2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Bizim de bi hafta oldu dolabimiz geleli anca bi hafta dayanabildim kurusukurusun hemen utuleyip yerlestirecegim
ben de çok heyecanlıyım dolabımız hala gelmedi ama bugün köşe takımımız geldi en azından. avizemiz yolda. perde bir kaç güne gelir derken zaman akıp gidecek sonra bebişimiz gelecek hayırlısıyla. insan eşyalarını gördükçe daha da çabuk giriyor moda sanırım :)

Korkma canim en azindan basina gelecegi bilerek gitmis olrsun doguma o belirsizligin yarttigi kaygi daha buyuk oluyor bende yani herkes farkli olabilir ama bnm icin oyle. Ben normal dogm vieou da izledim sanci ceken kadinlari d. Cok mu sadistim acaba
Asla izleyemem izlersem ya ölürüm yada doguramam. Ben o filmlerde ki kıytırık bagirmalara bile dayanamıyorum. Bir de herkes bir olmayacak ki sonuçta belli gibi ne olacağı ama kişinin bünyesi de farklı olduğu için etkiler. Bi de ben bi video izlemeye kalkarim o da en sancı çekip bağıran zor olan a denk gelir hobaaa
en iyisi bazen bilmemek diye düşünüyorum çok tirsak olabilirim ama huy nasıl doguracam çok merak ediyorum ama inşallah normal doğum olur

Kızlar ölüyorum yorgunluktan bu dolap hazırlama işi ne zormuş yıka ütüle benim gibi yorgun düşen biriyseniz mutlaka başlayn yavas yavas benimkilerin büyük kısmı bitti resim paylaşıcm sizinle tamamen isim bitincede üzerlerine tülbent örtücm

Eklentiler

• 20150627_003709.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 177
  • 20150627_003721.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 181
  • 20150627_003737.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 172
Gecmis olsun canm

Kizlar iyi geceler herkese ..
Aranizda bel fitigi olan var mi? Ben 12. Haftamdan beri bel ve kalca agrumdan skayet ediyordum meger bende bel fitigi baslamis doktorum illerlerse sezeryanla dogum olur dedi ben de korkuyorm normal olsun istiyorum off

Kızlar herkese mrb inşallah iyidimizdir. Benim kaburgammi cigerimmi anlamadım ağrıyor neyse soruma geçeyim kızlar ben bebis besik almıştım Saraylı modeli gibi oval 60.100 ölçülerinde onun içine minder yaptırmak lazım yaptirdim izmir pamuktan mi olmalı ???sizce nasıl yaptirmaliyim

canim se bilirsin ama ben yun olmasindan yanayim

Canlar ben de bubchen in sampuan ve sabununu almayı düşünüyorum, memnun kalan arkadaşlarım var, sizin bu marka hakkında bilginiz var mı?
Ben kızımda araştırmıştım bayağı, bunchenin yendioğan saç ve vücut şampuanında karar kıldım içindeki kimyasallar açısından.. Çok da memnun kaldım, hatta 2 yaşına kadar illa yenidoğan kullandım. Küçücük bir şişe, yanıltmasınlar sizi satıcılar, illa yazıyor yenidoğan diye. Çünkü bubchenin çok ürünü var kids falan.
Bebek çamaşırlarını organik yıkamak isteyen arkadaşlar için de tavsiyem unnadoya birkaç farklı marka gliyor ve pahalılar ama gerçekten en zararsızları. Örneğin friendly. Ben yeni bebeğime de onlardan aldım.
Biberonda da dr brownsı tek geçerim.
Bebek çantası bence sırt çantası alınmalı, ben okiedog aldım ama baya cüsseli oluyolar ve sıkılıyosunuz onu taşımaktan. En basit sırt çantası bile daha kullanışlı..
Losyon vs konusunda da ilkinde çok hevesliydim, doğmadan en organiğinden bir set hazırladım ancak elimde patladı diyebilirim :) o kadar hassas oluyolar ki kıyamıyosunuz sürmeye bile.. Zeytinyağını poposuna bile sürdüm, pişik olmasın diye tavsiye ederim. Hatta kızarıklıklar olmuştu yer yer, dayanamadım doktora götürdüm. Baktım tonla ilaç veriyor, deneyimli bir anneyi aradım. Zeytinyağı sür yeter dedi. Ve geçti çok şükür.. Herşeye değil ama çoğu şeye şifadır inşallah.. Tabi yine de mutlaka bir pişik kremi bulundurun. Bir de saç ve vücut şampuanı, tamamdır..
Uzun oldu ama pimpiriklilikten doğan deneyimler :)

