Canim benim kayinvalidem pamuk yaptırin diyo yün alerji yapar fln diyo bide sizlerin fikrini alayım dedim aynen içinden çıkan minder resmen ise yaramaz biseyben de aynı şeyi yaşıyorum şuan. beşiğin içinden çıkan minder incecik. biz de minder yaptıracaz ama pamuk mu Yün mü Olmalı onu bilemiyorum. tecrübeli annelerden cevap bekliyoruz.
Canım ben ikibuçuk kilo aldım bende bir türlü kilo alamayanlardanim arkadaşim 37. Haftasında18 kilo aldı sen kaç kilo aldınmehaba kızlarr uuzzun bir süredir yoktur ...iyisinizdir inşallah..
bu arada kaç kg aldınız..ben çok takmış durumdayım
mustela alayim diyordum acaba hangisi daha iyiBen kızımda araştırmıştım bayağı, bunchenin yendioğan saç ve vücut şampuanında karar kıldım içindeki kimyasallar açısından.. Çok da memnun kaldım, hatta 2 yaşına kadar illa yenidoğan kullandım. Küçücük bir şişe, yanıltmasınlar sizi satıcılar, illa yazıyor yenidoğan diye. Çünkü bubchenin çok ürünü var kids falan.
Bebek çamaşırlarını organik yıkamak isteyen arkadaşlar için de tavsiyem unnadoya birkaç farklı marka gliyor ve pahalılar ama gerçekten en zararsızları. Örneğin friendly. Ben yeni bebeğime de onlardan aldım.
Biberonda da dr brownsı tek geçerim.
Bebek çantası bence sırt çantası alınmalı, ben okiedog aldım ama baya cüsseli oluyolar ve sıkılıyosunuz onu taşımaktan. En basit sırt çantası bile daha kullanışlı..
Losyon vs konusunda da ilkinde çok hevesliydim, doğmadan en organiğinden bir set hazırladım ancak elimde patladı diyebilirim :) o kadar hassas oluyolar ki kıyamıyosunuz sürmeye bile.. Zeytinyağını poposuna bile sürdüm, pişik olmasın diye tavsiye ederim. Hatta kızarıklıklar olmuştu yer yer, dayanamadım doktora götürdüm. Baktım tonla ilaç veriyor, deneyimli bir anneyi aradım. Zeytinyağı sür yeter dedi. Ve geçti çok şükür.. Herşeye değil ama çoğu şeye şifadır inşallah.. Tabi yine de mutlaka bir pişik kremi bulundurun. Bir de saç ve vücut şampuanı, tamamdır..
Uzun oldu ama pimpiriklilikten doğan deneyimler :)
:) tesekkurler sanirim isimize yarayacak :)Kızlarcım günaydın :)
belki söylenmiştir ama gözünden kaçan olmasın diye ebebekten 250 tllik alışverişe 100 tl hediye çeki kampanyasını duyurayım dedim :)
bnm aklımda ufak tefek şeyler vardı, toplu alınca baya tutuyordu :) kampanya sayesinde hepsini aldım :)
skip hop duo special edition paris anne bebek çantası ve sebamedin pişik kremini aldım zaten 250 küsür tuttu..
sonrasında da;
lansinoh göğüs kremi
sebamed şampuan
sebamed sabun
dr. brown doğal akış cam biberon
aldım bunlar da 100 küsür tuttu.. hediye çekiyle beraber sadece 2 lira ödedim, aldım
bebek bakım çantası için bayadır bakıyoruz, konuşuyoruz, ben içime sinen şık bir çanta bulamamıştım ama skip hop duo paris i çok beğendim.. fotosunu gönderiyorumama ayrıca bi de az dha uyguna bi sırt çantası alıcam, onun da çok kullanışlı olduğu söyleniyor :)
benden hbrler böyle.. herkese bool tekmeli güzel haftasonları
Güle güle kullan canım iyi günlerde insallah ben de bu skip hope un diger bir modeli var adını sımdi hatirlayamayacagım okiedog arasında kaldım en iyisi yerinde gidip etüd etmek sanırımKızlarcım günaydın :)
belki söylenmiştir ama gözünden kaçan olmasın diye ebebekten 250 tllik alışverişe 100 tl hediye çeki kampanyasını duyurayım dedim :)
bnm aklımda ufak tefek şeyler vardı, toplu alınca baya tutuyordu :) kampanya sayesinde hepsini aldım :)
skip hop duo special edition paris anne bebek çantası ve sebamedin pişik kremini aldım zaten 250 küsür tuttu..
