Yok canım heyete girecek bir durumum yok zaten. Hem önceki gebelikten kaynaklanan riskim vardı, bir de üstüne kanamalar olunca risk arttı, o yüzden sıkı takip ediliyorum ki bir problem olursa Allah korusun gözden kaçmasın diye. Benim anladığım bu yani :)heyete de giriyor musun?
Canım ben fiyatlarını uygun görünce ikisinden de aldım. Ama yan yatış yastığının çok kullanışlı OLDUĞUNU duydum.kizlar ozellikle tecrubeli anneler su yan yatis yastigi ve bogulmayi onleyoci yastiklarin farki nedir?ben bogulmayi onleyici yastik aldim acaba yan yatis yastigi mi alsaydim kararsiz kaldim fikri olanlar yardimci olabilirler mi...ya da gereksiz mi ki acaba bu kadar detaya girmek offf ya ilk olunca insan hicbir sey bilmiyor hep bir eksiklik hissiyatı...
Ben hepsini 15 gün önce aldım cnm onlar zaten raf Ömrü olan şeyler; biz almasak bile mağazada bekliyorlar maalesef bence de şimdiden al hazırla ; ben doğum çantamı vs de artık bu hafta hazırladım nolur nolmaz diyeBen bebek ürünlerini ilk başta Mustela alıcam.. Sebamed le arasında çok fark fiyat farkı yok
İnternette gerekli gereksiz bütün istediklerimin büyük boyunu seçtim 200 lira tuttu
O büyük boylar da baya gider,
Zaten 6 aydan sonra da Nivea baby vs kullanırım.
Sorum ise şu: Şimdiden alsak bir şey olur mu şampuanlara, kremlere falan
Çünkü Lieraclarım bitmek üzere kendime de sipariş vericem şu günlerde
Kesinlikle cnm kendi dönene kadar ben hep onda yatırdımCanım ben fiyatlarını uygun görünce ikisinden de aldım. Ama yan yatış yastığının çok kullanışlı OLDUĞUNU duydum.
Kızlar normal doğumda da sezeryande de kanama fazla olduğu için siz yatarken gelip Altınıza hastane tipi ped koyuyorlar ilk 1-2 gün o yüzden gecelik gerekiyor ama normal pede geçince ben 2 günden sonra geçmiştim fazlaydı benim ; sonra normal pijamaya geçtimDogru dusunmussun yeter bitane bencede.
Biliyorum canım o yenidoğan unibaby lerden aldım zaten ama yine de çok içime sinmiyor ilk aylar için; ancak Dışarıya çıkınca onları kullanırım ilk zamanlarCanım unibaby nin yenidoğan için olan ıslak mendilleri de yalnızca su ve pamuklu mendildenmiş. Ben de e bebekte babymenin büyükçene pamuklarını görmüştüm, ılık suyla ıslatıp o pamuklardan kullanmayı düşünüyordum ama unibabyi görünce kolaya kaçmaya karar verdim :) senin de haberin olsun isterseniz bakın siz de :)
Ben tıbbi malzeme satan yerlerden büyük top pamuk almayi düşündüm nasılsa ileri de bol bol ıslak mendil alınacak :) ama güzel bir indirim bulursam uni baby için kesinlikle alicam
Ben kendim 50 faktör koruyucusunu kullanıyorum çok memnunum ; bebek için de banyo sonrası losyonunu aldım canım bunchenin :)Canlar ben de bubchen in sampuan ve sabununu almayı düşünüyorum, memnun kalan arkadaşlarım var, sizin bu marka hakkında bilginiz var mı?
anladim canim gule gule kullansin kizin eksikler bitmiyor...Canım ben fiyatlarını uygun görünce ikisinden de aldım. Ama yan yatış yastığının çok kullanışlı OLDUĞUNU duydum.
Yarın gidip bakalım o zaman teşekkür ederim :)
Aa ben geçen gün jokerde indirimde diye görmüştüm sanırım unibaby ıslak mendilleriama kampanya sanırım 2 alana 1 bedava tarzındaydı galiba. 3lü 4lü paketlerdeydi çünkü. Tam hatırlamıyorum sancım vardı arabamızı alıp çıkmıştık hemen ama girişte koca bir sepet dolusu unibaby mendil ve kampanya yazısını hatırlıyorum..
Belki ben de losyonunu alırım canım, şampuan ne kullanacaksin?Ben kendim 50 faktör koruyucusunu kullanıyorum çok memnunum ; bebek için de banyo sonrası losyonunu aldım canım bunchenin :)
canim cok guzel duygular Rabbim herkese yasatsin insallah...ben de gece hafta toplu seyler aldim gidip gelip acip bakiyorum guzel saglikli gunlerde kullaniriz insallah...Kizlar saat 6 gibi hello baby ye gittim 3 saat doya doya gezdim. Esim kizimiza cok guzel elbiseler begendi o begenip bunu da alalim deyince cok mutlu oluyprum :) 250lira alis verise 100 tl hediye ceki veriyrlardi. Arkadas soylemisti e bebek te var diye. E bebek ve ello baby birlesmis etiket yarisi kampanyasi hello baby de de vardi bir suru sey Ldik. Vucut losyonu ve pisik kremii bubchen aldim. Biberonunu dr browns aldim. Sac fircasini tirnak makasini falan aldik. Sampuanimizi sebamed aldik. Emzik aldik ayyyy cok zevkli bir alisveristi :) yarin da 100 tl lik hediye cekimizi kllanmaya gidecegiz :)
Korkma canim en azindan basina gelecegi bilerek gitmis olrsun doguma o belirsizligin yarttigi kaygi daha buyuk oluyor bende yani herkes farkli olabilir ama bnm icin oyle. Ben normal dogm vieou da izledim sanci ceken kadinlari d. Cok mu sadistim acabaKorkuyorum okumaya dogumla ilgili şeyleri ne olacak bu halim
Ay ne guzel yaaaa bizi dolabiizi daha getiremedi marangoz. Dolapgeleden yikamak istemedim bende. Gelsin de biran once yerlestireyim istiyorum.Kızlar bende oglusumun kıyafetlerini yıkıyoryıkıyorum evim mis gibi bebek koktu nasıl guzel bi duygu bu hem ağlıyorum hem seriyorummm
Losyon olarak bene bubchen aldim canim sampuani sbamed aldim. Brde ben bebe yagi almadim. Losyon yeterli diye dusundum.Belki ben de losyonunu alırım canım, şampuan ne kullanacaksin?
Bizim de bi hafta oldu dolabimiz geleli anca bi hafta dayanabildim kurusukurusun hemen utuleyip yerlestirecegimAy ne guzel yaaaa bizi dolabiizi daha getiremedi marangoz. Dolapgeleden yikamak istemedim bende. Gelsin de biran once yerlestireyim istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?