- 3 Kasım 2014
- 775
- 842
- 43
- 39
canım kanlı,değişik kıvamda akıntıymışBişey sorucam ama gülmek yok
bu doğuma yakın nisan geldi falan diyorlar ya ne demek o nişan
Markalı degil :)))) pija Clup n11 den bende beyendim altına mavi Süslü terliklerle güzel olur sanki gözümde canlandıÇok beğendim canım markası ne ve hangi siteden:) :)
Evet canım ne güzel denk gelmiş :))14.09.2014 evlilik yıldönümün mü canım bnmkide aynı gün ama 2013
Normalmi yapayım dersin canım :) benmki ne zaman dolandı bilmiyorum da doktor bu haftadan sonra bebek büyük olduğu hareket fazla edemediği için acamayabilir dedi :/Canım tek kat kordon normal doğum kesinlikle engel değilmiş 2 ve fazlası sorun dün doktora gittim kordon çıkmış uzman bi doktorda baktı bu haftada kordon dolanmasi sorun değil ileki haftalarfa olsa sorun olurmuş bak bizimki 1 hafta içinde açıldı.seni takibe alırlar şimdi sende benim gibi hp soluna yat bol bol su iç ani hareket yapma zaten bunları sana demiştim :) ayrıca benim doktorum normal dogumlarda % 30 kordonlu doğuyor dedi
Zaten 22agustos gozukuyo canm ultrason kagidinda sanırım erken gelick bebek büyük ölçümü erken sancılar baslarms bakalm hayırlısı olsun sağlıklı dogssunÇanta konusunda topikte daha önce nike ın bir sırt çantası modeli geçmişti. ben nike 4855 yada 4857 modelinden birini alıcam bir model diğerine göre daha küçük sadece 1-2 parmak eninde. YKM, ayakkabı dünyasında görme şansım oldu çok gözlü yan cepleri kullanışlı geldi bana. 2. çocuk olunca sırt çantası daha kullanışlı olur diye düşünüyorum. İnternetten indirim bekliyorum. Unnadoda bir ara 55 tl ye kadar düşmüş, yakalayamazsam 1 ay sonra alıcam.
Benim kızımda dr. lardan biri kordon 2 kere dolanmış, diğer dr. hayır kordon boynunun yanında demişti. Doğum sezeryan oldu dolanmamış yanındaymış. Bence bazı Dr.lar vesvese veriyorlar sezeryan yapabilmek için. Doğum şeklinin kararı bence herşey yolunda gidiyorsa 36-37. haftalarda konuşulmalı. Önünde zaman var bebeğin nasıl hareket edeceğini zamana bırak. Bebeğin erken mi gelir konusundada baştan beri bebeğin haftası öndeyse dr. un sat tarihini değiştirirdi. Değiştirmediğine göre bebeğin iri bir bebek normal miadında doğar bence.
Canm zaten normalden korkuyordm becerebilir miyim diyeCanım sen normal mi istiyorsun mayıs annelerinde boynuna 3 kere kordon dolanıp normal doğuran vardı. Yani sen doğum tercih ini yap zaten riski olunca son anda sezeryan alinirsin
Korkuyorum okumaya dogumla ilgili şeyleri ne olacak bu halimcanım kanlı,değişik kıvamda akıntıymış
canım ben aldım gitti gidiyordan. 199 lira. Sırt çantasına dönüşebiliyor.Canim sana acil sormam gerekti o yüzden alakasız bişeyi alintiladim kusura bakma bunun için son okiedog damak sumo çanta almistin değil mi nasıl geçti mi eline ürün 219 olan var bide 199 olan var ikisi arasındaki fark nedir acaba netten vereceğim siparisi de onun için senden bilgi almak istedim bir de sırt çantasına dönüşebilir yazıyor doğru mu ayrıntılı resim koymamislar da
Dogru dusunmussun yeter bitane bencede.Ne guzel kilo almamissin ben 6 kilo aldim canim normalmis aslinda ama zaten bi 5 kilo filan fazlam vardi o yuzden rahatsiz oluyorum :) napalim dogumdan sonra veririm artik emzirirken.
aynen bende sabahlikli bi pijama takimi dusunuyorum, hastane icin 2 gecelik lazim filan diyorlar samci cekerken giymek icin birde dogumdan sonra hastanede giymek icin ama bence de 1 tane yeter gibi sonucta doguma giderken onluk filan verirler odaya gelince tekrar ayni geceligi giyerim diye dusunuyorum.
Normalmi yapayım dersin canım :) benmki ne zaman dolandı bilmiyorum da doktor bu haftadan sonra bebek büyük olduğu hareket fazla edemediği için acamayabilir dedi :/
İyi fiyat.kacirmaJokerde 20 liraydı dün akşam gördüm bugün almaya düşünüyorum bilginiz olsun
Cnm şampuan, sabun ( liflemek için şampuan da kullanabilirsin sana kalmış) pişik kremi bi de banyo sonrası losyon ama losyonu ben hafta da 1 ya da 2 defa kullanıyordumBenim tecrübeli annelere bir sorum vaar :)) bebek bakım ürünleri diye onlarca ürün var. Şampuanı, vücut losyonu, kremi, yağı, sabunu, pişik kremi, pişik önleyici kremi...Bu kadar çok çeşit ürün el kadar bebeğe illa gerekli değildir heralde diye düşündüm ben :) vücuduna banyodan sonra zeytinyağı sürmek istiyorum. Peki banyosu için gerekli olan ne var? Bu bakım ürünlerinin neleri kullanılıyor, neler ana ihtiyaç, neler gereksiz bi yardımcı olurmusunuz? Saç ve vücut şampuanı ile pişik önleyici bi krem alsam yeter mi mesela?
