2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Normalmi yapayım dersin canım :) benmki ne zaman dolandı bilmiyorum da doktor bu haftadan sonra bebek büyük olduğu hareket fazla edemediği için acamayabilir dedi :/

Zaten 22agustos gozukuyo canm ultrason kagidinda sanırım erken gelick bebek büyük ölçümü erken sancılar baslarms bakalm hayırlısı olsun sağlıklı dogssun

Canım sen normal mi istiyorsun mayıs annelerinde boynuna 3 kere kordon dolanıp normal doğuran vardı. Yani sen doğum tercih ini yap zaten riski olunca son anda sezeryan alinirsin
Canm zaten normalden korkuyordm becerebilir miyim diye şimdide boyle olnca bu sorun olursa o anda sezeryana girmek o psklji bilmiyormki bakalm ileriki haftalarda ne degisicek :/

canım ben aldım gitti gidiyordan. 199 lira. Sırt çantasına dönüşebiliyor.

Dogru dusunmussun yeter bitane bencede.

Normalmi yapayım dersin canım :) benmki ne zaman dolandı bilmiyorum da doktor bu haftadan sonra bebek büyük olduğu hareket fazla edemediği için acamayabilir dedi :/

Canm benim bebeğim 1500gr açıldı seninki ne kadar bilmiyorum ama açılmıck diye bişey yok hafta olarak riskli bi haftada değiliz son haftalarda olursa sıkıntı o zaman doğum konuşulur

Çanta mevzu olmuş bende stylo grand alıcam kırmızısını şimdilerde fiyat araştırıyorum en ucuz n11 de buldum
https://m.n11.com/stylo-grand-anne-bebek-bakim-sirt-cantasi-P34827089
Bekliyorum dahada düşermi acaba diye birde siz doğum çantanıza süt sağma makinası süt saklama poşeti vs koyacakmısıınız
Bir sorum daha var bebek telsizi ile ilgili bana çok gerekli gibi geliyor ama çokta para vermek istemiyorum elybaby diye bi marka var ebebekte satılıyor 100 tl civarı varmı kullanan brbim gibi elzem gören siz ne düşünüyorsunuz

Cnm şampuan, sabun ( liflemek için şampuan da kullanabilirsin sana kalmış) pişik kremi bi de banyo sonrası losyon ama losyonu ben hafta da 1 ya da 2 defa kullanıyordum

Herkesin kendi tercihi tabi ama ben de ilk aylarda kaynamış soğumuş su ve bildiğiniz yuvarlak makyaj temizleme pamuklalarıyla temizlemeyi düşünüyorum, oğlumda da öyle yaptım onda ilk 6 ay Islak mendil kullanmadım hep pamuk ve suyla; kimyasal olmasın diye bu sefer ne kadar kullanabilirim bilmiyorum ama ilk birkaç ay bile olsa iyidir; çok şükür biz de oğlumda hiç idrar yolu enfeksiyonu yaşamadık gerçi bunda doğunca hemen Sünnet olmasının da etkisi olduğunu sölemişti dru ama işte bütün yavruları korusun Rabbim

kizlar ozellikle tecrubeli anneler su yan yatis yastigi ve bogulmayi onleyoci yastiklarin farki nedir?ben bogulmayi onleyici yastik aldim acaba yan yatis yastigi mi alsaydim kararsiz kaldim fikri olanlar yardimci olabilirler mi...ya da gereksiz mi ki acaba bu kadar detaya girmek offf ya ilk olunca insan hicbir sey bilmiyor hep bir eksiklik hissiyatı...

Canım unibaby nin yenidoğan için olan ıslak mendilleri de yalnızca su ve pamuklu mendildenmiş. Ben de e bebekte babymenin büyükçene pamuklarını görmüştüm, ılık suyla ıslatıp o pamuklardan kullanmayı düşünüyordum ama unibabyi görünce kolaya kaçmaya karar verdim :) senin de haberin olsun isterseniz bakın siz de :)

Aa tabi ki onu asla örnek almıyorum el kadar bebeğin bildiğin akıntısı vardı. Ben sebamed in sabunu nu alicam yada chicco varsa dalin de olur birde şampuan. Bepantol yada bir pişik kremi tamamdır. Zaten ilk ay bebek yağı kullanmak uygun değilmiş. Saf zeytinyağı alacağım bende. Onun dışında komili nin bebek losyonunu çok seviyorum biraz büyüyünce onu alabilirim :)

Ben tıbbi malzeme satan yerlerden büyük top pamuk almayi düşündüm nasılsa ileri de bol bol ıslak mendil alınacak :) ama güzel bir indirim bulursam uni baby için kesinlikle alicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…