2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
genelin düşüncesine bakayım o zaman ben..ona göre ayarlarız..benim düşüncem de herkes artık yavaş yavaş izindi rapordu ayrılacak. takibi nasıl olur ?
Canım devam edilirse ben de okumak istiyorum, okuyamayacak birinin yerine okuyabilirim.

Canım sen normal mi istiyorsun mayıs annelerinde boynuna 3 kere kordon dolanıp normal doğuran vardı. Yani sen doğum tercih ini yap zaten riski olunca son anda sezeryan alinirsin

heyete de giriyor musun?

Canım ya sakal uzatinca belli oluyor Önce den yoktu sonradan oldu oyuzden sakalkiran olduğunu anladık. İş gereği yine traş oluyor çok anlaşılmıyor da saç à geçerse sıkıntı Allah eslerimize huzur versin sağlık sıhhat versin inşallah

Belli bi ilaç tedavi uyguladım mi canım eşin sackiran icin

Yok canım bi bekar kafasına göre arkadaşlar yıla kalıyor erkek yani gel ananın başında dur dimi. Aile baştan dagilinca böyle oluyor eşim yine kendi emeğiyle bu günlere geldiği için paranın kıymetini biliyor az çok birikim yapmaya çalışıyor.
Allah hayırlı kapı açsın inşallah. KV gel benle kal desem koşa koşa gelir bu oğlunu çok sever aynı şehirde olduğumuz halde arayinca telefon da ağlıyor sizi özledim kimse beni aramıyor diye . Yani Allah herkese hayırlı evlat versin bizler é de inşallah.

Kızlar ben Lassig in bu modelini aldım, 170 tl ye. Geçen forumu okurken Morhiponun reklamı vardi, Wollex bebek çantasını gördüm cok beğendim, sirta da takiliyormus. Fiyatı 70 civariydi orada, hepsi buradada daha pahalı . 2. Resim de o çanta

Eklentiler

• casual-messenger-bakim-cantasi-z.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 100
  • unnamed.webp
    10 KB · Görüntüleme: 103
slm kızlar. bugün gittim meleğimi gördüm. bir kilo olmuş oğluşum kan değerleri düştüğü için ilacı ikiye çıkardı doktor. zaten nefret ederek içiyordum şimdi ikinci de çıktı. şekerim sınırda çıktığı için de dikkatli olmamı söyledi. pilav, ekmek, hamur işleri, tatlı, v.s yasak. meyveler dozunda yenilecek. gece yemek yok. tok uyumak yok. o yok bu yok işte

Ben onu da almak istiyorum ama esim israf der

ben dr bakıp internetten alıyorum. Kitap alışverişlerinde kitapyurdunu ve idefix i öneririm. tek kitap fiyatına 2 kitap bile alabilirsin. ciltli kitapları dr ın ciltsiz fiyatından bile ucuza aldığım olmuştur. Bir bak istersen.

Ben bebek ürünlerini ilk başta Mustela alıcam.. Sebamed le arasında çok fark fiyat farkı yok
İnternette gerekli gereksiz bütün istediklerimin büyük boyunu seçtim 200 lira tuttu
O büyük boylar da baya gider,
Zaten 6 aydan sonra da Nivea baby vs kullanırım.

Sorum ise şu: Şimdiden alsak bir şey olur mu şampuanlara, kremlere falan
Çünkü Lieraclarım bitmek üzere kendime de sipariş vericem şu günlerde

yok canım bende sordum genelde 2017 oluyor son kullanma tarıhlerı
sen yınede kontrol et onları tabıde hepımız aldık bakım urunu sımdıden

Kitap yurdundan bir kaç kez alışveriş yaptım bazen markafoni de rastlarsa alıyorum dr dan da çok ca alıyorum mağaza fiyatıyla çok fark oluyor arasında. Ufak bir liste yaptım neresi uygun olursa bakayım artık teşekkür ederim

yok canım bende sordum genelde 2017 oluyor son kullanma tarıhlerı
sen yınede kontrol et onları tabıde hepımız aldık bakım urunu sımdıden

Sağol canım.. Bende sipariş veririm bir iki güne o zaman

Bu arada internetten sipariş ettiğim geceliğim geldi bugün beğendim:)

Bişey sorucam ama gülmek yok
bu doğuma yakın nisan geldi falan diyorlar ya ne demek o nişan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…