kızlar beni ateş basıyor normalmi sizde de öyle oluyor mu? yanıyorum resmen... mevsimden gerçi bizim buralarda sıcak

ben de aynı şeyi yaşıyorum şuan. beşiğin içinden çıkan minder incecik. biz de minder yaptıracaz ama pamuk mu Yün mü Olmalı onu bilemiyorum. tecrübeli annelerden cevap bekliyoruz.

mehaba kızlarr uuzzun bir süredir yoktur ...iyisinizdir inşallah..

bu arada kaç kg aldınız..ben çok takmış durumdayım

Kızlarcım günaydın :)
belki söylenmiştir ama gözünden kaçan olmasın diye ebebekten 250 tllik alışverişe 100 tl hediye çeki kampanyasını duyurayım dedim :)
bnm aklımda ufak tefek şeyler vardı, toplu alınca baya tutuyordu :) kampanya sayesinde hepsini aldım :)

skip hop duo special edition paris anne bebek çantası ve sebamedin pişik kremini aldım zaten 250 küsür tuttu..
sonrasında da;
lansinoh göğüs kremi
sebamed şampuan
sebamed sabun
dr. brown doğal akış cam biberon
aldım bunlar da 100 küsür tuttu.. hediye çekiyle beraber sadece 2 lira ödedim, aldım

bebek bakım çantası için bayadır bakıyoruz, konuşuyoruz, ben içime sinen şık bir çanta bulamamıştım ama skip hop duo paris i çok beğendim.. fotosunu gönderiyorum ama ayrıca bi de az dha uyguna bi sırt çantası alıcam, onun da çok kullanışlı olduğu söyleniyor :)

benden hbrler böyle.. herkese bool tekmeli güzel haftasonları

Eklentiler

• Oyuncak_4593615.webp
    18 KB · Görüntüleme: 122
ben de aynı şeyi yaşıyorum şuan. beşiğin içinden çıkan minder incecik. biz de minder yaptıracaz ama pamuk mu Yün mü Olmalı onu bilemiyorum. tecrübeli annelerden cevap bekliyoruz.

ösgecim selam.. nasılsın? eşin nasıl oldu? dha önce senin de chicco next to me ile ilgili konuşmuştuk yanlış hatırlamıyorsam.. biz aldık, kendi minderiyle geldi ama minder bana da biraz ince geldi, emin olamıyorum.. sen next to me yi de detaylı incelemiş miydin? onun minderi yeterli olur mu sence? yoksa ben de ayrıca minder yaptırayım mı? buarada ben yaptırırsam da pamuktan yaptırırım.. ben de eşim de yünden hiç hoşlanmıyoruz, bence oğluşumuz da sevmez

çoook güzel olmuş canım.. hayırlısıyla kullandığınız günleri de görürsünüz inş

selam canım. eşim iyi sayılır gün geçtikçe iyileşecek inşallah.
biz babytech aldık minder çok ince. next to me yi incelemiştim ama şuan hatırlayamıyorum. mesela babyhopeu yakından gördüm onun minderi kalındı ama sanki o da yetersiz gibi geldi bana. biz de pamuk yaptırırız olmazsa. bugün gidip bakmayı düşünüyorum.

Kizlar iyi geceler herkese ..
Aranizda bel fitigi olan var mi? Ben 12. Haftamdan beri bel ve kalca agrumdan skayet ediyordum meger bende bel fitigi baslamis doktorum illerlerse sezeryanla dogum olur dedi ben de korkuyorm normal olsun istiyorum off
Bende de var bel fıtığı doktorlar kaç defa ameliyat dedi. Şimdi bir de kilo alınca şikayetlerim arttı. Doktorum ilerleyen zamanlarda normal doğum için gereken muayeneleri yaptırırız bakarız dedi.

Bence de şimdi diyorum bi an once gelse de giydirsem anları diye ama sonra da yok canım daha erken zamanında gelsin diyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…