaptım bazen markafoni de rastlarsa alıyorum dr dan da çok ca alıyorum mağaza fiyatıyla çok fark oluyor arasında. Ufak bir liste yaptım neresi uygun olursa bakayım artık teşekkür ederimben dr bakıp internetten alıyorum. Kitap alışverişlerinde kitapyurdunu ve idefix i öneririm. tek kitap fiyatına 2 kitap bile alabilirsin. ciltli kitapları dr ın ciltsiz fiyatından bile ucuza aldığım olmuştur. Bir bak istersen.
Canım molfix sitesinden iletişim Bölümü'ne numune istiyorum diye yazmıştım. Onlarda göndermiş. 1 tane yenidoğan, 1 tane de 2 numara.cnm numuneyi nasıl istedin bende yenidoğanını denemek istiyorum
Hanımlar nasıl sizce 60 tl Eki Görüntüle 1566330
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?