2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ben de aynı şeyi yaşıyorum şuan. beşiğin içinden çıkan minder incecik. biz de minder yaptıracaz ama pamuk mu Yün mü Olmalı onu bilemiyorum. tecrübeli annelerden cevap bekliyoruz.
Canim benim kayinvalidem pamuk yaptırin diyo yün alerji yapar fln diyo bide sizlerin fikrini alayım dedim aynen içinden çıkan minder resmen ise yaramaz bisey

daha hicbir sey almamis ben sizin aldiklariniz gorunce panik oluyorummm :) diyorum icimden iki magazaya gider tamamini hallederim :) :)

bu arada ogretmen arkadaslar varsa eger 37. haftaniz eylul ayina geliyorsa 5 hafta kesin ekleniyormus bilginizeee..

mustela alayim diyordum acaba hangisi daha iyi kararsiz kaldim simdii

:) tesekkurler sanirim isimize yarayacak :)

Güle güle kullan canım iyi günlerde insallah ben de bu skip hope un diger bir modeli var adını sımdi hatirlayamayacagım okiedog arasında kaldım en iyisi yerinde gidip etüd etmek sanırım

Çoook guzel olmus canım Allah sağlık kullanmak nasib etsin

cok guzel olmus annesi dolap uc kapili sanirim distan fotosu yok mu

Kizlar iyi geceler herkese ..
Aranizda bel fitigi olan var mi? Ben 12. Haftamdan beri bel ve kalca agrumdan skayet ediyordum meger bende bel fitigi baslamis doktorum illerlerse sezeryanla dogum olur dedi ben de korkuyorm normal olsun istiyorum off
Cnm ben bel fıtıgı degilim ama ablam son dogumunda bel fıtıgı oldugunu bilmeden dogum yaptı sonrasında cok bel agriları oldu doktor bu durumda normal dogum yapmamalòydın demis .Bence sen bir nöröşirurji uzmanıyla görüs eger bir sakınca yok diyorsa yaparsın ama seni daha kötü duruma sokacaksa hic riske atma ailemde bes tane bel fıtıgı hastası var ve ileri derecedelr hayat kalitesini cok dusuruyo insanın ben yernde olsam moralimi yuksek tutardım en azında simdiden teshis konmus ona gore bir tercih yaparsın üzülme sakın

Canim benim kayinvalidem pamuk yaptırin diyo yün alerji yapar fln diyo bide sizlerin fikrini alayım dedim aynen içinden çıkan minder resmen ise yaramaz bisey
ben de bizimkilere sordum pamuk dediler eşim minderi götürdü biraz önce 50 liraya yaptırıyor. bugün alacakmış

Canım ben ikibuçuk kilo aldım bende bir türlü kilo alamayanlardanim arkadaşim 27. Haftasında18 kilo aldı sen kaç kilo aldın

ayy ne güzel almamışsınız... bende 27.hafta oldum bugun şuan 7.kg aldım..
bide yesem anlıcam bu kadar yenmeye alınır die

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…