sonrasında da;
lansinoh göğüs kremi
sebamed şampuan
sebamed sabun
dr. brown doğal akış cam biberon
aldım bunlar da 100 küsür tuttu.. hediye çekiyle beraber sadece 2 lira ödedim, aldım
bebek bakım çantası için bayadır bakıyoruz, konuşuyoruz, ben içime sinen şık bir çanta bulamamıştım ama skip hop duo paris i çok beğendim.. fotosunu gönderiyorumama ayrıca bi de az dha uyguna bi sırt çantası alıcam, onun da çok kullanışlı olduğu söyleniyor :)
benden hbrler böyle.. herkese bool tekmeli güzel haftasonları
Çoook guzel olmus canım Allah sağlık kullanmak nasib etsinKızlar ölüyorum yorgunluktan bu dolap hazırlama işi ne zormuşyıka ütüle benim gibi yorgun düşen biriyseniz mutlaka başlayn yavas yavas benimkilerin büyük kısmı bitti resim paylaşıcm sizinle tamamen isim bitincede üzerlerine tülbent örtücm
cok guzel olmus annesi dolap uc kapili sanirim distan fotosu yok muKızlar ölüyorum yorgunluktan bu dolap hazırlama işi ne zormuşyıka ütüle benim gibi yorgun düşen biriyseniz mutlaka başlayn yavas yavas benimkilerin büyük kısmı bitti resim paylaşıcm sizinle tamamen isim bitincede üzerlerine tülbent örtücm
Cnm ben bel fıtıgı degilim ama ablam son dogumunda bel fıtıgı oldugunu bilmeden dogum yaptı sonrasında cok bel agriları oldu doktor bu durumda normal dogum yapmamalòydın demis .Bence sen bir nöröşirurji uzmanıyla görüs eger bir sakınca yok diyorsa yaparsın ama seni daha kötü duruma sokacaksa hic riske atma ailemde bes tane bel fıtıgı hastası var ve ileri derecedelr hayat kalitesini cok dusuruyo insanın ben yernde olsam moralimi yuksek tutardım en azında simdiden teshis konmus ona gore bir tercih yaparsın üzülme sakınKizlar iyi geceler herkese ..
Aranizda bel fitigi olan var mi? Ben 12. Haftamdan beri bel ve kalca agrumdan skayet ediyordum meger bende bel fitigi baslamis doktorum illerlerse sezeryanla dogum olur dedi ben de korkuyorm normal olsun istiyorum off
ben de bizimkilere sordum pamuk dediler eşim minderi götürdü biraz önce 50 liraya yaptırıyor. bugün alacakmışCanim benim kayinvalidem pamuk yaptırin diyo yün alerji yapar fln diyo bide sizlerin fikrini alayım dedim aynen içinden çıkan minder resmen ise yaramaz bisey
Bende sadece 3 kilo aldimCanım ben ikibuçuk kilo aldım bende bir türlü kilo alamayanlardanim arkadaşim 37. Haftasında18 kilo aldı sen kaç kilo aldın
Oooo maşallah size ben de 10 kilo aldım ama gören sadece karnin var diyorBende sadece 3 kilo aldimoglum icimde nasil buyucek bilmiyorum korkmaya basladim
Bende 14 kilo almış bulunmaktayımOooo maşallah size ben de 10 kilo aldım ama gören sadece karnin var diyor
Canım ben ikibuçuk kilo aldım bende bir türlü kilo alamayanlardanim arkadaşim 27. Haftasında18 kilo aldı sen kaç kilo aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?