Herkesin kendi tercihi tabi ama ben de ilk aylarda kaynamış soğumuş su ve bildiğiniz yuvarlak makyaj temizleme pamuklalarıyla temizlemeyi düşünüyorum, oğlumda da öyle yaptım onda ilk 6 ay Islak mendil kullanmadım hep pamuk ve suyla; kimyasal olmasın diye bu sefer ne kadar kullanabilirim bilmiyorum ama ilk birkaç ay bile olsa iyidir; çok şükür biz de oğlumda hiç idrar yolu enfeksiyonu yaşamadık gerçi bunda doğunca hemen Sünnet olmasının da etkisi olduğunu sölemişti dru ama işte bütün yavruları korusun RabbimArkadaşını bence örnek alma benim annem altımı değiştirirken ne kadar dikkat ederse etsin ben 4 yaşıma kadar idrar yolu enfeksiyonundan kurtulamamışım, bende varmış galiba bi enterasnlıkya ben mustelanın saç ve vücut şampuanı ile stelactiv pişik kremini alayım, bir de sızma zeytinyağı oldu mu tamamdır diye düşünüyorum :) ıslak mendil için de unibaby ninkini almayı düşünüyorum o kadar ama etraftan yok bilmem ne marka çantalı bakım ürün seti aldım, yok bilmem ne marka bilmem ne setini aldım diye duyunca dedim nooluyo açıkcası oğlumun minicik bedenini kırk çeşit kimyasalın olduğu ürünlere maruz bırakmak istemiyorum, bi banyo esnasında temizlk ürünü bir de alt değiştirmede hijyen için olsa yeter sanki diye düşünüyorum ama bi sorayım tecrübeli olanlara diye düşündüm :))
canim fiyat olarak iyi imis bu tarz seyler genelde 100 lira falandi baktigimda...Hanımlar nasıl sizce 60 tl Eki Görüntüle 1566330
Herkesin kendi tercihi tabi ama ben de ilk aylarda kaynamış soğumuş su ve bildiğiniz yuvarlak makyaj temizleme pamuklalarıyla temizlemeyi düşünüyorum, oğlumda da öyle yaptım onda ilk 6 ay Islak mendil kullanmadım hep pamuk ve suyla; kimyasal olmasın diye bu sefer ne kadar kullanabilirim bilmiyorum ama ilk birkaç ay bile olsa iyidir; çok şükür biz de oğlumda hiç idrar yolu enfeksiyonu yaşamadık gerçi bunda doğunca hemen Sünnet olmasının da etkisi olduğunu sölemişti dru ama işte bütün yavruları korusun Rabbim
Aa tabi ki onu asla örnek almıyorum el kadar bebeğin bildiğin akıntısı vardı. Ben sebamed in sabunu nu alicam yada chicco varsa dalin de olur birde şampuan. Bepantol yada bir pişik kremi tamamdır. Zaten ilk ay bebek yağı kullanmak uygun değilmiş. Saf zeytinyağı alacağım bende. Onun dışında komili nin bebek losyonunu çok seviyorum biraz büyüyünce onu alabilirim :)Arkadaşını bence örnek alma benim annem altımı değiştirirken ne kadar dikkat ederse etsin ben 4 yaşıma kadar idrar yolu enfeksiyonundan kurtulamamışım, bende varmış galiba bi enterasnlıkya ben mustelanın saç ve vücut şampuanı ile stelactiv pişik kremini alayım, bir de sızma zeytinyağı oldu mu tamamdır diye düşünüyorum :) ıslak mendil için de unibaby ninkini almayı düşünüyorum o kadar ama etraftan yok bilmem ne marka çantalı bakım ürün seti aldım, yok bilmem ne marka bilmem ne setini aldım diye duyunca dedim nooluyo açıkcası oğlumun minicik bedenini kırk çeşit kimyasalın olduğu ürünlere maruz bırakmak istemiyorum, bi banyo esnasında temizlk ürünü bir de alt değiştirmede hijyen için olsa yeter sanki diye düşünüyorum ama bi sorayım tecrübeli olanlara diye düşündüm :))
Ben tıbbi malzeme satan yerlerden büyük top pamuk almayi düşündüm nasılsa ileri de bol bol ıslak mendil alınacak :) ama güzel bir indirim bulursam uni baby için kesinlikle alicamCanım unibaby nin yenidoğan için olan ıslak mendilleri de yalnızca su ve pamuklu mendildenmiş. Ben de e bebekte babymenin büyükçene pamuklarını görmüştüm, ılık suyla ıslatıp o pamuklardan kullanmayı düşünüyordum ama unibabyi görünce kolaya kaçmaya karar verdim :) senin de haberin olsun isterseniz bakın siz de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?